" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Πρώτη φόρα αριστέρα: «Ελληνοπρεπέστατο» κάδρο του Λένιν στο γραφείο της αντιπροέδρου της Βουλής

Πρώτη φόρα αριστέρα: «Ελληνοπρεπέστατο» κάδρο του Λένιν στο γραφείο της αντιπροέδρου της Βουλής

Οι απατεώνες της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς και της αντεθνικής αριστεράς που εξαπέλυαν μύδρους κατά της Χρυσής Αυγής, φθάνοντας μέχρι του σημείου να χαρακτηρίζουν τον αρχαιοελληνικό Μαίανδρο ως «ναζιστικό» σύμβολο, έφαγαν τη γλώσσα τους με την εμφάνιση σε γραφεία υπουργείων και στη Βουλή πορτραίτων που παραπέμπουν στην Σοβιετική Ένωση και στους σφαγείς του ΕΑΜ ΕΛΑΣ.

Μετά λοιπόν το πορτραίτο του αρχισφαγέα Βελουχιώτη στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, ήρθε η σειρά της γ' αντιπροέδρου της Βουλής να κάνει την δική της εικαστική παρέμβαση, τοποθετώντας στο γραφείο της στη Βουλή ένα «ελληνοπρεπέστατο» κάδρο του Βλαδίμηρου Λένιν!

Ουδείς φυσικά από τους «υπέρμαχους της ελληνικής δημοκρατίας», πολιτικάντηδες και δημοσιογραφικούς τσαρλατάνους, θίχτηκε από την εν λόγω κίνηση, η οποία αν μη τι άλλο αναδεικνύει τα βαθιά μπολσεβίκικα συμπλέγματα της γ' αντιπροέδρου της Βουλής, Δέσποινας Χαραλαμπίδου. Αντιθέτως, τα δημοσιογραφικά συντρόφια της κυρίας, φρόντισαν να την επαινέσουν, τονίζοντας μάλιστα το γεγονός ότι οργανώθηκε από τη δεκαετία του 1970 στην ΚΝΕ, προσχωρώντας αργότερα στην κομματική συμμορία του ΚΚΕ.

Η μετέπειτα πορεία της, συνδικαλιστική και πολιτική, υπήρξε η αναμενόμενη και συνήθης πορεία των συνεπών μαρξιστών, που ασπάστηκαν πλήρως και καθολικά το καπιταλιστικό οικονομικό μοντέλο με την κατάρρευση της Σοβιετίας. Έκτοτε, χτίζουν πολιτικές καριέρες και ενισχύουν τον πλουτισμό τους επενδύοντας στις «αγωνιστικές», μαρξιστικές περγαμηνές του παρελθόντος, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τον βαθιά συστημικό χαρακτήρα των αριστερών της μεταπολίτευσης.

Και αν οι αριστεροί υπερηφανεύονται για την ιταμή επίδειξη των μπολσεβίκικων καταβολών τους, είναι εξαιρετικά ένοχη η σιγή της ψοφοδεξιάς, η οποία αποδέχεται αναντίρρητα την σοβιετοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, συνεργαζόμενη με τους μπολσεβίκους ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές. Κατά τα λοιπά, ο εσμός των ψοφοδεξιών και των νεόπλουτων αριστερών κατηγορεί τους Χρυσαυγίτες ως «γερμανόφιλους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου