" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Καταχαρούμενη η κυρά Τασία: Θα της δώσουν και κονδύλια για να γεμίσει την Ελλάδα λαθρομετανάστες




Γράψαμε χθες για την αποτυχία της συγκυβέρνησης να στρέψει το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον στην πραγματική διάσταση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, το οποίο προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Έλληνες βιώνουν μία πρωτοφανή κατάσταση, με τις γειτονιές τους να υποβαθμίζονται και με την εγκληματικότητα να σημειώνει συνεχώς ραγδαία άνοδο. Η κυβέρνηση στην Σύνοδο Κορυφής για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης πήγε ανήμπορη, λόγω ιδεοληψίας, να εκπροσωπήσει τα προβλήματα των Ελλήνων.

Εν τέλει η Σύνοδος Κορυφής, απαρτιζόμενη από τις κυβερνήσεις του Ευρωπαϊκού Νότου, που εκπροσωπούν ίδια συμφέροντα και όχι των πολιτών τους, και από τις κυβερνήσεις του Βορρά, οι οποίες θέλουν τα κύματα της λαθρομετανάστευσης να μην φτάνουν στην πόρτα τους, αποφάσισαν την αύξηση της χρηματοδότησης, προκειμένου να γίνονται ευκολότερα δεκτές οι μεταναστευτικές ροές. Καμία ουσιαστική συζήτηση δεν έγινε για εφαρμογή της Νομοθεσίας, που προστάζει την άμεση απέλαση των παρανόμως εισελθόντων στην χώρα.

Την επαύριο της Συνόδου Κορυφής, που απλώς επιβεβαίωσε την απελπισία των Ελλήνων, για το ότι έχουν μία κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί την βούλησή τους στο συγκεκριμένο θέμα, βγήκε και έκανε δηλώσεις η γνωστή και μη εξαιρετέα, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Καταρχάς έδειξε εξαιρετικά χαρούμενη που δεν τέθηκε θέμα απόκρουσης ή αποτροπής των λαθρομεταναστευτικών ροών, γιατί κάτι τέτοιο θα έθετε σε κίνδυνο την μετατροπή της χώρας μας σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία, όπως αυτή και οι ομοϊδεάτες της στις ΗΠΑ οραματίζονται. Κατά δεύτερον έδειξε εξαιρετικά χαρούμενη που περί απελάσεως ουδείς λόγος έγινε.

Όμως, η μεγαλύτερη χαρά της ήταν στον πυρήνα της φιλελεύθερης και μαρξιστικής σκέψης, από όπου πηγάζουν όλες οι «ιδέες» νεοδημοκρατών, συριζαίων και πασόκων. Τα λεφτά! Συγκεκριμένα πανηγύρισε λέγοντας: «κερδίσαμε γενναία έκτακτη οικονομική χρηματοδότηση που αφορά σε όλες τις υπηρεσίες που εμπλέκονται με την έρευνα και τη διάσωση, την υποδοχή, το άσυλο και τη φιλοξενία».

Για να το πούμε απλά, πανηγύρισε επειδή ο κατακλυσμός της χώρας μας από λαθρομετανάστες θα γίνεται, πλέον, υπό την αιγίδα της Ε.Ε. και με αφειδώς χορήγηση κονδυλίων, ώστε να διαλυθεί πλήρως η Ελληνική Κοινωνία και να περιέλθουν σε ακόμα μεγαλύτερη απελπισία οι Έλληνες πολίτες. Αντιστοίχως, κονδύλια για την απέλαση, φυσικά, δεν δόθηκαν, αλλά και να δίνονταν δεν θα τα δεχόταν η κυρά Τασία, χαρακτηρίζοντάς τα «κονδύλια μίσους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου