" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τό Ὁλοκαύτωμα τῶν Ἑβραίων καί οἱ ...προφητεῖες τῶν ἱερῶν ἑβραϊκῶν κειμένων!


Το Ολοκαύτωμα των Εβραίων προπαγανδίστηκε 50 χρόνια πριν ξεκινήσει προκειμένου να προετοιμαστεί το έδαφος για πειστεί η ανθρωπότητα ότι πέθαναν 6.000.000 Εβραίοι.

Δημοσιεύματα απο το 1900 και μετά αποδεικνύουν οτι ο Διεθνής Εβραιοσιωνισμός σε όλες τις χώρες προπαγάνδιζε το Ολοκαύτωμα παγκοσμίως με δημοσιεύσεις στον Τύπο λέγοντας οτι 6.000.000 Εβραίοι «εκδιώκονται», «βασανίζονται» και «δολοφονούνται» στην Ευρώπη και την Ρωσία.
Όπως θα δείτε στο τέλος του άρθρου υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύσεις στον Τύπο.


Οπως αναφέρεται στο βιβλίο «Το Πρώτο Ολοκαύτωμα», οι Εβραιοσιωνιστές συνεχώς προσπαθούσαν με υστερία να προπαγανδίσουν οτι 6.000.000 Εβραίοι πέθαναν, πέθαιναν ή βρίσκοταν σε τεράστιο κίνδυνο στην Ευρώπη και την Ρωσία, απο τα τέλη μάλιστα του 1800.

Οποτεδήποτε υπήρξε αναταρραχή στην Ευρώπη, αν και η αναταραχή υποκινείται συχνά απο Εβραίους, εξέχουσες Σιωνιστικές προσωπικότητες και Εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ συνέχισαν σε παγκόσμια κλίμακα την προπαγάνδα με κάλπικες ιστορίες με σκοπό να δημιουγήσουν ενοχές και τύψεις στους ανθρώπους για να δωρήσουν χρήματα στους Εβραίους της Ευρώπης και να τους προστατέψουν.

Αποκαλύπτεται οτι ο μυθικός αριθμός των 6.000.000, προέρχεται απο μια Εβραϊκή-Ταλμουδική προφητεία που λέει οτι «θα επιστρέψετε λιγότεροι κατα 6.000.000», ή «θα επιστρέψετε στην γη του Ισραήλ με 6.000.000 λιγότερους».

Φυσικά ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος γέννησε το κράτος του Ισραήλ, το οποίο ιδρύθηκε το 1948. Οι Εβραίοι του Ισραήλ δικαιολογούν την συστηματική γενοκτονία που κάνουν εναντίον των Παλαιστινίων και την κλοπή της Γης τους, φέρνοντας στο προσκήνιο το τόσο γνωστό Ολοκαύτωμα που υπέστησαν απο τους Γερμανούς.
Οι Σιωνιστές έχουν τόση επιρροή στην πληροφόρηση της ανθρωπότητας που μετέτρεψαν την προφητεία σε ιστορικά ντοκουμέντα.

Απόσπασμα απο το History and Scriptural Origins of the Six Million Number;

Εβραϊκές προφητείες απο την Τορά απαιτούν οτι 6 εκατομμύρια Εβραίοι πρέπει να «εξαφανιστούν» πριν δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ. «Θα επιστρέψετε λιγότεροι κατα 6.000.000». Για αυτό ο Τομ Σέγκεβ, ένας Ισραηλινός ιστορικός, αναφέρει οτι το «6 εκατομμύρια» είναι μια προσπάθεια να μεταφέρουν την ιστορία του Ολοκαυτώματος σε θρησκεία κράτους. Αυτά τα 6.000.000, σύμφωνα με την προφητεία θα έπρεπε να εξαφανιστούν σε «φούρνους».

Μιλώντας για τον αριθμό των 6.000.000 πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα. Στο εβραϊκό κείμενο των προφητειών της Τορά, κάποιος μπορεί να διαβάσει «θα επιστρέψετε». Στο κείμενο το γράμμα «V» ή «VAU» λείπει, καθώς τα εβραϊκά δεν έχουν αριθμούς, το γράμμα V αντιπροσωπεύει τον αριθμό 6. Ο Ben Weintraub, ένας ιστορικός επιστήμων, έμαθε απο ραββίνους οτι το νόημα του χαμένου γράμματος σημαίνει το «6 εκατομμύρια». Η προφητεία τότε διαβάζεται: Θα επιστρέψετε, αλλά 6 εκατομμύρια λιγότεροι.

See Ben Weintraub: "The Holocaust Dogma of Judaism", Cosmo Publishing, Washington 1995, σελίδα 3.
Τα 6.000.000 πρέπει να χαθούν πριν οι Εβραίοι επιστρέψουν στην  Γη της Επαγγελίας.
Ο Γιαχβέ το βλέπει ως κάθαρση της ψυχής των αμαρτωλών. Οι Εβραίοι πρέπει να επιστρέψουν στην Γη της Επαγγελίας καθαροί και το καθάρισμα πρέπει να γίνει μέσω καψίματος(σε φούρνους;).

Ακολουθούν δημοσιεύματα που δείχνουν την προπαγάνδα των Εβραίων για την επιβολή του Μύθου των 6.000.000 και την ολοκλήρωση της προφητείας.

1900 – 11 Ιουνίου – Δημοσίευμα στους NEW YORK TIMES - σελίδα 7 - Ραββίνος Wise: «Εκεί βρίσκονται 6.000.000 που ζουν, ματώνουν, υποφέρουν για να ευνοήσουν τον Σιωνισμό».


1902- Η δέκατη έκδοση της εγκυκλοπαίδειας Μπριτάνικα(κάτω απο τη λέξη αντισημιτισμός) γράφει οτι «εξι εκατομμύρια Εβραίοι της Ρουμανίας και Ρωσίας υποβαθμίζονται συστηματικά.

1905- Ενας Εβραίος ιεροκύρηκας δηλώνει οτι αν η(καθοδηγούμενη απο Εβραίους)Κομμουνιστική άνοδος στην Ρωσία πετύχει και ρίξει την Τσαρική κυβέρνηση,ο Σιωνισμός δεν θα είναι πλέον απαραίτητος.


1906-
Εβραίος εκδότης στην Γερμανία χύνει κροκοδείλια δάκρυα για το γεγονός οτι επίκειτο Ολοκαύτωμα "εξι εκατομμυρίων Εβραίων" στην Ρωσία ως επακόλουθο της πρώτης  Κομμουνιστικής Επανάστασης. Αυτή η γελοία ιστοριούλα δεν ήταν τίποτα άλλο παρα κάλυψη προς τους Εβραίους Μπολσεβίκους συντρόφους του στην Ρωσία που διέπραξαν απάνθρωπα εγκλήματα εναντίον των Ρώσων.

HISTORICAL BACKGROUND OF THE JEWISH YOUNG TURKS


Το 1891 μια πολιτική ομάδα από τις μορφές Donmeh που ονομάζεται Η Επιτροπή της Ένωσης και της Προόδου ,που αργότερα αποκαλούν τους Νεο-Τούρκους . Η ομάδα έχει επικεφαλής τον ελευθεροτέκτονα Εβραίο Emmanuel Carrusso με τη βοήθεια των Rothschilds.(ΕΔΩ)

1908-  Εβραίοι Ντονμέδες οργανώνουν ένα coup d'etat στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και κατάσχουν δύναμη απο τον Σουλτάνο.

1910 - Στην Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή στην ετήσια αναφορά αναφέρθηκε οτι μέχρι το 1890 η Ρωσία ακολουθούσε μια πολιτική "απέλασης ή εκκαθάρισης" 6.000.000 Εβραίων της Ρωσίας.
(Πηγή: Sept. 1911 to Sept. 1912 AJC Yearbook pg. 15)1911- Ο Μάξ Νορντάου, ο συν-ιδρυτής του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οργανισμού με το Θεόδωρο Χέρτζλ, προειδοποιεί για την "εκμηδένιση 6 εκατομμυρίων ανθρώπων" στο Σιωνιστικό Κογκρέσο στην Βασιλεία της Ελβετίας. Αυτό έγινε 22 χρόνια πριν ο Χίτλερ ανέβει στην εξουσία και 3 χρόνια πριν ξεκινήσει ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος.


1915- Οι Εβραίοι Νεότουρκοι που ανέτρεψαν τον Σουλτάνο και πήραν την εξουσία στην Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1908, ενορχήστρωσαν μια μαζική γενοκτονία τουλάχιστον 1.000.000 Αρμενίων και πάνω απο 1.500.000 εκατομμυρίου Ελλήνων.

Δεῖτε ἀναλυτικῶς ἀπό τό 1900 ἕως καί τό 1936,τήν προπαγάνδα τῶν 6.οοο.οοο ἑβραίων θυμάτων πρίν κ.αν γίνουν θύματα ! ΕΔΩ 
9 σχόλια:

 1. Κυκλοφόρησε:

  http://www.ebooks.gr/gr/shoah-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B7-412803.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ενα ενημερωτικο κατα την γνωμη μου σχολιο. Ο Αγγλοσαξονικος κυριως τυπος ειναι γεματος απο μαυρες προβλεψεις "τελειως τυχαια" παντα για τους γεωπολιτικους αντιπαλους της Δυσης.Παλαιοτερα το ιδιο κανανε οι κομμουνιστικες εφημεριδες επι Σοβιετ.Αυτοεπιβεβαιουμενες προφητειες λεγονται.Ειναι ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ψυχολογικου πολεμου που ωθει τα πραγματα στο σημειο που θελουν οι εξουσιαστες.Στηριζεται η μεθοδος αυτη στην ταση του ανθρωπινου μυαλου να βρισκει ετοιμοπαραδοτες λυσεις σε προβληματα που απαιτουν πολυπλοκη και ορθολογικη σκεψη.Δημιουργειται απο τον εχθρο μια ευπεπτη και ευοιωνη συνηθως προσδοκια και αμεσως τα απαιδευτα και συνηθως ανατολιτικα και ραθυμα μυαλα την υιοθετουν ανοιγοντας ασυνειδητα δρομους στην καθημερινη πολιτικη και δραση.Ειναι η αγαπημενη μεθοδος των παγκοσμιοποιητων και των παραγωγων τους.Αθελητα και πολλοι που δεν ανηκουν στον πυρηνα των συνωμοτων ακολουθουν την προσδοκια και τις επακολουθες προβολες της στην δραση και στην πολιτικη. Η μεθοδος αυτη ειναι η κατ εξοχην πολιτικη των προφητων της Παλαιας Διαθηκης αλλα και των ομογαλακτων τους της Νεας Διαθηκης.Οπου υπαρχει θεοκρατια και ανορθολογισμος οπου απουσιαζει η Ελληνικη Κοσμοθεαση εκει ενδημουν οι προφητες και οι ιδεοληψιες που συνηθως ακυρωνουν και αναστελλουν την πολιτικη δραση.Υποπαραγωγα της μεθοδου των αυτοεπιβεβαιουμενων η αυτοεκπληρουμενων κατ αλλους προφητειων-προσδοκειων ειναι οι ψιθυριστες και τα παπαγαλακια του χρημ/ριου και της πολιτικης.Φαινεται επισης οτι εχει επιστημονικη βαση το γνωστο "λεγε λεγε το κοπελι κανει την κυρα και θελει".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Grenadieros: το 1943 κυκλοφορησε σχεδον σε καθε σπιτι στην αμερικη το Almanac οπου μεσα ανεφερε (''remember us'' ελεγαν) τα 6.000.000 θυματα των στρατοπεδων συγκεντρωσης των γερμανων, μα ακομη αυτα δεν ειχαν ανακαλυφθει απο τους συμμαχους,πως ηξεραν τον επακριβη αριθμο των θυματων;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα Ευαγγελία καί συνεπισκέπτες καί καλή σας εβδομάδα..
   Άν γνωρίζεις αγαπητέ γρεναδιέρε, πού περίπου τό λέει αυτό, θα σού ήμουν ευγνώμων, διότι έψαξα στό έν λόγω τεύχος καί δέν βρήκα πουθενά τήν πρώιμη ολοκαφτοκλάψα τών αεί ολοκαφτοκλαψωμμένων:
   https://archive.org/details/oldfarmersalmana0000unse_e0y6/page/n5/mode/2up

   Ευχαριστώ

   Διαγραφή
  2. Ὁφείλω νά σέ συγχαρῶ ἀγαπητέ ΤΤ600, πού ἔψαξες καί βρῆκες τό ἀμερικανικό Ἀλμανάκ τοῦ 1943.
   Ἀπό ἐλάχιστοι ἕως κανένας δέν κάνει τόν κόπο νά ψάξῃ γιά πολύ πιό εὔκολα πράγματα.

   Εὖγε !

   Ὅσο γιά τόν Γρεναδιέρο δέν ξέρω ἄν ἀπαντήσῃ καθότι ὁ σχολιασμός εἶναι ἀπό θέμα τοῦ 2018.

   Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

   Διαγραφή
  3. Μου διέφυγε 'ντελώς η 'μερομηνία δημοσίευσης καί τού άρθρου καί τών σχολίων...
   Μάλλον κοιμόμουν ακόμη όταν τά διάβασα. Είμαι πολύ υπναράς τελευταία...
   Απ' ότι κατάλαβα -μπορεί καί νά λαθεύω- πρέπει νά λείπει μία σελίδα τού έν λόγω τεύχους. Άν θυμηθώ, θά τό ξαναδώ αργότερα. Όταν τελειώσω απ' τή δουλειά.

   Μέ τιμά, Ευαγγελία, τό "εύγε" έκ μέρους σου καί σ'εφχαρισττώ πολύ, όμως -επειδή μέ ξέρω καλύτερα- σέ τό λέω στά ίσα, πως δέν τό αξίζω...

   Διαγραφή
  4. Τό εὖγε πάει στόν κόπο πού ἔκανες νά βρῆς τό περιοδικό περί οὖ ὁ λόγος στό σχόλιο τοῦ Grenadieros.

   Ὅμως καί μόνον τό γεγονός πώς εἶσαι ἕνας πολύτεκνος Ἕλλην οἰκογενειάρχης,σοῦ ἀξίζουν περισσότερα εὖγε.

   Βλέπω πώς λείπουν οἱ σελίδες 97-98. Μά εἶναι στό τέλος τοῦ περιοδικοῦ. Νά τό εἶχαν ἐκεῖ; Δέν νομίζω.

   Τέλος πάντων ἐγώ δέν μπορῶ νά κάτσω νά τό ψάξω.
   Πάντως εὐχαριστοῦμε πολύ.

   Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

   Διαγραφή
  5. Ειλικρινά, δέν μπορώ νά καταλάβω τό πώς βρέθηκα τό πρωί κατά 'δώ... από καμμιά παραπομπή σου στά πρόσφατα άρθρα;...μπάά, τί στήν ευχή....λύσεις συνεχείας..Κενά κι Εγκεφαλικές Σπηλαιώσεις. Αυτό είναι.

   Διαγραφή
  6. «Τέλος πάντων ἐγώ δέν μπορῶ νά κάτσω νά τό ψάξω.»

   Σά μά τί εγώ μπορώ; ...

   Διαγραφή