" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Λαθρομετανάστες: ΣΥΡΙΖΑ-Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ


Ο τρόμος έχει χρησιμοποιηθεί από τους τύραννους από την αυγή του χρόνου για την χειραγώγηση του ανθρώπου.
Σήμερα το όπλο αυτό έχει τελειοποιηθεί σε μια επιστήμη που μπορεί να εξοντώσει κάθε αντίσταση και διαφωνία. Οι ηγέτες σήμερα κυβερνούν με τον εκφοβισμό. Προτιμούν την Νομιμοφροσύνη μέσω φόβου από την νομιμοφροσύνη που απορρέει από την πειθώ.

Ο φόβος και ο τρόμος παγώνουν το νου και τη θέληση. Δημιουργούν μια γενική παράλυση. Ο πανικός που προκαλείται από τον τρόμο κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται απομονωμένοι, μόνοι και τρομαγμένοι. Κάθε μαζικός πανικός μπορεί να θεωρηθεί συνωμοσία εναντίον του κράτους.

Απομονωμένος από κάθε πραγματική συναισθηματική επαφή με τους συνανθρώπους του, μέσα στην εσωτερική του απομόνωση, ο πολίτης δεν μπορεί να πολεμήσει όλες αυτές τις επιρροές που του αποστερούν το ανθρώπινο πρόσωπό του.

Το καθεστώς βρίσκεται σε συναγερμό αναζητώντας κοινωνικούς ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ, επικριτές του συστήματος. ( Το σύστημα στην Ελλάδα είναι καθαρά Εβραιοκυβερνητικό. Δείτε πόσοι Εβραίοι είναι σε όλα τα πόστα του δημόσιου βίου, και θα καταλάβετε. Κεντρικό ρόλο σε όλα αυτά έχει το ΚΙΣ, η ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ, και η ΜΑΣΟΝΙΑ).

Οι υπαινιγμοί, οι συκοφαντίες και οι καταγγελίες είναι τα βασικά όπλα της καθεστωτικής στρατηγικής. (Μην σας ξεγελούν τα κόμματα της αριστεράς. Παίζουν τον κυριότερο ρόλο μαζί με την Εκκλησία στην στρατηγική αυτή. Απλά γιατί ελέγχονται από τα εβραϊκά ΜΜΕ και συμβούλια).

Κάθε άνθρωπος είναι ένας δυνητικός εχθρός του καθεστώτος. Κανείς δεν αποκλείεται από τον τρόμο, άσχετα από τη θέση του. Μόνο στη σκέψη μιας έκρηξης, ενός κύματος τρομοκρατίας οι άνθρωποι αρνούνται να εκφράσουν τη γνώμη τους και να εκτεθούν. (Όπως ακριβώς συναίβει με την 17η Νοέμβρη και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις, κινούμενες από τις Μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Για τον έλεγχο της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα. Με την πλήρη βοήθεια των Εβραίων ΚΙΣ, και άλλων Μασονικών στοών στην Ελλάδα).

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ και τα ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ συγκέντρωσης ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ για προκαλέσουν ΦΟΒΟ και ΤΡΟΜΟ στους πολίτες. Μπορεί να ονομάζονται στρατόπεδα τιμωρίας ή σωφρονιστικά ιδρύματα, ΔΕΝ είναι όμως όλα αυτά παρά ΦΘΗΝΕΣ δικαιολογίες.


Σ’ αυτά τα ΚΕΝΤΡΑ του ΤΡΟΜΟΥ κανείς δεν σωφρονίζεται πραγματικά. 

Αποπέμπεται από την ανθρωπότητα, απορρίπτεται και δολοφονείται με αργό τρόπο.

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ αυτές δεν χτίζονται για τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, αλλά για να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες. (Διαφορετικά θα έχτιζαν τις φυλακές σε κάποια ξερονήσια για τους πραγματικούς εγκληματίες. Και δεν θα ψήφιζαν νόμους που σε 7 χρόνια, ένας Σφαγέας ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ αποφυλακίζεται με νόμους του ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΙΟΥ…..!!!

 Γιατί νομίζεται ότι πολλές φυλακές είναι μέσα στις ΠΟΛΕΙΣ; 

Για να μπορούν με ένα άνοιγμα των φυλακών αυτών να διατάξουν τους εγκληματίες να τρομοκρατήσουν τους πολίτες της πόλης. Και πολλών άλλων θεμάτων!)… «γιατί νομίζεται κάνουν τα στρατόπεδα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ μέσα στις Ελληνικές πόλεις; Δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ, ότι αν διαφύγουν από εκεί πόσους ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ, πόσα παιδιά θα βιάσουν και θα σφάξουν; ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, αλλά αδιαφορούν, γιατί αυτές είναι οι εντολές που έχουν πάρει…).

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ αντιπροσωπεύουν μια μόνιμη απειλή. Είναι ένα ανυπόφορο βάρος για όλους αυτούς τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που παρωδικά μόνο βρίσκονται έξω από το συρματόπλεγμα.

Εκτός από τον ΦΟΒΟ πως θα υποστούν την ίδια απάνθρωπη μεταχείριση, υπάρχει και ο φόβος της ταπείνωσης και του θανάτου, για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, και όχι για τους εγκληματίες….

Η ίδια η ύπαρξη των στρατοπέδων συγκέντρωσης προκαλεί στον άνθρωπο έναν βαθύ φόβο μήπως εξοριστούν από την κοινότητα, μήπως απομονωθεί, περιπλανώμενος στην έρημο, χωρίς κανείς να τον θέλει και κανείς να τον αγαπά.

Αυτά συμβαίνουν για τους αγνούς Έλληνες πολίτες, πατριώτες και σωστούς ανθρώπους. Γιατί μας κατατρομοκρατούν ότι θα φορολογήσουν ακόμη και το οξυγόνο που αναπνέουμε; Τι πιστεύουν; Ότι δεν θα επαναστατήσουμε; Η γνώμη μου είναι, μέσα από καλά οργανωμένη μυστική οργάνωση, δεν πρέπει να ξεφύγει κανείς από όλους αυτούς που μας έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση. Είτε είναι από τα ΜΜΕ, είτε σε οποιοδήποτε πολιτειακό αξίωμα. Να γνωρίζουν ότι και μετά από δέκα-είκοσι χρόνια θα το πληρώσουν με την ίδια τους τη ζωή… Για να συναντήσουν τον τρόμο του θανάτου κατάματα…!


dia-kosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου