" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

4.500.000 εισβολείς-έποικοι, έτοιμοι για απόβαση στην Ελλάδα! Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα;

Ο Σύριζα σε ρόλο τοποτηρητή των συμφερόντων της Τουρκίας

Το εφιαλτικό σενάριο επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Υπουργός του Σύριζα Νίκος Βούτσης μιλώντας χθες στη Βουλή και κάνοντας λόγο για 2.500.000 Σύρους που βρίσκονται στην Τουρκία και οι μισοί είναι εν αναμονή να περάσουν στην Ελλάδα από τα παράλια. Από αυτούς 1.650.000 είναι καταγεγραμμένοι και 1.200.000 προέρχονται από την Ιορδανία. Συνολικά 4.500.000 έποικοι βρίσκονται στα παράλια της Τουρκίας.

Οι έποικοι παραμένουν στοιβαγμένοι στα τουρκικά παράλια, με τους τούρκους δουλεμπόρους έτοιμους να τους περάσουν στα ελληνικά νησιά με κάθε μέσο. 

Την ίδια στιγμή ο Ερντογάν, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν θα επιτρέψει "να γίνει η Τουρκία ένας απέραντος καταυλισμός προσφύγων" υποδέχθηκε την οθωμανική στρατιωτική μπάντα της Τουρκίας που του παρουσίασε τον νέο ύμνο: "Θα διαδώσουμε παντού το όνομα του Αλλάχ - Θα γίνουμε υπερδύναμη»...


Οι στίχοι του ύμνου θεοποιούν τον Ερντογάν και μάλιστα πρώτο από άλλες μογγολικές φιγούρες οι οποίες αναφέρονται στον «ύμνο» όπως ο Αττίλας ο Ούνος, ο Oghuz Khagan, ο Αλπ Αρσλάν ή ο ιδρυτής της οθωμανικής Αυτοκρατορίας Οσμάν Α΄ κ.α.

«Δύο χιλιάδες και είκοσι τρία γινόμαστε 100 ετών
Στόχος μας πάλι μια μεγάλη Τουρκία
Είμαστε στην κούρσα για να γίνουμε παγκόσμια δύναμη
Η νέα Τουρκία είναι το δικό μας "κόκκινο μήλο"
Ο αρχηγός μας είναι ο Ρ.Τ. Ερντογάν
Αντλεί τη δύναμή του από τον Αλλάχ

Δύο χιλιάδες και εβδομήντα ένα, γινόμαστε χιλίων ετών
Στόχος μας να γίνουμε υπερδύναμη
Διασφαλίζουμε την ειρήνη στο σπίτι μας και την ειρήνη στον κόσμο
Η Νέα Τουρκία είναι το δικό μας "κόκκινο μήλο"

Ο αρχηγός μας είναι ο Ρ.Τ. Ερντογάν
Αντλεί τη δύναμή του από το έθνος

Atilla, Ouzhan, Gazi Alparslan
Osman Gazi, Fatih, Yavuz, Süleyman
Επίσης αναπαύεται εν ειρήνη  Abdülhamid Han
Ο  Gazi Ataturk είναι αυτός που ίδρυσε το τουρκικό κράτος
Ο άνθρωπος του έθνους είναι ο Ερντογάν
Αντλεί τη δύναμή του από τον λαό

Αυτός ο νέος αιώνας θα είναι ο αιώνας των Τούρκων
Θα διαδώσουμε το όνομα του Αλλάχ
Χωρίς να παρεκκλίνουμε από τις διδαχές του προφήτη
Θα κτίσουμε τη Νέα Τουρκία

Ο αρχηγός μας είναι ο Ερντογάν
Αντλεί τη δύναμή του από το έθνος

Ιδρυτής της δημοκρατίας είναι ο μάρτυρας Μεντερές
Ο Τουργκούτ Οζάλ μας οδήγησε  στη νέα εποχή
Ο τουρκικός λαός είναι πιστός σε εσένα Ερντογάν
Είσαι ο τελευταίος κρίκος της χρυσής αλυσίδας

Ο πρόεδρός μας είναι ο Ρ.Τ. Ερντογάν
Αντλεί τη δύναμή του πάντα από τον αγαπημένο του λαό

Ένα έθνος, μια σημαία, μια πατρίδα που μας ανήκει
Ένα κράτος η Τουρκία ανήκει στο έθνος μας
Για αδελφοσύνη, ανεξαρτησία, ισότητα
Στόχος μας μια νέα Μεγάλη Τουρκία

Αρχηγός μας ο Ερντογάν
Αντλεί τη δύναμή του πάντα από τον Αλλάχ».
Η συριζαία υφυπουργός μετανάστευσης Χριστοδουλοπούλου κλιμακώνει τις προκλήσεις με νέες δηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:  
«Καταλήξαμε ότι πρέπει να ζητήσουμε από την περιφέρεια, τους δήμους και τον στρατό ελεύθερους ανοιχτούς χώρους, όπου θα εγκαταστήσουμε σκηνές και θα φιλοξενούνται άνθρωποι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης, ώστε να μην στοιβάζονται στα λιμεναρχεία και στα αστυνομικά τμήματα»

Στην ερώτηση τι θα απαντούσε σε όσους ισχυρίζονται πως στην Ελλάδα δεν χωράνε άλλοι "μετανάστες"; Απάντησε: 
"Κοιτάξτε, στην Ελλάδα δεν χωράνε συνταξιούχοι, γιατί έχουν ναυαγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν χωράνε νέοι, γιατί η ανεργία έχει αυξηθεί, δεν χωράνε τα μωρά, γιατί δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί. Προφανώς δεν χωράνε και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και δομές. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα"!

Αυτή τη στιγμή χιλιάδες εισβολέων-εποίκων, βάσει σχεδίου, έχουν αρχίσει να φτάνουν στην Ελλάδα και να συγκεντρώνονται στο κέντρο της Αθήνας. Εντυπωσιακή είναι η κλιμάκωση αφού το πρώτο μόλις τρίμηνο του 2015 εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας 10.445 ξένοι, ενώ το αντίστοιχο διάστημα του 2014 ήταν μόλις 2.863 (βάσει των επίσημων στοιχείων).

Οι ρυθμοί με τους οποίους η χώρα γεμίζει εποίκους είναι συγκλονιστικοί.

Τουλάχιστον πενήντα πλωτά και φουσκωτά μέσα καθημερινά προσπαθούν -και στον μεγαλύτερο αριθμό  τους καταφέρνουν- να περάσουν από τις τουρκικές ακτές στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μεταφέροντας εκατοντάδες μουσουλμάνους εποίκους στην ελληνική επικράτεια, όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα Sabah.

Ο Ερντογάν εγείρει ζήτημα τζαμιών στην Ελλάδα και ανακήρυξης της Τουρκίας ως "επίσημης" προστάτιδος όλων των μουσουλμάνων στη χώρα μας, οι οποίοι έχουν εισέλθει παρανόμως από οργανωμένα δίκτυα του τουρκικού παρακράτους.

Έχουν στηθεί στρατηγεία διεκπεραίωσης του μεγάλου όγκου των μουσουλμάνων εποίκων που μεταφέρονται από τα ανατολικά προς το ελληνικό Αιγαίο.

Στην Κύπρο μετά την στρατιωτική εισβολή του '74, χιλιάδες τούρκοι εισβολείς εποίκισαν το βόρειο τμήμα. Στην Ελλάδα του 2015 δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσουν στρατιωτικές επιχειρήσεις. Υπάρχει από καιρό η πέμπτη φάλαγγα. Ένα  δηλητήριο κατόρθωσε να εισχωρήσει στο σώμα του Έθνους. Είναι το τέκνο του φιλελευθερισμού και συνάμα η φυσική του εξέλιξη: ο μαρξισμός, που σηματοδοτεί το τελευταίο στάδιο της παρακμής και της πτώσεως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου