" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Μιλᾶνε ὅλοι, τολμᾶ καί μιλᾶ ὁ βουλευτής Μεσσηνίας γιά οἰκονομία καί λαθρομετανάστευση - ΒΙΝΤΕΟ


Το βασικό χαρακτηριστικό των εξωνημένων ελληνόφωνων πολιτικάντηδων είναι ότι δεν έχουν αιδώ! Κλασικό παράδειγμα ξοφλημένου πολιτικού που έχει ακόμα το θράσος και μιλάει ο βουλευτής Μεσσηνίας, Σαμαράς που ζει σε έναν δικό του... ονειρικό κόσμο.

Ο προδότης - όχι για πολύ ακόμα- αρχηγός της ψοφοδεξιάς που ακόμα νομίζει ότι μπορεί να επανέλθει στην εξουσία και να γλιτώσει από την Δικαιοσύνη για την ενορχήστρωση της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής μίλησε σήμερα από την Πάτρα κάνοντας κριτική στον Τσίπρα για την κατάντια της χώρας.

Οι ακατάσχετες μπουρδολογίες του, γιατί αν υπάρχει ένας κύριος υπεύθυνος για το κακό χάλι της χώρας είναι αυτός και η προδοτική παράταξή του, κινήθηκαν σε δύο βασικούς άξονες: Την κατάρρευση της εθνικής οικονομίας και την λαθρομετανάστευση.
Το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι ένα και μοναδικό: ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ; Το γεγονός ότι η συγκυβέρνηση Τσίπρα ακολουθεί την ολέθρια πολιτική των προκατόχων της είναι γνωστό και το έχουμε αναδείξει πολλάκις. Το θέμα για τον Σαμαρά είναι άλλο: Πώς τολμά και μιλά ακόμη αυτός;

Ο βουλευτής Μεσσηνίας και η προδοτική του κυβέρνηση, αφού παραπλάνησαν τον ελληνικό λαό με τα "αντιμνημονιακά Ζάππεια" υπέγραψαν με χέρια και με πόδια δεκάδες καταστροφικά και εθνοκτόνα μνημονιακά μέτρα και αντιδημοκρατικές Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Αναφορικά, με την εθνική πληγή της λαθρομετανάστευσης, ο ίδιος ο Σαμαράς είναι αυτός που άνοιξε την "κερκόπορτα" των ελληνικών συνόρων πριν δυο δεκαετίες ως υπουργός Εξωτερικών του Μητσοτάκη. Η ΝΔ ως παράταξη ήταν αυτή που έκανε το μεγάλο κάλεσμα των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας και ο ίδιος ο Προκόπης Παυλόπουλος ως υπουργός τότε της παράταξης. Τέλος. ο ίδιος ο Σαμαράς και το κλεφτοΠασόκ συνεχίζουν να επενδύουν στην αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών στην χώρα, ευελπιστώντας σε νέους ψηφοφόρους. 


Ας σωπάσει καλύτερα λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς κι ας αναμένει στωικά το πολιτικό του τέλος και την κλήση της Δικαιοσύνης. Τώρα είναι η ώρα της Χρυσής Αυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου