" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ) – ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!


kke_syriza__article

Γράφει ο Αντίοχος

Με αφορμή την αυξημένη θρασύτητα των κουκουέδων, ενόψει της Δίκης του Αιώνα και των οφειλόμενων απαντήσεων που τους δίνουμε καθημερινά, υπενθυμίσαμε χθες ότι το ΚΚΕ –δια των 6 υπουργών του στην κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» του Γ. Παπανδρέου- συνυπέγραψε την ίδρυση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Σήμερα, θα ασχοληθούμε με το Μνημόνιο και πιο συγκεκριμένα, με την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου και τον ρόλο του ΚΚΕ, έξω από τη βουλή.

kke

Την ημέρα εκείνη, εκατοντάδες χιλιάδες λαού πολιορκούσαν τη βουλή με άγριες διαθέσεις και οι βουλευτές των κομμάτων που είχαν ταχθεί υπέρ του αλυσοδέματος της χώρας στο Μνημόνιο, έμπαιναν στην ολομέλεια τρέμοντας την οργή του λαού, και δεν ήξεραν αν θα φύγουν από κει μέσα, πότε θα φύγουν και πως θα φύγουν. Αυτό ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα, που σε συνδυασμό με τις σποραδικές αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικών βουλευτών όπου εμφανίζονταν δημοσίως και το κλίμα που είχε διαμορφωθεί στην ελληνική κοινωνία, μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει στην καταψήφιση του Μνημονίου! Αλλά, την υστάτη ώρα κι ενώ υπήρχε κίνδυνος να μην περάσει το Μνημόνιο, βρέθηκε λύση! Ήρθαν οι Κοζάκοι του ΠΑΜΕ και φύλαξαν τη βουλή πολύ αποτελεσματικότερα από την Αστυνομία (με μέτωπο προς τον κόσμο, όπως και τα ΜΑΤ!!!), βγάζοντας από την καρδιά των βουλευτών το φόβο και αναγκάζοντας ως και αυτόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να τους συγχαρεί: «Ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»!

pame...

Βέβαια, κάποιοι «θρασείς» από τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές επιχείρησαν έφοδο στο «ναό της δημοκρατίας», με κίνδυνο να παρασύρουν κι άλλους και να χαθούν τα πάντα. 

Ωστόσο, άμεση ήταν η κατασταλτική επέμβαση των συντρόφων μπράβων της κοζάκικης περιφρούρησης, που απέτρεψαν αυτόν τον μεγάλο κίνδυνο για τη… δημοκρατία και τη μνημονιοκρατία! Κι έτσι πέρασε «αβρόχοις ποσίν» το Μνημόνιο της δυστυχίας μας, χάρη στην υπερπολύτιμη συνεισφορά των μπράβων του ΚΚΕ!

kke_tagmata__article


Διαβᾶστε ἐπίσης : 
 ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ:
( ἀπάντηση πρώτη ) συνεργασία ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (ΚΚΕ) με τους Γερμανούς και τους Βουλγάρους
(ἀπάντηση δεύτερη)ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ: ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ
(ἀπάντηση τρίτη) ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου