" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

                              Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ,ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙ,ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Από το τέλος του Β'ΠΠ έχουν ήδη περάσει 69 χρόνια,αλλά τα σκοτεινά παρασκήνια και γεγονότα που ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί είναι πάρα πολλά.Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφοροι συγγραφείς που αποτολμούν να αναφερθούν σ'αυτά,αλλά το έργο τους δεν γίνεται γνωστό στο ευρύτερο κοινο,μάλλον σκόπιμα.


Ενα από αυτά είναι οι τομείς που εργάσθηκε σκληρά και μεθοδικά η πολεμική βιομηχανία της Ναζιστικής Γερμανίας σε διάφορες εφευρέσεις "επαναστατικών όπλων"τα οποία ακόμα και σήμερα βρίσκονται στην σφαίρα του μύθου και των φημών,αλλά και η μυστηριώδης βάση τους στην Ανταρκτική.

Πέραν αυτών όμως υπάρχουν,όπως θα δούμε στο άρθρο και άλλα μυστήρια σ'αυτην την παγωμένη περιοχή του πλανήτη μας,τα οποία μας τα αποκρύπτουν !

Θα προσπαθήσω με το παρόν άρθρο να αναφερθώ σ'αυτά τα θέματα βάση στοιχείων που έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα.


ΒΑΣΗ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ

Από τότε που πέτυχε την ενοποίηση της η  Γερμανία το 1871, λαχταρούσε αποικίες ως ζήτημα εθνικής υπερηφάνειας. Αλλά από τα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα, το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είχε ήδη διαμοιραστεί από ευρωπαϊκές δυνάμεις και η  Γερμάνια απέκτησε μερικές άχρηστες περιοχές της Αφρικής και της Ασίας.Έτσι απεφάσισε να αναζητήσει άλλες άγνωστες περιοχές του πλανήτη οι οποίες θα τις έδιναν νέους πόρους και ίσως και εναλλακτικές μορφές ενέργειας.Ένας τέτοιος άγνωστος χώρος που απεφάσισε να εξερευνήσει ήταν η Ανταρκτική, ο Νότιος Πόλος της Γης,η έκταση της οποίας είναι μιάμιση φορά η Ευρώπη.

Η πρώτη γερμανική αποστολή στην Ανταρκτική ήταν η Εκστρατεία Gauss το 1901 – 1903, με επικεφαλής τον βετεράνο στην Αρκτική και τη γεωλογία καθηγητή Erich von Drygalski, και ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε ένα αερόστατο για εναερία παρατήρηση στην Ανταρκτική.

Η δεύτερη γερμανική αποστολή στην Ανταρκτική ήταν το 1911-1912 με τον Wilhelm Filchner, που είχε στόχο την διέλευση της Ανταρκτικής για να μάθουν αν υπήρχαν κομμάτια γης χωρίς πάγο.


Η τρίτη ήταν η New Swabia (Νέα Σουηβία) το 1938 (Neuschwabenland), που άρχισε να εξερευνάται από τη Γερμανία στις 17 Δεκεμβρίου 1938. Για την προετοιμασία τους για την αποστολή, οι Γερμανοί κάλεσαν ένα Αμερικανό πολικό εξερευνητή και αξιωματικό του Ναυτικού, τον μετέπειτα Ναύαρχο

Richard Ε.Byrd, που είχε εξερευνήσει μέρος του πόλου με στόχο να ιδρύσει μια αμερικανική βάση στην περιοχή το 1928-1930 με όνομα Little America.

Τότε ο Byrd (Μπερντ) είχε αναστατώσει τον παγκόσμιο Τύπο δείχνοντας ένα φιλμ και αναφέροντας ότι είχε ανακαλύψει περιοχές με ζεστό νερό με βλάστηση και άγνωστα ζώα. Ωστόσο, ο Byrd αρνήθηκε να συμμετάσχει στη γερμανική αποστολή.

Η νέα εκστρατεία των Γερμανών ξεκίνησε από το Αμβούργο για την Ανταρκτική με το πλοίο MS Schwabenland, το οποίο θα μπορούσε επίσης να εκτοξεύσει και αεροσκάφη με τη βοήθεια ενός καταπέλτη.

Στις 19 Ιανουαρίου 1939 το πλοίο έφθασε στην Aνταρκτική σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια έχει ονομαστεί από την Νορβηγία ως "Dronning Maud Land", αρχίζοντας τις πτήσεις, χαρτογραφώντας την περιοχή.


ΝΑΖΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Η περιοχή ήταν μεταξύ του γεωγραφικού πλάτους 69°10'Ν και 76°30" Β και γεωγραφικό μήκος 11°30" Δ και 20° 00" Α, με συνολικό χώρο 600,000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αυτή η περιοχή ονομάστηκε "Neuschwabenland".

Κατά τη διάρκεια των πτήσεων και των πεζοπόρων αποστολών, εκατοντάδες γερμανικές σημαίες έπεσαν για να συμβολίζουν την κατοχή της Γερμανίας στο έδαφος, αλλά όπως αναφέρουν σήμερα οι Γερμανοί ιστορικοί,ήταν προκειμένου να αναιρεθούν τυχόν αξιώσεις της ιδιοκτησίας στη Νορβηγία.

Συνολικά, 350.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα εξερευνήθηκαν με τα αεροσκάφη και πάνω από 11.000 φωτογραφίες ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της αποστολής. Αυτές οι εικόνες χρησιμοποιήθηκαν για την κατάρτιση ενός χάρτη της περιοχής.Η εκστρατεία δημιούργησε μια προσωρινή κατασκήνωση και ανέφερε ότι γύρω από την περιοχή τους υπήρχε κάποια βλάστηση, εξαιτίας των θερμών πηγών κοντά στη λίμνη.

Θα πρέπει να αναφέρουμε και την επίσημη θέση των γερμανικών απόψεων που δηλώνουν ότι η όλη

ΝΕΑ ΣΟΥΗΒΙΑ
αποστολή αποσκοπούσε στην βιομηχανία της φαλαινοθηρίας που προήχθη μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1930 σε ένα πολύ σημαντικό κλάδο της γερμανικής οικονομίας.Περισσότερα από 50 πλοία φαλαινοθηρίας υπήρχαν την εποχή του 1938/39, με σχεδόν παράγωγη 500.000 βαρέλια πετρελαίου φάλαινας.Εκτός από την Φαλαινοθηρία προβλέπονται επίσης για την παρασκευή εκρηκτικών γλυκερίνης.

Η επιδίωξη της ναζιστικής ηγεσίας ήταν να σταματήσει στο έπακρο η εξάρτηση από εισαγωγές,με ένα τετραετές σχέδιο που προέβλεπε μια ολοκληρωμένη επέκταση του γερμανικού φαλαινοθηρικού στόλου και στην Ανταρκτική.Η αποστολή επίσης είχε στόχο να ερευνήσει για ορυκτό πλούτο και πετρέλαιο αλλά και τη διερεύνηση χώρων για μια πιθανή βάση του Τρίτου Ράιχ.

Το επόμενο έτος,1940,ένα μήνα μετά τις εχθροπραξίες που είχαν αρχίσει στην Ευρώπη,οι Γερμανοί επέστρεψαν στο "Neuschwabenland" για να τελειώσουν αυτό που είχαν ξεκινήσει,που υποδηλώνει ότι η βάση ήταν υπό κατασκευή.

Όπως προέκυψε,στη περιοχή που ερευνούσαν,βρήκαν μια φυσική σήραγγα με πολλά χιλιόμετρα μήκος, που τελικά τους οδήγησε σε ένα κολοσσιαίο υπόγειο σπήλαιο που ήταν ασυνήθιστα ζεστό που ζεσταινόταν προφανώς γεωθερμικά. Στο τεράστιο σπήλαιο αρχικά βρήκαν μια υπόγεια λίμνη αλλά όπως αποδείχθηκε τα σπήλαια ήταν τόσο εκτεταμένα ώστε να έπρεπε να εξερευνηθούν χωριστά.

Οι Ναζί αρχικά κατασκεύασαν μια βάση σε ένα σπήλαιο με αποβάθρες για τα γερμανικά υποβρύχια και η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιούσαν ήταν από την ηφαιστειακή δραστηριότητα, η οποία τους έδωσε τη θερμότητα και ατμό που βοήθησε στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Στις 18 Ιουλίου 1945, εφημερίδες σε όλο τον κόσμο επικεντρώθηκαν σε τίτλους με αναφορές στην Ανταρκτική. Οι New York Times, τότε δήλωσαν "Ο Χίτλερ είναι στο Νότιο Πόλο".Οι τίτλοι που συγκλόνισαν τον κόσμο βασίζονται, εν μέρει, σε γεγονότα. Τα γεγονότα ερχόταν και από τον Γερμανό

ΝΑΥΑΡΧΟΣ KARL DONITZ
Ναύαρχο Karl Donitz,τον διάδοχο του Χίτλερ, που αργότερα έζησε ελεύθερος στη Γερμανία, δηλώνοντας την πικρία του ως αξιωματικός,όσον αφορούσε γενικά τους ιστορικούς που δεν τολμούσαν να γράψουν για την μεγάλη ναζιστική βάση με όνομα "Νέο Βερολίνο' στην Ανταρκτική.( Σε κείμενα ορισμένων ιστορικών η βάση αυτή ονομάζεται επίσης και "Βάση 211")

Ο Γερμανός ναύαρχος είχε αναφέρει ότι το γερμανικό ναυτικό είχε εκτελέσει ένα μεγάλο έργο. "Το γερμανικό ναυτικό ξέρει κρυψώνες στους ωκεανούς και κατά συνέπεια είναι πολύ εύκολο να μεταφέρει τον Φύρερ σε ασφαλές μέρος που θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί για τα τελικά του σχέδια".Η ανακάλυψη ήταν ότι βρήκαν μια υποβρύχια τάφρο που τους πήγαινε κατ‘ ευθείαν μέσω της Ανταρκτικής σε ένα υπόγειο παράδεισο με ζεστές υπόγειες λίμνες, και βλάστηση και πάγο.

Το 1952, η κυβέρνηση της νέας Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ερεύνησε τις φήμες για την ναζιστική βάση προσπαθώντας να εντοπίσει τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.Μια πληθώρα από φήμες υποστηρίζει ότι η Neuschwabenland δεν είχε ποτέ εγκαταλειφθεί από τους Ναζί μετά την πρώτη αποστολή. Στην πραγματικότητα, μερικά μέλη του πληρώματος του “Schwabenland” δήλωσαν ότι θα έκαναν αρκετά ταξίδια στην Ανταρκτική για να εδρεύσουν μια απόρρητη αποικία των Ναζί, και θα χρειαζόταν την μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού και βαρέα εργαλεία εξόρυξης και κατασκευής σηράγγων.


NEUSSCHWABENLAND
Πράγματι τα εναπομείναντα μητρώα των γερμανικών ναυτικών βάσεων αναφέρουν, μαζικές μετακινήσεις τεχνικών υλικών για άγνωστη περιοχή και ότι αρκετά γερμανικά υποβρύχια γέμισαν με υψηλόβαθμα στελέχη των Ναζί που εγκατέλειψαν την Ευρώπη, βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα μυστικό δίκτυο σε υπόγεια καταφύγια στην Neuschwabenland.

Γερμανοί επιστήμονες που αιχμαλωτίστηκαν από τους συμμάχους, ενώ το Βερολίνο βομβαρδιζόταν, αποκάλυψαν πως υπήρχαν απόρρητα έγγραφα, σχεδιαγράμματα και χάρτες που αφορούσαν πτητικά άγνωστα μηχανήματα σε σχήμα δίσκου και εγκαταστάσεις μια απόρρητης βάσης στην Ανταρκτική με όνομα Νέο Βερολίνο.


Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ
Ενα πολύ σημαντικό μερίδιο ευθύνης όλης αυτής της τόσο ενδιαφέρουσας ιστορίας,αποτελεί και η μυστική οργάνωση των Γερμανών που αποκαλείτο "Αnenerbe"(με μέλη και των μυστικών ομάδων "Θούλη" και "Vrill"),που αν και πέρασαν 69 χρόνια από την λήξη του Β'ΠΠ,λιγοστά πράγματα γνωρίζουμε για την δράση της,τα στελέχη της και τους σχεδιασμούς της.Λέγεται ότι έψαχνε σε εξωτικά μέρη ,πολιτισμούς,ήθη,έθιμα και αρχαία μυστικά.Η ονομασία της σημαίνει "η κληρονομιά των προγόνων'και υποτίθεται ότι όταν ιδρύθηκε το 1935 από υψηλά ισταμένους Ναζί,όπως ο Χάϊνριχ Χίμμλερ,θα εξέταζε τις ρίζες της γερμανικής φυλής.

Πραγματοποιήθηκαν πολύ δαπανηρές έρευνες και ταξίδια,στα πλέον απίθανα σημεία,όπως το Θιβέτ ! Αλλά και άλλα,ενώ σημειώνουν κάποιοι συγγραφείς ,ότι η οργάνωση κατείχε μία φοβερή βιβλιοθήκη από 14.000 τόμους !Προςτούτο στρατολόγησε πλήθος επιστημόνων και ειδικών ακόμη και στην..μαγεία !

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Αμέσως μετά το τέλος του Β΄ΠΠ κυκλοφορούσαν εντονότατες φήμες,ιδίως από Γερμανούς αιχμαλώτους,αλλά και κατοίκους της Βαυαρίας και της Αυστρίας,ότι υπήρχαν κατασκευασμένες

τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις,αρκετά μέτρα κάτω από την γη και΄σε διαμορφωμένους χώρους σε εσωτερικό βουνών,οπου οι Ναζί μελετούσαν και κατασκεύαζαν εντυπωσιακά υπερσύγχρονα όπλα.

Για την κατασκευή αυτών των απορρήτων εγκαταστάσεων,υπολογίζεται ότι χρησιμοποιήθηκαν περίπου 250.000 εργάτες,οι οποίοι πιθανότατα στη συνέχεια θανατώθηκαν(ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αυτή η πληροφορία).Τέτοιες εγκαταστάσεις έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα ,εκτός της Αυστρίας,στην Βόρειο Ιταλία και στην Βαυαρία.Σήμερα πληθαίνουν οι άνθρωποι,όπως ο ερευνητής Γουίλιαμ Χάρμπινσον, που ισχυρίζονται ότι το "επόμενο Ράϊχ"προετοιμάζεται κάτω από το έδαφος ! Δεν είναι τυχαίο ότι λίγο μετά το τέλος του Β΄ΠΠ,μικρές πόλεις και χωριά της Γερμανίας ερημώθηκαν εντελώς.Επίσης πολλά παιδιά χάθηκαν μυστηριωδώς από νοσοκομεία και ιδρύματα !


ΧΑΝΕΜΠΟΥ
Μετά το τέλος του πολέμου Αμερικανοι και Βρεττανοί ανακάλυψαν σε υπόγειες εργοστάσια των Ναζί 27 ιπτάμενα οχήματα σε σχήμα δίσκου,τα περίφημα "Χανεμπού"(από το όνομα του εφευρέτη τους Khan Ebu) εξοπλισμένα με πολυβόλα και πυροβόλα.Λέγεται ότι κάποια από αυτά χρησιμοποιήθηκαν στον Β'ΠΠ στην Αφρική στην μάχη του Ελ Αλαμέϊν,αλλά δεν είναι
διασταυρωμένο αυτό.Το τελευταίο τους μοντέλο το "Χανεμπού-7"ανέπτυσε τέτοια ταχύτητα ώστε μπορούσε να κάνει τον γύρο της γης σε μία ώρα.Οι Αμερικανοι και Βρεττανοί αεροπόροι που είχαν συναντήσει τέτοια ιπταμενα οχήματα τα ονόμαζαν "Foo Fighters" και δεν γνώριζαν αν είναι επίγεια ή εξωγήϊνα.

Στα παραπάνω εργοστάσια βρέθηκαν επίσης οι διάσημοι Γερμανοί επιστήμονες,οι οποίοι είχαν εξαφανισθει μυστηριωδώς πριν την έναρξη του πολέμου, Κουρτ Ντέϊβις και ο Βέρνερ φον Μπράουν,ο πατέρας των Γερμανικών και μετέπειτα και των Αμερικανικών πυραύλων και του διαστημικού προγράμματος "ΑΠΟΛΛΩΝ" με το οποίο προσεδαφίσθηκαν οι Αμερικανοί αστροναύτες στην Σελήνη.


U-BOAT
Επίσης αποτελεί μυστήριο πως οι Γερμανοί μεταξύ των ετών 1936-1939 και με ποιά τεχνολογία κατασκεύασαν τους παραπάνω ιπτάμενους δίσκους,1697 σύγχρονα μαχητικά αεροπλάνα και 100 υποβρύχια τα περίφημα U-BOAT ο φόβος και ο τρόμος των συμμαχικών νηοπομπών στον Ατλαντικό !!Λέγεται ότι από τις αρχές του 20ου αιώνα οι Γερμανοί είχαν επικοινωνία με κάποια εξωγήϊνη φυλή η οποία και τους έδωσε τεχνολογία !ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

Ενα μυστήριο που απασχόλεισε τους συμμάχους είναι ότι το 1945 εξαφανίσθηκε εκτός Γερμανίας ένας ασυνήθιστος μεγάλος αριθμός γερμανικών αεροσκαφών και 100 υποβρυχίων περίπου (U-BOAT) που μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί! Πολλοί Γερμανοί επιστήμονες που αιχμαλωτίσθηκαν από τους συμμάχους,αποκάλυψαν πως ενώ το Βερολίνο βομβαρδιζόταν,τα απόρρητα έγγραφα,σχεδιαγράμματα και οι χάρτες που αφορούσαν τους ιπτάμενους δίσκους και τις εγκαταστάσεις της Ανταρκτικής,μεταφέρθηκαν από έμπιστα και εκλεκτά μέλη στις Βαλτικές χώρες με δύο υποβρύχια,το U-530 και το U-977.


U-530
Tην παραπάνω αποστολή,λέγεται,πως την συνόδευαν ανώτατα στελέχη.Τα δύο υποβρύχια εξαφανίσθηκαν για μήνες στους κόλπους της Βαλτικής θάλασσας,για να επανεμφανισθούν στις 17 Αυγούστουτου 1945 (100 περίπου ημέρες μετά την παράδοση της Γερμανίας) στο  λιμάνι "Μar de Plata"της Αργεντινής όπου και παραδόθηκαν στο ναυτικό της Αργεντινής.

Η Αργεντινή εθεωρείτο ουδέτερη χώρα και φιλικώς διακείμενη στους Ναζί,γι'αυτό εγκαταστάθηκαν εκεί πολλοί εγκληματίες πολέμου ενώ άλλες ομάδες Ναζί εστάλλησαν στην Βραζιλία και στην Παραγουάη με τις "ευλογίες"του Βατικανού !Αλλωστε,ας μην ξεχνάμε ότι η είδηση για τον θάνατο του Χίτλερ,αρχικά θεωρήθηκε ψευδής και υπήρξαν φόβοι ότι ο Γερμανός ηγέτης και κορυφαίοι συνεργάτες του είχαν καταφύγει είτε στην Aνταρκτική είτε στην Λατινική Αμερική με υποβρύχια.Ο ίδιος ο πρόεδρος της Αμερικής Harry Truman είχε ρωτήσει τον Στάλιν σε συνάντηση τους και ο Σοβιετικός ηγέτης του απήντησε ότι "δεν έχει βρεθεί"!


U-977
Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό,είναι ότι η κυβέρνηση της Αργεντινής πιέσθηκε από τους Αμερικανούς να συλλάβει τα πληρώματα των δύο υποβρυχίων.Λίγο αργότερα οι αμερικανικές και βρεττανικές υπηρεσίες θα ανέκριναν  για μέρες όλους όσους βρίσκονταν μέσα στα δύο προαναφερθέντα υποβρύχια.Σε μικροφίλμ, που εντοπίστηκαν στο ένα γερμανικό υποβρύχιο,αποκαλύφθηκε η ανωτερότητα των Γερμανών σε θέματα τεχνολογίας δηλώνοντας ότι ήταν τουλάχιστον πενήντα χρονιά μπροστά.

Ορισμένοι συγγραφείς αναφέρουν πως συνολικά δέκα γερμανικά φρεσκοφτιαγμένα υποβρύχια,έφυγαν τις τελευταίες ημέρες του πολέμου από νορβηγικά "fiords",γεμάτα αξιωματούχους και στελέχη-επιστήμονες,για να τους αποβιβάσουν στην Αργεντινή,όπου το καθεστώς του προέδρου Juan Peron ήταν πολύ φιλικό προς τους Ναζί.Εκτός από τα προαναφερθέντα υποβρύχια υπήρξε και ένα τρίτο ,το U-1238,στο οποίο το πλήρωμα του προκάλεσε αυτοβύθιση στον κόλπο "Sun Matias" κοντά στην Βόρεια Παταγονία.Αρα απουσιάζουν επτά από τα δέκα υποβρύχια που έφυγαν από τα νορβηγικά νερά,λίγο πριν την παράδοση της Γερμανίας.

Οπως έχει καταγραφεί από τα δημοσιευμένα στοιχεία εκείνης της εποχής,από τις εφημερίδες της Αργεντινής,τα δύο υποβρύχια (U-530,U-977),φέρονται να ήσαν "εν καταδύσει"
66 ημέρες ! Οι εικασίες "έδιναν και έπαιρναν"ότι ή πραγματοποίησαν μυστικό ταξίδι στην Ανταρκτική ή είχαν αναλάβει σε άκρως απόρρητη αποστολή,την μεταφορά του Χίτλερ,"αφήνοντας τον" σε κάποια παραλία κράτους της Ν.Αμερικής,ή μετέφεραν μεγάλη ποσότητα ράβδων χρυσού,από την "Ράϊχσμπανκ"του Βερολίνου,ελάχιστο χρόνο πριν εισβάλλουν οι Ρώσοι !

Μετά τη παράδοση τους και τις πρώτες ανακρίσεις οι Αμερικανοί μετέφεραν τα πληρώματα των δύο υποβρυχίων στις ΗΠΑ για εκτενέστερες ανακρίσεις και τα ρυμούλκησαν τα  υποβρύχια στο λιμάνι της Βοστώνης.Οι απόρρητοι αμερικανικοί φάκελλοι για τις ανακρίσεις των πληρωμάτων των δύο αυτών υποβρυχίων τον Αύγουστο του 1945,επετράπει να δοθούν στην δημοσιότητα μετά 64 χρόνια,δηλαδή τον Αύγουστο του 2009 !!!

Με βάση τις απόρρητες καταθέσεις του πληρώματος του U-977,στους έκπληκτους και καχύποπτους αξιωματικούς του αμερικάνικου ναυτικού,ήσαν 107 ημέρες σε συνεχές ταξίδι,είχε διανύσει 7644 ναυτικά μίλλια και είχε άθικτες 10 τορπίλλες παρόλο που είχε διαταγή να περιπολεί έξω από το λιμάνι southampton  της Αγγλίας και να βυθίζει όποιο πολεμικό πλοίο έβγαινε από το λιμάνι αυτό.!Ο κυβερνήτης του υποπλοίαρχος Sefer δικαιολογήθηκε ότι έφερε το υποβρύχιο στην Αργεντινή μόλις έληξε ο πόλεμος,γιατί ήξερε ότι η Αργεντινή ήταν φιλικό κράτος προς την Γερμανία και υπήρχε εκεί μεγάλη και ευημερούσα γερμανική κοινότητα.Πριν φθάσει στην Αργεντινή και επειδή είχε τελειώσει ο πόλεμος άφησε 16 παντρεμένους άνδρες κατόπιν επιθυμίας τους,στα νορβηγικά νησάκια Holshenoy.

Το άλλο υποβρύχιο ,το U-530,όταν παραδόθηκε ήταν αναιτίως ξηλωμένο το μεγάλο εξωτερικό πυροβόλο του.Επίσης κανείς από τους άνδρες του δεν είχε μαζί του στοιχεία ταυτότητας,όπως επίσης δεν υπήρχε το ειδικό βιβλίο του υποβρυχίου που διέθεταν όλα τα γερμανικά πλοία.Δημοσιογράφος στην Αργεντινή ισχυρίσθηκε ότι η αστυνομία του "Buenos Aires "(πρωτεύουσα της Αργεντινής)είχε αναφορά από την επαρχία ,πως το γερμανικό υποβρύχιο απεβίβασε σε ακτή δύο άτομα,υψηλά ιστάμενα και μεταμφιεσμένα.

Ποτέ δεν διασταυρώθηκε αυτή η πληροφορία,αν και δύο Άγγλοι συγγραφείς,το 2010,έγραψαν σχετικό βιβλίο υπονoώντας πως τα δύο αυτά άτομα ήταν ο Χίτλερ και η σύζυγος του Εύα Μπράουν,οι

οποίοι έζησαν μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1960 σε ιδιαιτέρως απομoνωμένο εξοχικό σπίτι,προετοιμασμένο καταλλήλως πολύ καιρό πριν,στο οποίο υπήρχε πρόσβαση μόνον από "αέρος" με υδροπλάνο !!!

Μετά από όλα αυτά οι Αμερικανοί ήταν πολύ θορυβοποιημένοι και ο φόβος και οι υπόνειες για την Ανταρκτική και το τι είχαν εκεί οι Ναζί,τους "έκαιγε".Είχαν και πληροφορίες ότι τα γερμανικά υποβρύχια είχαν τεχνολογία πρωτοποριακή και μπορούσαν να παίρνουν αέρα με μία συσκευή "Snorkel" χωρίς να αναδυθούν για πολλές χιλιάδες ναυτικά μίλλια !!

Μεγάλο ρόλο σ'αυτές τις ανησυχίες των αμερικανών διεδραμάτισε και μία πολύ εντυπωσιακή δήλωση του αρχηγού του γερμανικού ναυτικου Nαυάρχου Karl Donitz το 1943,όπου είχε δηλώσει με μεγάλη υπερηφάνεια ότι "τα υποβρύχια μας ,ανακάλυψαν έναν επίγειο παράδεισο ",ενώ σε άλλη δήλωση του είχε αναφέρει πως"ο γερμανικός υποβρυχιακός στόλος,μπορεί να είναι περήφανος,γιατί έχτισε ένα αδιαπέραστο τείχος για τον Φύρερ,στην άλλη άκρη του κόσμου"!!

Μόνες τους αυτές οι δύο δηλώσεις,ήταν απολύτως αρκετές για να κάνουν τους αμερικανούς να μην ησυχάζουν καθόλου!!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΙGH JUMP

Οι Σύμμαχοι το 1947 θορυβήθηκαν ακόμη περισσότερο όταν πληροφορήθηκαν τις φήμες που ήθελαν τη βάση της Ανταρκτικής να λειτουργεί τουλάχιστον από το 1935, χάρη στις ενέργειες της ομάδας "Vrill" που ήταν μια ανεξάρτητη ομάδα με τεράστια κεφάλαια,που ασχολούταν με τις νέες τεχνολογίες αλλά και την εξέλιξη επαναστατικών φουτουριστικών εναέριων οχημάτων σε σχήμα δίσκου.

Με την έγκριση του Προέδρου Harry Truman,οι αμερικανοί αποφάσισαν  να οργανώσουν μια μεγάλη εξερευνητική αποστολή προς την Ανταρκτική ,η οποία θα είχε καλά οργανωμένο σχέδιο αναζητήσεως σε βάθος στους απέραντους πάγους,ώστε να δοθούν επιτέλους οι πολυπόθητες απαντήσεις.

Οι αμερικάνικες υποψίες δεν ξεκινούσαν μόνον από την περίεγη και αναιτίως καθυστερημένη παράδοση των δύο γερμανικών υποβρυχίων ,που αναφέρθηκαν παραπάνω,στις αρχές της Αργεντινής.Πως εξαφανίσθηκαν περίπου 100 γερμανικά υποβρύχια;Ήταν οι φήμες αληθινές;Υπήρχε πράγματι η θρυλούμενη βάση των Ναζί στην Ανταρκτική;Τι είχαν πετύχει οι γερμανοί με τις γνωστές αποστολές τους στην Ανταρκτική λίγο πριν την έναρξη του πολέμου,την άνοιξη του 1939;


ΝΑΥΑΡΧΟΣ BYRD
(Με στολή Πλωτάρχη)
Ετσι οι Αμερικανοί οργάνωσαν μια ναυτική εκστρατεία με 48 πλοία, μεταξύ αυτών ήταν υποβρύχια, ένα αεροπλανοφόρο,ένα πλοίο που μετέφερε 200 αεροσκάφη και 4080  στρατιώτες και τρείς μεγάλες ομάδες ανδρών,με έλκυθρα και σκυλιά,υπό την ηγεσία του Ναυάρχου Richard Byrd, του γνωστού εξερευνητή, με πρόφαση την εξερεύνηση της Ανταρκτικής. Στην πραγματικότητα ήθελαν να βρουν και να καταστρέψουν τη γερμανική βάση.

Η επίσημη ονομασία της εκστρατείας ήταν "Highjump". Η αποστολή άρχισε τον Δεκέμβριο του 1946, και έληξε στα τέλη Φεβρουαρίου 1947.

Επισήμως η αποστολή Highjump ήταν να επεκταθεί η ανταρκτική ερευνητική βάση Little America. Tην όλη εξερεύνηση χρηματοδότησε το πολεμικό ναυτικό,το οποίο μάλιστα είχε δηλώσει στις αρχές Δεκεμβρίου 1946 ότι "η επιχείρηση αυτή είναι πολεμική αποστολή".

Ο Ναύαρχος Richard Byrd ξεκίνησε με την αρμάδα του στις 2/12/46 από τον ναύσταθμο του Norfolk της Virginia και είχε στη διάθεσή του οκτώ μήνες για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, αλλά σε οκτώ εβδομάδες αναγκάστηκε να επιστρέψει με πολλές απώλειες σε μαχητικά αεροπλάνα! Πριν συμβούν τα γεγονότα που θα αναφερθούν παρακάτω,ο ίδιος ο Ναύαρχος πέταξε ώρες ολόκληρες,διανύοντας τεράστιες αποστάσεις πάνω από παγους με ειδικά διαμορφωμένα σύγχρονα αεροσκάφη τύπου "Dacota",εφοδιαμένα με τελευταίας τεχνολογίας κινηματογραφικές μηχανές λήψεως που ονομάζοντο "Τριμετρικόν",ενώ διέθεταν και ειδικά μαγνητόμετρα που είχαν αποστολή την ανακάλυψη κενών ή ανοιγμάτων κάτω από τους πάγους.

Τα αμερικάνικα αεροσκάφη έκαναν πτήσεις συνολικής διάρκειας 220 ωρών ,διανύοντας 22700 μίλλια και τραβώντας 70.000 αεροφωτογραφίες.Τα αρχεία αυτά μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα ! Επίσης η όλη επιχείρηση κινηματογραφήθηκε από το Ναυτικό για τις ανάγκες του Hollywood,ετοιμάζοντας μετά την εμπορική ταινία με τίτλο "Η μυστική Γη",στην οποία αφήγηση έκανε ο γνωστός τότε ηθοποιός Robert Montgomery.

Τι είχε συμβεί όμως και πως από τις 240 ημέρες που προέβλεπαν οι σχεδιασμοί της μεγάλης αυτής αμερικάνικης αποστολής και η υπόθεση έληξε "άδοξα"και "αρνητικά",προτού συμπληρωθούν 56 μόλις ημέρες;

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από άντρες της αποστολής, το Αμερικανικό Ναυτικό,στην Ανταρκτική,βρέθηκε αντιμέτωπο με ομάδα πραγματικών ιπτάμενων δίσκων που ανέπτυσσαν απίθανες ταχύτητες,που άφησαν όχι μόνον άφωνους,αλλά τελείως αιφνιδιασμένους τους έμπειρους αμερικανούς στρατιωτικούς. Στις αερομαχίες που ακολούθησαν,καταστράφηκαν τέσσερα αεροπλάνα και αλλά δώδεκα χάθηκαν.


Καθώς υστερούσαν σημαντικά από τη δύναμη πυρός των ιπταμένων δίσκων, οι αμερικανικές υπηρεσίες ανακάλεσαν την αποστολή.Στις επίσημες αναφορές που κατατέθηκαν, τα τέσσερα αεροπλάνα που καταστράφηκαν φαίνεται να "παρουσίασαν τεχνικά προβλήματα και έπεσαν πάνω σε παγόβουνα".

Ο Nαύαρχος Byrd είχε δώσει μια αναπάντεχη, συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα El Mercurio, στο Σαντιάγο, Χιλή στις 5 Μαρτίου 1947. Το δημοσίευμα έγραφε ότι "...ο Ναύαρχος Richard Byrd δήλωσε σήμερα ότι ήταν επιτακτική ανάγκη για τις Ηνωμένες Πολιτείες να ξεκινήσει άμεσα μέτρα άμυνας κατά άγνωστων εχθρικών αεροπλάνων. Ο ναύαρχος δήλωσε επίσης ότι δεν ήθελε να φοβίσει κανέναν, αλλά ήταν μια πικρή πραγματικότητα ότι σε περίπτωση ενός νέου πολέμου οι ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να αμυνθούν από ιπτάμενα αντικείμενα που έρχονται από τον πόλο με απίστευτες ταχύτητες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο ναύαρχος ανέφερε επίσης ότι σε ένα ταχέως συρρικνούμενο κόσμο οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούσαν πλέον να αντλήσουν κανένα αίσθημα ασφάλειας από την απομόνωσή της ή τη γεωγραφική απόσταση από ωκεανούς. Ο ναύαρχος επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την πεποίθησή του ότι ολόκληρη η ήπειρος της Ανταρκτικής πρέπει να παρακολουθείται στενά".

Οπως γράφτηκε στις αναφορές της εποχής εκείνης,ένας από τους πλέον έμπειρους αμερικανούς πιλότους καταδιωκτικών,ο John Sergiouson,που ήταν μάρτυρας στο αεροπλανοφόρο
της εκστρατείας,έκανε μία αρκετά δραματική περιγραφή της μάχης,που έγινε στις 26/2/47: "Αυτά τα .."πράγματα"πεταγόντουσαν έξω από το νερό ,λες και τα κυνηγούσε ο "διάβολος" και πετώντας με

τόσο υψηλές ταχύτητες,που κατέστρεψαν της κεραίες επικοινωνιών του πλοίου.Ορισμένα αεροπλάνα την στιγμή της απογείωσης, κτυπήθηκαν από λάμψεις που προκλήθηκαν από τους ιπτάμενους δίσκους και συνετρίβησαν δίπλα στα πλοία ! Ήμουν στο κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου και τα έβλεπα να μην κάνουν κανένα ήχο,αλλά να πετούν ανάμεσα στα πλοία μας και να ξερνούν θανατηφόρα φωτιά ! Ξαφνικά το ένα αντιτορπιλλικό  που που απείχε από εμάς δύο μίλλια,τυλίχθηκε στις φλόγες και άρχισε να βυθίζεται!Ο αληθινός αυτός εφιάλτης κράτησε είκοσι λεπτά περίπου και μόλις αυτοί οι ιπτάμενοι δίσκοι βούτηξαν μέσα στο νερό αρχίσαμε να μετράμε τις απώλειες μας.

Ο Ναύαρχος Byrd, όταν έφτασε στις ΗΠΑ πέρασε αρκετές εβδομάδες στα ανακριτικά γραφεία.Εχοντας ως βάση έναν έμπειρο Ρώσο στρατιωτικό αναλυτή,ονόματι Βασίλιεφ,κατά την επιστροφή του πίσω στην Ουάσιγκτον,ο ναύαρχος μίλησε για μιά επίθεση από ιπτάμενους δίσκους,οι οποίοι εντελώς αιφνιδιαστικά "πεταγόντουσαν" μέσα από την θάλασσα,με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες,προκαλώντας δραματικές απώλειες στην αμερικάνικη αρμάδα !!!

Όλα τα έγγραφα του ναυάρχου και το ημερολόγιό του εξαφανίστηκαν περιέργως. Ως ημερομηνία θανάτου του, στη Wikipedia, αναφέρεται η 11η Μαρτίου του 1957.

Τότε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Dwight Eisenhower είχε δηλώσει: ”Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα” και επιβεβαιώνεται από την ανησυχητική φράση του ναυάρχου Richard Byrd, "στην περίπτωση ενός νέου πολέμου τα τελευταία Τάγματα του Χίτλερ περιμένουν για τη χρυσή ευκαιρία τους".

Ήδη από τη δεκαετία του 1950, φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν ανάμεσα στους γερμανικούς

ΝΑΥΑΡΧΟΣ BYRD
εθνικιστικούς κύκλους που ήταν βέβαιοι ότι τα μεταπολεμικά ιπτάμενα οχήματα τύπου δίσκου που πετούσαν σε όλο των κόσμο ήταν στην πραγματικότητα γερμανικά υπερ-όπλα που ήταν υπό ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του Τρίτο Ράιχ.

Μέχρι τα τέλη του 1970, νεοναζί συγγραφείς ισχυρίζονταν ότι το θρυλικό Τελευταία Τάγμα, που είχε σκοπό να διαφυλάξει τα απόρρητα των ναζί μετά τον πόλεμο, ήταν σε ένα τεράστιο υπόγειο παράδεισο στην Ανταρκτική.

Οι William και Landig, δύο νέο-ναζί εκδότες και συγγραφείς, αναφέρουν με γεγονότα, ιστορίες και υποδείξεις την ναζιστική αναβίωση. Ορισμένοι αναφέρουν ότι, όταν οι Αμερικανοί απέτυχαν να χτυπήσουν την υπόγεια βάση των Γερμανών “Neuberchtesgarden” στην Ανταρκτική,πραγματοποιήσαν  χτυπήματα το 1958 υπό το πρόσχημα πυρηνικών δοκιμών.

Αυτό που επίσημα γνωρίζουμε είναι ότι,το 1958 ως μέρος της "Επιχείρησης Argus” έγιναν τρεις ατμοσφαιρικές πυρηνικές εκρήξεις. Οι δοκιμές αυτές ήταν πράγματι στο νότιο ημισφαίριο μεταξύ 2.300 και 3,500 χιλιόμετρα βόρεια της Maud Land. Φυσικά, άλλα αυτά μπορούν να είναι προϊόντα αχαλίνωτης φαντασίας αλλά κανένας δεν έχει αρνηθεί την παταγώδη αποτυχία της αποστολής Ηigh Jump και τις μαρτυρίες των πληρωμάτων ότι αντιμετώπισαν ανώτερα ιπτάμενα αντικείμενα στην Ανταρκτική.

Δείτε ένα ενδιαφέρον ρωσικό ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους: https://www.youtube.com/watch?v=VqnRjkm__1c


ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ BYRD

Τι ήταν λοιπόν αυτά τα μυστηριώδη δισκοειδή σκάφη που σκόρπισαν τον όλεθρο στην αμερικάνικη αρμάδα ; Ήταν σκάφη υψηλής τεχνολογίας της ναζιστικής Γερμανίας ή προήρχοντο από κάπου αλλού;

Ας δούμε τι έγραψε ο ναύαρχος Byrd στο ημερολόγιο του κατά την διάρκεια της πτήσης-εξερεύνησης που έκανε μαζί με τον ασυρματιστή του στις 19 Φεβρουαρίου 1947,πάνω από την Ανταρκτική και στο οποίο αναφέρονται πάρα πολύ περίεργα γεγονότα.

Κάποιο λάθος έχει γίνει στην μετάφραη του ημερολογίου και αναφέρεται σε αποστολή στην Αρκτική.Αυτά που περιγράφει το ημερολόγιο έγιναν στις 19/2/47,αλλά την ημερομηνία αυτή ο ναύαρχος βρισκόταν στην επιχείρηση  που αναφέρθηκα παραπάνω από τις 2/12/46 μέχρι στις 26/2/47 όπου και έγινε η προσβολή του στόλου από τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.Πως λοιπόν στις 19/2/47 ο ναύρχος ήταν στην Αρκτική; Το πιθανότερον είναι ότι με την λέξη "Arctic" εννοούνται  πολλές φορές και οι δύο πόλοι της Γης.

Υπ'όψη ότι το ημερολόγιο η κυβέρνηση των ΗΠΑ μερίμνησε να το βάλει στο φέρετρο του,αλλά η σύζηγος του, την τελευταία στιγμή,κατάφερε και το πήρε !!!
Θα τα αναφέρω συνοπτικά,καθόσον είναι πολύ μεγάλο το κείμενο του ημερολογίου:

"Πρέπει να γράψω αυτό το ημερολόγιο με μυστικότητα και αφάνεια.Αφορά την πτήση μου την 19η ημέρα του Φεβρουαρίου του έτους 1947 στην Ανταρκτική.
Ερχεται μία στιγμή που η ορθολογικότητα των ανδρών πρέπει να φαντάζει ασήμαντη και πρέπει κανείς να αποδεχθεί το αναπόφευκτο της αλήθειας.Δεν είμαι ελεύθερος να αποκαλύψω την ακόλουθη τεκμηρίωση σε αυτό το γράψιμο...ίσως δεν πρέπει ποτέ να δει το φως σε δημόσιο έλεγχο,αλλά πρέπει να κάνω το καθήκον μου και το αρχείο μου εδώ,να μπορούν να το διαβάσουν όλοι μία ημέρα.Σε έναν κόσμο απληστίας και εκμεταλλεύσεως από ορισμένους στην ανθρωπότητα,δεν μπορεί πλέον να κρύβεται η αλήθεια ".


ΜΑΜΟΥΘ
Μετά από πτήση τριών ωρών,από την πρόχειρη βάση τους και πετώντας στα χίλια περίπου μέτρα εντόπισαν μια πράσινη κοιλάδα που μέσα σ'αυτήν υπήρχε ένα Μαμούθ (προϊστορικός ελέφαντας) και στην συνέχεια πράσινους λόφους,ενώ η εξωτερική θερμοκρασία ήταν 74 βαθμούς Φαρενάϊτ (23 β Κελσίου).Συγχρόνως τα όργανα του αεροπλάνου άρχισαν να ..τρελαίνονται.Στην συέχεια εμπρός τους εμφανίσθηκε μία πόλη,ενώ στο δεξί φτερό του αεροπλάνου τους ενεφανίσθει ένα  δισκοειδές σκάφος που ακτινοβολούσε ενώ επάνω του υπήρχε ένα σχήμα σαν κάποιο είδος Σβάστικας (για όσους δεν γνωρίζουν η σβάστικα ήταν αρχαίο Ελληνικό σύμβολο).

Στον ασύρματο τους ακούγονται σε αγγλική γλώσσα,με μάλλον σκανδιναβική προφορά τα εξείς:"Καλώς ορίσατε ναύαρχε,θα σας προσγειώσω σε επτά λεπτά.Χαλαρώστε είστε σε καλά χέρια".Η μηχανή του αεροπλάνου σβήνει και σε λίγο ,σαν να μπήκε σε ανσανσέρ,άγγιξε στο έδαφος

H ΠΟΛΙΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ
με ένα μικρό τράνταγμα.Αρκετοί άνδρες πλησίαζουν στο αεροσκάφος.Είναι ψηλοί με ξανθιά μαλλιά και μια φωνή του δίνει εντολή να κατέβει με τον ασυρματιστή του από το αεροσκάφος.Τους υποδέχονται εγκάρδια και τους επιβιβάζουν σε μία μικρή μεταφορική εξέδρα χωρίς τροχούς,η οποία κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς μία αστραφτερή-κρυστάλλινη πόλη που τα χρώματα της πάλλονται στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.

Φτάνουν σε ένα μεγάλο παράξενο κτήριο και εισέρχονται σ'αυτό.Τους δίνεται κάποιο άγνωστο είδος ζεστού και πολύ νόστιμου ροφήματος.Στην συνέχεια δύο άνδρες οδηγούν μόνο τον ναύαρχο,με ανσανσέρ, σε μία αίθουσα με πολύ όμορφο χρωματισμό και με θέα που ήταν η ωραιότερη του κόσμου.Ενας από τους δύο άνδρες του λέει:"Μην έχετε κανένα φόβο ναύαρχε,θα έχετε ακρόαση από τον Master! Aυτός τον καλωσορίζει και αρχίζει να του μιλά:

"Σας επιτρέψαμε να εισέλθετε εδώ επειδή είστε ευγενής χαρακτήρας και ευρύτατα γνωστός στον "κόσμο της επιφάνειας"!Είστε στον τομέα των "Αριανί"στο εσωτερικό της Γης!Εμείς δεν θα καθυστερήσουμε την αποστολή σας και θα σας συνοδεύσουμε με ασφάλεια στην επιφάνεια.Θα σας πω γιατί σας φέραμε εδώ.Το ενδιαφέρον μας αρχίζει μόνον μετά την πράξη της φυλής σας ,που εξερράγησαν οι πρώτες ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία.Βλέπετε ότι μέχρι τώρα δεν έχουνε παρέμβει στους πολέμους σας και στην βαρβαρότητα σας,αλλά τώρα πρέπει λόγω της ατομικής ενέργειας που χρησιμοποιήσατε.Οι απεσταλμένοι μας έχουν ήδη παραδώσει τα μηνύματα μας προς τις εξουσίες του κόσμου σας και όμως δεν τα έχουν πάρει σοβαρά υπ'όψιν! Τώρα επιλεγήκατε να είστε μάρτυρας εδώ,ότι ο κόσμος μας όντως υπάρχει.Ο πολιτισμός μας και οι επιστήμες μας,είναι πολλές χιλιάδες χρόνια μπροστά από την φυλή σας,ναύαρχε! Η φυλή σας έχει φθάσει τώρα σε ένα σημείο που δεν έχει επιστροφή,αφού υπάρχουν κάποιοι ανάμεσα σας ,που θα καταστρέψουν πολύ κόσμο σε εσάς,αντί να παραιτηθούν από την εξουσία,όπως το ξέρουν.


Το 1945 και μετά,προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την φυλή σας ,αλλά οι προσπάθειες μας συνάντησαν εχθρότητα,τα δε σκάφη μας,τα "Flugllrads",χτυπήθηκαν μετά.Τώρα μπορώ να σου πώ "γιέ" μου,υπάρχει μια μεγάλη θύελλα στον κόσμο σας που δεν θα περάσει για πολλά χρόνια.Δεν θα υπάρξει καμμία απάντηση στα χέρια σας,ούτε θα υπάρξει καμμία ασφάλεια στην επιστήμη σας και όλα τα ανθρώπινα πράγματα θα ισοπεδωθούν σε ένα τεράστιο χάος.Ο πρόσφατος πόλεμος ήταν μόνο ένα προοίμιο για τι είναι ακόμα να έρθει για την φυλή σας.Τα σκοτεινά χρόνια που θα έρθουν τώρα για την φυλή σας,θα καλύψουν την Γη σαν ένα πέπλο,αλλά πιστεύω ότι κάποιοι από την φυλή σας,θα ζήσουν μέσα από καταιγίδα.Πέραν από αυτό δεν μπορώ να πω...Βλέπουμε σε μεγάλη απόσταση,έναν νέο κόσμο,ανακατεύοντας τα ερείπια της φυλής σας,αναζητώντας τους χαμένους θηασαυρούς της και θα είναι εδώ "γιέ" μου,ασφαλής στην δική μας φύλαξη.

Οταν εκείνη η στιγμή φτάσει,εμείς θα έλθουμε προς τα εμπρός και πάλι να βοηθήσουμε να αναβιώσετε τον πολιτισμό σας και την φυλή σας.Ίσως μέχρι τότε να έχετε μάθει την ματαιότητα του πολέμου και τη σύγκρουση του...και μετά από εκείνη τη στιγμή,πολλά πράγματα από τον πολιτισμό σας και τις επιστήμες σας,θα πρέπει να επανέλθουν για να ξεκινήσουν μία νέα αρχή.Εσύ "γιέ" μου ,είναι να επιστρέψεις στον κόσμο της επιφάνειας,με αυτό το μήνυμα:"Αντίο "γιέ" μου ".

Εφυγαν με τον ίδιο τρόπο που ήρθαν,επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο το οποίο σηκώθηκε από μία αόρατη δύναμη και έφθασε σε υψόμετρο 2700 ποδών.Τα όργανα δεν λειτουργούσαν ακόμα.Σε λίγο ήρθε ένα μήνυμα στον ασύρματο τους:"Ναύαρχε σας αφήνουμε τώρα,τα όργανα σας είναι ελεύθερα".Τα δισκοειδή σκάφη ,τα "Flugelrads"(όπως τα ονόμασαν οι παράξενοι επισκέπτες)εξαφανίσθηκαν στο γαλάζιο του ουρανού.Μετά από λίγη ώρα προσγειώθηκαν στην πρόχειρη βάση τους.

Μετά από επτά ημέρες, στις 26 Φεβρουαρίου,έγινε η επίθεση των ιπτάμενων δίσκων στον στόλο του Ναυάρχου Byrd !

Στο ημερολόγιο του,ο ναυάρχος συνεχίζει:

11η Μαρτίου 1947: Έχω παρακολουθήσει μόνον μία συνάντηση με το προσωπικό του Πενταγώνου.Έχω δηλώσει πλήρως την ανακάλυψη μου και το μήνυμα που έλαβα,από τον Δάσκαλο(Master).Όλα μαγνητοφονούνται δεόντως..Ο Πρόεδρος έχει ήδη ενημερωθεί.Είμαι τώρα υπό κράτηση,για τριάντα έξη ώρες.Ανακρίνομαι αποκλειστικά από κορυφαίες υπηρεσίες ασφαλείας και μία ιατρική ομάδα.Ήταν μία δοκιμασία!!

Έχω τεθεί κάτω από αυστηρό έλεγχο,μέσω των εθνικών διατάξεων για την ασφάλεια των ΗΠΑ.Διατάχθηκα να παραμείνω σιωπηλός γιατί έχω μάθει για το καλό της ανθρωπότητας!!! Απίστευτο !!!Θυμήθηκα ότι είμαι στρατιωτικός και πρέπει να υπακούσω στις εντολές.


ΝΑΥΑΡΧΟΣ BYRD ΤΟ 1955
30 Δεκεμβρίου 1956:"Αυτά τα τελευταία χρόνια που έχουν παρέλθει από το 1947,δεν έχουν είδος...(ο ναύαρχος δεν έχει τελειώσει πλήρως την φράση του),κάνω τώρα την τελική μου εγγραφή,σ'αυτό το μοναδικό βιβλίο.Κλείνοντας οφείλω να δηλώσω ότι έχω κρατήσει πιστά αυτό το μυστικό,συμφώνως με τις οδηγίες όλα αυτά τα χρόνια.Έχει πλήρη αντίθεση με τις αξίες και τα ηθικά δικαιώματα.Τώρα αισθάνομαι την "μεγάλη νύχτα"που έρχεται και αυτό το μυστικό δεν θα πεθάνει μαζί μου,αλλά όλη η αλήθεια πρέπει να θριαμβεύσει και έτσι θα πρέπει να γίνει.

Αν μπορεί να είναι η μόνη ελπίδα για την ανθρωπότητα.Έχω δεί την αλήθεια και έχει"επιταχυνθεί "το πνεύμα μου και με έχει απελευθερώσει΅!Έχω κάνει το καθήκον μου προς το τερατώδες βιομηχανικό σύμπλεγμα!Τώρα η μεγάλη νύχτα αρχίζει και προσεγγίζει ,αλλά δεν θα υπάρχει τέλος.Ακριβώς όπως η μακριά νύχτα της Αρκτικής τελειώνει ο "Λαμπρός Ηλιος"της αλήθειας θα έρθει πάλι...και εκείνοι που παραμένουν στο σκοτάδι,θα πέσουν στο φως αυτό.είναι...γιατί έχω δει ότι η Γη,πέρα από τους πόλους,αυτό το κέντρο ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ"!

Σημείωση: Λέγεται ανεπίσημα ότι ο Ναύαρχος Byrd ενεκλείσθει,μετά τις ανακρίσεις, για αρκετό καιρό σε ψυχιατρείο !


ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΤΑΝΩΝ


FALKLAND
Η Βρεττανία η οποία είχε κι'αυτή πληροφορίες για την γερμανική βάση,ετοίμασε τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο του 1945,μία ειδική εκπαιδευμένη μονάδα,την οποία εκπαίδευσε στα νησιά Falkland που ευρίσκονται στο νοτιώτερο σημείο του Ατλαντικού ανατολικά της Αργεντινής.Η εκπαίδευση αφορούσε εξάσκηση και αντοχή σε πολικές θερμοκρασίες!

Ηδη υπήρχε μία βρεττανική βάση ,καθόλου γνωστή,ονόματι "Μοντχάϊμ",διακόσια μίλλια από την υποτιθέμενη γερμανική βάση.Λίγους πήνες πριν το καλοκαίρι του 1945,οι βρεττανοί επιχείρησαν να εξερευνήσουν με μία μικρή ομάδα μία"αρχαία σήραγγα"που ανακάλυψαν.Από τους άνδρες αυτούς μόνον δύο επέστρεψαν πριν την αρχή του σκληρού χειμώνα.Η επιχείρηση αυτή,που όπως μαρτυρείται είχε απώλειες,δεν κατεχωρήθει επισήμως,ούτε αναγνωρίσθηκαν κατόπιν είτε θάνατοι,είτε γενναίες πράξεις αυτοθυσίας των ελαχίστων αυτών ανδρών.Στους επιζώντες,μετά την αποστρατεία τους,"ξεκαθαρίσθηκε"με αυστηρότητα,πως "δεν είδαν","δεν άκουσαν","δεν έγινε ποτέ επιχείρηση"!

ΥΠΟΘΕΣΗ FORRESTAL

Πέραν αυτών που προανεφέρθησαν,υπάρχει ένα άλλο μεγάλο,αλλά αδιευκρίνιστο,όσο και σπάνιο γεγονός,ίσως μοναδικό στα ιστορικά χρονικά της Αμερικής.Είναι ένα πρόσωπο πάρα πολύ σεβαστό στον πολιτικό και στρατιωτικό κόσμο της Αμερικής την δεκαετία του 1940.Πρόκειται για τον Υπουργό Ναυτικών και μετέπειτα πρώτο υπουργό Αμύνης των ΗΠΑ,τον ονομαστό James Forrestal!


JAMES FORRESTAL
Ο Forrestal ήταν γνώστης της κάθε λεπτομέρειας,των όσων είδε ,άκουσε και έζησε ο ναύαρχος Byrd κατά την εκστρατεία του το 1947 στην Ανταρκτική.Προφανώς ,σαν Υπουργός Ναυτικών,είχε ενημερωθεί για το εντυπωσιακό,όσο και αποκαλυπτικό περιεχόμενο των εκτεταμένων ανακρίσεων στις οποίες υπεβλήθει ο ναύαρχος Byrd.Ήταν ανεξάρτητος οικονομικά και αρκετά εύπορος.Ηταν επίσης πρόεδρος στην εταιρεία Dilon Read and company στην περίφημη "Wall Street".Παρά το γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο του 1947 είχε σταθεί αρνητικός στο Κονγκρέσσο,στην ιδρυση του ανεξάρτητου πλέον Υπουργείου Αμύνης,έγινε τελικά ο πρώτος στην ιστορία της χώρας Υπουργος Αμύνης.Ήταν πολύ αναγνωρισμένος,ιδιαίτερα ικανός,εξαιρετικά αφοσιωμένος στα καθληκοντα του και θεωρείτο ο καλύτερος υπουργός του Προέδρου Τruman!

Ο Forrestal απομακρύνθηκε "απότομα" από τα καθήκοντα του σαν Υπουργός Αμύνης στις 28 Μαρτίου 1949. Ο πρώην υπουργός κατήγγειλε ότι βρισκόταν υπό συνεχή παρακολούθηση πρακτόρων, ενώ μια σειρά συναντήσεων μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο οδήγησε σε περίεργες αντιδράσεις του.Στις 2 Απριλίου 1949 εισήχθει στο ναυτικό νοσοκομείο "Βηθεσδά",ως πάσχων από ένα είδος νευρικού κλονισμού,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ και κρατήθηκε επί επτά εβδομάδες σε θάλαμο του 16ου ορόφου,ως τις 22 Μαίου 1949,οπότε "αυτοκτόνησε" πηδώντας από το παράθυρο του θαλάμου νοσηλείας του.

Μετά την αυτοκτονία του ανεφέρθει στον Τύπο,πως λίγες στιγμές πριν πεθάνει,σταμάτησε στο μέσον μίας αντιγραφής ενός κλασσικού κομματιού της αρχαιοελληνικής τραγωδίας "Αίας"του Σοφοκέους! Σκόπιμα τότε δόθηκαν στις εφημερίδες ποιοί ήταν οι συγκεκριμένοι στίχοι που αντέγραφε στο κρεββάτι του.Για την υπόθεση αυτή ,ως δεδομένο,γράφτηκαν πολλά,αλλά τελικά, τίποτε απολύτως δεν κατέστει δυνατόν να διασταυρωθεί.

Απ'οτι φάνηκε οι θεράποντες ιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου,ασφαλώς εκτελούσαν <ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ>.Οι αξιωματικοι-ιατροί ,δίνοντας αυστηρότατες οδηγίες δεν επέτρεπαν επισκέψεις σε συγγενικά του και φιλικά του πρόσωπα,ενώ οργίαζαν οι φήμες για δεκαετίες μετά,πως έδιναν άδεια ,σε πρόσωπα που δεν θα καλυτέρευαν καθόλου την κατάσταση του ασθενούς,πρώην υπουργού !

Ο αδελφός του Forrestal, Henry δήλωσε σε συγγραφέα  που έγραψε το βιβλίο "ο θάνατος του του James Forrestal" πως ο αδελφός του δεν αυτοκτόνησε και πως θα ήταν ο τελευταίος που θα έκανε τέτοια ενέργεια.Είναι απέραντα ύποπτο ότι η "αυτοκτονία"έγινε λίγη ώρα πριν έρθει ο αδελφός του να τον πάρει με κανονικό εξιτήριο!Επίσης πως βάζουν έναν ασθενή που πάσχει από κατάθλιψη σε δωμάτιο 16ου ορόφου;Εικάζεται ότι αυτό ήρθε από πολύ ψηλά!Επίσης παράξενο είναι ότι στον λαιμό του βρέθηκε γερά δεμένο το κορδόνι της ρόμπας του!


AEΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ FORRESTAL
Η έρευνες γι'αυτό το γεγονός έκλεισαν πολύ γρηγορα μέσα σε έντεκα ημέρες.Πριν τον θανατό του είχε γίνει μια τεράστια και άρτια οργανωμένη εκστρατεία διασυρμού του στον τύπο,παρουσιάζονταν τον ως έναν διεφθαρμένο της "Wall Street"και των πετρελαϊκών εταιρειών και ότι δεν ενδιαφερόταν για τους κατατρεγμένους φυγάδες και μετανάστες των υπό Σοβιετική κατοχή ανατολικών ευρωπαϊκών χωρώ.

Ο Φόρεσταλ,δυστυχώς ήξερε πολλά ιδίως για τα όσα είπε ο ναύαρχος Byrd και έπρεπε να του κλείσουν το στόμα.Επίσης οι πανίσχυροι εβραιοσιωνιστές του έκαναν διαρκώς σκληρότατο πόλεμο,γιατί έβαζε συνεχώς εμπόδια στα σχέδια τους και ιδίως ότι διαφωνούσε για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ.Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν το νέο κράτος του Ισραήλ μετά την ...απόσυρση του ενοχλητικού Υπουργού Άμυνας !

Πάντως μετά λίγα χρόνια,το 1955, η Αμερική τον τίμησε δίνοντας το όνομα του,"Forrestal",στο πρώτο μεγάλο αεροπλανοφόρο της !!!!!


ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ

Η λίμνη Βοστόκ είναι μάζα γλυκού νερού που βρίσκεται εγκλωβισμένη σε βάθος 3.700 με 4.100 μέτρων, κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής. Είναι μια από 150 περίπου γνωστές υποπάγιες λίμνες γλυκού νερού, και η μεγαλύτερη από όλες τις άλλες.


ΒΟΣΤΟΚ
Ο τόπος που βρίσκεται είναι ένα από τα ανεξερεύνητα μέρη του πλανήτη. Το 1950 ένας Ρώσος επιστήμονας εξέφρασε την εικασία ύπαρξης μιας τέτοιας λίμνης στο σημείο αυτό, αλλά πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι το 1974 και το 1996, που αποδείχθηκε η ύπαρξή της.

Το εντυπωσιακό με τη "λίμνη Βοστόκ", η οποία ονομάστηκε έτσι από το ρωσικό ερευνητικό σταθμό που υπάρχει πάνω από αυτή, είναι ότι πρόκειται για ένα "παρθένο" υδάτινο στοιχείο, το οποίο δεν έχει έρθει σε επαφή με τον αέρα, το φως ή οποιαδήποτε μορφή ζωής εδώ και 15 έως 34 εκατομμύρια χρόνια, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των επιστημόνων.

Η άλλη πλευρά του επιστημονικού και ιστορικού ενδιαφέροντος και ειδικά από στρατιωτικούς,είναι ότι στη νότιο-δυτική ακτή της περιοχής, ερευνητές έχουν εντοπίσει την παρουσία μιας ισχυρής μαγνητικής ανωμαλίας, ανεξήγητης προέλευσης, η οποία εκτείνεται για 105 χλμ. Σύμφωνα με

ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ
ορισμένους ερευνητές, το φαινόμενο αυτό οφείλεται ίσως σε λέπτυνση του φλοιού της Γης σε εκείνο το σημείο. Επίσης σε εκείνη την περιοχή έχει εντοπίσει η παρουσία  ενός μεταλλικού στοιχείου πολύ μεγάλο, κυκλικό ή κυλινδρικό, που εξακολουθεί να βρίσκεται στο κέντρο της λίμνης. Αυτό το μεταλλικό στοιχείο θα μπορούσε να είναι η αιτία της μεταβολής του μαγνητικού πεδίου στα 1000 nanoteslas αναφέρουν οι ρώσοι ερευνητές.

Η Ρωσική RIA Novosti, αναφέρει οτι οι ρώσοι επιστήμονες  έχουν υπερβεί ένα στρώμα πάγου που έχει σφραγίσει τη λίμνη Βοστόκ στην Ανταρκτική σε βάθος περίπου 4.000 μέτρων, φθάνοντας σε κρίσιμο στάδιο. Η εφημερίδα αναφέρει ότι στη Λίμνη Vostok που είναι η μεγαλύτερη ενός υπόγειου δικτύου κρυφών  κολοσσιαίων σπηλαίων με λίμνες στην Ανταρκτική.Φήμες αναφέρουν ότι στα σπηλαία αυτά ίσως κρύβονται οι κρυφές μυστικές βάσεις των ναζί,κάτι που διασταυρώνετε και από τις αρχικές μαρτυρίες γερμανών αιχμάλωτων που περιγράφουν την κατασκευή βάσεων σε σπηλιές πάγου.

Ρώσοι επιστήμονες κατά την διάρκεια της αποστολής τους το 2005 ανακάλυψαν ένα νησί σε αυτή την λίμνη, σαφώς μικρότερο της λίμνης,ενώ το 2012 ανακάλυψαν κάτι σοβαρό ενώ στην συνέχεια η επικοινωνία διακόπηκε. Αυτή η ανακοίνωση έστρεψε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης όλων επάνω τους.Η επικοινωνία επανήλθε και μάλιστα, πως αυτό που ανακάλυψαν, μέσω μίας ειδικής κάμερας τοποθετημένης στο τρυπάνι που βυθιζόταν στον πάγο, ήταν κάτι που έμοιαζε με "χρυσή σβάστικα". Έπεσαν με τα μούτρα, λοιπόν, στο συγκεκριμένο σημείο και σκάβοντας με το τρυπάνι, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, εντόπισαν ίχνη εξωγήινης παρουσίας, τα οποία δεν διευκρίνισαν τι ακριβώς.

Σε αυτό το σημείο, αν και κρατήθηκε μία μεγάλη μυστικότητα, έχει διαρρεύσει,ίσως όχι τυχαία,ότι

εντοπίστηκαν στα δείγματα του νερού της λίμνης μορφές μικροβιακής ζωής ανάλογων με τα ίχνη εξωγήινης ζωής τα οποία υπάρχουν σε συγκεκριμένους πλανήτες, όπως ο Άρης, ο δορυφόρος του Δία,Ευρώπη και ο δορυφόρος του Κρόνου, Εγκέλαδος.
Μάλιστα, ανάλογα με το ποια πληροφορία διαβάζουμε, άλλη λέει ότι έφτασαν μόλις είκοσι μέτρα πριν την ολική διάνοιξη, άλλος στα δεκατρία ή δεκαπέντε μέτρα, άλλη στα πέντε μέτρα. Μα, είναι δυνατόν να "δουλεύουν" τόσα χρόνια σε αυτή την αποστολή και να την εγκαταλείπουν στα πέντε μέτρα ή έστω στα είκοσι μέτρα;

Τέλος, λέγεται, πως όταν έφτασαν τα δείγματα νερού στον Πούτιν, αυτός ρώτησε τον Γιούρι Τρούτνεφ, υπουργό Φυσικών Πόρων και Οικολογίας, αν είχε πιει νερό από το δείγμα. Στην αρνητική απόκριση που έλαβε ο Πρόεδρος ανταπάντησε: "Αυτό θα ήταν όντως περίεργο. Πρώτα ήπιαν το νερό οι δεινόσαυροι και μετά ο Τρούτνεφ".

Ρώσοι επιστήμονες,εμμέσως πλην σαφώς αναφέρονται στην ανταρκτική ως μία πύλη εισόδου ή εξόδου UFO. Επίσης, ότι στην περιοχή, γενικότερα ή και ειδικότερα, μπορεί να υπάρχει μία χρονοπύλη για κάποιο είδος εξωγήινων άλλων διαστάσεων. Γίνεται λόγος και για μαύρες τρύπες(σκουληκότρυπες) οι οποίες μπορούν να γίνουν διαμεσολαβητές χωροχρονικών ταξιδιών. Μιλούν και αναφέρονται για τους δύο πόλους,ως διόδους που οδηγούν ή συνδέουν άλλους πλανήτες και αστερισμούς. Μιλούν σαν να αποδέχονται την θεωρία της Κούφιας Γης.Θυμηθείτε που οδηγήθηκε ο ναύαρχος Μπερντ και με ποιούς συναντήθηκε !


ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ
Σε κάθε περίπτωση, η ανακάλυψη της λίμνης Βοστόκ επανέφερε στο προσκήνιο διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που ήθελαν τη λίμνη να έχει πρωτοανακαλυφθεί από τους Ναζί, οι οποίοι, πιθανότατα, σύμφωνα με τις ίδιες θεωρίες έχουν δημιουργήσει εκεί τη δική τους "μυστική βάση", ένα απόρθητο φρούριο στο οποίο μεταφέρθηκαν κειμήλια από το Τρίτο Ράιχ και άλλα μυστικά αρχεία του Χίτλερ. Κάποιοι, μάλιστα, προχωρούν ακόμη περισσότερο σημειώνοντας ότι στη λίμνη βρίσκονται τα λείψανα του Χίτλερ καθώς και της συζύγου του Εύα Μπράουν.Ίσως, τελικά, το μυστήριο που περικλείεται στην λίμνη Βοστόκ να σχετίζεται με κάποιο όλα αυτά ή και με όλα αυτά μαζί.

Βέβαια,αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας είναι οι τελευταίες που ενδιαφέρουν τους επιστήμονες, οι οποίοι αισιοδοξούν ότι η εξερεύνηση της λίμνης Βοστόκ θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν κάτι πιο σημαντικό: την πιθανότητα να μην είμαστε μόνοι στο σύμπαν...

Υπάρχουν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες,ότι οι ΗΠΑ πριν μερικά χρόνια είχαν προειδοποιήσει την Ρωσία,ότι αν συνεχίσει τις έρευνες στην συγκεκριμένη λίμνη,αυτό θα θεωρηθεί"αιτία πολέμου"!


Η ΒΑΣΗ NEUMAYER ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ

Ενας γεωλόγος που είχε αποσταλεί στα στο  σταθμό της Ανταρκτικής Neumayer των ΗΠΑ, για να μελετήσει δείγματα πυρήνα πάγου,έκανε πρόσφατα τις παρακάτω δηλώσεις,οι οποίες μπορεί να έχουν  μεγαλύτερη αξιοπιστία από ότι θα περίμενε κανείς.

"Πριν από περίπου δύο εβδομάδες(31/12/2013) αρχίσαμε να ακούμε φήμες ότι παράξενες μεταδόσεις

NEUMAYER  STATION
μικροκυμάτων είχαν εντοπιστεί.Τελικά ανακαλύφθηκε ότι αυτή η μετάδοση προέρχονταν από περίπου 100 μέτρα κάτω από τον πάγο, περίπου 15 μίλια από το σταθμό. Μια αποστολή εστάλει σε αυτήν τη θέση για να ερευνήσει την περιοχή. Αυτό που βρήκαν ήταν όχι μόνο μεταδόσεις μικροκυμάτων, αλλά και ραδιενεργή δραστηριότητα, καθώς και ένα τεράστιο ποσό θερμότητας που προερχόταν κάτω από τον πάγο, ενώ ο πάγος έλιωνε.

Μέσα σε λίγες ημέρες μια ομάδα απεστάλει από τις ΗΠΑ, με βαρύ χωματουργικό εξοπλισμό. Όλα ταξινομούνται και μόνο μερικά μέλη του σταθμού είναι μυημένοι. Αυτή η ομάδα και ο εξοπλισμός τους, απεστάλει στη θέση που πιθανώς θα σκάψουν κάτω από τον πάγο. Περίπου 4 ώρες μετά, η ομάδα και ο εξοπλισμός της ,που πήγαν στο χώρο, γύρισαν πίσω. Υπήρχαν 18 από αυτούς και 7 από αυτούς έπρεπε να αντιμετωπιστούν από τους γιατρούς μας για κάποιο είδος δηλητηρίασης από ακτινοβολία.

Το πιο ανησυχητικό ήταν το βλέμμα στα πρόσωπα των μελών της ομάδας.Λίγοι από το σταθμό είναι εν γνώσει τους τι έγινε όταν επέστρεψαν. Όλοι μοιάζουν σαν να είδαν φάντασμα. Εντελώς φοβισμένοι  ενεργούν ακανόνιστα.

Τώρα αυτό είναι εντελώς εκτός ορίων για εμάς, ενώ φρουρείται από τον στρατό των ΗΠΑ.Υπάρχει φήμη ότι άλλη ομάδα από τις ΗΠΑ,του Όπλου του Μηχανικού του Στρατού,έρχεται να επαναλάβει την έρευνα".

Η συζήτηση για ό, τι μπορεί ή δεν μπορεί να είναι κάτω από την Ανταρκτική ξεκινά περίπου στα 30 δευτερόλεπτα  σε αυτό το βίντεο.https://www.youtube.com/watch?v=6IhSGvLuC6M


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Από το 2006 περίπου 30 χώρες με 71 βάσεις,έχουν αναπτύξει στρατιωτικό προσωπικό και πυργίσκους τεχνολογίας HAARP στην Ανταρκτική. Τι είναι αυτό που δεν αναφέρουν οι "επίσημες" πηγές; Για ποιο λόγο επανειλημμένως η NSA(Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας) των ΗΠΑ έχει δώσει εντολές κατά το παρελθόν για την κατάπαυση επιστημονικών ερευνών στην περιοχή, αδιευκρινίστως, επικαλούμενη "λόγους Εθνικής Ασφαλείας";

Ολα αυτά,δείχνουν ότι από πλευράς των μεγάλων δυνάμεων ή αυτών που κρύβονται πίσω από αυτές,έχουν έναν κοινό στόχο,τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,μέσω της τεχνολογίας και την κυριαρχία στην παγωμένη ήπειρο Ανταρκτική,που τα ατέλειωτα μυστικά της,που ξεδιπλώνονται αργά αλλά σταθερά και την ασφυκτική προστασία και κατοχή σημαντικών και ανεκτιμήτων υπόγειων πόρων για το αύριο της ανθρωπότητας.

Υπάρχει όμως μία πικρή αλήθεια,ότι αξιόλογοι άνθρωποι με προσόντα και ηθικό ανάστημα,δεν αφήνονται να προχωρήσουν για το καλό του πλανήτη,αφού ο έλεγχος παραμένει,τουλάχιστον μέχρι τώρα, στις σκοτεινές δυνάμεις που εδώ και 13000 χρόνια κυβερνούν τον πλανήτη και ήδη σχεδιάζουν το τελικό τους χτύπημα,την "πλήρη υποταγή των ανθρώπων" σ'αυτές !

Τελειώνοντας το άρθρο θέλω να πώ,πως μπορει οι Γερμανοί να είχαν πράγματι μυστική βάση στην Ανταρκτική και δισκοειδή ιπτάμενα σκάφη,αλλά η μυστική-παράξενη πόλη που πήγε ο Nαύαρχος Byrd ουδεμία σχέση πρέπει να έχει με τους Ναζί.Αυτούς που συνάντησε ήταν από τις εξωγήϊνες φωτεινές δυνάμεις που επιτηρούν τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και με τους οποίους σήμερα υπάρχει επικοινωνία με πολλά άτομα σε όλο τον πλανήτη !!!25/4/2014                                                                                       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                                             ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

-ΒΙΒΛΙΟ "Ο Υπόγειος Παράδεισος της Μυστικής Γης" του συγγραφέως Ιωάννη Καποδίστρια

-Προσωπικές πληροφορίες

-http://www.defencenet.gr/

-http://www.phfawcettsweb.org/byrdgr.htm

-http://clubs.pathfinder.gr/THULE/244598

-http://www.apocalypsejohn.com/2012/02/video_06.html

-http://periergaa.blogspot.gr/2012/02/blog-post_9625.html

-http://andrasteia.blogspot.com/2011/07/blog-post_7700.html#ixzz2ztUBZX7G

-http://www.digitallife.gr/limni-vostok-to-teleytaio-mistirio-tis-anthrwpotitas

-http://www.huforc.gr/Racent%20ufo%20news%202012/02%20%202012%20%20index.htm

-http://ellinikadokimader.blogspot.gr/2013/10/ufo.html

-http://en.wikipedia.org/wiki/New_Swabia

-http://www.antexeistinalitheia.gr/2010-03-26-12-17-08

-http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6399.html

-http://diadrastiko.blogspot.gr/2012/02/video_18.html

-https://www.youtube.com/watch?v=6IhSGvLuC6M

-https://www.youtube.com/watch?v=VqnRjkm__1cἀναδημοσίευση ἀπό : ΕΣΣΕΤ' ΗΜΑΡΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου