" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Α) ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ και ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΙ στην ΕΛΛΆΔΑ- Βίντεο Β ) " Αντίχριστος" και Έλευσις Ελ- λήνων !

Α) ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ και ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΙ στην ΕΛΛΆΔΑ- Βίντεο


Χάρτης της επιφανειας του πλανητη μας με τις εισοδους και προσβασεις στον υπογειο κοσμο.

Μυστικοι και κωδικοι χαρτες τις κουφιας Γης απο την παραξενη μυθικη Ο.Ε.Α
"Κάτω από το φλοιό της γης που έχει πάχος 800 χιλιόμετρα, υπάρχει ένα κενό. Ένα τεράστιο κούφωμα. Μέσα σε αυτό το κενό, υπάρχουν τρεις ομόκεντροι πλανήτες, με τον ίδιο άξονα. Έχουν περίπου το μέγεθος του ’ρη της Αφροδίτης και του Ερμή..."

ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΫ αστρονόμος 1692

"Δηλώνω ότι η γη είναι κούφια. Το εσωτερικό της κατοικείται και αποτελείται από ένα αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών, η μία μέσα στην άλλη, και είναι ανοιχτή στις περιοχές των πόλων στη 12η ή 16η μοίρα. Αναζητώ εκατό γενναίους συντρόφους, εφοδιασμένους και εξοπλισμένους πολύ καλά, για να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο από τη Σιβηρία με τάρανδους και έλκηθρα, με κατεύθυνση τους πάγους της βόρειας παγωμένης θάλασσας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα βρούμε μία θερμή και πλούσια χώρα γεμάτη από ωφέλιμα φυτά και ζώα. Αν δεν συναντήσουμε ανθρώπους όταν φθάσουμε σε 82 μοίρες βόρειο πλάτος, θα επιστρέψουμε την επόμενη άνοιξη."

ΤΖΩΝ ΚΛΗΒΣ ΣΥΜΣ  πρώην λοχαγός πεζικού Μάιος 1818 
Το φερομενο  ως πολικο ανοιγμα - εισοδος προς την κουφια γη στον βορειο πολο.

"Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους, σε μία χώρα αιώνιας ζωής. Η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό, πολύ πιο πέρα από το βόρειο άνεμο. O θεός που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας."

ΠΛΑΤΩΝ
"Ο κόσμος μας δημιουργήθηκε αρχικά μόνο για το εσωτερικό του. Η απόσταση μεταξύ των 2 εσωτερικών επιφανειών είναι 1000 χιλιόμετρα λιγότερη από τη διάμετρο της Γης. Στο κέντρο βρίσκεται μία τεράστια μπάλα θαμπής κόκκινης φωτιάς, περικυκλωμένη από ένα λευκό απαλό φωτεινό σύννεφο. Εκεί βρίσκεται ο θρόνος του βασιλιά του κόσμου."
ΓΟΥΙΛΣ ΤΖΩΡΤΖ ΕΜΕΡΣΟΝ
1908
Ο Ελβετός μαθηματικός ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΟΗΛΕΡ (1707-1783), πίστευε ότι στο κέντρο της γης, υπήρχε ένας μικρός ήλιος, που έριχνε το ήπιο φως του σε ένα πολύ ανεπτυγμένο υπόγειο πολιτισμό.
 
Ο ΛΟΡΔΟΣ ΛΥΤΟΝ (1803-1873), στο βιβλίο του "Η Επερχόμενη φυλή" λέει πως ακολουθώντας τις στοές ενός μεταλλείου, βρέθηκε σε ένα υπόγειο κόσμο όπου συνάντησε φτερωτά όντα, καθώς και μία φυλή που αποκαλεί τον εαυτό της Βριλ-για.Οι Βριλ-για, διατηρούν ένα σοφό και ανώτερο πολιτισμό, και είναι κάτοχοι της "δύναμης Βριλ", που την χειρίζονται μέσω ενός θαυματουργού ραβδιού. Η δύναμη Βριλ, είναι η υπέρτατη γήινη δύναμη και δημιουργήται από τη συλλογή της αιθερικής ενέργειας της γης, σε σύνδεση με την προσωπική ενέργεια του ανθρώπου. (Βλέπε υπερόπλα Τέσλα, οργογεννήτρια Ράϊχ, εναέριο εύπλαστο ρευστό του Συμς, Μέσμερ κλπ)
Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ, που ήταν μέλος της εταιρείας της Θούλης και της αδερφότητος των Βριλ, ξεκίνησε την επιχείρηση Υπερβόρεια που είχε ως σκοπό τις ανασκαφές σε διάφορα σημεία της Ευρώπης για την ανακάλυψη ιχνών μιας Αρείας υπόγειας ανώτερης φυλής.

Το Συμβολο Βριλ
 Το Συμβολο του εσωτερικου μαυρου Ηλιου τις κουφιας γης
Το Συμβολο της εταιρειας τις Θουλης

 Στην Ελλάδα έγιναν έρευνες στο φαράγγι του Βίκου, στη Γαύδο, στο Δίστομο και αλλού. Ο Χίτλερ πίστευε πως η γη είναι κούφια και πως η καμπυλότητά της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εκπομπή υπέρυθρων ακτινών, που θα μπορούσαν να καταγράψουν κινήσεις σε τεράστιες αποστάσεις και για την διενέργεια πολεμικών επιχειρήσεων πίσω από τις γραμμές του εχθρού μέσω υπόγειων διαδρομών.

Το φαραγγι του Βικου
Νησος Γαυδος
Η εταιρεια τις Θουλης σε ολο τους το μεγαλειο
Ραδαμανθυς - Μινωας - Αιακος (Οι κριτες του κατω κοσμου...)

Η Βουδιστική παράδοση ονομάζει ΜΑΝΟΥ τον άρχοντα - επόπτη του πλανήτη. Το όνομα Μανού συναντάται με διάφορες παραλλαγές σε πολλούς αρχαίους λαούς. Είναι ο ΜΕΝ ή ΜΗΝ των Αιγυπτίων, αλλά και ο ’μμων-Ρα (κρυμμένος ήλιος), ο Μίνωας των Ελλήνων κ.ά.
 


                

Ο Μανού
Η Ινδουιστική παράδοση έχει αναφορές στον ΤΣΑΚΡΑ-ΒΑΡΤΗ (εκείνος που θέτει σε περιστροφή τον τροχό) ή παγκόσμιο μονάρχη (βλ. Α-πόλλων ή Α-πολλών ή Α-Πόλον του Πλάτωνα). Η σπηλιά της Πεντέλης θεωρείται "Αιπόλειο του Πανός", δηλαδή ο πόλος του Πάνα ή του παντός. Το σύμβολο του πόλου είναι η σβάστιγκα.
Για τους Ναζί η σβάστιγκα συμβόλιζε την αιώνια κίνηση του κόσμου και τον άξονα αυτής της κίνησης, τον πόλο, από όπου εξήλθαν οι Άρειοι. Είναι ένα σύμβολο περιστροφικής κίνησης. Θυμηθείτε ότι στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι σύμμαχοι αποκαλούσαν τον εχθρό "οι δυνάμεις του άξονα".
Οι μυστηριωδεις  υπογειες πολιτειες των Ανασαζ
Οι ΑΝΑΣΑΖΙ, οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά στην Δυτική Αμερική το 100 πΧ και εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς 15 αιώνες αργότερα, πίστευαν πως οι πρόγονοί τους βγήκαν από τον κάτω κόσμο μέσα από μία τρύπα που ενώνει την επιφάνεια με το κέντρο της γης, μέσα από την ίδια τρύπα οι ψυχές των νεκρών γυρνάνε στην αρχέγονη πατρίδα τους. Έχτιζαν υπόγειες κατοικίες ή σε κοιλώματα του εδάφους και ναούς κοντά σε τρύπες. Έχτιζαν πενταόροφα κτήρια 2000 δωματίων!!! Οι Ινδιάνοι Ναβάχο τους έδωσαν το όνομα Ανασάζι που σημαίνει "ξένοι -αρχαίοι".

 Σπηλαια,υπονομοι,αρχαιες υπογειες συραγκες,καταβασια,αρχαια βαραθρα,φυσικα υποχθωνια διαμερισματα η κατι αλλο.
Παρτε μια γευση απο φωτογραφιες μιας αλλης Ελλαδας ,υπογειας εκει που ολα μπορουν να συμβουν!


 

1-2-3: Το -σφραγισμένο πλέον- πολυσυζητημένο «Σπήλαιο του Ευριπίδη» στη Σαλαμίνα (με τη μεταλλική πόρτα πυροβολημένη), με τις λαβυρινθώδεις γαλάζιες στοές του. Τα αινίγματά του παραμένουν ανεξερεύνητα, και η απαγορευμένη πρόσβαση ουσιαστικά απαγορεύει την έρευνα για το γιατί σύχναζε εκεί ο Ευριπίδης και έγραφε στις στοές τις τραγωδίες του. Τρομακτικές διαδρομές και αινιγματικές επιγραφές.


 
4-5: Είσοδοι στους μεταφυσικούς αρχαίους λαβύρινθους των Μυκηνών, μία ιερατική πρόσβαση στον προθάλαμο του Κάτω Κόσμου. Νεκρομαντείες και πράξενα ηλεκτρομαγνητικά και ηχητικά φαινόμενα.6: «Σπήλαιο Γενέσεως Ερμού», όρος Κυλήνη. Εδώ μέσα, σύμφωνα με τη μυθολογία γεννήθηκε ο Ψυχοπομπός Ερμής, και φυσικές στοές του σπηλαίου αποτελούν ένα μυστικό ψυχοπομπείο. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία (μία από τις εκατοντάδες αυτού του είδους από το αρχείο μας), συχνάζουν κι εδώ τα θρυλικά ιπτάμενα φωτάκια, καθώς και άλλα φωτιστικά φαινόμενα.7: Μία από τις εισόδους στο αινιγματικό Τροφώνιο Άντρο στη Λιβαδιά, όπου σύμφωνα με τον Παυσανία -αφού περνούσες από καθαρμούς με μαγικές τελετές- έβαζες τα πόδια σου μέσα σε μία τρύπα κι αυτή σε ρουφούσε σαν ηλεκτρική σκούπα, ταξίδευες στον Κάτω Κόσμο ή σε μία ονειρική πραγματικότητα, κι έπειτα το σύστημα σε ξέβραζε μέσα από μία άλλη τρύπα, και στον τέλος σε ανέκριναν οι ιερείς για το τι είδες και τι άκουσες εκεί. Οι χιλιάδες μαρτυρίες καταγράφονται σε πινακίδες, οι οποίες -φυσικά- έχουν εξαφανιστεί. Σήμερα, γενικά οι προσβάσεις είναι σφραγισμένες με τη δικαιολογία ότι πριν από αρκετά χρόνια εξαφανίστηκε εκεί μέσα ένα νεαρό ζευγάρι. (Ξαναδείτε την ταινία Στο Μυαλό Του Τζων Μάλκοβιτς).
 

 8: Από το Τροφώνιο Άντρο. Αυτές είναι οι στοές που φιλοξενούν το «Νερό της Λήθης», ενώ από την άλλη μεριά ρέει το ποταμάκι του «Νερού της Μνημοσύνης». Έπινες το πρώτο για να ξεχάσεις αυτά που είδες στο υπόγειο «ταξίδι» σου, ή το δεύτερο για να τα θυμάσαι.
9: «Νανικά» τούνελ στην Άρνη της Κοπαΐδας, κοντά στο κάστρο «Γλα» (λαμπερό). Ιδιαίτερα εφιαλτικά για κλειστοφοβικούς, κι ακόμη πιο εφιαλτικά για εκείνους που ανακαλύπτουν πού οδηγούν.

10: Οι νυχτερίδες -που είναι το ιερό ζώο της Περσεφόνης, βασίλισσας του Άδη- είναι οι έριδες της νύχτας, και δεν διστάζουν να επιτεθούν στον απροετοίμαστο περιηγητή.

11-12: Από τις -κινηματογραφικά ατμοσφαιρικές- στοές του Ναυαρίνου της Πύλου. Ιδανικό μέρος για ένα Role Playing Game, με τα goblins να συμμετέχουν ενθουσιωδώς.

13: Ένας ολόκληρος αρχαίος υπόγειος κόσμος που ξετυλίγεται σαν υποχθόνιο φίδι κάτω από την Αρχαία Ίλιδα στο νομό Ηλείας. Οι αρχαιολόγοι αρνούνται ότι υπάρχει. Φαίνεται ότι τους αρέσει να βολτάρουν εκεί κάτω και δεν θέλουν να τους ενοχλεί κανείς.


14: Από τις στοές στο κρυφό σπήλαιο της «Σχολής του Αριστοτέλη», στο «νυμφαίο» της αρχαίας Μίεζας, κοντά στον Κοπανό της Νάουσας, όπου δίδασκε ο Αριστοτέλης τον Μέγα Αλέξανδρο, «σε υπόσκιους περίπατους, όπου έτρεχαν τα δάκρυα για την πικρή τη γνώση που έπαιρνε ο Αλέξανδρος» (από τους σταλακτίτες). Η «Σχολή», παρ' όλο που παραμένει άγνωστη στο ευρύ κοινό, βγήκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα λόγω των ερευνών και των αποκαλύψεών μας το 1996 (βλέπε περιοδικό Ανιχνεύσεις, τεύχος 16). Ο Παντελής Γιαννουλάκης θυμάται ακόμη έναν συμπαθέστατο συνοδό της αρχαιολογικής υπηρεσίας - που μας είχαν αναγκάσει να τον έχουμε μαζί μας για να μας προσέχει- να παρακαλάει γονατιστός ότι έχει παιδάκια να θρέψει, για να μην πούμε τίποτα όταν ανακαλύψαμε το σύμπλεγμα σπηλαίων που ήταν η αληθινή Σχολή του Αριστοτέλη, κι όχι εκείνες οι σπηλίτσες που μας είχαν παρουσιάσει στην αρχή. Επίσης, «νυμφαίο» σημαίνει «τόπος των νυμφών», δηλαδή «νεραϊδότοπος». Ο Αριστοτέλης ήταν πολύ εκλεκτικός στις παρέες του.
16: Μία εσωτερική είσοδος από τις αρχαίες υπόγειες στοές του ευρύτερου υποχθόνιου δικτύου της Θεσσαλονίκης, που κι αυτές δεν υπάρχουν για τους αρχαιολόγους. Ακόμη και για τις κατακόμβες του Αγίου Δημητρίου λένε ότι είναι «απλώς υπόγεια ρωμαϊκά λουτρά». Ναι, ήθελαν να κάνουν το λουτρό τους, έμπαιναν στις κατακόμβες του Αγίου Δημητρίου, έβγαιναν στην Αγία Σοφία κι από εκεί στον «Άη Γιάννη τον Υπόγειο» στην Παύλου Μελά, κι από εκεί στην Ιπποδρομείου, κλπ, κλπ. Όλο το υπόγειο δίκτυο της Θεσσαλονίκης, ήταν μια πολύ περιπετειώδης μπανιέρα!
 

17-18: Ρεντίνα, κοντά στη λίμνη Βόλβη, γενικά επίκεντρο των σεισμών της Θεσσαλονίκης. Μια εκκλησία στο πουθενά, κοντά σε ένα θρυλικό κάστρο, και δίπλα της η είσοδος της «μυστικής κλίμακας», κατεβαίνοντας μέσα στα σωθικά του λόφου. Κλασσικό τούνελ διαφυγής, θα πείτε. Ναι, αλλά διαφυγής από κάτω προς τα πάνω ή από πάνω προς τα κάτω; Όποιος έρχεται από κάτω ή όποιος φεύγει για κάτω, πριν ή μετά, επ' ευκαιρίας ανάβει κι ένα κεράκι στην εκκλησία.

19-20: Στο δρόμο για τη Ρεντίνα, μέσα στην παμπάλαια εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. Η εικόνα της Αγίας Μαρίνας που έχει πιάσει φιλίες με έναν δαίμονα (ως γνωστόν, υποχθόνιας προελεύσεως). Αλλά ακριβώς από κάτω της στο δάπεδο, βρίσκεται η σφραγισμένη με τσιμέντο πρόσβαση της κατακόμβης, χαραγμένη σαν ένας ήλιος, αντικαθιστώντας έτσι εικονικά τον ήλιο του μεσονυχτίου.

21: Χαρακτηριστικό δείγμα εξορκιστικού σφραγίσματος καταπακτής στοών στο δάπεδο χριστιανικού ναού, που σφραγίζει τις αρχαιότερες στοές απ' όπου «εξέρχονταν οι δαίμονες των ειδωλολατρών», χαράζοντας τον αποτρεπτικό κώδικα «Ιησούς Χριστός Νικά» (αν και με τη μορφή ΙΣ-ΧΣ-ΝΙ-ΚΑ θα μπορούσε να σημαίνει «Ιησούς Χριστός Νικητής Καταπακτής»).
 22: Να και μία φωτογραφία από τα θρυλικά αινιγματικά καπάκια με τα παράξενα σύμβολά τους, που βρίσκονται σε ειδικά σημεία στους δρόμους μεγάλων πόλεων. (Περισσότερα στο Megapolisomancy)...
23: Η εκκλησία αυτή είναι κτισμένη ακριβώς πάνω από το ιερό υπόγειο Άδυτο της Ελευσίνας, ένα από τα υπόγεια μέρη «περιπομπής» των Ελευσινίων Μυστηρίων.

24: Ελευσίνα. Μυστήρια με εξαερισμό.
25-26: Κνωσός, Κρήτη. Φυσικά, κάτω από τα ανάκτορα της Κνωσού, απλώνεται ο λαβύρινθος του Μινώταυρου, όπως υποδεικνύουν οι δεκάδες σχάρες στο δάπεδο από τις οποίες φαίνονται οι υπόγειοι διάδρομοι, όπως υποδεικνύουν και οι σφραγισμένοι είσοδοι που οδηγούν στα σκαλοπάτια για εκεί κάτω. Οι ξεναγοί αρνούνται την ύπαρξη του υπεκφεύγοντας στις ερωτήσεις τουριστών. Την αρνούνται με τις σχάρες να στέκουν κάτω από τα πόδια τους. Πολλές φορές τους ρωτούσαμε «τι είναι αυτά;» και απαντούσαν: «α, τίποτα...» (Και όταν στο παρελθόν είχαμε δημοσιοποιήσει τα περί των Έψιλον συμβόλων στον τοίχο πίσω από το θρόνο του Μίνωα, αυτοί από τότε απαγόρεψαν την πρόσβαση στην αίθουσα του θρόνου, και πλέον βλέπεις μια ξύλινη ρέπλικα σε γειτονική αίθουσα).


27: «Νιίτες Πύλες», Θήβα. Προθάλαμος για αρχαίους περιπέτειες.


28-29: Κιλκίς. Το «Γυναικόκαστρο» και το «νανικό κάστρο» στο Χορύγι. Αγναντεύαμε τον κάμπο από τις επάλξεις του πρώτου και ανακαλύψαμε -απέναντι, στην ίδια ευθεία- το δεύτερο νομίζοντας πρως πρόκειται για κάστρο, ενώ είναι φυσικός μεγαλιθικός σχηματισμός, κελτικής ατμόσφαιρας. Και οι δύο «τούμπες» είναι πολύ ιδιαίτεροι «τόποι δύναμης» και κρύβουν πολλά μυστικά που σχετίζονται με τα μυστήρια της Κούφιας Γης.


30: Το ιερό «Σπήλαιο της Αποκάλυψης» στην Πάτμο, εκεί ο Ιωάννης άκουσε τις αποκαλύψεις από μια σχισμή στο βράχο και τις απάγγειλε στο μαθητή του, Πρόχωρο. Δηλαδή, είναι μια σπηλιά μέσα από την οποία μιλά ο Θεός... (Φυσικά, απαγορεύεται να μπεις στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του, απ' τη σχισμή και πέρα είναι Άβατον).


31: Η είσοδος σε ένα θρυλικό σπήλαιο, στην «Αίθουσα της Υπογραφής» στον Παρνασσό, απέναντι από το Ζεμενό (1600 μ. υψόμετρο), τοποθεσία που κατακλύζεται από παραδόσεις για εμφανίσεις Νεράιδων και ξωτικών, ενώ απεικονίζεται και σε μια τοιχογραφία μέσα σε αίθουσα του Βατικανού («της Υπογραφής», ποιας υπογραφής, ψάξτε το). Μια νύχτα, κατεβαίνοντας από εκεί με το αυτοκίνητο, μας είχαν στήσει μπλόκο πέντε τζιπ και πάνοπλοι άντρες των τοπικών αρχών, χωρίς εμφανή λόγο. Τελικά τη γλιτώσαμε γιατί είχαμε βιντεοκάμερες κι ένα στίκερ της ΕΡΤ στο παρμπρίζ του βαν, λέγοντάς τους ότι γυρνάμε ντοκιμαντέρ...
32: Στοές που διατρέχουν την αρχαία Κόρινθο...


33: Αλιφείρες Πελοποννήσου. «Άπελ Κάλιε Ρα Χαίρε»...


34: Όχι δεν είναι εικόνα από διήγημα του Άρθουρ Μάχεν στην Ουαλία, είναι μια «εξωκοσμική» περιοχή χωροχρονικών μυστηρίων κοντά στο χωριό Αγία Μαρίνα της Βοιωτίας. Καθώς πλησιάζεις, το σκοτεινό άνοιγμα ενός άλλου κόσμου, στο βάθος, σε παρακολουθεί..
Πηγή : files-e
Β)  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
(ἀπόσπασμα ἀπό τήv ὁμιλία τοῦ συγγραφέα Ἰωάvvη Φουράκη πού παρουσίασε στό Ναύπλιο στίς 4 Δεκεμβρίου 1998 (αἴθουσα Πvευματικού Kέvτρου Ναυπλίου), καί ἀπό τίς προσωπικές τοῦ σημειώσεις γιά τίς διαλέξεις του.) 

Αὐτό πού ἐπιθυμεῖ ὁ γράφων, εἶναι νά σᾶς γνωστοποιήσει μερικά στοιχεῖα καί δεδομένα πού ὄχι ἁπλῶς ὑπονοοῦν, ἀλλά καί σαφῶς σηματοδοτοῦν μιά σειρά συγκεκριμένων καί σταθερῶν διαδικασιῶν, τῆς ἀρχόμενης πορείας πρός τόν ποθούμενο καί ἐπιδιωκόμενο στόχο: τήν Ἀναγέννηση τοῦ Ἑλληνισμοῦ. 'Ομως, παρ' ὅλο πού αὐτή η πορεία ἔχει ἤδη ἀρχίσει, ἐμεῖς ὄχι μόνο δέ συμμετέχουμε στίς διαδικασίες τῆς ἔναρξής της, ἀλλά μᾶλλον παρεμβάλουμε πολλά καί διάφορα ἐμπόδια, μέ στόχο ὄχι νά τήν ἀναστείλουμε, ἀλλά νά τήν ματαιώσουμε. Θά μποροῦσα νά ἀναφέρω μιά πολύ μεγάλη σειρά ἐξ αὐτῶν, ὅμως θά τό ἀποφύγω ἐπισημαίνοντας μόνο ἕνα. Ἡ ἁπλή ἐπισήμανση τούτου θά ἔχει δυό βασικούς στόχους. 
Ὁ πρῶτος θά ἀποβλέπει στήν πιθανότητα νά μᾶς προκαλέσει μερικά ἐρεθίσματα, τά ὁποῖα ἴσως νά μᾶς ὠθήσουν νά ἀναζητήσουμε καί νά ἐντοπίσουμε κάποια ἀπό τά ἐμπόδια τούτα καί κυρίως τή δική μας συμβολή στήν κατασκευή τους. 
Ὁ δεύτερος θά ἀποβλέπει στό νά διευκολύνει τόν γράφοντα νά σᾶς γνωστοποιήσει ἕνα μελλοντικό γεγονός, τό ὀποῖο ὡς μοναδικό ἀντικειμενικό τοῦ στόχο θά ἔχει -ἀνεξαρτήτως ἐάν ἐπιτευχθεῖ- τήν ὁριστική καί τελεσίδικη ματαίωση τῆς πορείας Ἀναγεννήσεως τοῦ Ἑλληνισμοῦ. 
Τό ἐμπόδιο, λοιπόν, τό ὁποῖο ἐμεῖς ὅλοι μας ἐνσυνειδήτως παρεμβάλουμε στήν πορεία αὐτή, εἶναι η πίεση πού ἐξασκούμε στήν πολιτική ἠγεσία τῆς Ἑλλάδος νά μᾶς ὁδηγήσει ἄρον-ἄρον στήν Ο.Ν.Ε. (Οἰκονομική καί Νομισματική Ἔνωση), δηλαδή στήν τελική φάση τῆς καταστροφῆς, ὄχι μόνο τῶν ἐλαχίστων ὑπολοίπων στοιχείων τῆς ταυτότητας τῶν Ἑλλήνων, ἀλλά καί τοῦ Ἑλληνισμοῦ. Ἡ πίεσή μας αὐτή, μεταξύ τῶν ἄλλων συνεπειῶν, συνετέλεσε καί στό νά ἔχει ἤδη δεχθεῖ, ἐξ ὀνόματός μας καί διά λογαριασμό μας, η ἠγεσία αὐτή νά φιλοξενήσει, τήν ἐρχόμενη ἄνοιξη στούς Δελφούς (ναί, στούς Δελφούς), τή διάσκεψη τῶν ἠγετῶν τῆς Εὐρώπης καί τῶν σημαντικότερων χωρῶν τοῦ ὑπολοίπου πλανήτη. Ἡ διάσκεψη αὐτή, ὁποία ἐπρόκειτο νά πραγματοποιηθεῖ τήν περασμένη ἄνοιξη στό Σούνιο ἤ στήν Κρήτη, καί τήν ὁποία κάποιοι «αἰθεροβάμονες» Ἕλληνες τήν ματαίωσαν, ἔχει τόν ἐξῆς στόχο: νά ἀνακοινωθεῖ καί νά συζητηθεῖ ἐπικείμενη προσεχῶς ἐπίθεση ἐξωγήινων ἐναντίον τοῦ πλανήτη μας. Ἡ ἀνακοίνωση αὐτή, ὁποία φυσικά θά πλαισιώνεται καί θά στηρίζεται ἀπό σειρά δεδομένων, ἀνεξαρτήτως ἐάν αὐτά εἶναι πλασματικά, θά ἔχει ὡς σκοπό καί ἀποτέλεσμα καί τήν τυπική δημιουργία «Παγκοσμίου Κυβερνήσεως». Αὐτονόητο εἶναι ὅτι ἠγεσία αὐτής θά ἀνατεθεῖ στίς Η.Π.Α.
Ἡ πληροφορία αὐτή προκαλεῖ ἀναμφιβόλως σειρά ἐρωτημάτων. Μεταξύ αὐτῶν συμπεριλαμβάνονται καί τά ἀκόλουθα δυό:
 

1) Ἀφοῦ οἱ Η.Π.Α. ἔχουν σήμερα τήν οὐσιαστική ἠγεσία τοῦ πλανήτη, γιατί μέσω τῆς διασκέψεως αὐτῆς θά ἐπιδιώξουν νά πάρουν καί τήν τυπική; Ἡ ἀπάντηση εἶναι: διότι δέν τήν ἔχουν. Νομίζουμε ὅτι τήν ἔχουν, σωστότερα, μᾶς ἔχουν πείσει ὅτι τήν ἔχουν. Ὄχι μόνο δέν ἔχουν τήν οὐσιαστική ἠγεσία τοῦ πλανήτη, ἀλλά οὔτε κᾶν τό μεγαλύτερό της τμῆμα. Καί αὐτό ἀκόμη τό τμῆμα δέν τό ἐλέγχει η ἐπίσημη πολιτικοστρατιωτική τῆς ἠγεσία. Ὅπως δέν τό ἐλέγχει καί καμιά ἀπό τίς πολλές καί διάφορες «ἀνεπίσημες» κυβερνήσεις της. Ἐκείνη, ἐκ τῶν κυβερνήσεων αὐτῶν των Η.Π.Α. ἤ σωστότερα τῶν κέντρων ἐξουσίας, η ὁποία ἔχει κατασκευάσει, ἀναπτύξει καί προσπαθήσει νά ἐπιβάλει, τόσο στίς ἐθνότητες πού συγκροτοῦν ἐκείνη τή χώρα, ὅσο καί στά ἔθνη καί τίς ἐθνότητες τοῦ πλανήτη μας, τόν «Μπαμπούλα» τῆς ἐπικείμενης ἐπίθεσης ἐξωγήινων ἐναντίον τῆς Γῆς, εἶναι οἱ Ἐβραίοι. Αὐτοί οἱ «Ἑβραῖοι» -καί ὄχι οἱ ἀληθινοί Ἰουδαῖοι, ἄν ὑπάρχουν ἀκόμη- εἶναι ἐκεῖνοι πού ἔχουν κατασκευάσει τόν «Μπαμπούλα» ὄχι μόνο τῆς ἐξωγήινης εἰσβολῆς, ἀλλά καί τῆς ἔλευσης τοῦ «Ἀντίχριστου».
Πρίν προσπαθήσουμε νά θίξουμε καί νά ἀπαντήσουμε τό δεύτερο ἐρώτημα πού προκύπτει ἀπ' αὐτά, πρέπει καί πάλι νά τονίσουμε: οἱ Η.Π.Α. δέν εἶναι πλανητάρχης. Δέν εἶναι διότι ὑπάρχουν στόν πλανήτη μας καί χῶρες καί ὁμάδες πού, γιά διάφορους λόγους, ὄχι μόνο εἶναι ἀκόμα ἀρκετά δυνατές καί ἱκανές νά ἀντιμετωπίσουν τις Η.Π.Α. καί τό σημαντικότερο ὄργανο τῶν «Ἑβραίων» πού λέγεται Ἐνωμένη Εὐρώπη, ἀλλά καί κρατοῦν καί σημαντικούς θύλακες τῆς διακυβέρνησης τοῦ πλανήτη. Μεταξύ τῶν χωρῶν αὐτῶν, τίς ὀποῖες ἐμεῖς θεωροῦμε ἀμελητέες εἶναι Π.χ. «λιμοκτονοῦσα» Βόρειος Κορέα, τό «ηττημένο καί κατεστραμμένο» Ἰράκ, Κίνα, Ρωσία, ἀλλά καί Ἑλλάδα. (Καί ὄταν λέω Ἑλλάδα δέν προσδιορίζω καί φυσικά δέν ἐννοῶ τό ἐσπεριανό κρατίδιο πού λέγεται Ἑλλάδα). Μεταξύ τῶν ὁμάδων καί ὀργανώσεων, οἱ ὁποῖες κρατοῦν καί ἐλέγχουν κάποιους σημαντικούς θύλακες τῆς διαπλανητικῆς κυβέρνησης, συμπεριλαμβάνονται: Ὁμάδα ΕΨΙΛΟΝ, «Opus Dei», οἱ Ἰλλουμινάτοι, ΟΙ «Σούφι τοῦ Λίθου» καί οἱ Σίχ...
 

2) Ἡ πληροφορία περί τῆς σχεδιαζόμενης ἀναθέσεως στίς Η.Π.Α. καί τῆς τυπικῆς πλέον ἠγεσίας τοῦ πλανήτη μας λέγει ὅτι αὐτή θά τῆς ἀνατεθεῖ προκειμένου νά ἀντιμετωπισθεῖ «ἐπικείμενη ἐπίθεση ἐξωγήινων». Αὐτή η πληροφορία προκαλεῖ καί τό ἐπόμενο ἐρώτημα: ὑπάρχουν πράγματι ἐξωγήινοι, καί ἐάν ὑπάρχουν ποιοί εἶναι καί γιατί ἀπειλοῦν τόν πλανήτή μας; Λοιπόν, θά ἦταν ὄχι μόνο ἐγωισμός, ἀλλά καί παραλογισμός νά νομίζουμε ὅτι εἴμεθα οἱ μόνοι κάτοικοι τοῦ σύμπαντος ἤ ἔστω τοῦ ἠλιακοῦ μας συστήματος. Στό σύμπαν, στό γαλαξία μας καί στό ἠλιακό μας σύστημα, ὑπάρχουν-ἤ, ἄν θέλετε, πρέπει νά ὑπάρχουν- καί ἄλλα ἔμβια ὄντα καί ὀντότητες. Τό ὅτι ὑπάρχουν, ἤ ἔστω ὅτι θά πρέπει νά ὑπάρχουν, δέν εἶναι μιά σύγχρονη ἐπισήμανση ἤ θέση.
Τήν ὕπαρξη αὐτῶν ἀναφέρουν δεκάδες ἐκ τῶν ἀρχαίων πανεπιστημόνων, καί ὄχι μόνον ὁ Λουκιανός. Τό ποιοί εἶναι αὐτοί οἱ ἐξωγήινοι, καί τό ἄν εἴναι φιλικοί ἤ ἐχθρικοί ἀπέναντι στούς διαβιοῦντες τοῦ πλανήτη μας, εἶναι ἕνα ἐρώτημα πού δέν εἶναι εὔκολο νά ἀπαντηθεῖ, καθότι ἀναζήτηση ἀπαντήσεως χρήζει πολλαπλῶν καί πολυδιάστατων ἐρευνῶν καί συζητήσεων. Ἐκεῖνο πού εἴναι δυνατόν νά εἰπωθεῖ ἐδῶ εἶναι τό ἐξής: Σχεδόν η ὁλότητα τῶν διαβιούντων στόν πλανήτη μας εἶναι τιμωρημένοι καί Ἐξόριστοι. Δηλαδή: ὁ πλανήτης μας εἶναι τόπος τιμωρίας καί ἐξορίας. Στούς τιμωρημένους καί ἐξόριστους κατοίκους τοῦ πλανήτη αὐτοῦ ἔχουν σταλθεῖ καί οἱ νουθευτές τους, οἱ ἐξομολογητές τους, διαπαιδαγωγιστές καί ἐξανθρωrnστές τους. Οἱ τελευταῖοι, καί κατά τό πνεῦμα, ἀλλά καί τό γράμμα τῶν διατυπωμένων Βουλῶν καί Διδαχῶν στά ἀρχαία κείμενα, εἶναι οἱ (Ἔλ)ληνες. Ἡ πραγματοποιούμενη ἤ «ἐπικειμενη» ἔλευση ἐξωγήινων εἶναι ἤ ἔστω πρέπει νά θεωρεῖται γεγονός. Τό ἐρώτημα πού προκαλεῖται μέ αὐτή τήν ἐπισήμανση εἶναι: μέ ποιά δομή καί μορφή ἦλθαν ἤ θά ἔλθουν; Δέν ἦλθαν καί δέ θά ἔλθουν μέ τή δική μας μορφή καί δομή. Ἦλθαν, ἔρχονται καί θά ἔλθουν ὡς ἠλεκτρομαγνητικά σωματίδια ἤ ὑποσωματίδια. Δηλαδή ὡς νετρόνια, πρωτόνια, φωτόνια καί νετρίνο.  


Ἡ ἐπισήμανση τῆς ἔλευσής τους, προκαλεῖ καί τό ἐρώτημα: Γιατί οἱ Η.Π.Α. καί οἱ ἄλλες ἑβραϊκές δυνάμεις ὅπως Ἐνωμένη Εὐρώπη, θέλουν νά ματαιώσουν ἤ νά ἐμποδίσουν τήν ἔλευσή τους; Ποιοί βρίσκονται πίσω ἀπό αὐτές τίς δυνάμεις, ποιά εἶναι τά σχέδια τους καί μέ ποιόν τρόπο καταστρέφονται ἀπό τήν ἔλευση αὐτῶν τῶν ἐξωγήινων;...
Ὑπάρχουν ἐν ἐνεργείᾳ στόν κόσμο μας δυό μεγάλες ἐκστρατεῖες πού διεξάγονται ἀπό τά ἐπί τοῦ πλανήτη μας διαβιούντα ὑποχθόνια ὄντα, οἱ ὁποῖες ἔχουν ὡς κοινό τούς ἀντικειμενικό στόχο τήν ἀνακοπή τῆς πορείας Ἀναγέννησης τοῦ Ἑλληνισμοῦ. Ἡ πρώτη ἀπό τίς δυό αὐτές ἐκστρατεῖες εἶναι ἐκείνη, η ὁποία δῆθεν στοχεύει στή ματαίωση τῆς ἐλεύσεως του Αντιχρίστου καί τῆς σωτηρίας τῆς ἀνθρωπότητας ἀπό τόν Ἀρμαγεδώνα ἤ τήν καταστροφή τοῦ ἀνθρώπινου γένους. Ἡ δεύτερη, περί σέ βάρους τοῦ πλανήτη μας καί τοῦ ἀνθρωπίνου γένους ἀπειλή εἰσβολῆς ἐξωγήινων.
Προκειμένου νά ἀντιληφθοῦμε, ἐάν ὄχι νά ἐννοήσουμε, ποιοί καί γιατί ἔχουν σχεδιάσει καί ὀργανώσει τήν περί τῆς ἐλεύσεως τοῦ Ἀντίχριστου ἐκστρατεία, θά πρέπει καταρχᾶς ν' ἀναζητήσουμε, νά ἐντοπίσουμε καί νά ἀναλύσουμε κάποια ἀπό τά ἱστορικά κυρίως στοιχεῖα συνθέσεως τῆς ταυτότητας τοῦ Ἀντίχριστου. Κατά τήν ἀναζήτηση αὐτῶν, εἶναι βέβαιο ὅτι θά ἀναρωτηθοῦμε: ποιά συγκεκριμένη ἐλθοῦσα, παροῦσα ἤ ἐρχόμενη Ὀντότητα δηλώνεται καί προσδιορίζεται μέ τό σύνθετο ὄνομα Ἀντί-χριστός; Αὐτή η Ὀντότητα ἤταν, εἶναι ἤ θά εἶναι ἀντίθετη τοῦ Χρισμένου Ἰήσονος, δηλαδή τοῦ «εἰς τονΊρδανον -ὅπου ὁ Ἀπόλλων ἐξαγνίσθηκε βαπτισθεντος καί διά τοῦ ὕδατος τοῦ Χρισθέντος θεραπευτοῦ σωμάτων καί ψυχῶν υἱοῦ καί τέκνου τῆς Παρθένου Μαρίας, Ἐμμανουήλ». Μήπως ὅμως, ὁ «Ἀντίχριστος» δέν ἦταν, δέν εἶναι ἤ δέ θά εἶναι, ἀντίθετή της, ἀλλά «ἀντί αὐτῆς»; Μήπως ὁ ἐλθών ἤ ἐρχόμενος «Ἀντίχριστος»εἶναι ὁ Ἀναγεννόμενος Ἑλληνισμός; Δηλαδή ὁ Υἱός τοῦ Θεοῦ τῶν Θεῶν 'Ελλην; Μήπως εἶναι ὁ δεύτερος, ἀφοῦ καί κατά τίς διδαχές καί τά δόγμα τα τοῦ χριστιανισμοῦ, αὐτός δοξάστηκε, ἀναγνωρίστηκε καί καθιερώθηκε, ὡς«Υἱός τοῦ Ἀνθρώπου» μέ τήν ἐπίσκεψη ποῦ τοῦ ἔκαναν 'Ελληνες; Ὁ ἐλθών, ἤ σωστότερα, ὁ ἐρχόμενος Ἀντίχριστος δέν εἶναι, ἤ ἔστω δέ θά πρέπει νά εἶναι, ὁ «ἀντίθετος», ἀλλά ο «ἀντί Αὐτοῦ». 

 Αὐτός πού ἔρχεται στή θέσή του καί ἐξ ὀνόματός του. Γιατί ὄμως ειναι ὁ ἀντί αὐτοῦ καί ὄχι ὁ ἀντίθετός του; Διότι κατά τούς χριστιανούς, οἱ ὁποῖοι συμμετέχουν ἀσυνειδήτως στήν ἀπό τούς ὑποχθονίους ὀργανωθεῖσα καί κατευθυνόμενη προαναφερθεῖσα ἐκστρατεία, ὀ Αντίχριστος ἔχει κατ' ἐπανάληψη ἔλθει.. Κατά τούς ἴδιους, Ἀντίχριστος ἦταν καί ὁ Ρωμαῖος αὐτοκράτορας Νέρων. Οἱ ἴδιοι ἐπίσης ταυτίζουν τόν ἐρχόμενο Ἀντίχριστο μέ τό ἀπό τό θεολόγο τούς Ἰωάννη σφραγισμένο μέ τόν ἀριθμό 666 Θηρίο. Δυστυχῶς οἱ πλεῖστοι Ἑλληνο-Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί συμμετέχουν στήν προαναφερθεῖσα ἐκστρατεία, τήν στήριξαν καί τήν στηρίζουν στά περί τοῦ ἀριθμοῦ χξς' καί τή σφραγίδα τοῦ Θηρίου ἀναφερόμενα στήν Ἀποκάλυψη. Ὁ θεολόγος ὅμως αὐτός, σ' αὐτό του τό ἔργο δέν ἀναφέρει οὔτε μία φορά τό ὄνομα «Ἀντίχριστος». Τό ὄνομα αὐτό ἀναφέρεται δυό μόνο φορές στή συμπεριλαμβανόμενη στήν Καινή Διαθήκη δεύτερη ἐπιστολή του, τήν ὀποίαν ὅμως δέν ἔχει γράψει ὁ ἴδιος ὁ Ἰωάννης, ἀλλά ἕνας ἀπό τούς μαθητές του, ὁ Πρόχωρος. Σημαντικό γεγονός εἶναι ὅτι: τό «Θηρίο» (ὅπου σέ αὐτό ἀνήκει ὁ ἐν λόγῳ ἀριθμός καί ὄχι στόν «Ἀντίχριστο»), μέ τό ὁποῖο ταυτίζουν τόν Ἀντίχριστο αὐτοί πού ὀργανώνουν καί προωθοῦν τήν προαναφερθεῖσα ἐκστρατεία, ὁ Ἰωάννης τό δηλώνει καί τό προσδιορίζει μέ τούς ἑλληνικούς ἀριθμητικούς Χαρακτήρες τοῦ ἑλληνικοῦ ἀριθμού γράμμα τοῦ ἀλφαβήτου, χξς', καί ὄχι μέ τόν ἀραβικό ἀριθμό 666. (Τό γιατί καί πώς οἱ Χριστιανοί παραποίησαν τόν τρίτο ἑλληνικό ἀριθμητικό Χαρακτήρα ἀπό τούς παραπάνω, σχετικά στοιχεῖα καί σχετικές ἀναφορές ἔχουν διατυπωθεῖ μέ λεπτομέρειες στίς σελίδες τοῦ βιβλίου τοῦ γράφοντα: Μείξις καί Ἀνακύκλησις Μυθολογίας καί Ἰστορίας)...
Ἡ προηγούμενη ἀναφορά στή δῆθεν ἀπειλή εἰσβολής ἐξωγήινων εἶναι αὐτονόητο νά προκαλέσει πολλά ἐρωτηματικά. Τήν πρόκλησή τους ἐνισχύει φυσικά καί ἐπί πολλᾷ ἔτη ἔντονη, πολλαπλή καί πολυδιάστατη ἐκστρατεία περί τῆς συνεχούς ἐμφανίσεως Α.Τ.Ι.Α. (Ἀγνώστου Ταυτότητος Ἰπτάμενα Ἀντικείμενα). Τό ὅτι ἔχουν ἐμφανιστεῖ καί ἐμφανίζονται Α.Τ.Ι.Α. εἴναι, ἤ ἔστω πρέπει νά εἶναι, γεγονός. Καί ἐάν δέν εἶναι, δέ δυνάμεθα νά διαψεύσουμε ἐκείνους πού ἰσχυρίζονται ὅτι τά εἶδαν ...Τήν ἐμφάνιση τῶν ἀντικειμένων αὐτῶν πρέπει νά τήν θεωροῦμε δεδομένη. 'Ὅμως, θά πρέπει νά ἀναλογιζόμαστε τή σοβαρή πιθανότητα αὐτά νά εἶναι ὑπογήινα καί γήινα καί ὄχι ἀπαραίτητα ἐξωγήινα. Δηλαδή: κατασκευάσματα τῶν ὑποχθονίων καί τῶν ἐπιχθονίων μονάδων τους. Αὐτό προκαλεῖ στούς ἀναγνῶστες ἀκόμη ἕνα ἐρώτημα, πού ἔρχεται νά προστεθεῖ στήν ἤδη προϋπάρχουσα θάλασσα ἐρωτημάτων:

Ὑπάρχουν ὑποχθόνιοι καί τί ὄντα εἶναι αὐτοί;
Ἡ ἀπάντηση εἶναι καταφατική. Γιά νά φανταστοῦμε ὅμως, ἄν ὄχι νά ἐννοήσουμε, τήν ὕπαρξη τῶν ὄντων αὐτῶν, θά πρέπει κατ' ἀρχάς νά δεχθοῦμε τήν ὕπαρξη ὑποχθονίου κόσμου, ἐάν ὄχι κόσμων. Τήν ὕπαρξη τοῦ κόσμου τούτου μας τήν ἀναφέρουν πολλοί ἀπό τούς ἀρχαίους πανεπιστήμονες. Μεταξύ αὐτῶν καί ὁ παμμέγιστος Πλάτων. Τή σχετική τοῦ ἀναφορᾶ τήν βρίσκουμε στό βιβλίο Φαίδων, στά κεφάλαια 58-62. Ἐφόσον ὅμως δεχθοῦμε τήν ὕπαρξη ὑποχθονίου κόσμου αὐτονόητο εἶναι νά διερωτηθοῦμε: τί ἐννοοῦμε καί προσδιορίζουμε ὡς ὑποχθόνιο κόσμο; Κάποιες ἀπό τίς πρῶτες σχετικές ἀναφορές μποροῦμε νά βροῦμε, ὄχι μόνο στά ἔργα τοῦ Λουκιανοῦ Νεκυομαντεία, Νεκρικοί Διάλογοι, Περί Ἀληθούς Ἱστορίας, ἀλλά καί στά Ἀργοναυτικά τοῦ Ὀρφέως καί πολλῶν ἄλλων. Ἀρκεῖ ὅταν θά βροῦμε τίς ἀναφορές αὐτές νά ἔχουμε τίς γνώσεις καί τίς δυνατότητες νά τίς ἐννοήσουμε...
Καί ὅσον ἀφορᾶ τό δεύτερο σκέλος τῆς ἐρωτήσεως, τί ὄντα εἶναι αὐτά τά ὑποχθόνια, ἀπάντηση εἶναι πάρα πολύ δύσκολη γιά νά διατυπωθεῖ καί ἐννοηθεῖ, ἐᾶν ὄχι τελείως ἀδύνατη. Καίτοι θέλω νά νομίζω ὅτι δύναμαι νά ἀπαντήσω σέ κάποιο πολύ μικρό μέρος τῆς ἐρώτησης αὐτῆς, δέ θά τό πράξω. Ἁπλῶς μόνο μπορῶ νά πῶ ὅτι τά ὄντα αὐτά ἔχοντας τή δυνατότητα νά παίρνουν τή μορφή τοῦ λεγόμενου ἀνθρώπου, ἐξέρχονται καί ἐγκαθίστανται ἐπί τῆς Χθονός. Μεταξύ αὐτῶν εἶναι καί οἱ Τουράνοι καί οἱ Δυτικοσημίτες. Ὡς ἐρέθισμα καί μόνον, γιά νά ξαναμελετήσουμε τή Γένεση τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης καί νά ἀντιληφθοῦμε ἐπιτέλους ἀπό πού καί πώς προήλθαν οἱ πρόγονοι τοῦ Ἀβραάμ, καί γιατί τό 722 π.Χ. οἱ Ἀσσύριοι ἐπανέφεραν τούς ἀπόγονους τοῦ τελευταίου στό γεωφυσικό τόπο ἀπό ὄπου εἶχαν προέλθει οἱ πρῶτοι, καί χάθηκαν...
Σᾶς ἀναφέρω ἐπίσης, ἀφενός ὅτι τό «Τουρᾶν» δηλώνει τό Σκότος, ἐν ἀντιθέσει μέ τό «Ἰρᾶν» πού δηλώνει τό Φῶς....Λοιπόν, ὅλη η πολυετής, πολύμορφη καί πολυδιάστατη ἐκστρατεία περί τῶν Α. Τ.Ι.Α. τῆς «ἐπικείμενης ἐπίθεσης ἐξωγήινων στόν πλανήτη μας» καί τῆς «ἐλεύσεως τοῦ Ἀντίχριστου» εἶναι ἔργο τῶν ὑποχθονίων, ὅπου ἀκόμη κυριαρχοῦν κάπως ἐπί τῶν ἐπιχθονίων. Οἱ ὑποχθόνιοι γνωρίζουν ὅτι κλείνει ὁ κύκλος τοῦ ἐνιαυτοῦ, τῆς ἐπί τοῦ ἐπιχθονίου πλανήτη μας παραμονῆς τους. Γιά τό λόγο αὐτόν ἔχουν ἐξαπολύσει τήν τελευταία τούς ἀμυντική ἐπίθεση. Στό πλαίσιο τῆς ἐπιθέσεως αὐτῆς, συμπεριλαμβάνονται καί οἱ παραπλανητικές τούς αὐτές ἐκστρατείες. 

Αὐτές ἔχουν τό στόχο καί τή μορφή αὐτοῦ πού στήν κοινή στρατηγική ἀποκαλοῦμε «Ψυχολογικό Πόλεμο». Δηλαδή: ἐντείνουν τίς προσπάθειές τους νά ἐπιβραδύνουν τό κλείσιμο τοῦ κύκλου, τῆς παραμονῆς τους στίς μονάδες τους ἐπί τῆς Χθονός, ἔχοντας ἐξαπολύσει τίς παραπλανητικές αὐτές ἐκστρατεῖες μέ στόχο νά πείσουν τούς ἐπιχθόνιους νά ἀντιταχθοῦν στήν ἐπικείμενη ἐπανέλευση ἐπί τῆς Χθονός καί ἐπανεμφάνιση τῶν (Ἔλ)λήνων.
Καθώς ὁ κύκλος τῆς παραμονῆς τῶν ὑποχθονίων στόν πλανήτη μας κλείνει, ἀνοίγουν οἱ πύλες καί οἱ δίαυλοι τῆς ἐπανέλευσης τῶν (Ἔλ)λήνων. Ὅταν λέμε Επανέλευση (Ἔλ)λήνων, εἶναι αὐτονόητο ὅτι δέν εἴμαστε τόσο ἀφελεῖς νά νομίζουμε ὅτι οἱ ἐπανερχόμενοι εἶναι ὄντα μέ τή δική μας, τήν ἀνθρώπινη, δομή καί μορφή. Εἶναι ἐκεῖνοι, τῶν ὁποίων, ἐπί δυό καί ἄνω χιλιετίες, τά μνημικά κύτταρα τοῦ γονότυπου τούς βρισκόταν ναρκωμένα καί πού τώρα ἔχει ἀρχίσει αὐτό-ἀπονάρκωσή τους καί σταδιακή ἀφύπνισή τους. Αὐτό θά συντελεστεῖ κυρίως, διότι ἀνοίγουν οἱ Πύλες καί οἱ Δίαυλοι, τῆς ἐκ τοῦ Γαλαξία Ἀνδρομέδα καί διά τοῦ ἀστερισμοῦ τοῦ Κυνός διαχύσεως, ἐπί τοῦ πλανήτη μας, ἐπίλεκτων καί ὑπερούσιων ἀκτινοβολιῶν καί φωτοχυσιῶν. Τοῦτες, οἱ ὁποῖες ἔχουν, ἄς ποῦμε, τή δομή τῶν ἠλεκτρονίων, φωτονίων, πρωτονίων, μεσονίων ἤ νετρίνο, ἐστιάζονται μόνο ἐπίτης Ἔλ-Λά, ἤ Ἑλλάδος. Αὐτές ἀποναρκώνουν τά μνημικά -καί ὄχι μόνο- κύτταρα τῶν (Ἔλ)λήνων.

Αὐτή η ἀπονάρκωση ἐμπεριέχει καί ἕνα μεγάλο κίνδυνο γιά τόν γεωφυσικό καί πολιτισμικό μας χῶρο. Ὁ κίνδυνος αὐτός, πού ἔχει ἤδη κάνει τά πρῶτα βήματα τῆς ἐμφάνισής του, εἶναι ὁ διχασμός τῶν Ἐλλήνων ἤ «Ἑλληνολατρῶν» καί τῶν Ἐλληνο-ὀρθοδόξων χριστιανῶν. Τό διχασμό αὐτόν -πού πρέπει πάση θυσία νά ἀποφευχθεῖ -τόν σπέρνουν καί τόν καλλιεργοῦν οἱ μισέλληνες καί ἀνθέλληνες, ἤ σωστότερα, οἱ ὑποχθόνιοι ἐκεῖνοι πού ἐπιδιώκουν τήν παράταση τῆς κυριαρχίας τούς στόν πλανήτη, ὁποία δέν ἀπειλείται ἁπλῶς ἀπό τούς (Ἔλ)ληνες, ἀλλά ἔχει ἤδη ἀρχίσει ἀφαίρεσή της...
 
Ιωάννης Φουράκης

 
αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα του Ι. Φουράκη ΕΔΩ
3 σχόλια:

 1. Θεός 'σχωρέστον Φουράκη,
  συνέβαλλε κι αυτός στην ένωση «Ἑλληνολατρῶν» καί Ἐλληνο-ὀρθοδόξων χριστιανῶν.

  Οι ερπετο-Σίωνες όμως κατάφεραν έναν άλλο διαχωρισμό μεταξύ μας τώρα: Τους αριστερο-προδότες και τους πατριώτες. Έχει κι αυτός Ιστορία αίματος πίσω του. Ποιος θα τον σταματήσει αυτή τη φορά; Η λογική λέει πως τον εμφύλιο αυτό αλληλοσπαραγμό, θα τον σταματήσει εν τη γενέσει του, ο παράγοντας εκείνος ο οποίος θα αποτελέσει και την αφορμή ενάρξεώς του. Δηλαδή τα υπανθρώπινα (υβριδικά) ασιατοαφρικανικά λαθροόργκ. Ανεγκέφαλα όπως είναι, θα πάρουν απρόσεκτα..πολλά κεφάλια των χθεσινών τους υποστηρικτών. Οι υποστηριχτές αυτοί θα καταλάβουν τότε το λάθος τους όλα αυτά τα χρόνια, θα ξεκινήσει ένα ρεύμα συστράτευσής τους με εμάς, και επειδή γνωρίζουν κάμποσα πάραπάνω πράγματα για το πώς οργανώνονται τα λαθροόργκ, αυτό θα βοηθήσει στον αγώνα μας. Και θα εξαγριώσει φυσικά ακόμα περισσότερο τα λαθροόργκ που θα αποφασίσουν να τους σφάζουν πρώτους πρώτους πάση θυσία. Με αυτό, θα αποφευχθεί παράλληλα και το να χύσουν οι πατριώτες με τα δικά τους χέρια.. αίμα Ελλήνων προδοτών.

  Ο Θεός θα τακτοποιήσει τα πάντα με πρωτοφανή σοφία, όταν ξεκινήσουν τα γεγονότα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μοῦ ἀρέσει πολύ τό σχόλιό σου,ἀγαπητέ μου Κώστα ! Πολύ !

   Εἴθε,λοιπόν ! ! !

   Διαγραφή
 2. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ
  ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΑΥΜΕΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ
  ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή