" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Φτάσαμε στόν ἐπίλογο - Ἡ νεοταξίτικη " Ἀριστερά " γράφει ἤδη τίς μαῦρες σελίδες στήν ἱστορία τοῦ Ἕλληνικοῦ Ἔθνους


 
Η επαναδιαπραγμάτευση στην οποία επένδυσε τα πάντα, οδηγεί την ίδια στο απόλυτο αδιέξοδο και τον αυτοεγκλωβισμό, και τη χώρα σε μια ανέλπιστη ομηρία. Ανέλπιστη ακόμη και για τις ίδιες τις συμμορίες των εκβιαστών που τη δρομολόγησαν...
Αιτία βεβαίως δεν είναι η διαπραγμάτευση αυτή καθ εαυτή, αλλά ο προσχηματικός και απατηλός της χαρακτήρας.
Αιτία είναι το γεγονός ότι επαναδιαπραγμάτευση επί της ουσίας δεν έγινε ποτέ, και δεν ήταν δυνατόν να γίνει από μια κυβέρνηση προαποφασισμένη να συμβιβαστεί με τους εκβιαστές, και όχι να σπάσει αυγά με γνώμονα το εθνικό και λαϊκό συμφέρον…
 
Αιτία είναι το γεγονός πως ότι επιχειρήθηκε να εμφανιστεί ως διαπραγμάτευση, ήταν ένα σικέ παιχνίδι κομμένο και ραμμένο στις προδιαγραφές των τοκογλύφων, που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να βγάλει τη χώρα από τα μπουντρούμια της ξένης Κατοχής…
 
Αιτία είναι το γεγονός πως η πίστωση χρόνου την οποία υποτίθεται ότι εξασφάλισε με ανέξοδους και γιαλατζή λεονταρισμούς, δεν έθεσε τη μαφία της Ευρώπης στο εδώλιο του κατηγορουμένου απέναντι στους ευρωπαϊκούς λαούς, αλλά την ίδια τη χώρα σε μια πρωτοφανή ομηρεία, αναγκάζοντάς την να καταθέτει ακόμη και το μεδούλι της στα θησαυροφυλάκια των πλιατσικολόγων.
 
Έτσι η «πρώτη φορά Αριστερά» κατάφερε σε λιγότερο από δυο μήνες να εκφυλίσει ελπίδες και προσδοκίες, να οδηγήσει την κοινωνία στην απόλυτη παράλυση, και να... φέρει τη χώρα αλυσοδεμένη σε ακόμη δυσμενέστερη θέση από εκείνη που την παρέλαβε.
 
Η έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού, και η διαλυτική ναρκοθέτηση στην οποία οδηγείται ολόκληρη η χώρα από τη διασπορά των εισβολέων με πρόσχημα τον "ανθρωπισμό", δεν κατέδειξε απλώς μια επικίνδυνη ανικανότητα στη διαχείριση ενός προβλήματος με ολοκάθαρα εθνικές προεκτάσεις. 
 
Κυρίως κατέδειξε τις πραγματικά τραγικές προεκτάσεις που μπορεί να έχει για τον τόπο η επικίνδυνη νεοταξίτικη ιδεοληψία, όταν αυτή αναγορεύεται σε επίσημη και κυρίαρχη κυβερνητική πολιτική.
 
Η επικίνδυνη πολιτισμική και οικονομική ασφυξία λοιπόν στην οποία οδηγείται η χώρα, καθηλωμένη και ανήμπορη αλλά και αρκούμενη να παρατηρεί τη διπλή θηλιά που περισφίγγεται γύρω από το λαιμό της, δε θα αργήσει να οδηγήσει σε καταστάσεις απρόβλεπτες  και από κάθε άποψη εφιαλτικές.
 
Η Ελληνική κοινωνία οφείλει να βρίσκεται σε καθολική επαγρύπνηση… Να απαλλαγεί από την επικίνδυνη παράλυση στην οποία μεθοδευμένα και σχεδιασμένα την οδηγούν… Και να ετοιμάζεται ολοταχώς για τα χειρότερα που χτυπούν απειλητικά την πόρτα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου