" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία εξέδωσε Διεθνές εντάλματα σύλληψης για Σόρος και Ροθτσάιλντ. Τι απάντησαν ΕΕ και ΔΝΤ


Russia

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι η Ρωσία εξέδωσε Διεθνές εντάλματα σύλληψης για τον γνωστό Σόρος (φίλο του Βαρουφάκη και του ΓΑΠ) για αδικήματα σε βάρος της χώρα – που σχετίζονται με χειραγώγηση της αγοράς, μέσω παραγώγων σε συνεργασία με οικονομικούς οίκους από Δανία και Σουηδία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν διαπιστώσει ότι ο Σόρος χρησιμοποιούσε παράγωγα σε ξένο νόμισμα με σκοπό την επίθεση  εναντίον των ρωσικών μετοχών και του εθνικού νομίσματος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σόρος έκανε  χρήση αυτών των παραγώγων με τη βοήθεια τραπεζών και  του Λουξεμβούργου.
Η ανακοίνωση κλείνει με ένα ισχυρό μήνυμα για τους ισχυρούς της γης : " η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα δεχθεί ότι η εν λόγω χρήση (σσ παραγώγων) γίνεται από ανθρώπους σαν τον Σόρος και τα χρησιμοποιούν για να  διαπράξουν αξιόποινες πράξεις  που οδήγησαν σε κοινωνική αποσταθεροποίηση σε όλη την υδρόγειο και το κηγύγι, εναντίoν αυτών των εγκληματιών και των συνεργών τους   τραπεζιτών Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, θα συνεχισθεί " .

Η ΕΕ και το ΔΝΤ πάντως δεν δέχθηκαν το διεθνές ένταλμα σύλληψης και αντίθετα εξέδωσαν red notice δλδ εγκύκλιο μη εφαρμογής της. 

πηγή είδησης ttp://realitieswatch.com/
polemiko-imerologio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου