" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η γενεσιουργός αιτία της λαθρομετανάστευσης

Η γενεσιουργός αιτία της λαθρομετανάστευσης

Όλοι μας καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μέσω των ΜΜΕ του κύματος λαθρομετανάστευσης που πλήττει την χώρα μας και την Νότια Ευρώπη. Τα  ΜΜΕ για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια χύνουν ποταμούς δακρύων για τους κακόμοιρους λαθρομετανάστες, τους οποίους τώρα βαπτίζουν ως «πρόσφυγες», προσπαθώντας έτσι να εκβιάσουν τα φιλεύσπλαχνα και αλτρουιστικά αισθήματα των Ελλήνων.

Χιλιάδες λαθρομετανάστες έρχονται στην χώρα μας σχεδόν καθημερινά από Συρία, Ιράκ, Λιβύη, Ερυθραία, Γκάμπια, Σομαλία, Σενεγάλη, Τυνησία και από πολλές άλλες χώρες που έχουν φροντίσει να αποσταθεροποιήσουν η Ουάσιγκτον, οι Βρυξέλλες και το ΝΑΤΟ. Ο πόλεμος, η βία και η τρομοκρατία είναι η αιτία της φυγής από τις προαναφερόμενες χώρες, παράλληλα με την οργανωμένη λαθρομετανάστευση από διάφορες ισλαμικές χώρες που χρηματοδοτείται από την Σαουδική Αραβία με την υποστήριξη των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας.

Οι πόλεμοι στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, η βία και η τρομοκρατία που πυροδοτήθηκαν σκόπιμα και κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου από την Ουάσιγκτον, το ΝΑΤΟ και τους λακέδες τους στην Ευρώπη είναι η πραγματική αιτία της λαθρομετανάστευσης. Το πραγματικό παρασκήνιο αυτού του τεράστιου κύματος λαθρομετανάστευσης ουδόλως συζητείται όμως από την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, ούτε βέβαια γίνεται μνεία στα σιωνιστικά ΜΜΕ. Το πραγματικό παρασκήνιο που είναι η οικονομική εκμετάλλευση, οι ζώνες γεωπολιτικής επιρροής των Αμερικανοσιωνιστών, η παγκοσμιοποίηση είναι οι αιτίες των πολέμων στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, είναι οι αιτίες της τρομοκρατίας και της βίας που σπρώχνουν τους ανήμπορους εν πολλοίς ανθρώπους στην λαθρομετανάστευση.

Η τρομοκρατία και η βία, όπως αυτή του Ισλαμικού Κράτους, δημιουργήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ με σκοπό την πρόκληση χάους και αποσταθεροποίησης σε χώρες γεωπολιτικού ενδιαφέροντος, σε χώρες όπως η Συρία που οι πολίτες της ζούσαν καθ’ όλα ειρηνικά έως ότου ξέσπασε η κατευθυνόμενη κρίση. Η ισλαμική τρομοκρατία, όπως αυτή της Αλ Κάϊντα, δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ για να σπείρει το χάος, την βία και τον φόβο, ούτως ώστε να επιβληθεί η υπεροχή των λακέδων της παγκοσμιοποίησης στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. 

Το νεώτερο κρούσμα αυτής της προσπάθειας των Αμερικανοσιωνιστών είναι η Υεμένη, στις εσωτερικές υποθέσεις της οποίας αναμίχθηκε η μεσαιωνική Σαουδική Αραβία κατ’ εντολή της Ουάσιγκτον. Σε λίγο διάστημα είναι βέβαιο ότι κύματα λαθρομεταναστών από την Υεμένη θα καταφθάνουν στα νησιά μας και στα νότια παράλια της υπόλοιπης Ευρώπης.

Η προβληματική σχετικά με την λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη δεν είναι κάτι νέο. Εφόσον οι Βρυξέλλες θέλουν να λύσουν και κόπτονται για το πρόβλημα δεν έχουν παρά να σταματήσουν να υπηρετούν την Ουάσιγκτον, δεν έχουν παρά να σταματήσουν τις στρατιωτικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, δεν έχουν παρά να σταματήσουν να χρηματοδοτούν τους ισλαμιστές τρομοκράτες. Η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες εφόσον ενδιαφέρονται για τους λαθρομετανάστες δεν έχουν παρά να παύσουν να λεηλατούν τον πλανήτη μέσω του σιωνιστικού ΔΝΤ, μέσω της σιωνιστικής Παγκόσμιας Τράπεζας, δεν έχουν παρά να παύσουν να παραπληροφορούν την ανθρωπότητα μέσω των σιωνιστικών ΜΜΕ. 

Η λαθρομετανάστευση είναι προγραμματισμένη και το σχέδιο εκτελείται συστηματικά. Είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού της πολιτικής της παγκοσμιοποίησης των Αμερικανοσιωνιστών, μιας πολιτικής που είναι υπεύθυνη για εκατομμύρια νεκρούς στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, μιας πολιτικής που έχει ως στόχο την φυλετική εκκαθάριση της Ευρώπης. Όσοι ενθαρρύνουν ή προωθούν έμμεσα ή άμεσα αυτή την πολιτική είναι συνένοχοι των εκατομβών στην θάλασσα, είναι συνένοχοι της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας.

Η Χρυσή Αυγή δεν υποκρίνεται όπως η Αριστερά και η μπασταρδεμένη Δεξιά σε σχέση με το πρόβλημα των λαθρομεταναστών. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι σύμμαχος των Αμερικανοσιωνιστών όπως η μπασταρδεμένη Δεξιά του τίποτε, δηλαδή σύμμαχος με αυτούς που είναι η γενεσιουργός αιτία της λαθρομετανάστευσης που πλήττει την χώρα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ που κινείται στην κατεύθυνση της πλήρους υποταγής και ενσωμάτωσης στην ΕΕ της παγκοσμιοποίησης, είναι λογικό να θέλει να υποδεχθεί και να προσφέρει άσυλο στους λαθρομετανάστες που δημιούργησαν τα αφεντικά του, εξ άλλου αυτό επιτάσσει και η αρρωστημένη ιδεοληψία του.

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ για να μην επιτρέψει να ανοίξει η κερκόπορτα στο τσουνάμι των λαθρομεταναστών που προωθείται στην πατρίδα μας εξ αιτίας της πολιτικής των Αμερικανοσιωνιστών και των ντόπιων λακέδων τους.

Γ. Λιναρδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου