" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Πάλι "λάθος" από τις ΗΠΑ για την "ανεξάρτητη Κρήτη"...

Φαίνεται ότι όσο περισσότερο πετρέλαιο και φυσικό αέριο ανακαλύπτεται στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, τόσο περισσότερο θα πληθαίνουν τα "λάθη", ειδικά στις ΗΠΑ που θα αναφέρουν την Κρήτη ως "ανεξάρτητο κράτος". 
Τώρα, ήταν η σιερά της Motorola να αναγράψει ότι η Κρήτη είναι ανεξάρτητο κράτος σε μιά δημοσίευσή της που ζητούσε άτομα να εργαστούν, όχι στην Ελλάδα ή στην περιοχή της Ελλάδας που λέγεται Κρήτη, αλλά στο ανεξάρτητο κράτος της Κρήτης!  θεωρεί...ανεξάρτητο κράτος την Κρήτη!

 

 
Έτσι η εταιρεία στην ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας δημοσίευσε ότι αναζητούσε υπαλλήλους για την Ισπανία, την Ιταλία, το Μπαχρέϊν και την … Κρήτη, η οποία κατά την εταιρεία, πάντα, αποτελεί φαίνεται ανεξάρτητο κράτος.

Πριν από λίγο κατόπιν καταιγιστικών διαμαρτυριών από Έλληνες αναγνώστες (οι οποίοι και ενημέρωσαν σχετικά το defencenet.gr) η Motorola απέσυρε την δημοσίευση.

Θυμίζουμε ότι ορισμένοι διαδίδουν...σκόπιμα ότι 2012 λήγει η συνθήκη της Κρήτης που λέει ότι το νησί προσαρτάται για 100 χρόνια στην Ελλάδα και με την πάροδο των 100 χρόνων οι πολίτες του νησιού θα ψηφίσουν για το εάν θέλουν να συνεχίσουν να είναι στο Ελληνικό κράτος! 
Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην συνθήκη προσάρτησης.

Πάντως ανάλογο λάθος είχε γίνει και σε ενημερωτικό σημείωμα του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου,  γνωστό ως FAQ (Frequently Asked Questions), όπου οι Αμερικανοί συμπεριλαμβάνουν τη λίστα των χωρών που κάνουν δεκτές αυτές τις προσωρινές δηλώσεις εκτελωνισμού προϊόντων και ανάμεσα σε 90 αναγραφόμενες χώρες υπάρχει και η αναφορά στην... Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος
Θυμίζουμε και την πρόσφατη αποκάλυψη του defencenet.gr για τα υπονοούμενα Γ.Παπανδρέου στην Κρήτη, λίγο πριν ανατραπεί.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου