" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ...!!! ΤΡΕΧΑΤΕ ΤΩΡΑ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΜΗΝΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΞΕΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!!


ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΒΑΡΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΧΑΟΣ...

Η Ελλάδα είπε στους πιστωτές της ότι θα ξεμένει από χρήματα στις 9 Απριλίου, κάνοντας έκκληση να δοθεί μέρος της δόσης πριν ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις, αλλά το αίτημά της αυτό απορρίφθηκε, όπως επισήμαναν αξιωματούχοι της Ευρωζώνης στο Reuters.
Η προσφυγή αυτή έγινε από την Αθήνα κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των υφυπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης χθες, η οποία οργανώθηκε προκειμένου να εκτιμηθεί σε ποιο βαθμό η Αθήνα επιθυμεί να τηρήσει τις δεσμεύσεις της ώστε να της δοθεί οικονομική ενίσχυση.

Χθες ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η χώρα θα πρέπει να επιλέξει αν θα πληρώσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις 9 Απριλίου ή τους μισθούς και τις συντάξεις, τονίζοντας πως θα προτιμήσει το δεύτερο. Ωστόσο, λίγο αργότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η Ελλάδα θα πληρώσει κανονικά τη δόση στο ΔΝΤ.

Έλληνας αξιωματούχος επισήμανε πως μια συμφωνία για τις μεταρρυθμίσεις δεν θα πρέπει να έρθει «μετά θάνατον» για τη χώρα, αλλά έγκαιρα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ Ή ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ; ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ Ή ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ...;;; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ; ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ BENKING RUN ΚΑΙ ΤΟΥ SUPERMARKET RUN...;;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου