" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΠ: Υπονοούμενα για «ελληνικό Watergate» – η κυβέρνηση σε αφασία!

Εκτός ελέγχου τείνει να τεθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με την περιβόητη ομιλία Παπουτσή στη Βουλή, με τα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν για μια υπηρεσία της οποίας την κρισιμότητα στην επιβίωση της Ελληνικής Δημοκρατίας ελάχιστοι από το πολιτικό σύστημα δείχνουν αν αντιλαμβάνονται.
Σαν να μην έφτανε αυτό και πριν παραπέμψουμε σε δημοσίευμα του πολύ ενδιαφέροντος και καλά ενημερωμένου στα εθνικά κυρίως θέματα μπλογκ «http://kostasxan.blogspot.com», θα ξεκινήσουμε… ανάποδα, από ένα σχόλιο που δημοσιεύθηκε το οποίο σχεδόν μας σόκαρε:  

 «Καρχιδάκη πες αλεύρι… Ο ‘Αρχικατάσκοπος” σε γυρεύει… Σου θυμίζω και το παρασύνθημα σε περίπτωση που το ξέχασες: “Αγγελικούλα ζάχαρη, Αγγελικούλα μέλι, Αγγελικούλα κρύο νερό που πίνουν οι Αγγέλοι”… Επίσης σου θυμίζω να μη ξεχάσεις να μελετήσεις την υπόθεση “Watergate”… Δεν ξέρεις μπορεί αυτά που θα μάθεις να σου φανούν χρήσιμα σύντομα… Ο ΣΕΛΙΝΙΩΤΗΣ».
Γιατί όμως μας σόκαρε; Διότι πολιτική και δημοσιογραφική συντροφιά η οποία συζητούσε το θέμα, όπου «Καρχιδάκη» άλλαζε το «δ» με το «μ», υποστηρίζοντας μάλιστα με πάθος ότι η ιστορία με το υποτιθέμενο πραξικόπημα που ετοιμαζόταν στην Ελλάδα, ΔΕΝ εξυφάνθηκε «σε γραφεία των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών στο Παρίσι», αλλά εγχώρια και ότι το πολιτικό παρασκήνιο στην υπηρεσία είναι σχεδόν αηδιαστικό… Σχολίαζαν δε και το όνομα «Αγγελικούλα», λέγοντας ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο στην ΕΥΠ και σε σημαντική θέση, καταλογίζοντας μάλιστα διάφορα, τα οποία εάν τα αναφέρουμε θα παραβιάζαμε τους πιο στοιχειώδεις κανόνες του απορρήτου. 
Και όπως έχουμε αποδείξει πολλάκις, ο δημοσιογραφικός εντυπωσιασμός σε βάρος της εθνικής ασφάλειας είναι πολύ μακριά από τη λογική και τη νοοτροπία μας.
Αυτό που δεν καταλάβαμε βέβαια είναι αν η «Αγγελικούλα» είναι… αρσενικού ή θηλυκού γένους, ή πίσω από το όνομα κρύβεται αρσενικού γένους στέλεχος άρα θα πρέπει να συμπεράνουμε ένα ακόμα υπονοούμενο… Και παρεμπιπτόντως, τι είναι αυτή η ελληνική «υπόθεση Watergate»; 
Αν δεν μας γελά η μνήμη μας Αμερικανοί πράκτορες είχαν χωθεί και έψαχναν όχι για την εθνική ασφάλεια, αλλά για να καθορίσουν εκλογικό αποτέλεσμα. Μήπως έχουμε εδώ κάποιο κακούργημα; Δεν αφήνουν καλύτερα τα υπονοούμενα και να γίνουν επώνυμες καταγγελίες ώστε να καταλήξουν κάποιοι στη φυλακή, είτε Άγγελοι είναι είτε Αγγελικούλες, διότι αυτά είναι πραξικοπήματα κατά της Δημοκρατίας.
Η κατάσταση αυτή, περιττό να πούμε ότι μας αηδιάζει και όπως έχουμε αναφέρει δεν κολακεύει κανέναν, ενώ δείχνει μια χώρα χωρίς σοβαρότητα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε παραπάνω από το να απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους να συναισθανθούν τις ευθύνες τους και να πράξουν τα δέοντα ώστε να αποκατασταθεί η ηρεμία στην υπηρεσία και να αφεθεί επιτέλους απερίσπαστη να επιτελέσει το εθνικό της καθήκον.
Όπως εξελίσσεται η υπόθεση με τις περίφημες «διώξεις πρακτόρων», αρχίζει να μυρίζει έντονα ένα τεράστιο ΦΙΑΣΚΟ και εάν οι κατηγορίες δεν αποδειχθούν τότε είναι πολιτικά πρόσωπα τα οποία θα πρέπει να διωχθούν διότι ως γνωστόν, «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». 
Όπως θα διαβάσετε στο άρθρο που ακολουθεί, οι κατηγορούμενοι φέρονται να μην έχουν λάβει την δικογραφία που περιλαμβάνει τις κατηγορίες, ενώ καταγράφεται και η φοβερή… πρωτοτυπία, ο διωκόμενος για κατασκοπεία κυκλοφορεί ελεύθερος, με τον υπεύθυνο πολιτικό προϊστάμενο να τον καταγγέλλει και να εισπράττει μηνύσεις και αγωγές! 
Καλά, δεν υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος να «τραβήξει αυτιά» όσων ασχημονούν με αυτό τον αισχρό τρόπο; Ποσώς μας ενδιαφέρει ποια από τις πλευρές που συγκρούονται ευθύνεται, δική μας δουλειά είναι στο σημείο που θίγεται η εθνική ασφάλεια και αν θέλουνε ορισμένοι να «ξεκατινιάζονται» μπορούν να βρουν κάποιον άλλο τομέα κοινωνικής δραστηριότητα να το πράξουν.

Από :  defence-point.gr


Ακολουθεί το άρθρο από: kostasxan.blogspot
 *****

Έμπλεξε ο Παπουτσής...

  • Πράκτορες της ΕΥΠ στέλνουν τον Παπουτσή στην Δικαιοσύνη
  Παπουτσής και Τσίπρας συμφώνησαν πως η ΕΥΠ είναι ανεξέλεγκτη! Και ο μεν δεύτερος μπορεί να το επικαλείται, ως πολίτης και ως Βουλευτής, αλλά κι επειδή τέτοια στοιχεία προέκυψαν προ ολίγων ημερών από πίεση που άσκησε ο Bουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. (πρώην πρέσβης και διοικητής της ΕΥΠ) κύριος Ι. Κοραντής στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που έχει επιφορτισθεί με τον έλεγχο της ΕΥΠ. Όμως, ο «αιφνιδιασμός» σε αυτήν την παραδοχή ήρθε από τον κύριο Παπουτσή, ο οποίος όντας πολιτικός προϊστάμενος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, όντας ο άνθρωπος που διατήρησε στην κορυφή της υπηρεσίας τη σημερινή Ιεραρχία της, που την επέλεξε ο προκάτοχός του κύριος Χρυσοχοίδης, υπό τον κ. Μπίκα (ικανό διπλωμάτη), καταφέρθηκε κατά της άκρως εθνικά ευαίσθητης υπηρεσίας της οποίας ο ίδιος προΐσταται...!

Προφανές είναι πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση, αφού κατόρθωσε το ακατόρθωτο και στην προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει την συζήτηση από τα μυστικά κονδύλια επιτέθηκε σε πράκτορες της ΕΥΠ μεταχειριζόμενος (εκ του ασφαλούς φυσικά, αφού διαθέτει την βουλευτική ασυλία) την κατασύκοφάντησή τους και την σπίλωσή τους, ενώ δεν δίστασε να προκαταβάλει ακόμα και αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Τι συνέβη λοιπόν στον εξαφανισμένο (πολιτικά) υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κύριο Παπουτσή; Πώς κατόρθωσε να βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα και να δέχεται επιθέσεις από τους πάντες (ακόμα και από την κυρία Φ. Πιπιλή η οποία στην ουσία τον αποκάλεσε άεργο), χωρίς φυσικά να είναι σε θέση να «δευτερολογήσει», αφού στην «πρωτολογία» του κατόρθωσε να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας και να βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση;

Σε ερώτηση του κ. Τσίπρα, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετική με τις παρακολουθήσεις, τα βαλιτσάκια και με το ύψος των μυστικών κονδυλίων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ο κύριος Παπουτσής, προφανώς ευρισκόμενος σε πλήρη σύγχυση, επιτέθηκε σε στελέχη της ΕΥΠ προκειμένου να αποπροσανατολίσει και να διαφύγει από το μείζον του ερωτήματος που δέχθηκε αφού πρώτα «απάντησε» με το γνωστό τρόπο της μπερδεψολογίας.. Τι είπε ο Παπουτσής;


«Βεβαίως και υπάρχουν κυκλώματα, τα οποία υπάρχουν στη δικαιοσύνη όμως. Και έχουν πάει στη δικαιοσύνη τα κυκλώματα ακριβώς γιατί η σημερινή διοίκησή τους με την πολιτική ευθύνη της Κυβέρνησης μας τα έστειλε στη δικαιοσύνη. Και τα έστειλε στη δικαιοσύνη για διαφορετικούς λόγους. Είναι κυκλώματα τα οποία λυμαίνονται το χρήμα της Ε.Υ.Π. από τη μία πλευρά και από την άλλη κυκλώματα τα οποία πουλούσαν πληροφορίες, στα πλαίσια της κατασκοπείας όμως και γι’ αυτό αυτήν τη στιγμή δικάζονται για λόγους κατασκοπείας. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Και σε αυτό ακριβώς το σημείο, παραποίησε την αλήθεια και επιτέθηκε κατά της τιμής και της υπόληψης συγκεκριμένων πρακτόρων της ΕΥΠ, οι οποίοι, όπως αποκάλυψε χθες ο γνωστός δημοσιογράφος Θάνος Σωτήρης στο ιστολόγιο “briefingnews” έδωσαν ήδη εντολή στο δικηγόρο τους κ. Ανδρέα Πάτση να κινηθεί νομικά εναντίον του. 

 Αν και η συγκεκριμένη υπόθεση θα μεταφερθεί στην ευθύνη των βουλευτών που θα κληθούν (αργά ή γρήγορα) να αποφασίσουν για το εάν πρέπει να αρθεί η βουλευτική ασυλία του κυρίου Παπουτσή προκειμένου να το δοθεί η δυνατότητα να αναπτύξει ισόνομα και ισότιμα τις θέσεις και τις απόψεις του και να αποδείξει την αλήθεια των όσων ισχυρίστηκε κατά συγκεκριμένων πολιτών (υπαλλήλων της ΕΥΠ) ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Θα τολμήσει, άραγε, ο υπουργός να αιτηθεί την άρση της βουλευτικής του ασυλίας ή θα κρυφτεί πίσω από αυτήν; Εκτός βέβαια και τον προλάβουν οι εξελίξεις και μετά από εκλογές και σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα όπως αυτά καταγράφονται στις δημοσκοπήσεις μπορεί να μην διαθέτει πλέον τη Βουλευτική ασυλία.

Αν και έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν και στις δύο περιπτώσεις που αναφέρεται ο κύριος Παπουτσής, θέλουμε να υπενθυμίσουμε πως στην μία εκ των περιπτώσεων και πιο συγκεκριμένα του Κ.Α., ο πράκτορας της ΕΥΠ, έχει στην ουσία «αθωωθεί» από τις βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που τον βάρυναν, ενώ στην δεύτερη περίπτωση αυτή του Θ.Χ., δεν έχει γίνει ακόμη η κύρια ανάκριση και ως εκ τούτου ΚΑΝΕΙΣ δεν δικαιούται να παρεμβληθεί με οποιαδήποτε δήλωση κατά του «κατηγορουμένου», αν και νομικές και δημοσιογραφικές πληροφορίες τον θέλουν να αθωώνεται πανηγυρικά, λόγω σαθρότατου κατηγορητηρίου.

Φυσικά, εμείς, θέλοντας να δεχτούμε –σε μία απόλυτη υπέρβαση- τα λεγόμενα του κυρίου Παπουτσή, δεν μπορούμε παρά να ρωτήσουμε: 

Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν ελεύθεροι κάποιοι που πούλησαν πληροφορίες σε ξένες χώρες (ή πολίτες); Εάν υπήρχε κατασκοπεία δεν θα έπρεπε να έχουν προφυλακισθεί και να έχουν ήδη δικασθεί από αρμόδια ειδικά δικαστήρια; Πώς είναι δυνατόν να «αθωώνονται’ (στην μία περίπτωση) ή να μην προχωρά γρήγορα η αρμόδια δικαστική αρχή (στην δεύτερη περίπτωση);

Άλλες πληροφορίες –που μπορέσαμε πάρα πολύ δύσκολα να συλλέξουμε- αναφέρονται στους δύο πράκτορες της ΕΥΠ με τα καλύτερα λόγια. 

«Πώς είναι δυνατόν να κατηγορούνται δύο από τους καλύτερους, ικανότερους και επικινδυνότερους επιχειρησιακά πράκτορες της ΕΥΠ;» αναρωτήθηκε μία από τις πάρα πολύ καλά πληροφορημένες πηγές μας. 
«Από την πρώτη περίπτωση, που έχει στην ουσία «αθωωθεί» και πρόκειται να δικαστεί, εν ευθέτω χρόνο, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το αδίκημα της κατοχής απορρήτων εγγράφων (άρθρο 146, παρ. 1 του ΠΚ) σύμφωνα με το παραπεμπτικό Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, στήσανε χορό κάποιοι γείτονές μας, αφού τον είχαν κατατάξει στους πιο επικίνδυνους –για τα συμφέροντά τους- επιχειρησιακούς πράκτορες της ΕΥΠ. Ήταν αγκάθι πραγματικό και κατάφερε πολλά και πολλά ισχυρά χτυπήματα, ενώ δεν δίσταζε να μπαίνει στη φωτιά, εγκαταλείποντας την επιτελική του θέση, όποτε έκρινε πως ήταν απαραίτητο. Και, πιστέψτε με, το έκανε πάρα πολύ συχνά αυτό…», μας είπε άλλος πάρα πολύ καλά πληροφορημένος για τους συγκεκριμένους πράκτορες.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι το Δικαστικό Βούλευμα για τον Κ.Α. αναφέρει χαρακτηριστικά:
«... Ωστόσο από την ως άνω καθ´ όλα παράνομη ενέργειά του (δηλαδή της κατοχής απορρήτων) δεν μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι επιδίωκε να διαθέσει αυτά περαιτέρω καθιστώντας αυτά προσιτά σε τρίτα πρόσωπα κατά τρόπο ώστε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του κράτους ή κάποιου από τους συμμάχους του, ούτε από την κυρία ανάκριση προέκυψε κάποια έστω αμυδρή ένδειξη προς τούτο.»

Και όπως αναρωτιόνται πηγές προσκείμενες στους κατηγορούμενους, «αυτό το σημείο αλήθεια πως και διέλαθε της προσοχής του κ. υπουργού ώστε να μην εκτεθεί κατ´ αυτόν τρόπο στη Βουλή;».

Για τη δεύτερη περίπτωση αυτή του Θ.Χ. καλά πληροφορημένη πηγή μας είπε: 

«Είναι γελοίο να κατηγορείς κάποιον ειδικό στις νέες τεχνολογίες για μεταφορά πληροφοριών σε ξένη χώρα. Και το πράγμα γίνεται γελοιότερο, όταν η μεταφορά των πληροφοριών (μέσω e-mail) γίνεται από κοινόχρηστο υπολογιστή!!! Είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας πράκτορας, ειδικός στις νέες τεχνολογίες να στέλνει πληροφορίες «ανοιχτά», χωρίς να πάρει τα κατάλληλα μέτρα απόκρυψης της ενέργειάς του; Και, αν υποθέσουμε ότι προτίμησε την εξόφθαλμη ενέργεια –υπάρχουν πολλές μέθοδοι- γιατί δεν ανακοινώνει ο κύριος Παπουτσής για ποια ξένη χώρα δούλευε ο πράκτορας», αναρωτήθηκε η τρίτη πηγή μας…

Επειδή, νομίζουμε, πως ο κύριος Παπουτσής έχει υποπέσει σε τεράστιο πολιτικό ολίσθημα, επειδή νομίζουμε πως δεν έχει δικαίωμα αλλά υποχρέωση να στηρίξει και να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, επειδή νομίζουμε πως ο ίδιος πρέπει να αποδείξει πως η πολιτική και οι πολιτικοί έχουν πράγματι αλλάξει κι επειδή πιστεύουμε πως η Δικαιοσύνη πρέπει να πάρει τον λόγο, χωρίς να βρει τον τοίχο της Βουλευτικής ασυλίας, αναμένουμε, όταν έλθει η ώρα, αίτηση παραίτησης της Βουλευτικής ασυλίας από τον ίδιο τον κύριο Παπουτσή. Εάν ο ίδιος θέλει να είναι έντιμος –και θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι-, θα πρέπει όχι μόνο να είναι, αλλά και να το αποδεικνύει. Εν αναμονή των όποιων εξελίξεων, λοιπόν, ευχόμαστε από το συγκεκριμένο γεγονός να βγει κερδισμένη η αλήθεια και κυρίως η Ελληνική Δικαιοσύνη.


ΥΓ 1.: Αλήθεια, κύριε Παπουτσή, τι θα κάνατε εάν κάποιος συνάδελφός σας ζητούσε η αρμόδια ειδική επιτροπή της Βουλής να πληροφορηθεί σχετικά με τις υπηρεσιακές δραστηριότητες αυτών των οποίων κατηγορείτε; Μην ξεχνάτε πως στην δήλωσή σας αναφέρεστε σε δίωξη που άσκησε η σημερινή διοίκηση της ΕΥΠ, συνεπικουρούμενη από την πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης Παπανδρέου… Θα πληροφορήσετε τους Βουλευτές συναδέλφους σας για την επιχειρησιακή δραστηριότητα των συγκεκριμένων πρακτόρων της ΕΥΠ, που η δική σας διοίκηση κατηγόρησε, ενώ ο ίδιος ο διοικητής της Υπηρεσίας σε πρόσφατη «συνδικαλιστική» συγκέντρωση, όπως γράφτηκε σε Blog ισχυρίστηκε πως «έφαγε» τον έναν εξ αυτών; Θα δεχόσασταν κύριε Παπουτσή να καταθέσουν οι συγκεκριμένοι πράκτορες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, τους λόγους για τους οποίους επιχειρήθηκε η απομάκρυνσή τους; Και αλήθεια τι πρόκειται να συμβεί στο ακροατήριο όταν συζητηθεί η υπόθεση; Ούτε τότε θα δώσετε τη δικογραφία στους κατηγορούμενους; Πριν απαντήσετε, μήπως θα ήταν καλό να βρεθείτε και να συζητήσετε με τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κύριο Καρχιμάκη;

ΥΓ 2.: Σε ότι αφορά την αναφορά του κ. υπουργού για κυκλώματα τα οποία λυμαίνονται το χρήμα της ΕΥΠ, οι πηγές μας αναφέρουν ότι πρώτα οι συνδικαλιστές της ΠΟΣΕΥΠ έχουν υποβάλει σχετικές μηνυτήριες αναφορές προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που τις έχουν μάλιστα κοινοποιήσει και στα κόμματα της Βουλής και στην ΑΔΕΔΥ με τελευταίες αυτές της 21/4/2011 και 1/7/2011 που ζητούν την έρευνα σε βάθος και την άμεση δημοσιοποίηση της όποιας υπόθεσης.

ΥΓ 3.: Στην υπόθεση τώρα των μυστικών κονδυλίων ο υπουργός μας επεφύλαξε μια ακόμη έκπληξη. Αποκάλυψε στη Βουλή, δημόσια, σε μια απεγνωσμένη, πιστεύουμε, προσπάθεια να «καλύψει» τα ακάλυπτα ότι μάλλον δηλαδή θα "εξαγοράσουμε" παράγοντα ή παράγοντες των Βρυξελών (;) για να έχουμε ευνοϊκή αντιμετώπιση τώρα που μας αποτελείωσαν.... Μα είναι δυνατόν να λέγονται και να γράφονται από συγκεκριμένους κονδυλοφόρους τέτοιες γελοιότητες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, δηλαδή "αποστολές" στις Βρυξέλες, όπως εδώ εμείς πρώτοι αποκαλύψαμε; Οι "αποστολές" αυτές είναι undercover ή με επίσημη κάλυψη; Γιατί αν είναι υπό επίσημη κάλυψη ποιος παράγοντας θα τα "πάρει" τότε από τον "πράκτορα"; Μήπως λοιπόν απλά ο υπουργός είπε αυτό για να καλύψει την απραξία στην οποία έχει περιέλθει σήμερα η υπηρεσία και να μπορέσει έτσι να μεταφέρει τα χρήματα στον επόμενο προϋπολογισμό για να μην τα χάσει; Αν πάλι είναι αλήθεια ότι θα δοθεί τέτοιο ποσό (1.200.000 ευρώ), εν μέσω τέτοιας οικονομικής κρίσης, μήπως θα πρέπει να το πει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής σε κλειστή μάλιστα συνεδρίαση να τους πούμε και μπράβο και να τους δώσουμε και παράσημο; Εκτός εάν και αυτά πάνε όπως πήγαν και αυτά του ΥΠΕΞ… «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος…»

ΥΓ 4.: Έχει, εν μέρει, δίκιο ο Στέφανος Χίος σ´ αυτά που έγραψε χθες στην εφημερίδα "Δημοκρατία", απλά, ενημερωτικά, το καλύτερο σύστημα εντοπισμού, σύμφωνα με τους ειδικούς αλλά και μια έρευνα στο Διαδίκτυο που κάναμε, κοστίζει 25.000 δολάρια περίπου, ενώ ένα καλό σύστημα καταγραφής συνομιλιών έως και 100 γραμμών ταυτόχρονα (το λεγόμενο βαλιτσάκι) κοστίζει γύρω στις 250.000 δολάρια... Και κάτι ακόμα... Τι το χρειάζονται το κινητό σύστημα εντοπισμού αφού με το μόνιμο σύστημα επισύνδεσης της υπηρεσίας και μέσω του παρόχου μπορούν να σε εντοπίσουν ανά πάσα στιγμή σε όλη την επικράτεια και όχι μόνο... Αρκεί βέβαια να έχουν την άδεια του Εισαγγελέα... Και γιατί δεν ενημέρωσαν την ΑΔΑΕ για την προμήθειά του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου