" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Α) ΠΥΛΟΣ KAI ΠΕΙΡΑΜΑ NESTOR Β) Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ STRANGE ΤΕΥΧΟΣ 1 -ΙΟΥΝΙΟΣ 1998 1ο ΘΕΜΑ :

ΕΡΕΥΝΑ:ΠΥΛΟΣ KAI ΠΕΙΡΑΜΑ NESTOR
αναδημοσίευση από : thesecretrealtruth

Η ονομασία " Πύλος" σχετίζεται ετυμολογικά με την λέξη "πύλη ".
 Π-έρασμα απο την Π + ΥΛΗΝ.

 Η Ομηρική Πύλος όπως σήμερα αποδέχονται οι περισσότεροι επιστήμονες βρίσκονταν στον λόφο του Επάνω Εγκλιανού της Μεσσηνίας, 17 χλμ. βόρεια από την σημερινή Πύλο. Στην περιοχή αυτή έχει ανασκαφεί ένα θαυμάσιο ανάκτορο του 13ου αιώνα π. Χ. μεγαλύτερο ακόμη και από αυτό των Μυκηνών. Στις πινακίδες με γραμμική γραφή Β που βρέθηκαν στο αρχείο του, το όνομα Πύλος (pu-ro) διαβάζεται συχνά.
Η δυτική Πελοπόννησος αριθμεί πέντε διαφορετικές τοποθεσίες με αυτό το όνομα.
Στην αρχαιότητα ο Πύλος ήταν ένας άλλος τύπος της λέξης πύλη και έχει ονοματοθετήσει πολλές περιοχές, όπως Θερμοπύλες, Πύλαι Γαδειρίδες (Γιβραλτάρ) Πύλαι Κάσπιαι κλπ.
Μια πύλη λοιπόν η Πύλος και ο Νέστορας θυσίαζε στο θεό της θάλασσας 81 μαύρους ταύρους. Κατά τον Frobenius ο μαύρος ταύρος ταυτίζεται με τον κατώτερο ουρανό, δηλαδή με το θάνατο. Ήταν λοιπόν η πράξη του Νέστορα μια συμβολική κατάλυση του θανάτου ή κάτι, περισσότερο;
Όμως επίσης, στο Λεξικό των Συμβόλων διαβάζουμε μεταξύ των άλλων πως η ιδέα του ταύρου που ζωογονεί με τη δύναμη του τις μορφές όλων των σφαιρών είναι ριζωμένη σε πολλούς μύθους και πως «…η
θυσία του ταύρου συμβόλιζε τη διείσδυση στη θηλυκή αρχή από την αρσενική και του υγρού από το πύρινο των ηλιακών ακτίδων που αποτελούν την καταγωγή και την αιτία της γονιμότητας.
NESTOR: NEutrinos from Supernovae and Tev sources Ocean Range.
Ινστιτούτο Τεχνολογιών και Ερευνών Βαθιάς Θαλάσσης και Αστροσωματιδιακής Φυσικής Νετρίνο.
Στην Πύλο της εποχής του Οδυσσέα ο βασιλιάς Νέστορας είχε το προνόμιο να χειρίζεται το πέρασμα μεταξύ ουρανού και γης. Στην εποχή της σημερινής Πύλου το ίδιο προνόμιο έχει ένα, συνώνυμο προς τιμήν του, ερευνητικό πρόγραμμα, η τελευταία εξέλιξη της αστρονομίας, που βασίζεται στην ανίχνευση σωματιδίων. Είναι το πρόγραμμα ανίχνευσης, σε ωκεάνια  βάθη, της «Οδύσσειας» των νετρίνο που εκπέμπονται από Super Nova και άλλες πηγές μεγάλης ενέργειας και διεξάγεται από μια ομάδα Άγγλων, Γάλλων, Ρώσων και Ελλήνων επιστημόνων.
Στην θαλάσσια περιοχή δεκαπέντε μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου βρίσκεται το φρέαρ των Οινουσσών με βάθος έξι χιλιάδων μέτρων και είναι το βαθύτερο σημείο της Μεσογείου. Εκεί ποντίσθηκε το Μάιο του 1997 το πρώτο παγκοσμίως, υποθαλάσσιο τηλεσκόπιο νετρίνο σε βάθος 5.200 μέτρων. Ο υπερκείμενος όγκος του θαλάσσιου νερού είναι απαραίτητος ως φίλτρο για την συγκράτηση της υπόλοιπης κοσμικής ακτινοβολίας, που δυσχεραίνει την ανίχνευση τους.
Το τηλεσκόπιο του NESTOR θα έχει την δυνατότητα της έμμεσης ανίχνευσης των νετρίνο μετρώντας την ακτινοβολία Cherenkov, η οποία παράγεται από την διέλευση μιονίων μέσα από τον όγκο του νερού. Τα μιόνια είναι παράγωγα μόνο των νετρίνο σ’ αυτά τα μεγάλα βάθη, όπου εξουδετερώνεται η επίδραση της κοσμικής ακτινοβολίας.
Τα νετρίνο, τα πιο παράξενα ίσως από τα υποατομικά σωμάτια, δεν έχουν σχεδόν καθόλου μάζα αδρανείας, ούτε φορτίο, αλλά ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός  και μεταφέρουν πληροφορίες από το παρελθόν, αλλά και για το μέλλον του Σύμπαντος. Από τα μέχρι σήμερα δεδομένα γνωρίζουμε πως είναι μόνον αριστερόστροφα και είναι τα μόνα γνωστά σωματίδια στη φύση που  έχουν μόνο ένα είδος στροφορμή.
 Με άλλα λόγια, τα νετρίνο δεν έχουν ιδιότητες! Είναι στην ουσία αριστερόστροφες δίνες που μεταφέρουν πληροφορία, με αμφιλεγόμενη μάζα που πιθανόν και να ανιχνεύεται εξ αιτίας της φυγοκέντρου που αναπτύσσεται από την στροφορμή τους.
Πέρα από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν τα νετρίνο από την πλευρά της Φυσικής στοιχειωδών σωματιδίων, τα σωμάτια αυτά έχουν επίσης μεγάλη σημασία για την αστροφυσική και την κοσμολογία, μια και μπορούν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη του σύμπαντος, από την αρχική Μεγάλη Έκρηξη έως και σήμερα. Πιστεύεται πως, κατά την διάρκεια της, για κάθε δημιουργημένο πρωτόνιο ή ηλεκτρόνιο παρήχθησαν περίπου 109 νετρίνο, τα οποία περιπλανώνται ακόμη μέσα στο Σύμπαν.
Nετρονια   που εκπέμφθηκαν από εκρήξεις των υπερκαινοφανών αστέρων (supernova) πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, φτάνουν στη γη τώρα. Tα νετρίνο αυτά μεταφέρουν το 99% της ενέργειας του αστέρα προς τα έξω και δίνουν πληροφορίες για το σύμπαν πολύ πριν την γέννηση του ανθρώπου στη γη. Εκτός αυτού, από τις αρχές της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας, επικρατούσαν δύο απόψεις για το σύμπαν:
Σύμφωνα με την πρώτη το σύμπαν είναι στατικό, ενώ αντίθετα η δεύτερη υποστηρίζει ότι διαστέλλεται συνεχώς, μετά από την αρχική στιγμή της δημιουργίας του από τη μεγάλη έκρηξη. H δεύτερη άποψη ενισχύθηκε από τις παρατηρήσεις του Edwin Hubble, στις πρώτες δεκαετίες του εικοστού αιώνα, οι οποίες απέδειξαν ότι οι σχετικές αποστάσεις ανάμεσα στους γαλαξίες μεγαλώνουν. H οριστική της επικράτηση όμως σημειώθηκε το 1964, όταν οι Penzias και Wilson ανακάλυψαν το εναπομείναν αέριο φωτονίων με θερμοκρασία περίπου 3ο Kelvin, το οποίο προβλεπόταν από τη Θεωρία. H θεωρία προβλέπει επίσης μικρές διαταραχές στην ομοιογένεια του φωτονικού αερίου, που παρατηρήθηκαν το 1992 από το διαστημικό παρατηρητήριο COBE.
Oι διαταραχές αυτές σχετίζονται με την παρουσία νετρίνο σε ποσοστό 25% στην λεγόμενη “σκοτεινή ύλη” (darkmatter), η οποία πιστεύεται ότι αποτελεί το 90% περίπου της συνολικής ύλης του σύμπαντος. Αν είναι σωστή η υπόθεση αυτή, τότε πράγματι το νετρίνο είναι ένα σωμάτιο αβάσταχτα ελαφρύ. Tα ταχέως κινούμενα νετρονια, απαρτίζουν την λεγόμενη “σχετικιστική ή θερμή σκοτεινή ύλη” (hot dark matter) ενώ βαρυόνια και πιθανώς άγνωστα σωμάτια με μεγάλη μάζα και συνεπώς μικρή ταχύτητα συνθέτουν την μη σχετικιστική ή ψυχρή σκοτεινή ύλη (cold dark matter).
Οι επιστήμονες, «μάχονται» αναζητώντας πληροφορίες που φθάνουν από μακριά, πιστεύοντας πως με αυτές θα μπορέσουν να χαρτογραφήσουν το Σύμπαν και να ανακαλύψουν αν υπάρχουν σ’ αυτό αντικείμενα πέρα από αυτά που γνωρίζουμε σήμερα. Όπως εξηγεί, ο φυσικός και τότε πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, κ. Σιώτης, «…η ενέργεια και η ύλη, η ακτινοβολία και τα σωματίδια είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Μπορούμε να φανταστούμε την ύλη σαν τοπική συμπύκνωση της ενέργειας και τα σωματίδια σαν τοπική συμπύκνωση της ακτινοβολίας.»
Πέντε ακριβώς χρόνια μετά την έναρξη του Σχεδίου NESTOR στις 20/5/2002, η Πύλος βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο με μια παράξενη είδηση, που απασχόλησε όλα τα δελτία ειδήσεων.
Σε δύο γειτονικά μεταξύ τους σπίτια της περιοχής, παρουσιάστηκαν αντιβαρυτικά φαινόμενα μπροστά στα έκπληκτα μάτια δέκα περίπου αυτόπτων μαρτύρων. Μικρά και μεγάλα αντικείμενα των σπιτιών, ανάμεσα στα οποία το τραπέζι όπου εκείνη την ώρα έτρωγαν οι ένοικοι του ενός και ένας καθρέφτης, ανυψώθηκαν, αιωρήθηκαν και μετακινήθηκαν χωρίς  κανένα από αυτά να καταστραφεί ή να πάθει κάποια ζημιά. Του γεγονότος προηγήθηκε black out. Η είδηση έκανε το γύρο των καναλιών χωρίς να δοθεί φυσικά κάποια εξήγηση και ξεχάστηκε.
Όμως την επομένη του συμβάντος, στις 21/5/02, σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, ταρακούνησε την περιοχή νότια της Πελοποννήσου ενώ την ίδια ημέρα (21/5) και κατά διαβολική σύμπτωση, το γνωστό μας Σεισμίκ έκοβε βόλτες ανατολικά της Κρήτης.
Γιατί ο Όμηρος αποκαλεί τον Ποσειδώνα «της γης μαυρομάλλη Σείστη»; (Οδύσσεια, ραψωδία γ)
Υπερβαρύτητα & Θεωρία Μ: 
Ήδη από το 1926 ο μαθηματικός Θ. Καλούζα και ο φυσικός Ο. Κλάιν συνδύασαν με τις θεωρίες τους τον ηλεκτρομαγνητισμό και την βαρύτητα σε μια ενιαία κβαντική θεωρία επεκτείνοντας την γενική σχετικότητα στις 5 διαστάσεις. Μια από τις νέες δυνάμεις που δημιουργήθηκαν από τις θεωρίες Καλούζα-Κλάιν ήταν αυτή της υπερβαρύτητας. «…οι σύγχρονοι μαθηματικοί επεξεργάζονται την υπερβαρύτητα για να δουν πως θα έμοιαζε με περισσότερες διαστάσεις. Αποδεικνύεται ότι η απλούστερη και κομψότερη περιγραφή περιλαμβάνει 11 διαστάσεις. Στις 11 διαστάσεις υπάρχει μια μοναδική θεωρία που μπορεί να είναι η αναζητούμενη υπερδύναμη. Αλλά και η θεωρία Καλούζα-Κλάιν χρειάζεται 11 ακριβώς διαστάσεις για να συμπεριλάβει όλες τις γνωστές δυνάμεις της Φύσης και τα πεδία τους, τις 4 γνωστές του χώρου και άλλες 7 συμπληρωματικές. …Σύμφωνα με αυτήν την άποψη το σύμπαν δημιουργήθηκε σε μια 11διάστατη κατάσταση στην οποία δεν υπήρχε διάκριση μεταξύ δύναμης και ύλης και ακόμα περισσότερο μεταξύ των διαφορετικών δυνάμεων. Ήταν απλώς μια καθαρή 11διάστατη ενέργεια. Καθώς αυτή η ενέργεια διασκορπίζονταν, μερικές διαστάσεις αναδιπλώθηκαν και δημιούργησαν, σαν δονούμενα κύματα μέσα τους, τις υλικές δομές που ονομάζουμε σωματίδια, τα οποία με τη σειρά τους δημιούργησαν τις δυνάμεις στη Φύση, οι οποίες εκδηλώνονται σαν παραμορφώσεις της ενυπάρχουσας γεωμετρίας.»
Κάθε φορά λοιπόν που κάποιος Νέστορας «παίζει» με τις κβαντικές διακυμάνσεις εκδηλώνονται ως αποτέλεσμα παραμορφώσεις της ενυπάρχουσας γεωμετρίας, κάτι που στο επίπεδο του Γήινου υλικού Κόσμου (και όχι μόνο) μεταφράζεται ως σεισμός. Μήπως ο αρχαίος Νέστορας λαμβάνοντας υπόψη του εκείνη την παράμετρο του 9,81 τα κατάφερε καλύτερα από το σύγχρονο NESTOR που πιθανόν αγνόησε της γης το μαυρομάλλη Σείστη; Τι περισσότερο μπορεί να γνώριζε για την εμφάνιση σωματιδίων αλλά και θερμικού φάσματος από το κενό ως συνέπεια της επιτάχυνσης; (Bill Unruh 1970)
Να θυμίσω πως το 81 είναι το τετράγωνο του 9 και πως στη λατινική αρίθμηση 9=ΙΧ και αντιστρέφοντας σε ΧΙ έχουμε 11; Ω Μεγαλοδύναμε Ποσειδώνα! Τι μπλέξιμο! Και με την ευκαιρία να σημειώσουμε πως το 9 είναι ένας αριθμός παραδοσιακά συνδεδεμένος με τη Μεγάλη Θεά, (εκείνη με τα πολλά ονόματα: Ντέβι, Ινάνα, Ιστάρ, Αστάρτη, Άρτεμης,Αφροδίτη…) σαν Μητέρα (Mater) της κοσμικής διαδικασίας σε Μακροκοσμικό, αλλά και σε Μικροκοσμικό επίπεδο. (Κάμπελ / Μύθοι και Παραδόσεις σελ. …56 )
Από το 1926 έως σήμερα οι έρευνες των θεωρητικών φυσικών, περνώντας μέσα από τις δικές τους δαιδαλώδεις διαδρομές για μια θεωρία ενιαίου πεδίου, έχουν καταλήξει στην Θεωρία Μ2 η οποία, αν αποδειχθεί, φαίνεται μέχρι στιγμής η επικρατέστερη να δώσει την σφαιρικότερη απάντηση στα ερωτήματα που ταλανίζουν την φυσική επιστήμη.
Η θεωρία Μ είναι μια ενοποιημένη θεωρία χορδών η οποία προβλέπει ότι «ο Κόσμος δύναται να βρεθεί σε μεγάλη ποικιλία φάσεων. Στις φάσεις αυτές οι νόμοι της φύσης φαίνεται πως είναι διαφορετικοί. Το Σύμπαν μας βρίσκεται σε μία από αυτές.»
Ο Lee Smolin, θεωρητικός φυσικός, μας εξηγεί πως αν οι θεωρίες χορδών περιγράφουν διαφορετικές φάσεις μίας θεωρίας, τότε υπό κατάλληλες συνθήκες θα ήταν δυνατή η μετάβαση από μια φάση σε άλλη και πως υπάρχει το ενδεχόμενο διαφορετικές περιοχές του Σύμπαντος να βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις. Δεδομένων αυτών των δυνατοτήτων πιθανόν να υπάρχει κάποια διαδικασία που δημιουργεί πολλά Σύμπαντα. Σε αυτή την περίπτωση η Μεγάλη Έκρηξη δεν ήταν η αρχή του Κόσμου αλλά κάποια αλλαγή φάσης, που δημιούργησε μια νέα περιοχή χωροχρόνου διαφορετική από εκείνη από την οποία προήλθε. Η νέα περιοχή στη συνέχεια ψύχθηκε και διεστάλη. Κάτω από αυτές τις συνθήκες θα μπορούσαν να έχουν συμβεί πολλές «Μεγάλες Εκρήξεις» δημιουργώντας πολλά σύμπαντα τα οποία θα έχουν διαφορετικές διαστάσεις, διαφορετική γεωμετρία (οι παράξενες γωνίες του Λάβκραφτ;) και διαφορετικά σύνολα στοιχειωδών σωματιδίων που θα αλληλεπιδρούν υπακούοντας σε διαφορετικά σύνολα νόμων.
Αντιβαρύτητα:
 1996 η NASA ξεκίνησε ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα, αυτό της φυσικής των Επαναστατικών Συστημάτων Προώθησης. Σκοπός της, να μελετήσει την βαρύτητα ειδικά από την άποψη της αναζήτησης καινοτομιών για τα συστήματα προώθησης, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει καμιά επιστήμη που να λέει ότι είναι αδύνατος ο έλεγχος της βαρύτητας!
«Πρώτα απ’ όλα γνωρίζουμε ότι η βαρύτητα και ο ηλεκτρομαγνητισμός είναι συνεζευγμένα φαινόμενα. Είμαστε αρκετά ειδήμονες στον έλεγχο των ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, έτσι μπορεί κάποιος να αναμένει ότι αυτή η σύνδεση μπορεί να μας οδηγήσει τελικά στη χρησιμοποίηση του ελέγχου μας πάνω στον ηλεκτρομαγνητισμό για να ελέγξουμε τη βαρύτητα. Η γενική θεωρία της σχετικότητας είναι ένας τρόπος για να περιγράψουμε αυτές τις συνδέσεις. Ένας άλλος τρόπος είναι μέσα από νέες θεωρίες από την κβαντομηχανική που συνδέουν τη βαρύτητα και την αδράνεια με κάτι που ονομάζεται διακυμάνσεις του κενού.» !!
Αν και έχουν γίνει από πολλούς ανεξάρτητους ερευνητές επιτυχημένα πειράματα αντιβαρύτητας, αναφέρομαι στην NASA για δύο λόγους. Πρώτον για να επισημάνω την επίσημη στροφή της προς την εξωτική, όπως την αποκαλούν, τεχνολογία και δεύτερον γιατί στο συγκεκριμένο απόσπασμα του κειμένου τους μιλούν για την σύνδεση της βαρύτητας και των διακυμάνσεων του κβαντικού κενού, στις οποίες αναφερθήκαμε πιο πάνω.
Και υπενθυμίζω πως σύμφωνα με τα γενικά χαρακτηριστικά του, αυτή η «κατάσταση» που οι καμπαλιστές αποκαλούν Ντάαθ, θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε αυτό που ο Στίβεν Χόκινγκ αποκαλεί κβαντική διακύμανση. Είπαμε επίσης πως μέσα από αυτές ξεπηδούν στοιχειώδη σωματίδια και αυτό μας παραπέμπει στην προσπάθεια ανίχνευσης των νετρίνο με το Σχέδιο NESTOR που εξελίσσεται στην Πύλο.
Υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις από την πλευρά των επιστημόνων για την κατανόηση της φύσης της βαρύτητας και τον χειρισμό της και μια από αυτές είναι η αναζήτηση της αρνητικής μάζας. Μια άλλη, είναι να βρεθεί κάποια πιθανή σχέση μεταξύ της βαρύτητας και της θερμότητας, και μια τρίτη, να βρεθεί η σύνδεση μεταξύ της βαρύτητας και των ζευγών των σωματιδίων. Εάν η αρνητική μάζα καθιερωθεί, θα μπορέσει γρήγορα να προσδιοριστεί ο ακριβής ρόλος που παίζουν τα υποατομικά σωματίδια. Ισχύουσες θεωρίες έχουν ενισχυθεί για να εξηγήσουν πώς οι αρνητικές μάζες θα αποκρούονταν από τις θετικές και πώς τα ζεύγη των σωματιδίων θα επιταχύνονταν, κερδίζοντας σε κινητική ενέργεια έως ότου φθάσουν στην ταχύτητα του φωτός, για να αναλάβουν στη συνέχεια το ρόλο των υψηλά ενεργειακών σωματιδίων. Αυτό ίσως μπορέσει να εξηγήσει το ρόλο του νετρίνο, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει κάποια εξήγηση της αριστερόστροφης  περιστροφής που του αποδίδεται. Η περαιτέρω μελέτη των νετρίνο θα σχετίζονταν άμεσα με τα προβλήματα διατύπωσης μιας θεωρίας της βαρύτητας. Εάν, επομένως, η NASA θεωρεί την αντιβαρύτητα ως τμήμα των ερευνών της, δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με την φυσική υψηλών ενεργειών ή με τα νετρίνο. Όμως απ’ ότι φαίνεται δεν είναι μόνον η NASA που ενδιαφέρεται για τα εξωτικά νετρίνο κι έτσι φτάσαμε στα αντιβαρυτικά φαινόμενα της 20ης Μαΐου του 2002 στην Πύλο και τον σεισμό της επομένης.

(c) Hupeng | Dreamstime.com

Ωστόσο, εδώ και δεκαετίες ανεξάρτητοι ερευνητές και επιστήμονες (κάποιοι από αυτούς νομπελίστες) έχουν ασχοληθεί και έχουν καταφέρει να τεκμηριώσουν πειραματικά διάφορες μεθόδους αντιβαρυτικών ανυψώσεων παρέχοντας παράλληλα ενέργεια στα συστήματα χωρίς την χρήση οποιουδήποτε καυσίμου. Φαντάζομαι πως δεν χρειάζεται να σχολιάσω τις τύχες ορισμένων από αυτούς, αλλά και των εφαρμογών τους.
Μια από αυτές τις μεθόδους στηρίζεται στην Ηλεκτροβαρύτητα την οποία εισήγαγε ο Τόμας Τ. Μπράουν. Σύμφωνα με τον πυρηνικό επιστήμονα Bradford Shank, «οι ηλεκτροβαρυτικές επιδράσεις δεν υπακούν στις γνωστές αρχές του ηλεκτρομαγνητισμού. Η ηλεκτροβαρύτητα πρέπει να κατανοηθεί σαν ένα εντελώς νέο πεδίο επιστημονικής έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης.»
Φορτίζοντας με υψηλές τάσεις το πειραματικό σώμα (από ένα πυκνωτή έως ένα διαστημόπλοιο) παράγεται γύρω του ένα δικό του ηλεκτροβαρυτικό πεδίο το οποίο δημιουργεί μια κυματοειδή παραμόρφωση του τοπικού πεδίου βαρύτητας, με τον αρνητικό πόλο στην κορυφή του κύματος και τον θετικό πόλο στην βάση του. Στο «φρέαρ» δυναμικού βαρύτητας που δημιουργείται έτσι στην βάση είναι συγκεντρωμένα τα θετικά ιόντα (+ φορτισμένα σωματίδια, πρωτόνια) τα οποία έλκουν την ύλη. Στον «λόφο» δυναμικού βαρύτητας (κορυφή κύματος) συγκεντρώνονται τα αρνητικά ιόντα (- φορτισμένα σωματίδια, ηλεκτρόνια ) τα οποία απωθούν την ύλη. Σαν αποτέλεσμα έχουμε το πειραματικό σώμα να ωθείται «κυλώντας» προς τον θετικό πόλο, προς όποια κατεύθυνση και αν αυτός στραφεί, εκδηλώνοντας φαινόμενο αντιβαρύτητας.
Όπου υπάρχουν υψηλά ηλεκτρικά φορτία, όπως και στην προκειμένη περίπτωση, εκδηλώνεται μια ηλεκτρική κορώνα με μια χαρακτηριστική μπλε-λουλακί λάμψη η οποία σημειωτέον, έχει παρατηρηθεί επανειλημμένα γύρω από ΑΤΙΑ. Έχουμε λοιπόν «λόφους» αντιβαρύτητας που δονούνται στην συχνότητα του ιώδους. Όμως ένας λόφος μπορεί να ιδωθεί και ως θόλος. Άλλωστε και στις πειραματικές συσκευές αντιβαρύτητας οι πειραματιστές κατέληξαν πως τα πιο αποτελεσματικά ηλεκτρόδια για τους θετικούς πόλους ήταν αυτά στο σχήμα θόλων. Όπως γνωρίζουμε, μια από τις ιδιότητες των θόλων είναι να συγκεντρώνουν τις ακτινοβολίες.
Μιλώντας για «λόφους» αντιβαρύτητας που δονούνται στην συχνότητα του ιώδους –το χρώμα που συνδέεται με τα ανώτερα τσάκρα της Φώτισης- ίσως θα έπρεπε να επισημάνουμε τους παραδοσιακούς συμβολισμούς του «Βουνού» και τις προεκτάσεις του καθώς όλες σχεδόν οι πολιτιστικές παραδόσεις χρησιμοποιούν αυτό το σύμβολο. Δυστυχώς δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να τις αναλύσουμε και αυτές αν και συνάδουν με όσα έχουμε αναφέρει έως τώρα, προσδίδοντας τους περαιτέρω τεκμηρίωση.
Και στο σημείο αυτό έρχεται να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον μας, ύστερα από την ίσως κουραστική ως εδώ πορεία μας, ένα εντυπωσιακό φαινόμενο που στάθηκε δυνατό να παρατηρηθεί από τον άνθρωπο μόλις πριν μερικά χρόνια με την βοήθεια της τεχνολογίας. Αφορά μία από τις Ιδέες που θα μας απασχολήσουν στην συνέχεια του άρθρου, βοηθώντας μας να ολοκληρώσουμε την εικόνα της αλληλεπίδρασης τους ώστε να δημιουργήσουμε εκείνο το επιστημονικής φαντασίας και απόκρυφου μυστηρίου σενάριο…

ΣΤΟ  στό περιοδικό STRANGE διαβασαμε το παρακάτω κείμενο
ΠΥΘΙΟΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ Β - Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣΔημοσιεύθηκε στό περιοδικό STRANGE τεῦχος 3, Αὔγουστος 1998H κατανόηση καί αὐτοῦ τοῦ Πυθιονικοῦ Χρησμοῦ θά εἶναι δύσκολη. Στή δύσκολη ἐννόησή του συμβάλλει σαφῶς καί πρόχειρη καί δυσνόητη ἐπίσης ἑρμηνεία του. Τούτη ὅμως δέν εἶναι δυνατόν νά γίνει εὐκολονόητη. Ακόμη καί ὁ γράφων πού τήν ἐπιχειρεῖ, ἀδυνατεῖ νά τήν ἐννοήσει. Ἀδυνατεῖ νά τήν ἑρμηνεύσει, ἀλλά καί νά τήν διατυπώσει μέ κατανοητές λέξεις, φράσεις καί προτάσεις. Τήν ἀδυναμία τοῦ αὐτή ἐνισχύει καί διευρύνει διδαχή τοῦ θειοφόρου Ἠράκλειτου: «Ὁ ἄναξ εἰς τόν ὁποῖον ἀνήκεί το ἐν Δελφοίς μαντεῖον, οὔτε ἀποκαλύπτει τά πράγματα, οὔτε τά ἀποκρύπτει, ἀλλά μόνον δίδει σημεῖα περί αὐτῶν ...».Αὐτή μεγάλη διδαχή ἀποτελεῖ ἕνα ἀκόμη ἀνυπέρβλητο φραγμό στό νά ἐπιχειρηθεῖ καί κυρίως νά κατορθωθεῖ ἑρμηνεία καί κατανόηση ἑνός προαναγγελτικοῦ χρησμοῦ, πού εἰπώθηκε πρίν ἀπό μιά δεκαετία ἀπό τό γράφοντα, πού οὔτε καί ὁ ἴδιος δέν μπορεῖ νά ἐννοήσει. Ὁ χρησμός αὐτός ἔλεγε καί λέγει: «...Αὐτή εἶναι μία ἐκ τῶν βασικῶν αἰτιῶν ἀναστολῆς καί ὁριστικῆς ματαιώσεως τοῦ προγράμματος Πόλεμος τῶν Ἄστρων, διότι τό πρόγραμμα αὐτό ἔχει στηριχθεῖ «εἰς τήν ἐνιαία ἀρνητικήν δυναμικήν τοῦ πεδίου αὐτοῦ καί τῶν κυρίων καί δευτερευόντων διαύλων του». Ἐκεῖνοι -ὅποιοι κι ἄν εἶναι αὐτοί -οἱ ὁποίοι ἔχουν κατορθώσει νά ἐνεργοποιήσουν το πεδίον αὐτό καί τούς διαύλους του, δύνανται δι' αὐτῶν, ὅπως ἔχουν ἀποδείξει, νά προκαλέσουν (κυρίως εἰς τό δυτικόν ἠμισφαίριο) ἀλλεπάλληλους καταστρεπτικούς τυφῶνες καί σεισμούς καί ἄλλα δεινά...». (βλ. Τά (Πρό)Μηνύματα τῶν Δελφῶν, σέλ. 114).Ὁ χρησμός τοῦτος γράφτηκε τό Νοέμβριο τοῦ 1988. Τά λαληθέντα ἀπ' αὐτόν, τήν περίοδο ἐκείνη, ἀποτυπωμένα γεγονότα ἦταν ἀκατανόητα καί «ἀποκυήματα τῆς σχιζοφρενικῆς φαντασίας ἑνός τρελοῦ...». Ἀνεξαρτήτως ὅμως ἀπό τό ἄν αὐτά ἦταν «ἀποκυήματα...», συνέβησαν: Τό πρῶτο ἀπό τά προαναγγελθέντα τούτα γεγονότα, εἶναι το περί τῆς «ματαιώσεως τοῦ προγράμματος Πόλεμος τῶν Ἄστρων ἀπό τούς Ἀμερικανούς (βλέπε τούς ἐπικυρίαρχους τῶν κατοικούντων στίς Η.Π.Α. καί στίς ἀποκαλούμενες «πολιτισμένες χῶρες τῆς Δύσης», ὑποχθονίους Γκρίζους ἤ Τουρανοσημίτες)...». Τό δεύτερο ἀπό τά προαναγγελθέντα αὐτά ἐπικείμενα (γιά τότε) γεγονότα εἶναι « εἰς τό δυτικόν ἠμισφαίριον πρόκλησις ἀλλεπάλληλων καταστρεπτικῶν τυφώνων καί καταιγίδων». Γιά τήν ἤδη ἐξελισσόμενη πορεία τοῦ δεύτερου ἀπ' αὐτά τά γεγονότα, ὅσα χαράσσονται ἀκόμη ἀπό τό «Μικρό Θεό» (Ἔλ Νίνιο) , τά μηνύματα καί σήματα εἶναι πολλά. Αὐτά ὅμως δέν ἔγιναν καί δέν γίνονται κατανοητά οὔτε καί ἀπό τούς ἐξειδικευμένους ἀστροφυσικούς, γεωφυσικούς κ.α. ἐπιστήμονες. Αὐτά τά ἐννοοῦν μόνο οἱ μή ἐπιστήμονες αἰθεροβάμονες. Μόνο αὐτοί, «πετώντας καί διαβιώντας εἰς τά σύννεφα», μποροῦν νά τά διαβάσουν, νά τά ἀποκρυπτογραφήσουν καί νά τά ἐννοήσουν.Οἱ ἴδιοι ἐπίσης, μποροῦν νά μελετήσουν, νά ἀποκρυπτογραφήσουν καί νά ἐννοήσουν τή σκοπιμότητα καί τούς ἀντικειμενικούς στόχους τῆς κοινοποίησης καί διαρροῆς ἀπό τούς ἀστροφυσικούς κ.λπ. ἐπιστήμονες, τῶν σχετικῶν τούς ἐπιλεκτικῶν μελετῶν, ἀνακοινώσεων καί πληροφοριῶν, οἱ ὁποῖες ἀναφέρονται στήν ἀποστολή καί πορεία τοῦ (κατ' αὐτούς) «Μικροῦ Θεοῦ» (Ἔλ Νίνιο) καί τοῦ κατά τούς αἰθεροβάμονες: «Τέκνου τῆς Στυγός καί Υἱοῦ τοῦ Πάλλαντος Ζήλου». Θά εἶναι πολύ ἀργά γιά τούς ἐπιστήμονες αὐτούς καί κυρίως γιά τούς πατρόνους τους, Γκρίζους Τουρανοσημίτες Ἱερεῖς, ὅταν θά ἀρχίσουν νά ἀντιλαμβάνονται ποιός πράγματι εἶναι ὁ «Μικρός Θεός» καί ποιῶν τήν προαναγγελτική ἀποστολή ἐκτελεῖ.Τόν Ἰούνιο τοῦ 1996, σέ συνέντευξή μου στό περιoδικό Τρίτο Μάτι (πού παραδόξως δημοσιεύτηκε τόν Aπρίλιο τοῦ '97, βλ. τεῦχος 61, σέλ. 13) ὁ διακεκριμένος συγγραφέας καί μελετητής Παντελής Γιαννουλάκης, μοῦ ἔθεσε τήν ἐξῆς ἐρώτηση: «Μιλᾶτε γιά τήν ἄμεση «ἐπιστροφή τῶν θεῶν», ὅπως ἄλλωστε πολλοί ἐρευνητές ὁ Νταίνικεν λ.χ. ἐπίσης ἐπισημαίνει παρόμοια πράγματα. Ἔχετε ἐπίσης μιλήσει στό παρελθόν γιά τήν ἀλλαγῆ τῆς γωνίας ἐκλειπτικῆς τῆς Γῆς, πού ἐπιτρέπει στήν ἀκτινοβολία τοῦ Σείριου νά ἐπιδρᾶ ἐντονότερα στόν πλανήτη. Ἔχετε ἀκόμη ἀναφερθεῖ στίς διαφοροποιήσεις στό γενετικό κώδικα τῶν ἀνθρώπων, πού ὀφείλονται σέ ἀστρικές ἐπιρροές καί -κάτι γιά τό ὁποῖο ἐπιβεβαιωθήκατε πανηγυρικά -ἕναν κομήτη ποῦ θά ἔρθει! Σήμερα, πῶς τά συνδέετε ὅλα αὐτά;...». Στήν ἐρώτηση τούτη, ἔλαβε τήν ἀκόλουθη ἀπάντηση:Ὁ Nταίνικεν εἶναι ἐπίσης ἐνημερωμένος πολύ καλά γιά ὅλα αὐτά, καί δέν εἶναι τυχαῖο τό περιβόητο ταξίδι τοῦ στήν Κρήτη καί εἰδικά στόν Τσούτσουρο. Ἐκεῖ κρύβονται μεγάλα μυστικά τῆς φυλῆς... Λοιπόν, γιά ἐρευνῆστε νά μάθετε γιά τό εἰδικό ἀεροπλάνο ποῦ ἔχει τό Πανεπιστήμιο Θράκης, τό ὁποῖο τό χρησιμοποιεῖ γιά νά ἐρευνήσει τή στρατόσφαιρα! Τί ἐρευνοῦν; Πρόκειται γιά ἕνα ἀπό τά πολλά σχετικά προγράμματα πού γίνονται αὐτή τή στιγμή καί τό συγκεκριμένο τοῦ Πανεπιστημίoυ Θράκης γίνεται σέ συνεργασία μέ γνωστό εὐρωπαϊκό πανεπιστήμιο. Τό ἀερoπλάνo εἶναι πολύ προηγμένης τεχνολογίας καί εἶναι εἰδικά κατασκευασμένο στή Γερμαvία, γι' αὐτόν τό σκοπό. Ψάξτε νά βρεῖτε τί σχέση ἔχουν αὐτά μέ τό ἀστεροσκοπεῖο τῆς Πύλου, πού βρίσκεται 4.000 πόδια κάτω ἀπό τή θάλασσα, πού τό στήνει τό Πανεπιστήμιο Κρήτης! Κι ἔχω νά σᾶς πῶ πολλά γιά τό Πανεπιστήμιο Κρήτης καί ἐτοιμάζoυν ἐκεῖ... Τό ξέρετε ὅτι αὐτό τῆς Πύλου, εἶναι ἀκριβῶς στόν ἀντίποδα τοῦ ἀντίστοιχου ἀστεροσκοπείου τῆς Χαβάης; Γιατί ἄραγε τό ἀστεροσκοπεῖο στήν Ἀθήνα, ὅλο τό καλοκαίρι ἦταν στραμμένο συνεχῶς στόν πλανήτη Δῖα; Τί σήματα εἶναι αὐτά ποῦ συλλαμβάνουν ἀπό τό διάστημα οἱ προηγμένης γερμανικῆς τεχνoλoγίας κεραῖες του; Γιά ποιόν λόγο ἔγινε ἀπό ἀστροναῦτες ἐπαναρρύθμισή του διαστημικού τηλεσκοπίου Χαμπλ ποῦ βρίσκεται σέ τροχιά; Τί προσπαθοῦν νά δοῦν πού δέν τό εἶχαν συμπεριλάβει στή ρύθμιση τοῦ τηλεσκοπίου καί ἔκαναν αὐτή τήν ἐπιχείρηση γιά νά τo στρέψουν πρός τά ἐκεῖ, λέγοντας τή δικαιολογία ὅτι, «Οἱ φακοί τοῦ ἤταv στραβοί» καί πῆγαν νά τούς διορθώσουν; Μήπως ὅλα αὐτά καί ἄλλα τόσα εἶναι ἕνα συνδυασμένο πρόγραμμα; Καί ποῦ στοχεύει; Τί ψάχνουν νά βροῦν; ἤ μήπως -λέω μήπως -θέλουν νά ἐντοπίσουν καί νά ἐπιβραδύνουν τήν ἔλευση τῶν θεῶν; Μήπως ὅλα αὐτά σχετίζονται μέ τήν «ἀποστολή» ἑνός οὐρανίου σώματος πού πλησιάζει τή Γῆ, πού ἔρχεται γιά νά ἀλλάξει τό γεvετικό κώδικα πολλῶν εἰδικῶν ἀνθρώπων στόν πλανήτη καί νά ἐπιφέρει ἀλλαγές στόν πολιτισμό;...».Ἡ περί τοῦ ἀστεροσκοπείου τῆς Πύλου ἀνωτέρω ἀπάντηση ἦταν καί εἶναι ἀναμφισβήτητα Πυθιονικός Χρησμός. Τούτη, ἑπομένως, δέν ἔγινε ἀπόλυτα κατανοητή οὔτε καί ἀπό αὐτόν πού ἔθεσε τό ἐρώτημα καί τήν ἔλαβε. 'Ὅπως. καί ὁ διατυπωμένος ἀπ' αὐτή χρησμός ἦταν ἀκατανόητος, ἔτσι καί παρακάτω προσπάθεια ἑρμηνείας του θά εἶναι -ἄν ὄχι πλέον τελείως ἀκατανόητη τουλάχιστον δυσνόητη. Οὔτε οἱ ἐξειδικευμένοι ἀστροφυσικοί ἐπιστήμονες, ἀλλά οὔτε καί οἱ ἐξ αὐτῶν συμμετέχοντες στό πρόγραμμα τοῦ ἀστεροσκοπείου τῆς Πύλου, Πρόγραμμα Σούπερ Καμιοκάντε.... (!), γνωρίζουν ἤ μποροῦν νά κατανοήσουν, τούς ἐναντίον τοῦ πλανήτη μας καί τῶν ἀνθρωπίνων ὑπάρξεων πού τόν κατοικοῦν, πολυδιάστατους στόχους αὐτῶν πού σχεδίασαν, χρηματοδότησαν, δημιούργησαν καί ἔχουν ὑπό τόν ἀπόλυτο ἔλεγχό τους τό ἀστεροσκοπεῖο τῆς Πύλου καί τό προαναφερθέν πρόγραμμα.Τό ποιοί κατευθύνουν αὐτό τό πρόγραμμα, μποροῦν νά τό κατανοήσουν μόνο μερικοί μή ἐπιστήονες, ἀλλά «τρελοί» καί αἰθεροβάμονες. Μόνον αὐτοί ἔχουν τή δυνατότητα νά ἑρμηνεύουν κάποιους ἐπιστημονικούς δήθεν χρησμούς, πού κατά καιρούς δίνονται ὑπό μορφή εἰδήσεων, ἐπιστημονικῶν ἀναφορῶν, συνεντεύξεων καί ἀνακοινώσεων σέ ἐπιστημονικά συνέδρια. Μιά τέτοιας μορφῆς καί σκοπιμότητας ἀνακοίνωση εἶναι καί ἐξ ὀνόματος 120 ἀστροφυσικῶν ἐπιστημόνων, πού δόθηκε στίς 5 Ἰουνίου 1998 στό Τόκιο, ἀπό τόν πρόεδρο τοῦ τμήματος Φυσικῆς τοῦ Πανεπιστημίου τῆς Πενσυλβάνια των Η.Π.Α., Πώλ Λάνγκακερ. Aποσπάσματά της, καθώς καί σχετικές φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν καί σέ μερικές ἑλληνικές ἐφημερίδες. Σέ μιά ἀπ' αὐτές (Ἐλευθεροτυπία, 06/06/98), σέ δημοσίευμα μέ τίτλο: «Βρήκαν τή Χαμένη Μάζα τοῦ Σύμπαντος», ὑπάρχει μιά φωτογραφία τμήματος τῶν ἐγκαταστάσεων στό βυθό τῆς θάλασσας τῆς Πύλου, τοῦ ὑποθαλάσσιου ἀστεροσκοπείου.Στή φωτογραφία αὐτή φαίνονται τεράστια βυθισμένα μπαλόνια. Ἡ λεζάντα τῆς γράφει: «Φωτοπολλαπλασιαστές τοῦ τηλεσκοπίου Νέστωρ πού ἀνιχνεύει Νετρίνο στό διάστημα ἀπό τό βαθύτερο σημεῖο τοῦ Ἰονίου, ἀνοικτά τῆς Πύλου. Μέ τό πείραμα Σοῦπερ Καμιοκάντε σέ δεξαμενή ἀνακάλυψαν ὅτι τά Νετρίνο πάλλονται, ἄρα ἔχουν μάζα...». Στό σχετικό ἄρθρο πού ἀκολουθεῖ τό ὁποῖο στάλθηκε ἀπό τό Τόκιο μεταξύ ἄλλων ἀναφέρεται: «Τό κομμάτι πού ἔλειπε ἀπό τό Σύμπαν, προκαλώντας τήν ἀπορία τῶν ἐπιστημόνων καί ἀποτελώντας ἕνα ἀπό τά μεγαλύτερα μυστήρια τῆς Φυσικῆς, ἀνακοίνωσε ὅτι ἀνακάλυψε μιά διεθνής ὁμάδα ἐπιστημόνων, διαπιστώνοντας ὅτι ἕνα μικροσκοπικό ὑποατομικό σωματίδιο, τό Νετρίνο, ἔχει μάζα. ...Τό πείραμα Σούπερ Καμιοκάντε τῶν 120 ἐπιστημόνων προκάλεσε μεγάλη αἴσθηση στόν ἐπιστημονικό κόσμο... Τά Νετρίνο εἶναι πολύ δύσκολο νά ἐπισημανθοῦν. Δέν ἔχουν ἠλεκτρική φόρτιση καί εἶναι τόσο μικρά, ὥστε διαπερνοῦν τήν ὕλη χωρίς νά ἀφήνουν σημάδια. Ἡ ὁμάδα Καμιοκάντε, στήν ὁποία συμμετέχουν ἐπιστήμονες ἀπό Ἰαπωνία, Η.Π.Α., Γερμανία, Πολωνία, Χρησιμοποίησε μιά τεράστια δεξαμενή μέ 50.000 τόνους νερού, προκειμένου νά ἐντοπίσει μερικά ἀπό τά τρισεκατομμύρια Νετρίνο πού φτάνουν στή Γῆ κάθε δευτερόλεπτο. Ἄν καί δέν μπόρεσαν νά μετρήσουν τή μάζα τοῦ Νετρίνο, διαπίστωσαν ὅτι ὁρισμένα ἀπ' αὐτά πάλλονται ἤ ἀλλάζουν τύπο, καθώς περνοῦν μέσα ἀπό τό διάστημα ἤ τήν ὕλη. Ἡ θεωρία λέει ὅτι ὁτιδήποτε πάλλεται, διαθέτει μάζα...».Μετά ἀπό τρεῖς μέρες, στίς 10/06/98, ἴδια ἐφημερίδα δημοσιεύει ἕνα ἐκτενέστερο καί κάπως ἀναλυτικότερο σχετικό κείμενο, μέ τίτλο: «Νετρίνο: τό Κλειδί γιά τήν Κατανόηση τοῦ Σύμπαντος». Σ' αὐτό, ἐπαναδημοσιεύει τήν ἴδια μέ φωτογραφία, μόνο πού αὐτή τή φορά εἶχε τή λεζάντα: «Οἱ ἐγκαταστάσεις στήν Πύλο, ὅπου γίνονται σημαντικά πειράματα μέ τή συμμετοχή Ἐλλήνων καί ξένων εἰδικῶν γιά τήν ἀνίχνευση Νετρίνο σέ μεγάλο βάθος...». Στό ἄρθρο, μεταξύ ἄλλων ἀναφέρεται: «Καί τό Κλειδί πού τώρα θά Χρησιμοποιηθεῖ γιά νά ἀνοίξει Σφραγισμένες Πύλες Γνώσης, ἴσως νά εἶναι τά Νετρίνο...». Ὅταν μέσω τοῦ προαναφερθέντος Πυθιονικοῦ Χρησμοῦ εἶχε γίνει προτροπή: «Ψάξτε νά βρεῖτε τί σχέση ἔχουν ὅλα αὐτά μέ τό ἀστεροσκοπεῖο τῆς Πύλου... πού εἶναι ἀκριβῶς στόν ἀντίποδα τοῦ ἀστεροσκοπείου τῆς Χαβάης... », δέν διευκρινίστηκε πώς καί γιατί Πύλος εἶναι -ἐπί τοῦ ἑλλαδικοῦ μόνο γεωφυσικού χώρου -μία ἐκ τῶν τεσσάρων Πυλῶν διέλευσης τῶν Προπομπῶν (Ἀγγέλων) τῆς ἐπί τῆς Ἕλλα (=Θεῶν Καθέδρα) ἐπανερχόμενων Θεῶν.Ὅταν πρίν ἀπό πολλά χρόνια, ὁ τότε πρύτανης τοῦ Πανεπιστημίου Κρήτης, διάσημος ἀστροφυσικός κ. Γεώργιος Γραμματικάκης, ἀνακοίνωσε τήν κατασκευή καί ἐγκατάσταση στήν Πύλο τοῦ ἀστεροσκοπείου αὐτοῦ, κανένας ἀπό τούς Ἀστροφυσικούς καί ἄλλους ἐπιστήμονες, ἀλλά καί ἀπό τούς πολιτικούς καί δημοσιογράφους, δέν ἀντιλήφθηκε τόν πραγματικό ἀντικειμενικό στόχο τῆς ἐγκατάστασης αὐτής στήν Πύλο. Κανένας ἀπό τούς αὐτοαποκαλούμενους ἐπιστήμονες, καί εἰδικότερα κανείς ἀπ' αὐτούς πού πλαισιώνουν τά Ὑπουργεῖα Τεχνολογίας, Εθνικής Ἄμυνας καί Παιδείας τῆς Ἑλλάδας, δέν ἀναρωτήθηκε: Γιατί ἐπελέγη θαλάσσια περιοχή τῆς Πύλου γιά τήν ἐγκατάσταση αὐτοῦ τοῦ «Ἀστεροσκοπείου»; Δέν τό ἀναρωτήθηκε ὄχι μόνο γιατί Ὁ «πολιτισμένος» δυτικός κόσμος καί ὁ ἐξουσιαστικός ἐκφραστής του «Ενωμένη Εὐρωπαϊκή Κοινότητα» τοῦ ἀπαγορεύει νά σκέφτεται καί νά διερωτᾶται, ἀλλά καί γιατί δέν ἔχει μελετήσει (ἤ δέν ἔχει κατανοήσει) τή Μῦ-θολογία τῶν Ἔλ-λήνων, δηλαδή τή σύνοψη τῆς Οἰκουμενικῆς Θεογονίας, Κοσμογονίας καί Ἀνθρωπογονίας, Ἀστρονομίας, Φυσικῆς, Τεχνολογίας καί πάσης ἐπιστήμης. Ἄν τήν εἶχε μελετήσει καί ἐννοήσει, θά εἶχε διερωτηθεῖ: Τό ὄνομα «Πύλος» πότε καί γιατί δόθηκε στό νησί αὐτό;Ἄν εἶχε ἀναρωτηθεῖ θά μάθαινε ὅτι αὐτό τοῦ δόθηκε ἀπό τόν πρῶτο τῆς Βασιλέα τόν Πύλαν(ὅν).Ἴσως μετά ἀναρωτιόταν: ἅ) Πότε βασίλευσε ὁ Πύλας(ὅς) καί ποιανού γιός ἦταν; β) Εἶναι τό ὄνομα τοῦτο σύνθετο, κι ἄν εἶναι, ρίζα του ἀπό ποιό ρῆμα παράγεται; Οἱ ἀπαντήσεις θά ἦταν: ἅ) Πρῶτος βασιλιάς τῆς νήσου τούτης ἦταν ὁ γιός τοῦ βασιλιᾶ Ἀττικῆς καί Μεγάρων Πανδίωνος Β' ἤ τοῦ βασιλιᾶ τῶν Μεγάρων Κτήσωνος, ἐγγονός τοῦ Λέλεγος καί πατέρας τοῦ Πελία Πύλας(ὅς). Υἱός τοῦ θεοῦ 'Αρη καί τῆς θυγατέρας τοῦ Ἀγήνορος, Δημονίκης. β) Τό ὄνομα αὐτό εἶναι σύνθετο καί παράγεται ἀπό τό -σύνθετο ἐπίσης -ρῆμα: πύλ-ὠρέω. Ἡ ρίζα τοῦ Πύλ- δηλώνει καί προσδιορίζει τήν «Πύλη». Τό θέμα τοῦ -ὠρέω δηλώνει καί προσδιορίζει τό Φύλακα, δηλαδή τό «θύρ-ὡρό», Τό «φύλακα τῆς πύλης».«Στή νῆσο Πύλο, στό βασίλειο τοῦ θεϊκοῦ Νέστωρος, Υἱοῦ του Νηλέως, πρωτοβασίλευσε (ἐγκαταστάθηκε καί κυριάρχησε) ὁ Πύλας (ὅς), αὐτός πού τήν Οὐράνιαν Πύλην ἄνοιξε καί φυλάττει...». Ἄν οἱ ἐν λόγῳ κύριοι λάμβαναν αὐτές τίς ἀπαντήσεις, θά ἔπρεπε νά ἐπιχειρήσουν τήν ἀναζήτηση καί ἀνασύνταξη τοῦ γενεαλογικοῦ πίνακα τῶν προγόνων τοῦ Πύλου καί κυρίως τήν ἐτυμολογική καί προσδιοριστική ἑρμηνεία τῶν ὀνομάτων πού θά συγκροτοῦσαν τόν πίνακα αὐτόν. Τότε θά ἐπεσήμαναν ὅτι: «Ὁ πατήρ τοῦ Πήλου Ἀγήνωρ εἶχε πατέρα τόν Πλεύρων, πού πατήρ τοῦ ἦταν ὁ Αἰτωλός, πού πατήρ τοῦ ἦταν ὁ Ἐνδυμίων, πού πατήρ τοῦ ἦταν ὁ Ἀέθλιος, πού πατήρ τοῦ ἦταν ὁ Αἴολος ἤ ὁ Ζεύς. Πατήρ τοῦ Αἰόλου ὁ Ἕλλην...». Ἔπειτα ἴσως ἀναζητοῦσαν τίς θεϊκές δυνάμεις καί ἰδιότητες πού ἀποδίδονται στό καθένα ἀπ' αὐτά τά ὀνόματα, κι ἔπειτα ἴσως ἐπιχειροῦσαν τήν ἑρμηνεία τους. Ἄν τίς ἐρμήνευαν μέ ἐπιτυχία, θά διαπίστωναν ὅτι μέ αὐτά τά ὀνόματα δηλώνονται καί προσδιορίζονται συμπαντικές, οὐράνιες, ἀστρικές καί ἠλιακές δυνάμεις καί ἰδιότητες (γιά τίς ὁποῖες ὅμως καμιά ἐρμηνευτική ἀναφορά δέν ἐπιτρέπεται ἐδῶ νά γίνει...). Ἄν αὐτοί οἱ ἐπιστήμονες καί οἱ ὑπόλοιποι ἄνοες μανδαρίνοι ἔθεταν τό ἐρώτημα: Γιατί τό -ἀπολύτως ὄμοιο μέ αὐτό τῆς Πύλου ἀστεροσκοπεῖο, ἐγκαταστάθηκε στό γεωφυσικό ἀντίποδά της στή Χαβάη; Τότε ἴσως νά τούς βοηθοῦσε στό ἐρώτημά τους αὐτό, τό ὅτι δομή τῆς γλώσσας τοῦ Πολυνησιακοῦ Ἀρχιπελάγους ὄπου ἀνήκει καί Χαβάη συγκροτεῖται ἀπό τήν πρωτοελληνική καί ἑλληνική, καί νά ἐπιχειροῦσαν τήν ἐννοιολογική καί ἐτυμολογική ἀνάλυση καί ἑρμηνεία τοῦ ὀνόματος Χαβάη. Ἴσως τότε νά ἐπεσήμαναν ὅτι: Μέ τό ὄνομα Χαβάη δηλώνεται «Πόρευσις (βάη=βαινω) Ἴωνα (Χαβᾶν = Ἴωνας = 'Ελλην»>.Οἱ Πύλες τῶν Συμπαντικῶν (Θεϊκῶν) Διαύλων ἀνοίγουν καί πάλι. Ἡ «διά τήν Χρυσῆν Ἀμνάδα διένεξις Ἀτρέως-Θυεστου» ἐπαναλαμβάνεται. Οἱ Ἀτρειδεῖς καί οἱ Ηρακλειδείς ἐπανέρχονται στήν «Πατρόαν Ἑστίαν». Τήν μία ἀπό τίς τέσσερις αὐτές Πύλες, αὐτήν τοῦ Πύλα-Νέστορα, δέν θά μπορέσει «Κοινότητα» (Ε.Ε.) οὔτε νά τήν κλείσει, οὔτε μέσω τῆς ἐγκατάστασης -τοῦ ἑνός ἐκ τῶν δυό ἐπί τοῦ πλανήτη μας ὑπερσύγχρονων δῆθεν ἀστεροσκοπείων θά μπορέσει νά φαλκιδεύσει καί νά παραποιήσει τήν ἀποστολή τῶν «Νοητοφόρων καί Ἀφυπνηφόρων Προπομπῶν (Ἀγγέλων) τῶν εἰς τήν Καθέδραν τῶν ἐπανερχόμενων Θεῶν, Ἀντιθέων, Ἡμιθέων καί Ἡρώων».
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : 'Ισως νά μήν εἶναι πολύ ἀργά, ὅταν κάποτε (κι αὐτό τό «κάποτε» δέν θά εἶναι πολύ μακρινό), ὄχι μόνο οἱ Ἕλληνες, ἀλλά καί ἀνθρωπότητα πληροφορηθοῦν ὅτι τό Πανεπιστήμιο Κρήτης δημιουργήθηκε καί χρηματοδοτήθηκε (καί χρηματοδοτεῖται) ἀπό τή Διεθνῆ Τράπεζα, δηλαδή ἀπό ἔναν ἀπό τούς πολιτικοοικονομικούς πόλους τῶν Γκρίζων Τουρανοσημιτῶν, μέ ἀντάλλαγμα νά μήν ἀποκαλύψει ποτέ Ἑλλάδα τί ἦταν ἐκεῖνα τά «ἀρχαιολογικά εὐρήματα», τά ὁποῖα τό 1970 καί τό 1983 «ἀμερικανική ἀρχαιολογική ἀποστολή» ἀφαίρεσε ἀπό σπήλαια τοῦ Τσούτσουρου, στά Ἀστερούσια Ὅρη τῆς Κρήτης. Ἐπιπλέον, στό Πανεπιστήμιο Κρήτης, μέσω τῶν μεγάλων Ἑλλήνων ἐπιστημόνων του, δέν ἐτοιμάζεται μόνο ἕνα σημαντικότατο τμῆμα τοῦ προγράμματος Κλωνοποιήσεως, τοῦ ὁποίου ὁ ἀντικειμενικός στόχος ἀποβλέπει στήν ἀλλοίωση καί παραποίηση τοῦ εἰδικοῦ γενετικοῦ κώδικα τῶν Ἑλλήνων, στόν ἀφανισμό τῆς (Eλ)ληνικῆς φυλῆς καί στή συνέχεια τῆς Ἄριας (Αἰγαιοκρητικῆς), ἀλλά καί πρωταγωνιστεῖ στήν ἐκτέλεση τοῦ προγράμματος βραχυκύκλωσης τῶν ἐπανανοιγόμενων Συμπαντικῶν Διαύλων καί Πυλῶν, ἀπό τίς ὁποῖες πρόκειται ἐντός τῆς πρώτης εἰκοσαετίας τῆς Νέας Ὑδροχοϊκῆς Χιλιετίας -νά ἐπανέλθουν οἱ Ἕλληνες θεοί, οἱ Πατέρες τῶν Ἑλλήνων, καί νά ὁλοκληρωθεῖ Ἐπαναγέννηση τοῦ Ἑλληνισμοῦ, πού ἤδη πραγματοποιεῖται.

NESTOR Είναι το πείραμα ανίχνευσης νετρίνων, με την ονομασία Νέστωρ (λόγω του βασιλιά της περιοχής στην αρχαιότητα), που προβλέπει την τοποθέτηση ενός τεράστιου τηλεσκοπίου 12 ορόφων με διάμετρο 32 μέτρα και συνολικό ύψος 330 μέτρα, μεγαλύτερο και από τον πύργο του Αϊφελ. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το ομώνυμο πρόγραμμα NESTOR (Neutrino Extended Submarine Telescope with Oceanographic Research) που συγχρηματοδοτείται από τη γενική γραμματεία έρευνας και τεχνολογίας και τον ΟΟΣΑ (Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη) έχει στόχο να φτιάξει έναν νέο χάρτη του ουρανού μελετώντας νετρίνα υψηλής ενέργειας, μια μορφή ακτινοβολίας που δεν έχει μελετηθεί καθόλου και της οποίας οι ιδιότητες μπορεί να αλλάξουν άρδην την αντίληψη για τη δημιουργία του σύμπαντος. Ετσι λοιπόν, σε απόσταση μόλις 7,5 ναυτικών μιλίων από το νησί Σαπιέντζα και 11 ν.μ. από τη Μεθώνη, σε βάθος 5.000 μ. εντοπίστηκε ένα τεράστιο υποθαλάσσιο πηγάδι ικανό να «παγιδεύσει» τα ίχνη αυτών των κοσμικών πληροφοριοδοτών. Είναι το λεγόμενο «φρέαρ των Οινουσσών» που κατεβαίνει ώς τα 5.200 μ., ενώ τα νερά του είναι εξαιρετικά διαυγή. Σε αυτό το βάθος στήνεται αργά αλλά σταθερά το τηλεσκόπιο του προγράμματος NESTOR που περιλαμβάνει έξι ζεύγη ευαίσθητων φωτοπολλαπλασιαστών, συλλέγοντας δεδομένα που αποστέλλονται μέσω ενός υποθαλάσσιου καλωδίου οπτικών ινών μήκους 30 χλμ. στον επιστημονικό σταθμό στην ξηρά, καταγράφονται και αξιολογούνται. «Τώρα συλλέγουμε πληροφορίες για νετρίνα που έρχονται από την άλλη μεριά της Γης, διότι γι’ αυτά τα σωματίδια η Γη είναι διαφανής. Περνάνε από τη μια μεριά και βγαίνουν από την άλλη» λέει στην «Espresso» ο Λεωνίδας Ρεσβάνης, καθηγητής Πειραματικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής του Ινστιτούτου Νέστωρ

ΤΥΧΑΙΟ;;;
ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΗΧΟΙ ΜΗΠΩΣ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ;;

ΠΗΓΕΣ:http://www.nestor.noa.gr/
http://genesisxresearch.wordpress.com/2011/05/19/the-experiment-nestor-at-pylos/
http://www.fourakis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=80:2010-01-30-13-23-25&catid=37:2010-01-30-03-22-53&Itemid=30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Παράξενοι ήχοι και Αστροπύλες-Δίαυλοι !!!2ο ΘΕΜΑ:

 Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ  ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ STRANGE ΤΕΥΧΟΣ 1 -ΙΟΥΝΙΟΣ 1998


γvωστόs συγγραφέαs μιλάει γιά τά Γεωπολιτικά Σημεῖα τώv Kαιρώv, τήv «Ἄγvωστη Δύvαμη», τόv Παγκόσμιο Πόλεμο, τίs Συvωμοσίεs, τά Μυστικά τοῦ Eλληvικοῦ Χώρου, τήv Ὁμάδα-, τούs Ἀόρατουs Eχθρούs.
Στά βιβλία, τά ἄρθρα καί στίς συνεντεύξεις σας ἔχετε κυριολεκτικά προφητεύσει μέ πολλές λεπτομέρειες τόν πόλεμο στόν Περσικό κόλπο, τήν ἔλευση τοῦ κομήτη Χέιλ-Μπόπ, τήν κατάρρευση τῆς Σοβιετικῆς Ἔνωσης, τόν πόλεμο στή Γιουγκοσλαβία, τίς κινήσεις γιά τήν ἐνοποίηση τῶν ἐπικοινωνιακῶν μέσων, τίς ἀνακοινώσεις γιά τά πειράματα κλωνισμού, τό ἐνδιαφέρον της NASA γιά τούς δορυφόρους του Δῖα, τίς καταστάσεις στήν Τουρκία, πολλές ζυμώσεις στήν πολιτική καί κοινωνική ζωή τῆς Ἑλλάδας, καθώς καί πολλά ἄλλα. Πρόσφατα, ἐπιμένατε ὅτι δέν πρόκειται νά χτυπήσουν Ἀμερικανοί τό Ἰράκ, ἐνῶ ὅλοι ἤταν βέβαιοι γιά τό ἀντίθετο. Γνωρίζω ὅτι διακρίνετε πολλά γεωπολιτικά παιχνίδια πού πρόκειται νά παίξουν καθοριστικό ρόλο στήν περιοχή μας, καί φυσικά θέλω νά μᾶς μιλήσετε ἀνοιχτά γιά ὅλα αὐτά...
Εἶχα πεῖ, τό 1988, στό βιβλίο μου Τά Προμηνύματα τῶν Δελφῶν, ὅτι θά γίνει πόλεμος στήν Kοιλάδα τοῦ Εὐφράτη καί ὅτι ἐκεῖ μία ἄγνωστη δύναμη θά προκαλέσει τις Η.Π.Α. καί τή Διεθνῆ Κοινότητα. Μία «ἄγνωστος δύναμις». Εἴχα γράψει ὅτι αὐτή ἡ «ἄγνωστος δύναμις θά κάνει τή δυναμική καί ἀποφασιστικής σημασίας ἐπίδειξη τῆς ἰσχύος της καί τῆς ἐπί τοῦ πλανήτου μας κυριαρχία της. Ἐπίδειξις ὁποία θά γίνει στήν περιοχή της Ἐγγύς Ἀνατολῆς καί συγκεκριμένα στήν κοιλάδα τοῦ Εὐφράτη...».
Ὅπως ἐπίσης, πρόσφατα, σέ τηλεοπτικές συνεντεύξεις μου εἶχα τονίσει ὅτι δέν πρόκειται νά ἐπιτεθοῦν οἱ Ἀμερικανοί στό Ἰράκ, παρ' ὅλο πού ὅλοι ἦταν σίγουροι ὅτι μιά δεύτερη ἐπίθεση θά γίνει, καί μάλιστα διαπληκτίζονταν ὅλοι μαζί μου σχετικά μ' αὐτό. Ἐπιμένω ὅτι πίσω ἀπό τήν κυβέρνηση τοῦ Ἰράκ, ὑπάρχει ἕνα ἀόρατο ἱερατεῖο, ἀκόμη καί πίσω ἀπό τό ἴδιο τό «Μπάαθ» (πού σημαίνει «Ἀναγέννηση»). Τό κόμμα «Μπάαθ» ἔχει ἱδρυθεῖ ἀπό δυό Ἕλληνες καλόγερους -ἕναν τοῦ Σινᾶ καί ἕναν τοῦ Ἄγ. 'Ὅρους -καί τό κίνημα αὐτό κυβερνά τό Ἰράκ καί τή Συρία, ἐνῶ ἐπίσης πίσω τοῦ ὑπάρχουν οἱ Σούφι -τῶν ὁποίων τό ὄνομά σας ὑπενθυμίζω ὅτι προέρχεται ἀπό τό ἑλληνικό «Σοφοί». ὑπάρχει ἕνα «ἀόρατο» ἱερατεῖο πού μεταξύ ἄλλων, κατά τήν ἄποψή μου, ἐνεργοποιεῖ μέ εἰδικούς γεωμαγνητικούς κρυστάλλους τούς γεωδαιτικούς Ὀμφαλούς τῶν Βόστρων καί τῆς Κυσίας.
Ἡ ἐνεργοποίηση αὐτή εἶναι ἐκείνη πού προκάλεσε στόν ἀμερικανικό στρατό τό γνωστό «Σύνδρομο τοῦ Κόλπου», μέ παράξενες ἐπιπτώσεις στούς στρατιώτες, κάτι γιά τό ὁποῖο ἔχουν ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια οἱ Η.Π.Α. καί Ἀγγλία γιά νά διαπιστώσουν τά αἴτια, ἀνεπιτυχῶς. Πρέπει νά ξέρετε ὅτι οὐσιαστικά οἱ Η.Π.Α. ἡττήθηκαν στόν πρώτο πόλεμο μέ τό Ἰράκ, πού δέν ἦταν παρά εἰσαγωγή μεγαλύτερων πολεμικῶν συγκρούσεων, γεγονός πού προσπάθησαν νά ἀποκρύψουν μέ τό χειρισμό τῶν μέσων μαζικῆς ἐνημέρωσης. Τό «Σύνδρομο τοῦ Κόλπου» ἦταν ἕνα μεγάλο πλήγμα, ἀλλά καί ἐκτός ἀπό τήν ἀπεξάρτηση τοῦ Κουβέιτ δέν κατάφεραν νά ἀπενεργοποιήσουν τίποτε ἀπό τίς δυνάμεις τοῦ Ἰράκ, οὔτε ἕνα καταφέρουν τό ἀποφασιστικό πλήγμα πού ἤθελαν, παρ' ὅλο πού ἐπιστράτευσαν ὅλη τή σύγχρονη μυστική τούς τεχνολογία.
Ἔπειτα ἀπό τήν πολυδιάστατη ἐπίδειξη ἰσχύος πού ἔγινε σ' αὐτόν τόν «πειραματικό πόλεμο», τώρα δέν τολμοῦν νά ἐπιτεθοῦν ξανά στό Ἰράκ. Ἡ σημερινή τούς προσπάθεια εἶναι ἕνα διπλωματικό παιχνίδι -ὅπως ἄλλωστε ἐπιβεβαιώθηκε σύμφωνα μέ αὐτά πού εἶχα πεῖ- ἕνα παιχνίδι ἀποκατάστασης τῶν σχέσεών τούς μέ τό Ἰράκ. Τό γιατί γίνεται αὐτή προσπάθεια ἀποκατάστασης σχέσεων, εἶναι ἕνα μεγάλο, πολύπλοκο καί πολυδιάστατο θέμα. Αὐτή τή στιγμή, οἱ δυτικές χῶρες -ἐκτός τῶν Η.Π.Α. καί τῆς Ἀγγλίας -καί κυρίως Γαλλία καί Γερμανία, ἔχουν ἐντοπίσει ἐπιτέλους ὅτι τό ἰσλαμικό κίνημα στήν Ἀλγερία ἀπειλεῖ τήν Εὐρώπη. Γιατί, ἐφόσον ἐπικρατήσει ἐκεῖ ὁ Ἰσλαμισμός, θά ἐπικρατήσει τελικά σέ 'όλη τή Βόρειο Ἀφρική, συμπαρασύροντας ὅλες τίς ἀραβικές χῶρες τῆς περιοχῆς, μέχρι τό Σουδᾶν καί τήν Αἴγυπτο -καί ἀναλογιστεῖτε τί συμβαίνει τελευταία στήν Αἴγυπτο. Ἄν γίνει αὐτό, θά ἀναβιώσει κατά κάποιον τρόπο μιά μουσουλμανική καρχηδονιακή αὐτοκρατορία πού θά θίξει σοβαρότατα τά συμφέροντά της Ε.Ε. καί τῶν Η.Π.Α. καί θά χτυπήσει τήν πόρτα τῆς Εὐρώπης.
Αὐτά, λοιπόν, οἱ Γάλλοι τά ἔχουν ἀντιληφθεῖ καί κάνουν ἕναν ἀγῶνα νά ἀποτρέψουν τήν κατάσταση. Ἐπίσης, ἔχουν ἀντιληφθεῖ ἐπιτέλους, ὅτι οἱ χρηματοδότες τῶν κινημάτων Ἀλγερίας, Σουδᾶν καί Αἰγύπτου, εἶναι οἱ Σαουδάραβες. Καί ὄχι μόνο κυβέρνηση καί ὁ βασιλικός οἶκος τῆς Σαουδικῆς Ἀραβίας, ἀλλά κυρίως Σαουδάραβες μεγαλοεπιχειρηματίες, οἱ ὁποῖοι εἶναι αὐτοί πού χρηματοδοτοῦν καί τόν Ἐρμπακᾶν καί τό κόμμα τοῦ στήν Τουρκία. Αὐτοί χρηματοδοτοῦσαν καί τούς μουσουλμάνους τῆς Βοσνίας. Ἔτσι λοιπόν, Διεθνής Κοινότητα καί τά λόμπι πού βρίσκονται πίσω της, προσπαθοῦν νά μειώσουν τά ἔσοδα τῆς Σαουδικῆς Ἀραβίας, ὑπό τήν ἐξῆς ἔννοια: οἱ Σαουδάραβες πρέπει κανονικά νά βγάζουν πέντε ἑκατομμύρια βαρέλια τήν μέρα, ἀλλά αὐτοί τώρα βγάζουν ὀκτῶ. Τά τρῖα ἀνήκουν στό μερίδιο τοῦ Ἰράκ. Τό σαουδαραβικό πετρέλαιο ἔχει κόστος ἐξόρυξης πάνω ἀπό 4 δολάρια, ἐνῶ τό Ἰρακινό κάτω ἀπό 1.'Ἔχουμε τεράστιες οἰκονομικές ἐπιπτώσεις ἀπό ὅλα αὐτά, τά ὁποῖα γίνεται προσπάθεια νά ρυθμιστοῦν.
Μέσα σέ ὅλες αὐτές τίς διαδικασίες, εἴδαμε τή διαφοροποίηση τῆς πολιτικῆς τῆς Γαλλίας καί ἄλλων δυτικῶν χωρῶν, ἐνάντια στή νέα ἀπειλή ἐπίθεσης στό Ἰράκ ἀπό τούς Ἀμερικανούς. Ἐπίσης, οἱ Ἀμερικανοί δέν θέλουν νά ἐπιτεθοῦν στό Ἰράκ μόνο γιά στρατιωτικούς καί πολιτικούς στόχους. Θέλουν πάση θυσία νά ἐξουδετερώσουν ἄν μπορέσουν, γιατί μέχρι τώρα δέν τά κατάφεραν -κάποια ἄγνωστη πανίσχυρη ὁμάδα πού κινεῖ ὁρισμένες «ὑπερφυσικές» δυνάμεις στήν περιοχή τοῦ Ἰράκ. Πρός τό παρόν, μπλοφάρουν, θέλουν νά καθίσουν στό τραπέζι τῶν διαπραγματεύσεων καί νά ἀρχίσουν μιά σταδιακή συνεργασία -ὄχι ἐμφανή -πού τελικά ἴσως φέρει σέ ἰσχύ τό παλιό status, γιά νά ἀντιμετωπίσουν ἐκτός τῶν ἄλλων καί τήν πιθανότητα κατάρρευσης τῆς Τουρκίας, ἕνα σενάριο πού ἔμμεσα ἔχει ἀπόλυτη σχέση μέ ὅλα αὐτά. Τό τονίζω, οἱ πόλεμοι αὐτοί εἶναι προεισαγωγικοί.
Μπορῶ νά πῶ ὅτι στά γεγονότα τοῦ Ἰράκ, σημαντικό ρόλο παίζει ὁ Ἐλληνισμός -δέν μιλῶ γιά τό ἑλλαδικό κράτος, ἀλλά γιά τόν παγκόσμιο Ἑλληνισμό ὡς δύναμη-κι ἄς θυμηθοῦμε γιά παράδειγμα ποιοί 'Ελληνες πῆγαν στή Βαγδάτη τήν περίοδο τῶν βομβαρδισμῶν. Ὁ μακαρίτης δήμαρχος Ἀθηναίων, ὁ Τρίτσης. Μέ ποιούς ἄλλους πῆγε καί τί ἔκαναν ἐκεῖ; Ἐγώ ἤμουν ἐκεῖνος πού ἔκανε τίς διαπραγματεύσεις μέ τήν κυβέρνηση τοῦ Ἰράκ γιά νά-ἐπισκεφθεῖ ὁ Τρίτσης τή Βαγδάτη καί ἔκλεισα τό ραντεβού, ὅπως μπορεῖ νά τό ἐπιβεβαιώσει μεταξύ ἄλλων καί ὁ τότε γραμματέας τοῦ κ. Τρίτση, ὁ κύριος Κουτουφᾶς. Ἐξάλλου, ἡ οἰκογένεια Σαντάμ, ὅπως καί ὅλα τά στελέχη τοῦ Μπάαθ, εἶναι Ἕλληνες Ἐρετριεῖς, κατάγονται ὅλοι ἀπό τό ἴδιο χωριό τοῦ Ἰράκ, τό σημερινό Τακρίτ τῆς ἀρχαίας Ἐρέτρειας, ὅπως ἔχω γράψει λεπτομερῶς παραθέτοντας καί ὅλες τίς ἀποδείξεις καί τίς πηγές στά τελευταία βιβλία μου. Εἶναι ἀπόγονοι τῶν Ἑρετριέων πού εἶχε αἰχμαλωτίσει τό 480 π.Χ. ὁ Ξέρξης...
Τί ξέρετε νά μᾶς πεῖτε γιά τίς παρασκηνιακές φημολογίες διαφόρων κύκλων περί ἑνός νέου παγκόσμιου πόλεμου, τόν ὁποῖο ὑποτίθεται ὅτι ἀναμένουμε;...
Ὁ ἀναμενόμενος παγκόσμιος πόλεμος θά ξεκινήσει ἀπό τή Μέση Ἀνατολή. Καί θά ξεκινήσει ἀρκετά σύντομα, σύμφωνα μέ τίς ἐκτιμήσεις μου. 'Ἕνα ἀπό τά σενάρια πυροδοτήσεως τοῦ πολέμου εἶναι ἀνατίναξη τοῦ Τεμένους τοῦ Ὀμάρ, ἐκεῖ θά παιχθεῖ καί θά κριθεῖ τό παιχνίδι, ἐκεῖ πού εἶναι καί θέση τοῦ Ναοῦ τοῦ Σολομώντα πού αὐτή τή στιγμή ἔχουν ξεκινήσει τά σχέδια ἀνακατασκευής του, καί οἱ γνῶστες ξέρουν τί σημαίνει αὐτό. Ἐκεῖ, στό Τέμενος τοῦ Ὀμάρ, θά γίνει μεγάλη προβοκάτσια. Ἀλλά οἱ δυτικοί, καί εἰδικά ὁ Παπισμός καί οἱ Ἀγγλικανοί -οἱ ὀρθόδοξοι δυστυχῶς λίγα πράγματα ἔχουν πιάσει γιά τό τί παίζεται -προβλέπουν τή σύγκρουση τῶν δυό μερῶν τοῦ Ἰσλαμισμοῦ, γιατί εἶναι ἄλλο ὁ Ἰσλαμισμός τῆς Ἐγγύς καί Μέσης Ἀνατολῆς καί ἄλλο αὐτός τῆς Βόρειας Ἀφρικής. Τά γεγονότα στήν Ἀλγερία καί ὁ τρόπος μέ τόν ὁποῖο δρᾶ ὁ Ἰσλαμισμός ἐκεῖ εἶναι ὕποπτα, δέν εἶναι καθαρό θρησκευτικό κίνημα, ἀλλά σατανιστικό. Τό ξέρω ὅτι αὐτά ξεπερνοῦν τήν κοινή λογική, ἀλλά γιά μένα εἶναι βέβαιο πώς αὐτό τό σατανιστικό κίνημα χρηματοδοτεῖται ἀπό τούς ραβινικούς κύκλους τοῦ Σικάγο. Γενικά, ὄλος αὐτός ὁ πυρετός δραστηριοτήτων ἔχει νά κάνει μέ τίς ἐξελίξεις τοῦ Ἰσλαμισμοῦ. Καί ὁ πρῶτος στόχος εἶναι ἡ κατάρρευση τῆς βασιλικῆς δυναστείας τῆς Σαουδικῆς Ἀραβίας.
Ὁ Ἰσλαμισμός τῆς Ἐγγύς καί Μέσης Ἀνατολής θά ἐνωθεῖ, ἀλλά ὄχι μέ τή σκληρότητα πού φανταζόμαστε. Ὁ Σουνιτισμός ἔχει μεγάλη διαφορά ἀπό τό Σιιτισμό, ὑπάρχουν καί κάποιες διαφορές μέ τήν Περσία καί μέ τίς ἄλλες χῶρες, ἀλλά πολλά ἔχουν νά γίνουν, ὁ καιρός θά τό δείξει. Γιά μας, γιά τόν Ἑλληνισμό, ὁ Ἰσλαμισμός τῆς Ἐγγύς καί Μέσης Ἀνατολῆς, αὐτός τῆς παλιᾶς «Μεσοποταμίας», εἶναι σύμμαχος -τό τονίζω -εἶναι φίλος καί σύμμαχος. Προβλέπω -καί τό ἔχω ξαναπεῖ πολλές φορές προκαλώντας καί τά γνωστά δημοσιεύματα -ὅτι σύντομα θά προκύψει διαμελισμός τῆς Τουρκίας, ἀλλά καί ὁριστική διάλυσή της ὡς κρατικῆ ὀντότητα. Προβλέπω, σύμφωνα μέ τίς ἐκτιμήσεις μου, ὅτι θά ἀναβιώσει τό βασίλειο τῶν Κούρδων, ἀλλά καί τό βασίλειο τῶν Μηδῶν. Ἡ Τουρκία θά χωριστεῖ σέ πολλά καντόνια, τελείως ἀνεξάρτητα τό ἕνα ἀπό τό ἄλλο. Οἱ δέ Τοῦρκοι -αὐτοί πού εἴναι μογγολικής καταγωγῆς, γιατί αὐτοί στά παράλια δέν εἶναι ἀληθινοί Τοῦρκοι -θά ἀποχωρήσουν ἀπό τήν Εὐρασία καί θά περάσουν στίς περιοχές τῆς εὐρύτερης Μογγολίας. Αὐτά σχετίζονται καί μέ τό τί γίνεται σήμερα μέ τήν Κίνα καί τούς Τούρκους - Μογγόλους. Αὐτή τή στιγμή γίνεται μεγάλη σφαγή Τούρκων ἀπό τούς Κινέζους, γι' αὐτό ἀκριβῶς, μέ τά νέα δεδομένα, οἱ μελλοντικοί σύμμαχοί μας-καί μελλοντικοί πλανητάρχες -θά εἴναι οἱ Κινέζοι, πράγμα πού φοβοῦνται πάρα πολύ οἱ Ἀμερικανοί καί προσπαθοῦν νά τό προλάβουν μέ κάθε μέσο. Ἀλλά δέν ὑπάρχει καμιά περίπτωση νά τό καταφέρουν γιατί, κατά τή γνώμη μου, Ἀμερική στήν ἑπόμενη εἰκοσαετία δέν θά ὑπάρχει πλέον οὔτε ὡς κρατική ὀντότητα, οὔτε ὡς γεωγραφική...
Μέ ποιόν τρόπο ἀκριβῶς τά ὑπάρχοντα σενάρια περί παγκοσμίου πολέμου σχετίζονται μέ τήν Ἑλλάδα καί τά μυστικά της, καί ποιές εἶναι οἱ κινήσεις ποῦ συνδέονται μέ αὐτά;...
Τό σενάριο εἶναι ὅτι τό «Ἰράκ» θά ἔριχνε «πυραύλους» στό Ἰσραήλ -γι' αὐτό μας προετοίμαζαν πάλι μέ τήν ἐκστρατεία μέ τίς ἀντιασφυξιογόνες μάσκες κ.λπ. -κι ἕνας «πύραυλος» θά ἔπεφτε στό Τέμενος τοῦ Ὀμάρ καί θά τό κατέστρεφε. Αὐτή τή στιγμή γίνεται τελική ἀποδυνάμωση τοῦ Παρθενώνα, κατά τήν ὁποία κατέβηκαν καί τά τελευταία εἰδικά μάρμαρα, τά ὁποῖα ὅλα στέλνονται στό Ἰσραήλ γιά νά χρησιμοποιηθοῦν στήν ἀνακατασκευή τοῦ Ναοῦ τοῦ Σολομώντα, πού θά χτιστεῖ πάνω στά ἐρείπια τοῦ Τεμένους του Ὀμάρ. Πέρα ἀπό τά ὑλικά τοῦ Παρθενώνα καί ἄλλων ἀρχαίων μνημείων ἀπό ὅλο τόν κόσμο, ἔχουμε καί τά ἔργα στή σπηλιά τοῦ Νταβέλη στήν Πεντέλη.
Τήν λατύπη πού ἔπαιρναν ἀπό ἐκεῖ ὁ Σαραντόπουλος πού ἔγινε δισεκατομμυριοῦχος τήν πήγαιναν σ' ἐκεῖνο τό μεγάλο πλάτωμα πού ὑπάρχει κοντά στή γνωστή κατηφόρα τῆς ἀντιβαρύτητας, τήν καθάριζαν μέ μηχανήματα, τήν ἔπαιρναν μέ φορτηγά καί τήν πήγαιναν στό ἀεροδρόμιο τοῦ Ἑλληνικοῦ ὅπου τήν ἐπεξεργάζονταν μέ ἄλλα μηχανήματα καί ἔπειτα τήν μετέφεραν στήν Ἀμερική. Ἐκεῖ ἀπ' αὐτό τό ὑλικό δημιουργοῦσαν τίς πέτρες πού μεταφέρονται στό Ἰσραήλ γιά τήν ἀνοικοδόμηση τοῦ ναοῦ τοῦ Σολομώντα. Ἀλλά πρέπει νά πέσει τό Τέμενος τοῦ Ὀμάρ, πράγμα δύσκολο γιατί εἶναι τό δεύτερο πιό ἱερό τέμενος τοῦ Ἰσλαμισμοῦ, καί θά γίνει τῆς τρελῆς. Θά τό ἔριχνε λοιπόν, ὑποτίθεται, «ἰρακινός» πύραυλος.
Ἄν ἕνας τέτοιος πόλεμος ἔπαιρνε διάρκεια, «ἰρακινοί» πύραυλοι -ἤ πύραυλοι «τοῦ Καντάφι» -θά χτυποῦσαν τήν Γαυδοπούλα καί τά Ἀστερούσια Ὅρη τῆς Κρήτης, πού ξέρεις πολύ καλά τίς ἰδιαιτερότητες πού κρύβουν. 'Ἕνα ἄλλο σενάριο ἦταν νά ρίξουν τούς πυραύλους σέ τουρκικό ἔδαφος καί νά ἐμπλέξουν τήν Ἑλλάδα σέ περιπέτειες, ἐνῶ αὐτοί θά βομβάρδιζαν ἀπό ἐμπορικά πλοῖα, πού εἶναι καμουφλαρισμένα πολεμικά, γιά τά ὀποία ὑπάρχουν ἀκόμη καί οἱ πληροφορίες γιά τά ὀνόματά τους. Μιλώντας γιά τή Γαυδοπούλα, αὐτή τή στιγμή δουλεύουν ἐντατικά καί τήν ἰσοπεδώνουν γιά νά τήν φέρουν στό ἐπίπεδο τῆς θάλασσας, ξένες ἐταιρείες μέ εἰδικές μπουλντόζες, μέ τό πρόσχημα ὅτι θά κάνουν κέντρο διέλευσης κοντέινερ μεταφοράς ὑλῶν μεταξύ Εὐρώπης καί Ἀφρικῆς. Ἀλλά ἐκεῖ ψάχνουν νά ἐντοπίσουν καί νά διανοίξουν τό φυσικό τοῦνελ πού συνδέει τήν Κυρήνη μέ τή Γαῦδο καί τή Γαυδοπούλα...
Ὅλοι πλέον μιλοῦν γιά τούς «ἀόρατους ἐχθρούς» τῶν Ἑλλήνων καί γιά τίς συνωμοσίες πού ὑφαίνονται ἐναντίον τῆς Ἑλλάδας καί τοῦ Ἐλληνισμοῦ, ἀλλά καί τοῦ κόσμου. Ποιοί εἶναι τελικά αὐτοί οἱ ἀόρατοι ἐχθροί, τί μας ἐτοιμάζουν καί πῶς θά μπορέσουμε νά τούς ἀντιμετωπίσουμε;...
Σέ μιά σύγκρουση μέ τήν Τουρκία, πού ἐγώ τήν θεωρῶ καί ἀναπόφευκτη καί ἀναγκαῖα, θά κριθεῖ τό μέλλον τοῦ κρατιδίου Ἑλλάδα. Ὁ ἑλληνικός στρατός, ὅπως εἶναι διαρθρωμένος σήμερα παρ' ὅλο πού εἶναι «διαβρωμένος» -ἔχει τίς δυνατότητες νά ὑπερισχύσει τῶν Τούρκων, ἀλλά πίσω ἀπό τόν ἑλληνικό στρατό καί ἀπό τήν ἑκάστοτε ἐλληνική κυβέρνηση ὑπάρχει μιά ἄλλη «ἄγνωστη δύναμη». Καί μπορῶ νά σᾶς πῶ, ὅτι αὐτό πού ψάχνουν οἱ Ἀμερικανοί στό Ἰράκ, πού ψάχνουν τά «ὑπερόπλα» τοῦ Σαντάμ (θυμηθεῖτε κι ἐκεῖνο τό τεράστιο εἰδικό κανόνι πού πῆγε νά περάσει ἀπό τά ἑλληνικά σύνορα), εἴναι αὐτό πού ὑπάρχει καί πίσω ἀπό τόν ἑλληνικό στρατό: ὁμάδες πού ἔχουν αὐτά πού μποροῦμε νά ὀνομάσουμε «ὑπερόπλα», πού δέν τά ἔχουν οὔτε οἱ Ἀμερικανοί, οὔτε οἱ Ρῶσοι. Ὅπλα πού μποροῦν νά κατατροπώσουν τήν Τουρκία μέσα σέ λίγες ὧρες. Ξέρω ὅτι ἀκούγονται εὐφάνταστα ὅλα αὐτά, ἀλλά μᾶλλον σύντομα ἴσως χρειαστεῖ νά τά δεῖτε ἤ νά τά «νιώσετε» σέ λειτουργία. Ὅμως, ὁ μεγαλύτερος κίνδυνος γιά τό κρατίδιο Ἑλλάδα, δέν εἶναι οἱ Τούρκοι, ἀλλά μιά ἐσωτερική «πέμπτη φάλαγγα» πού κρύβεται στόν κόρφο μας, ὁποία λειτουργεῖ στούς πολιτικούς μας χώρους καί ἀποτελεῖται ἀπό ὄργανα τοῦ διεθνοῦς ἰμπεριαλισμοῦ, παρᾶ τίς συχνά «ἀριστερές» θέσεις τους. Αὐτοί λοιπόν, λειτουργοῦν κυρίως γιά λογαριασμό τῶν Ὀλλανδῶν. Γιατί αἰχμή τοῦ δόρατος ἐνάντια στόν Ἑλληνισμό, σέ παγκόσμιο κυβερνητικό ἐπίπεδο, εἶναι Ὀλλανδία. Ὅλα τά δεινά πού ἔχουμε ὑποστεῖ ἀπό τό 1621 -ἄς θυμηθοῦμε τήν ἱστορία τοῦ πατριάρχη Κύριλλου Λούκαρη -μέχρι σήμερα, πίσω τούς βρίσκονται πάντα οἱ Ὀλλανδοί, καί φυσικά κι οἱ 'Άγγλοι. Οἱ Ὀλλανδοί εἶναι αὐτοί πού προωθοῦν τό ἐμπόριο ναρκωτικῶν στήν Εὐρώπη -ἀκόμη καί τά προγράμματα Μεθαδόνης προωθοῦνται, γιατί Μεθαδόνη παρασκευάζεται καί διανέμεται ἀπό τήν Ὀλλανδία - ὅλες οἱ ὕποπτες «ἀριστερίστικες» ὀργανώσεις ἔχουν διασυνδέσεις μέ τήν Ὀλλανδία, οἱ εἰσαγωγές τῶν περισσοτέρων προϊόντων πού παίρνουμε ρυθμίζονται ἀπό τήν Ὀλλανδία, κ.ἅ. Ἐπίσης σημαντικό ρόλο παίζει Ὀλλανδία σήμερα μέσω τῆς ὀλλανδικῆς ἑταιρείας διαμαντιῶν Ντεπρίς, ὁποία ἐδῶ παίζει ἕνα περίεργο παιχνίδι στή Μῆλο καί ὅλοι κάνουν τό κορόιδο. Καί δέν εἶναι μόνο Γαῦδος, ἀλλά στή Μῆλο καί στούς Βωξίτες Παρνασσού παίζεται ἕνα μεγάλο συνδυασμένο παιχνίδι, παράλληλα μέ τά περιβόητα μεταλλεία τῆς Χαλκιδικῆς.
Ἡ ὑπόλοιπη Εὐρώπη, ἐπίσης, πού κυριαρχεῖται ἀπό τόν Καθολικισμό καί τόν Προτεσταντισμό, δέν εἶναι ἁπλῶς ἀνθελληνική, ἀλλά μισελληνική, μέ τήν ἐξαίρεση κύκλων τῆς Ἰρλανδίας, τῆς Αὐστρίας, τῆς Ἰσπανίας καί τῆς Ἰταλίας. Μᾶς μισοῦν, γιατί ξέρουν καλά ὅτι οἱ (Ἔλ)ληνες εἶναι ἀνώτεροί τους σέ ὅλα τά ἐπίπεδα καί γιά πολλούς λόγους προσπάθησαν -κυρίως μέσω τῆς Καθολικῆς ἐκκλησίας -νά μᾶς χτυπήσουν. Ἄλλωστε, ὅπως ἴσως ξέρετε, τό Βυζάντιο δέν ἔπεσε τό 1453, ἀλλά τό 1202, αὐτοί τό προκάλεσαν αὐτό, καί ἀργότερα πτώση τῆς Πόλης δέν ἦταν παρᾶ τό φυσικό ἐπακόλουθο. Ὁ κίνδυνος λοιπόν, εἶναι τά ἀνθελληνικά παρασκήνια πίσω ἀπό τόν Προτεσταντισμό καί τόν Καθολικισμό, καί εἰδικότερα ὁ Παπισμός, «Ἁγία 'Έδρα». Καί οἱ δυό εἶναι ὑποχείρια καί ὄργανα τοῦ συνδικάτου πού ἀποκαλοῦμε κάπως πρόχειρα «Παγκόσμιο Σιωνισμό».
Σήμερα ἐπιχειρεῖται διάβρωση τοῦ Ἑλληνισμοῦ διά τῆς Ἐνωμένης Εὐρώπης, μέχρι καί τό Ἅγιο Ὅρος διαβρώνεται, ἡ λεγόμενη «κοιτίδα τῆς Ὀρθοδοξίας», γιατί μερικοί «δυτικόφρoνες» ἡγούμενοι δέχτηκαν τά χρήματα τῶν ἐπιχορηγήσεών της Ε.Ε. καί ἔτσι παγιδεύτηκαν. Γιατί γίνεται ὅλος αὐτός ὁ πόλεμος; Πιστεύω ὅτι τά αἴτια εἶναι βιολογικά. Ξέρω πόσο παράξενο ἀκούγεται αὐτό πού σᾶς λέω, ἀλλά πιστεύω ὅτι ὁ (Ἔλ)ληνας -ὄχι ἀναγκαστικά ὁ πολίτης τοῦ κρατιδίου Ἑλλάδα-κατάγεται ἀπό ἄλλο ἀστρικό σύστημα, ὅτι περιμένει τήν ἐπιστροφή τῶν πατέρων του ἀπό τό διάστημα, κι ὅτι τά ὑποχθόνια ὄντα πού βρίσκονται πίσω ἀπό τούς ἐχθρούς τοῦ Ἑλληνισμοῦ κάνουν τά πάντα γιά νά προλάβουν νά ἀντιμετωπίσουν αὐτή τήν ἐπικείμενη ἔλευση.
Πιστεύω ὅτι τά περισσότερα ἀπό τά νησιά τοῦ Αἰγαίου καί κυρίως τῶν Κυκλάδων, δέν εἶναι τμήματα τῶν ψηλῶν βουνῶν τῆς καταποντισμένης Αἰγηίδος, ἀλλά μέλη ἀστρικῶν σωμάτων τοῦ Γαλαξία τῆς Ἀνδρομέδας καί τοῦ Ἀστερισμού τοῦ Κυνός. Τό γιατί τά νησιά αὐτά εἶναι ξένα ἀπό τόν πλανήτη μας καί τό ἠλιακό μας σύστημα εἶναι ἕνα θέμα πού τουλάχιστον γιά μένα δέν εἶναι δυνατόν νά συζητηθεῖ πρός τό παρόν. Ἁπλῶς τό ἀναφέρω ὡς ἐρέθισμα, γιά νά ἐρευνηθεῖ ἀπό τούς ἔχοντες γνώση...
Πρός τό παρόν, τό κρατίδιο Ἑλλάδα ἀντιμετωπίζει -ὅπως γινόταν πάντα διαρκές πρόβλημα προσάρτησης. Οἱ κομουνιστές ἤθελαν νά μᾶς ἐνώσουν μέ τό ἀνατολικό μπλόκ, οἱ δεξιοί μας ἔνωσαν μέ τή «Δύση». «Ἡ Ἑλλάδα ἀνήκει στή Δύση», λένε. Ἡ Ἑλλάδα δέν ἀνήκει, οὔτε ἀνῆκε ποτέ στή Δύση. Ἡ Ἑλλάδα ἦταν καί εἶναι Ἀνατολή, οὔτε στήν Ἀνατολή ἀνήκει. ΕΙΝΑΙ Ἀνατολή. Δημιουργήσαμε τόν ἱστορικό πολιτισμό καί τήν Εὐρώπη, καί τόν δημιουργήσαμε στήν Ἀνατολή. Γι' αὐτό ἀκριβῶς καί ὁ Μέγας Ἀλέξανδρος, πού θά ἔπρεπε νά ἐπιτεθεῖ στή Ρώμη καί νά μήν τήν ἀφήσει νά ἀναπτυχθεῖ, προχώρησε πρός τήν Ἀσία, ἀλλά αὐτό εἶναι μιά ἐκτίμηση πού θέλει μεγάλη συζήτηση, πού δυστυχῶς ὁ χρόνος δέν μου ἐπιτρέπει...
Τό συνδυαστικό παιχνίδι παίζεται αὐτή τή στιγμή ἀπό τή Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, τήν NSA, τήν NSS, τήν Τριμερῆ Ἐπιτροπή, τή Λέσχη τῆς Ρώμης, καί ἀπό ἄλλες γνωστές καί ἄγνωστες λέσχες καί ὑπολέσχες καί μυστικές ἐταιρεῖες. Οἱ ὁμάδες καί οἱ λέσχες αὐτές δέν εἶναι παρά ἐκτελεστικά ὄργανα ἑνός ἀόρατου ἱερατείου, μιᾶς ἀόρατης ὁμάδας πού ἀποτελεῖται ἀπό 72 ἄτομα. Τά 72 αὐτά εἰδικά ἄτομα ἐκπροσωποῦνται ἀπό 9 συγκεκριμένα ἄτομα, καί μπορῶ νά σᾶς πῶ ὅτι μεταξύ αὐτῶν εἶναι καί βασίλισσα τῆς Ὀλλανδίας, Οἱ ὁμάδες αὐτές παρουσιάζουν τούς ἑαυτούς τους ὡς πανίσχυρους -πράγμα τό ὁποῖο δέν εἶναι ἀκριβές- καί προσπαθοῦν νά ὑφάνουν μιά παγκόσμια κυβερνητική συνωμοσία. 'Ἔχουν λειτουργικές ὑποομάδες καί στίς Η.Π.Α., χρησιμοποιοῦν τά πολιτικά καί οἰκονομικά κίνητρα μόνο ὡς μέσο, ἐνῶ οἱ σκοποί τούς εἶναι ἄλλοι, ὅπως παγκόσμια πολιτιστική καί πνευματική κυριαρχία, φυλετικές ἱστορίες, βιολογικές μεταλλάξεις, ἐπιτεύξεις πού σχετίζονται μέ μυστικιστικές δοξασίες, μέ μυστικές τεχνολογίες, καί ἄλλα πολύ περίεργα πράγματα, πού ὁ πολύς κόσμος δέν μπορεῖ οὔτε νά τά φανταστεῖ. Ὁ ἑκάστοτε πρόεδρός των Η.Π.Α. εἶναι ἁπλό ἐκτελεστικό τούς ὄργανο, ἐνῶ στήν οἰκονομία των Η.Π.Α. δέν ὑπάρχει ἐθνική τράπεζα, κεντρική τράπεζα ἀνήκει μεταξύ ἄλλων σέ «σιωνιστικούς» κύκλους καί στή βασίλισσα τῆς Ὀλλανδίας, κ.λ.π.
Μιλῆστε μας ἐπιτέλους ἔξω ἀπό τά δόντια γιά τήν περιβόητη Ὁμάδα Ἕ. Ἔχω ἐρευνήσει πολύ τό ζήτημα καί ξέρω ὅτι εἶστε ὁ πιό ἐνδεδειγμένος νά μιλήσετε γι' αὐτό, γιατί ἤσαστε αὐτός πού ξεκίνησε πρώτος αὐτήν τήν ἱστορία πού ἔχει πάρει διαστάσεις ἀπίστευτες, μέ τά γραφόμενα καί τά λεγόμενά σας.
Ἤμουν ὁ πρῶτος πού μίλησα περί Ὁμάδας-Ἕ, τό 1988 στό βιβλίο μου Τά Προμηνύματα τῶν Δελφῶν, στίς ὀμιλίες μου, καί στίς συνεντεύξεις μου σέ περιοδικά μέχρι τό 1994. Ὅλα αὐτά, ὅπως ἦταν ἐπόμενο, ἔχουν προκαλέσει ἀναταραχές καί προβληματισμούς. Ἀπό τότε, ἔχει γίνει μεγάλη ἀναπαραγωγή τῶν γραπτῶν καί τῶν λόγών μου, ἀπό ἀνθρώπους πού δέν ἔχουν καμιά ἰδιαίτερη γνώση πάνω σέ ὅλα αὐτά, ἔχουν γραφτεῖ χιλιάδες σελίδες σέ περιοδικά, ἐφημερίδες καί βιβλία, μάλιστα ἐμφανίζονται πολλοί σέ βιβλία καί σέ τηλεοράσεις πού ἀφήνουν ἔμμεσα ἤ ἄμεσα vα ἐννοηθεῖ ὅτι ἀνήκουν στούς «Ἕ» ἤ ἀκόμη καί ὄτι ἡγοῦνται τῆς Ὁμάδας-Ἕ! Οἱ περισσότεροι ἀπ'αὐτούς εἶναι ἀπατεῶνες καί πλαστογράφοι, ἐνῶ κάποιοι ἁπλά ἔχουν παρασυρθεῖ ἀπό κάποιες ἰδέες. Ἐγώ πού πρῶτος μίλησα γιά τήν Ὁμάδα-Ἕ, δέν μπορῶ νά περηφανευτῶ ἰδιαίτερα γι' αὐτό, γιατί ἴσως ἔχω προκαλέσει ζημιά στήν ὑπόθεση.
Ἡ Ὁμάδα-Ἕ, εἶναι μιά ὁμάδα ἀπόλυτα μυστική -ἀνεξάρτητα ἀπό τή δημοσιοποίηση τῆς ὕπαρξής της- καί κανεῖς δέν ξέρει, οὔτε μπορεῖ νά ξέρει, ποιά εἶναι τά μέλη της. Εἰκασίες κάνουμε ἁπλῶς γιά τό ποιοί ἦταν στίς παρυφές -τό τονίζω, στίς παρυφές -αὐτής τῆς ὁμάδας. Ξέρουμε ὅτι ἀνώτατη ἠγεσία τῆς ἀποτελεῖται ἀπό ἑπτά ἄτομα. Ἡ ὁμάδα εἶναι (Ἔλ)ληνική, ἀλλά δέν ἔχει σχέση μέ τό κρατίδιο πού λέγεται Ἑλλάδα, ἀλλά πολεμά γιά τά συμφέροντα τοῦ Ἑλληνισμοῦ καί τήν παγκόσμια κυριαρχία τοῦ (Ἔλ)ληνικοῦ Πνεύματος.
Τό συμπέρασμά μου εἶναι ὅτι ἀνῆκε στίς παρυφές τῆς -προσέξτε, ὄχι στήν ἴδια τήν ὁμάδα -ὁ Ἀριστοτέλης Ὠνάσης. Οἱ «δολοφονίες» τοῦ Ἀλέξανδρου, τῆς Ὀλυμπίας καί τῆς Χριστίνας, σχετίζονται μέ αὐτό, κατά τή γνώμη μου. Ἡ Ὀλυμπία Ὠνάση, γιά παράδειγμα, ἦταν χημικός μηχανικός καί ἐπικεφαλής ἐρευνητικοῦ κέντρου στήν Ἀργεντινῆ, ἐργαστηρίων σχεδίασης, μελέτης καί παραγωγῆς εἰδικῶν ὅπλων γιά τόν (Ἔλ)ληνισμό, τά ὁποῖα χρηματοδοτοῦσε ὁ Ὠνάσης, ὁ ὁποῖος σύμφωνα μέ τίς ἐμπειρίες πού ἔχω ἀπό τίς συναντήσεις μας, ἦταν καί μύστης, μυημένος στά μυστήρια τῶν Δελφῶν. Στήν ἴδια ὁμάδα, δέν ἐννοῶ στήν ἠγεσία της, ἀλλά σέ κάποιες ὑποομάδες, διότι ὑπάρχουν δεκάδες ὑποομάδες πού ἀποτελοῦν τόν κορμό των «Ἕ», ἀνῆκε καί ὁ μακαρίτης ὁ Τρίτσης, ὁ ὁποῖος εἶχε εἰδικούς λόγους νά φωνάζει «ὄχι Μετρό στήν Ἀθήνα», καί ὁ ὁποῖος στή Βαγδάτη βρέθηκε σέ ναό, ὄχι μουσουλμανικό, ὄχι χριστιανικό, ὄπου μέ ἠγετικά στελέχη τοῦ Ἰράκ προσευχήθηκε «στόν κοινό τούς πατέρα θεό Δῖα». Ἐπίσης, ἔχω ἰδία ἀντίληψη ὄτι στήν Ὁμάδα-Ἕ ἀνῆκε ἤ συνεργαζόταν ὁ ἀείμνηστος Παῦλος Βαρδινογιάννης, ἀλλά καί ὁ Ἰωάννης Πασσᾶς, κι αὐτό τό γνωρίζω πολύ καλά, καθώς καί πολλοί ἄλλοι ἰδιαίτεροι ἄνθρωποι. Ἐγώ δέν ἀνήκω στούς «Ἕ» καί ἔχω ἀπομονωθεῖ ἀπό κάθε σχέση μέ τήν Ὁμάδα ἤ τίς ἐπιμέρους ὁμάδες, γιατί ἔκανα κάποια σημαντικά σφάλματα στήν πορεία κατηχήσεων. Ἡ διαδικασία συμμετοχής στήν ὁμάδα αὐτή γινόταν τότε στήν Ἀρχιεπισκοπή Ἀθηνῶν, μέ τό Χρήστο Θεοδωρόπουλο καί τό γνωστό καπετάνιό του Ε.Λ.Α.Σ. Δημήτρη Δημητρίου, ὅπου μαζί μέ τό Σωτήρη Σοφιανόπουλο συμμετείχαμε στήν ἵδρυση τοῦ ΠΑ.Κ.Ε.Α.Δ. (Παγκόσμιο Κέντρο 'Έρευνας Ἀνθελληνικῶν Δραστηριοτήτων), ἀπό τό ὁποῖο προῆλθε τό Παγκόσμιο Συμβούλιο Ἑλληνισμού, πού πρόσφατα τελείωσέ το Β' Παγκόσμιο Συνέδριό του καί ἔχει πλέον τό κέντρο τοῦ στή Θεσσαλονίκη. Εἶναι εὐκαιρία νά πῶ ὄτι αὐτοί πού συμμετείχαν στό Παγκόσμιο Συμβούλιο Ἑλληνισμού, βρῆκαν ἕτοιμα καταστατικά καί σχέδια, τά πάντα, γραμμένα ἀπό τήν ὁμάδα αὐτή. Ὅσο γιά τίς δραστηριότητές των «Ἕ», οἱ Ἀμερικανοί ἀκόμη προσπαθοῦν νά ἐντοπίσουν τά «τρῖα ἄγνωστα κανάλια δύναμης» (πού βοηθοῦν μυστικά τήν Ἑλλάδα καί τῆς συμπαραστέκονται ἀκόμη καί μέ τεράστια εἰσροή χρημάτων στηρίζοντας τό Χρηματιστήριο), καί προτείνω νά μήν βοηθήσουμε σ' αὐτό τίς μυστικές ὑπηρεσίες καί νά μήν μιλήσουμε ἄλλο γιά ὅλα αὐτά...
Ξέρω ὅτι γνωρίζετε πάρα πολλούς σημαντικούς ἀνθρώπους ἀπό ὅλο τoν κόσμο. Γιά παράδειγμα, ἔχουν ἀκουστεῖ πολλά ἀκόμη καί γιά τό ζήτημα μέ τόν Κώδικα τοῦ Ἀριστοτέλη καί τό «διαστημόπλοιο τῶν Σταγείρων». Ἔχω μάθει καί γιά κάποιες ἐπαφές σας μέ τή NASA. Πρέπει νά ξέρετε πολλές παράξενες ἰστορίες...
Εἶναι τόσα πολλά, πού δέν ξέρω τί νά διηγηθῶ. Εἴμαστε στό σπίτι μου, ὁ μακαρίτης ὁ συγγραφέας Θεόδωρος Ἀξιώτης, μέ τόν ὁποῖον ἤμασταν καλοί φίλοι, ὁ γενικός Διευθυντής τῆς NASA, ὁ Διευθυντής τοῦ Προγράμματος Ἐρευνῶν τοῦ Ἠλιακοῦ μας Συστήματος, δυό σύμβουλοι, καί ἕνας στρατηγός, ὁ διοικητής τῆς Ἐθνικῆς Ἀσφαλείας τῆς χώρας μας, τόν ὁποῖον εἶχα καλέσει ἐγῶ γιά νά ἔχω τά νῶτα μου καλυμμένα καί νά ἀποφύγω περιπέτειες. Εἶχαν ἔρθει νά μέ ρωτήσουν διάφορα πράγματα, νομίζοντας ὅτι ἐγώ ἤμουν γνώστης κάποιου ζητήματος πού τούς ἐνδιέφερε. Ὁ Ἀξιώτης καθόταν ἤρεμος σέ μία πολυθρόνα καί καθώς μιλούσαμε, ἔγινε κάτι πολύ παράξενο. Ξαφνικά, εἴδαμε ὅλοι μας τόν Ἀξιώτη νά αἰωρείται! Τόν εἴδαμε νά ὑψώνεται ἀπό τήν πολυθρόνα του, δίχως καμιά ἀνάταση τοῦ σώματος καί δίχως νά χάσει τήν κάμψη τῶν ποδιῶν, σάν νά ἦταν καθισμένος στόν ἀέρα, τόν εἴδαμε ὅλοι μέ τά ἴδια μας τά μάτια νά αἰωρεῖται τρεῖς φορές! Κανείς μας ὅμως δέν τόλμησε νά πεῖ τίποτε. Εἴχαμε ὅλοι μας πάθει τέτοιο σόκ, πού φοβηθήκαμε νά τό σχολιάσουμε. Ὁ καθένας μας νόμιζε ὅτι εἶχε κάποια ψευδαίσθηση καί ὅτι ἄν τό ἔλεγε στούς ἄλλους θά τόν κορόιδευαν!
Τήν ἄλλη μέρα, ἐγώ γιά νά διαπιστώσω τί εἶχε γίνει, ἔκανα στούς ὑπόλοιπους μιά κουβέντα γιά τίς αἰωρήσεις τῶν ἱερέων τοῦ Ἀπόλλωνα στό Πήλιο, ὅπως ἀνέφεραν τά ἀρχαῖα κείμενα. Ἐκεῖ ἄρχισαν νά ξεθαρρεύουν σιγά-σιγά, ὥσπου ἕνας ἀπό τούς Ἀμερικανούς μέ ρώτησε: «Μήπως καί ὁ... Ἀξιώτης αἰωρεῖται;..». Εἶχε κι αὐτός τίς ἀμφιβολίες τοῦ γι' αὐτό πού εἶχε δεῖ καί ἔκανε αὐτή τή διερευνητική ἐρώτηση. Τότε, πήρα θάρρος κι ἐγώ καί τόν ρώτησα: «Τόν εἶδες κι ἐσύ;». Ὅλοι ἀμέσως εἶπαν ὅτι τόν εἶχαν δεῖ κι αὐτοί, ἀλλά φοβήθηκαν νά τό σχολιάσουν μήπως καί ἦταν κάποια ψευδαίσθηση. Καί τότε ἄρχισε ἐνθουσιώδης συζήτηση τῆς ἐπιβεβαιώσεως. Θαυμαστοί ἄνθρωποι κυκλοφοροῦν ἀνάμεσά μας καί δέν τό ξέρουμε. Ὁ Ἀξιώτης ἦταν φοβερή προσωπικότητα καί ὁ θάνατός του μεγάλη ἀπώλεια. Ἡ περίπτωση Ἀξιώτη ἔχει περάσει ἀπαρατήρητη σέ σύγκριση μέ τή σημασία της, ἄν καί τό ἔργο του τό ἔχει διαβάσει πολύς κόσμος.
Εἴχαμε κάνει μιά συζήτηση μέ τό Γιῶργο Γκιόλβα, μιά μέρα πού ἤμασταν στό σπίτι του μαζί μέ τή γυναίκα μου, καί οὔτε λίγο-οὔτε πολύ ὁ Γκιόλβας μᾶς εἴπε ὅτι ὁ Ἀριστοτέλης ταξιδεύει γιά νά γυρίσει στό ἄστρο ἀπό τό ὁποῖο ἦλθε! Ὅπως ξέρετε, γιά τό θάνατο τοῦ Ἀριστοτέλη δέν ἔχουμε καμιά σαφῆ ἀναφορᾶ. Μία μόνο ἀόριστη καί θολή ἀναφορά ὑπάρχει ὅτι ἔπεσε ἀπό τή γέφυρα τῆς Χαλκίδας καί αὐτοκτόνησε. Ἀλλά ἀκόμη καί σ' αὐτή δέν ἀναφέρεται ἄν βρέθηκε τό πτώμα του, οὔτε πού τόν θάψανε. Ἡ τελευταία σαφής πληροφορία λέει ὅτι πῆγε στή Χαλκίδα κι ἀπό ἐκεῖ ἀγνοοῦμε τά ἴχνη του. Μᾶς ἔλεγε πολλές ἱστορίες ὁ Γκιόλβας γιά τόν Ἀριστοτέλη, γιά τό πώς ἦλθε στή Γῆ καί γιά ἄλλα παράξενα. Μᾶς εἶπε ἐπίσης ὅτι ὅλα τά κείμενα τοῦ Ἀριστοτέλη εἶναι κωδικοποιημένα -καί θέλει πολύ δουλειά κανείς γιά νά σπάσει τόν κώδικα. Ἐκεῖνο τό βράδυ, πού ἤμασταν μαζί μέ τούς ἀνθρώπους ἀπό τή NASA, μᾶς εἶπαν κάποια στιγμή ὅτι NASA ἔχει διαθέσει τεράστιο ποσό γιά νά σπάσει τά Φυσικά τοῦ Ἀριστοτέλη, τά ὁποῖα εἶναι κωδικά, καί τό Ὀργάνων-Ὄργανον.
Ὁ Γκιόλβας ἔρχεται κι αὐτός στό σπίτί μας ἐκεῖνο τό βράδυ. Τόν στριμώχνουν οἱ Ἀμερικανοί καί τόν ρωτᾶνε πού τό ἤξερε αὐτός γιά τόν κώδικα τοῦ Ἀριστοτέλη. Καί ἀρχίζει τότε μιά ἐκπληκτική συζήτηση -καί φτάνουν στό σημεῖο νά μιλᾶνε λές καί γνωριζόντουσαν χρόνια. 'Ο,τι μᾶς εἶχε πεῖ ὁ Γκιόλβας ἐπιβεβαιωνόταν ἀπό τούς ἀνθρώπους της NASA! Ἔχω ἐρευνήσει ἐκτεταμένα τήν περίπτωση Ἀριστοτέλη καί ἀκόμη καί γιά τά Στάγειρα, κάποια στιγμή τά συνάντησα στά ἀρχαῖα κείμενα, στόν Ἡσίοδο, μέ "υ": Στάγυρα. Σκέφτηκα, γιατί νά τά γράφει μέ "υ"; Τελικά, ἔπειτα ἀπό ἔρευνες, κατέληξα στό συμπέρασμα, ὅτι ὁ Ἀριστοτέλης πρέπει νά ἦρθε μέ κάποιο ὄχημα, σταμάτησε, τόν εἴδανε, κι ἔπειτα γύριζε στήν περιοχή, «σταματῶ καί γυρίζω», «στα-γυρίζω», «Στάγυρα». Εἶναι πολλά τά θαυμαστά γύρω ἀπό τόν Ἀριστοτέλη. 'Ἔχει γράψει στά «μικρά Φυσικά» ἀκόμη καί γιά ρομπότ. Γιά τούς «Τρίποδες»τοῦ Ἡφαίστου, ἀλλά καί γιά τήν «Ξύλινη Ἀφροδίτη» στήν Κρήτη, τήν ξύλινη Ἀφροδίτη πού κινοῦνταν μέ χυτό ὑδράργυρο.
Καί, μιᾶς καί ἀνέφερα γιά τόν ὑδράργυρο, εἴχαμε πάει μαζί μέ τόν Γκιόλβα στόν Μπαντουβά, τόν τότε ὑπουργό Συγκοινωνιῶν καί ὁ Γκιόλβας τοῦ ὑπέβαλλε μιά αἴτηση, ζητώντας νά τοῦ χορηγηθεῖ ἄδεια νά κάνει πειραματική κίνηση ὀχήματος μέ ὑδράργυρο! Ἤθελε μιά ἄδεια γιά νά πάει στόν Ὄλυμπο καί νά κάνει αὐτά τά πειράματα. Τό συζητήσαμε ἐκεῖ αὐτό, καί ὁ Μπαντουβᾶς τήν πρωτοκόλλησε μπροστά μου. Ἀλλά μετά ἀπό δέκα μέρες, τόν ξηλώσανε ἀπό τό Ὑπουργεῖο!
Κλείνοντας, θέλω νά πῶ ὅτι συνήθώς μας παρουσιάζετε μιά εἰκόνα ἀπελπιστική, μέσα στήν ὁποία βρισκόμαστε παγιδευμένοι ἀπό χίλιες πλευρές. Στ" ἀλήθεια δέν ὑπάρχει διέξοδος ἀπό ὅλα αὐτά; Φυσικά τά συγκλονιστικά πράγματα τά ὁποῖα θίγετε στά βιβλία καί τίς συνεντεύξείς σας, θά πρέπει νά ἐρευνηθοῦν ἀπό τόν καθένα γιά νά ξεκλειδώσει τά μυστικά τους. Ὅμως, τελικά βλέπετε φῶς στήν ἄκρη τοῦ τούνελ;...
Τό Κουτί τῆς Πανδώρας δόθηκε στόν Ἐπιμηθέα -κι αὐτός ἔκανε τό λάθος νά τό ἀνοίξει κι ἔτσι ὅλες οἱ κατάρες καί ὅλα τά κακά ξεχύθηκαν ἀπό ἐκεῖ μέσα σέ ὅλη τήν ἀνθρωπότητα. Ὅμως στόν πάτο τοῦ κουτιοῦ, ὅπως μας λέει ὁ Ἡσίοδος, ἔμεινε Ἐλπίδα. Ἡ ἐλπίδα διασώθηκε. Ἡ Ἐλπίδα πάντα ὑπῆρχε καί πάντα θά ὑπάρχει Αὐτό εἶναι τό ὑπερόπλο τῶν ἁγνῶν ἀνθρώπων. Κι ὅταν ἔχεις τήν Ἐλπίδα στόν πάτο τοῦ Κουτιοῦ, νά μήν φοβᾶσαι τίποτε καί κανέναν. Ὅλα παρέρχονται, ἀλλά ἐλπίδα μένει Σέ λίγο καιρό, οἱ Θεοί-Πατέρες μας ἀπό τό διάστημα ἐπιστρέφουν καί τίποτε πιά δέν θά εἶναι τό ἴδιο. Μεγάλες κοσμικές ἀλλαγές ἐτοιμάζονται. Ἄλλοι εἶναι αὐτοί πού πρέπει νά φοβοῦνται, ὄχι ἐμεῖς. Ἐγώ λέω ἁπλῶς: «Φίλοί μου, ψάξτε!». Ἐγώ σας δίνω τίς πηγές καί τά ἐρεθίσματα -κι ἐσεῖς ψάξτε. Αὐτό εἶναι ὅλο. Ἔχουμε νά μάθουμε πολλά ἀκόμη. Εἶναι τόσα πολλά αὐτά πού δέν ξέρουμε. Ἐγώ συνεχῶς ἀνακαλύπτω ὅτι δέν ξέρω ἀπολύτως τίποτε. Εἶμαι ἕνα παιδί μέ ἁνήσυχη καρδιά, πού συνεχῶς μαθαίνει. Σᾶς εὐχαριστῶ γιά τό χρόνο πού μου ἀφιερώσατε, θά τά ξαναποῦμε...