" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΚΑΒΑΛΑ: ὅταν ὁ μπαμπάς τοῦ σφαγέα Ἰμπραήμ Πασᾶ ἔχει καί ἰνστιτοῦτο καί ὄχι μόνον…(MEGA ΕΛΙΑΜΕΠ καί ἄλλοι πατριώτες)



Στην εικόνα τίτλου, αντιρατσιστές οθωμανοί, προσπαθούν να δημιουργήσουν μια γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ισλάμ

Πως θα σας φαινόταν αν στο Ισραήλ υπήρχε ΚΕΝΤΡΟ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, το οποίο θα συνεργαζόταν με κρατικοδίαιτες δεξαμενές σκέψης και θα τύγχανε και προβολής απο τα ΜΜΕ;;;
Ε λοιπόν αυτό δεν συμβαίνει στο Ισραήλ, το οποίο είναι σοβαρό κράτος, αλλά στο Μπουζουκιστάν όπου και συμβαίνει το αντίστοιχο.

Νομίζω ότι και οι πλέον αμόρφωτοι γνωρίζουν τον Ιμπραήμ που παρα λίγο να αποτελειώσει την Ελληνική Επανάσταση κλικ ΕΔΩ. Τον πάλεψε λεβέντικα ο Παπαφλέσσας στο Μανιάκι.
Αυτό το άθλιο ισλαμικό σκουπίδι είχε σταλεί απο τον πατέρα του, Μωχάμετ Αλι, τον Αλβανό πασά της Αιγύπτου, να γενοκτονήσει τους έλληνες στον Μωριά και μάλιστα στόχευε να αντικαταστήσει τους έλληνες με μαμελούκους και είχε φέρει και δυο καραβιές απο δαύτους….

Θυμάστε όλοι την σκηνή απο την ταινία ο Παπαφλέσας όπου ο Ιμπραήμ λέει ξεκάθαρα ότι θα φέρει μαμελούκους να ριζώσουν στον Μωριά;;;;

Θυμηθείτε την στο 1 h και 28min της ταινίας….όσοι μέναν ζωντανοί απο τους ραγιάδες, θα τους ξεριζώναν και θα φέρναν αραπάδες να ριζώσει καινούργια ράτσα….

images
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ  
 

 ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑΣ….ο γιός του ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΗ…κλικ ΕΔΩ


Ο πρώτος αντιρατσιστής της ελληνικής ιστορίας

Τότε, οι τότε «μετανάστες», είχαν έρθει με την προστασία του τουρκοαιγυπτιακού στόλου, σήμερα έρχονται με την προστασία του….ελληνικού ή καλύτερα ελλαδικού στόλου.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΚΠΛΗΞΗ

Στην Καβάλα εδρεύει το ινστιτούτο Μωχάμετ Αλι….με έλληνες …λέμε τώρα, να εργάζονται για τους σκοπούς του και μάλιστα να τολμάνε να δίνουν και συνεντεύξεις στο ΔΟΛ και να μιλάνε για την Ελλάδα ως γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ισλάμ…..

Η επίσημη σελίδα ΕΔΩ
400px-ModernEgypt,_Muhammad_Ali_by_Auguste_Couder,_BAP_17996
ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΑΛΙ ή ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΙ….πατέρας του Ιμπραήμ..
Στην εικόνα που ακολουθεί θαυμάστε τον υπάλληλο του MEGA που θα κάνει και διάλεξη στο  εν λόγω ίδρυμα του φιλλέληνα Μωχάμεντ Αλη……

download
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΥΔΑΣ…..ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ !

1
1

ΠΗΓΗ 

Όμως υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις…στην εικόνα υπογραμμισμένος είναι ο Διευθυντής του εν λόγω κέντρου

1

Ευάγγελος Βενέτης….τι είναι ο κύριος;;;
Μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ….που να μην τα ξαναλέμε…ξέρουμε τι πρεσβεύει

1

ΠΗΓΗ

Τώρα όλα αυτά συνδιάστε τα με την ΤαCIA

07F3E2C25217F50C9A4679ECFC8FDEB3
ΤΑCIA

To γνωστό σχέδιο
COUDENHOVE-KALERGI
ΕΔΩ

Και πιάσατε το νόημα…..

paraxeno

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου