" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI και η μετατροπή της Ελλάδος σε Ινδοστάν (βάλαν στο μάτι τα πεντάχρονα)


 Η ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΚΑΠΟΙΟΙ  ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΙΔΥΛΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣTA MATIA TΩΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΩΝ….ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ….

Είναι γνωστό ότι η επανάσταση του 1821, πήγε τα σχέδια των επικυρίαρχων, αρκετές δεκαετίες πίσω.
 
Ένας λαός που τον είχαν στην κυριολεξία ξεσκίσει, κατάφερε και βρήκε την ταυτότητά του,  κάνοντας βουτιά στο ιστορικό του υποσυνείδητο και ουσιαστικά ανέτρεψε έναν μεταφυσικό σχεδιασμό αιώνων γκρεμίζοντας την Οθωμανική κυριαρχία.
 
Όταν εκδιώχθησαν οι Τούρκοι και επικράτησε ο διεθνής έλεγχος, το πρώτο που κάναν ήταν να επιβάλουν στον έλεγχο της οικονομίας μας την οικογένεια Ρότσιλντ και στην συνέχεια σύμφωνα με διπλωμάτικές πηγές, διετύπωσαν την άποψη, ότι επειδή είμαστε ατίθασοι και δύσκολο να ελεγχθούμε, έπρεπε να αλλοιώσουν την εθνική μας ταυτότητα προς την πλευρά του Ινδοστάν….

Οι Ινδοί και οι πακιστανοί, ως χαμερπή έθνη, επέτρεψαν σε 5000 άγγλους τυχοδιώκτες να τους κατακτήσουν.

Οι αρετές τους ανύπαρκτες.

Μόνη επιδίωξή τους το κέρδος, η ατομική τους επιβίωση, ενώ κύρια χαρακτηριστικά τους ήταν η ροπή προς την εγκληματικότητα, η γλοιωδία και η υποταγή σε όποιον δίνει τα περισσότερα….
 
Η άποψη αυτή, σε μια Ευρωπαική κλίμακα, εκφράστηκε τέλεια με το ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI του οποίου μέρος παραθέτουμε…
 
Η πεμπτουσία του σχεδίου Kalergi.
 
Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

sgstg
von Coudenhove-Kalergi
Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών.
Ποιά όμως είναι αυτή η ελίτ;

Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ” αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. 

Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».

Αν και κανένα σχολικό βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία. Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove- Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy.

Δείτε όλο το άρθρο ΕΔΩ

Τελευταία λοιπόν,  διαπιστούται η εφαρμογή αυτού του σχεδίου, τόσο με τον μαζικό εποικισμό της χώρας, όσο και με την επίταση ενίσχυσης των κατωτέρων ενστίκτων του Λαού μας, τα οποία ταιριάζουν πολύ περισσότερο σε Αθίγγανους και Ασιάτες, παρά σε έλληνες.
 
Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα….

Η νομοθετική,  μέσω διάφορων αντιρατσιστικών νόμων,επιβολή της ασιατικοποίησης, δεν είναι ασφαλής για τους κατέχοντες…

Η μόνη ασφαλής οδός, σύμφωνη με της θεωρίες της νέας αριστεράς, είναι η ενστάλαξη των απόψεών τους στην αθώα παιδική ψυχή.
 
Αυτό γίνεται με την αρωγή του Ελλαδικού κράτους και την συμμετοχή διαφόρων, ανθρώπινων εργαλείων….όπως οργανώσεις, κόμματα, κινήματα ΜΚΟ κλπ
 
Μια τέτοια προσπάθεια γίνεται μέσω παραμυθιών στα παιδάκια.
 
Είναι γνωστό ότι τα παιδιά, μαθαίνουν απο τα παραμύθια…

Ετσι τώρα τα παιδιά μαθαίνουν για τις ερωτικές σχέσεις με αλλοφύλους και τον ¨έρωτα¨ μεταξύ μιας πακιστανής και ενός ελληνόπουλου… και μάλιστα το διδάσκονται και απο την νηπιακή ηλικία παραβιάζοντας βάναυσα την αθωότητά τους.

Ο στόχος είναι προφανής και δεν χρειάζεται να τον αναλύσουμε…

Παραθέτουμε την εμετική  και απάνθρωπη προπαγάνδα όπως την περιγράφει απαλά η  συστημική εφημερίδα Χανιώτικα Νέα
ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ – ΕΦΗΒΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΟΥΔΑΣ
Eνα παραμύθι για τις διακρίσεις
ImageProxy1
(Nα σημειωθεί οτι η απόκρυψη των προσώπων, διότι ποτέ δεν στρεφόμεθα κατά προσώπων, είναι δική μας πρωτοβουλία. Οι φιλάνθρωποι, τις φωτογραφίες των παιδιών, τις βγάλαν φάτσα κάρτα στο διαδίκτυο….αλλά είπαμε)

Eνα βιβλίο που μιλάει στη γλώσσα των παιδών για το ρατσισμό, την ενδοσχολική βία, την κρίση, τις διακρίσεις, της Χανιώτισσας συγγραφέα Α. Μ. είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι μαθητές που βρέθηκαν χθες το πρωί στην Παιδική – Εφηβική  Βιβλιοθήκη Σούδας.

Με παιχνίδια και ένα πολύ προσιτό τρόπο η ταλαντούχα συγγραφέας μίλησε στα παιδιά για το βιβλίο της «Το κορίτσι του Πέτρου» βοηθώντας τα να μπουν στο νόημα του.

Το παραμύθι μιλάει για ένα έρωτα ανάμεσα στην Αλύσα από το Πακιστάν και τον Πέτρο που είναι Έλληνας, τις διακρίσεις, την περιθωριοποίηση αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο νέοι από τον κοινωνικό τους περίγυρο. (δηλαδή τα πεντάχρονα…τα μαθαίνει για interasial έρωτες…ωραία εκπαιδευτικός)
 
«Στα παιδιά μπορούμε να μιλήσουμε για τα πιο σοβαρά πράγματα μέσα από το παραμύθι.
Μπορούμε να τα πούμε και ωμά αλλά μέσα από ένα παραμύθι μπαίνουν καλύτερα  στην ψυχή και στο μυαλό τους  (στόχος η ψυχή και το μυαλό),χωρίς να πληγώνονται και χωρίς να κουράζονται ιδιαίτερα. Ετσι είναι και τα λαϊκά μας παραμύθια π.χ. η «Κοκκινοσκουφίτσα» μιλάει για την κακοποίηση έστω και πολύ έμμεσα» είπε η συγγραφέας στα «Χ.Ν.».

Το βιβλίο έχει δεχθεί πολύ καλές κριτικές (να μην μαντέψουμε απο ποιους). 

Αλλά η κορυφαία επιβράβευση για τη συγγραφέα είναι «όταν ακούω από πάρα πολλά παιδιά να μου λένε ότι το διάβασαν και στη συνέχεια. το ξαναδιάβασαν (προφανώς αναφέρεται στα παιδιά συγκεκριμένων πολιτικών). Αυτή για μένα είναι η κορυφαία στιγμή.»
 
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μεταίχμιο» σε εικονογράφηση της Πέγκυς Φούρκα.


Τα εντός παρενθέσεως είναι δικά μου

Όπως είναι κατανοητό, μετά αυτό που συνέβη στην Μυρτώ, θα ήταν δύσκολο να εμφανίσουν έναν πακιστανό να ερωτοτροπεί με μια Ελληνίδα….

Προχώρησαν με το αντίθετο….

Βέβαια η συγγραφέας…δεν μας είπε το γιατί ένα ελληνόπουλο να διαλέξει μια μαυρίκω σε στύλ γύφτισας αντί μιας ξανθιάς ελληνίδας, η έστω μελαχροινής…

Προφανώς ο Πέτρος θα έπασχε απο μυωπία η απλά θα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα….

Πέραν της πλάκας, το θέμα είναι σοβαρό και αγγίζει τα όρια του εγκλήματος κατά της παιδικής ψυχής.

Φυσικά όλα αυτά συνδέονται με το σχέδιο που προαναφέραμε και με το θράσος συγκεκριμένης μερίδας συνυπαρχόντων με τους έλληνες…κατ όνομα μόνον ελλήνων.

Ευτυχώς εκ της φωτογραφίας με την μάγισσα Φούρκα, τα παιδάκια είναι λιγοστά….όμως μην αμφιβάλλετε ότι αυτοί οι πράκτορες του συγκεκριμένου σχεδίου ινδοποίησης της χώρας ώστε να ελέγχεται ευκολότερα, θα εισβάλουν και στα σχολεία….και τότε ο λόγος θα είναι στους γονείς.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ελευθέριος Περατινός
paraxeno

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου