" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Το αντισυνταγματικό τόξο διαλύει την Ελλάδα! Έσπευσε να υποδεχθεί το... Ποτάμι των λαθρομεταναστών ο Σ. Θεοδωράκης

Το αντισυνταγματικό τόξο διαλύει την Ελλάδα! Έσπευσε να υποδεχθεί το... Ποτάμι των λαθρομεταναστών ο Σ. Θεοδωράκης

Αφού «έλυσε» τα προβλήματα των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων και της Πατρίδας, σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο δίνει εξετάσεις στους διεθνείς επικυρίαρχους, υποδεχόμενο μετά βαΐων και κλάδων χιλιάδες λαθρομεταναστών, τους οποίους το αντεθνικό Καθεστώς προορίζει ως αντικαταστάτες των συμπατριωτών μας.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο πρόεδρος του Ποταμιού δεν θα μπορούσε να λείπει από το πανηγύρι υποδοχής των λαθρομετανάστων, μεταβαίνοντας εσπευσμένα στη Λέσβο προκειμένου να δώσει τα φώτα του, αναφορικά με την φιλοξενία των παρανόμως εισελθόντων στην ελληνική επικράτεια. Οι δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους - ο πραγματικός λόγος της έκτακτης επίσκεψής του στο νησί-, ακολούθησαν τα τετριμμένα: «Ήρθα να δω αυτό που μας περιέγραφαν οι φίλοι, ότι στη Μυτιλήνη όπως και σε όλα τα νησιά εδώ κοντά στην Τουρκία καταφθάνουν καθημερινά εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες, υπάρχει μια μεγάλη αδυναμία από τα νησιά, από τους ανθρώπους να περιθάλψουν αυτούς τους κυνηγημένους από τις χώρες τους ανθρώπους και υπάρχει ανάγκη μιας εθνικής πολιτικής».

Όπως διαπιστώνει ο καθένας, πρόκειται για δηλώσεις που ακολουθούν την ίδια γραμμή, όπως αυτή διαμορφώνεται από το διευθυντήριο των Βρυξελλών και τηρούνται απαρέγκλιτα από το σύνολο των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Θυμηθείτε επί παραδείγματι, τις αντίστοιχες δηλώσεις του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, του επιτρόπου της Ε.Ε. για τη μετανάστευση Δ. Αβραμόπουλου, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου και υπουργών της κυβέρνησης Σύριζα. Άπαντες οι ανωτέρω, δεν κάνουν καμία απολύτως μνεία στην αντιμετώπιση του φαινομένου που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση των εθνικών και κοινωνικών δομών, αλλά αντίθετα, αναζητούν τρόπους υποδοχής, φιλοξενίας και ένταξης εκατομμυρίων λαθρομεταναστών.

Με απλά λόγια, από την φιλελεύθερη δεξιά μέχρι την μαρξιστική αριστερά, ενθαρρύνεται ποικιλοτρόπως η προοπτική εισβολής ενός τεραστίου κύματος λαθρομεταναστών, το οποίο θα διογκώσει με δραματικές συνέπειες το ήδη πελώριο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Πατρίδα μας. Το Σύνταγμα της χώρας και οι Νόμοι του Κράτους έχουν μετατραπεί σε απλά κουρελόχαρτα, προκειμένου να ικανοποιηθεί η αντεθνική λύσσα των κομμάτων του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου, εις βάρος πάντοτε των συμφερόντων και της ίδιας της ύπαρξης της Ελλάδος και των Ελλήνων 

Ευάγγελος Καρακώστας
ἀπό : Χρυσή Αὐγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου