" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Βρήκαν χρυσό στη Θράκη

“Σημαντική ανακοίνωση για τις έρευνες που γίνονται στη Θράκη για χρυσό”, διαρρέουν πηγές Καναδικής εταιρείας. Ο Πρόεδρος της Καναδικής εταιρείας Eldorado Gold Corporation, κ. Paul Wright, θα δώσει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στην οποία επισήμως καλεί για ενημέρωση για “το νέο ...
αναπτυξιακό σχέδιο της Eldorado Gold Corporation στην Ελλάδα”.
Ωστόσο ανεπισήμως αναφέρεται ότι σ΄ αυτή τη συνέντευξη θα γίνει “μία σημαντική ανακοίνωση” και το μυαλό όλων πάει στο χρυσό!

Όχι τυχαία, αφού η εν λόγω εταιρεία, είναι διεθνής εταιρεία χρυσού με μεταλλευτικές εγκαταστάσεις στην Κίνα, Βραζιλία και Τουρκία. Εδρεύει στο Βανκούβερ του Καναδά, και είναι μέτοχος 100% της εταιρείας "Χρυσωρυχεία Θράκης". 
Μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων της - έρευνα και ανάπτυξη νέων κοιτασμάτων ανά τον κόσμο-λειτουργεί με εξαιρετική επιτυχία και απόλυτη ασφάλεια πέντε σημαντικά μεταλλεία χρυσού, 3 στην Κίνα, 2 στην Τουρκία και ένα μεταλλείο σιδήρου στην Βραζιλία. 
Η προβλεπόμενη ετήσια παραγωγή για το 2012 αναμένεται να φτάσει τις 750.000 ουγκιές χρυσού. 
Εκτός απο τη λειτουργία των παραπάνω μεταλλείων, η Eldorado Gold Corporation κατασκευάζει άλλο ένα μεταλλείο χρυσού στην Κίνα και αναπτύσσει δύο έργα χρυσού στην Βραζιλία και στην Ελλάδα. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει και λειτουργεί μεταλλεία ανά τον κόσμο, τα οποία έχουν κερδίσει πολλά βραβεία για την περιβαλλοντική τους συμβατότητα και τις υψηλές περιβαλλοντικές τους προδιαγραφές.

onalert

αναδημοσίευση από :  ΑΝΤΙ-ΝΕΑ-ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου