" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

«Κοινωνική αλληλεγγύη» Σύριζα: Δωρεάν διαμερίσματα και 11 ευρώ σε κάθε λαθρομετανάστη!

«Κοινωνική αλληλεγγύη» Σύριζα: Δωρεάν διαμερίσματα και 11 ευρώ σε κάθε λαθρομετανάστη!

Όταν η Χρυσή Αυγή διέθετε τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης στην κοινωνική αλληλεγγύη των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου (κόμματα, φορείς, τηλεοπτικοί σταθμοί κι εφημερίδες) έσπευδαν να εξαπολύσουν το αντεθνικό τους μένος, κάνοντας λόγο για επίδειξη ρατσισμού και «συσσίτια μίσους». Πλέον, η κοινή γνώμη αργά αλλά σταθερά αντιλαμβάνεται και συνειδητοποιεί ότι το αντεθνικό Κράτος και οι μηχανισμοί του, μπορεί να αδιαφορούν πλήρως για τους εξαθλιωμένους Έλληνες επικαλούμενοι τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά αντιθέτως, δαπανούν απλόχερα πακτωλό χρημάτων για τους λαθρομετανάστες που πλημμυρίζουν την Πατρίδα μας!

Μετά τις κωμικοτραγικές δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αρμόδιας υπουργού για τη μετανάστευση σχετικά με τους «μετανάστες που λιάζονται στις πλατείες», έρχονται στη δημοσιότητα έγκυρες πληροφορίες οι οποίες συγκλίνουν στην πρόθεση της κυβέρνησης να χορηγήσει τεράστια ποσά όχι βεβαίως για την καταπολέμηση του μείζονος ζητήματος της λαθρομετανάστευσης αλλά για την φιλοξενία και ένταξη αυτών στην ελληνική κοινωνία.

Στα πλαίσια λοιπόν της ενσωμάτωσης από το κοινωνικό σύνολο και της αποφυγή γκετοποίησης από την πλευρά των αλλοδαπών, η κυβέρνηση Σύριζα δια της αρμόδιας υπουργού σχεδιάζει την στέγαση αρχικά 2.500 περίπου λαθρομεταναστών σε διαμερίσματα των οποίων το ενοίκιο θα καταβάλλουν οι Έλληνες φορολογούμενοι!

Ξεχωριστής μνείας χρήζει το γεγονός ότι προκειμένου η Τ. Χριστοδουλοπούλου να δικαιολογήσει την οικονομική επιβάρυνση για τους Έλληνες φορολογούμενους έφτασε μέχρι του σημείου να εξομοιώσει τους άνεργους με τους λαθρομετανάστες, κάνοντας λόγο για ημερήσια επιβάρυνση αντίστοιχη εκείνου που καταβάλλεται υπό μορφή επιδόματος ανεργίας: όπερ σημαίνει πως κάθε λαθρομετανάστης θα λαμβάνει το ποσό των 11 ευρώ καθημερινά!

Το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής μάλιστα, καλεί τις Περιφέρειες της χώρας να διαθέσουν το 6% του προϋπολογισμού, από τα 49 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα λάβουν από το ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020.

Σε μια χρονική περίοδο όπου οι Έλληνες άνεργοι φθάνουν σχεδόν τα δύο εκατομμύρια, οι δε άστεγοι αυξάνουν δραματικά με το «κοινωνικό» Κράτος να κείται όχι μόνον αδιάφορο αλλά εχθρικό απέναντί τους, η διάθεση τεράστιων χρηματικών ποσών τα οποία θα μπορούσαν να ανακουφίσουν τους εξαθλιωμένους Έλληνες αποκλειστικά σε λαθρομετανάστες συνιστά καταφανή ρατσιστική πολιτική από την ίδια την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ. Επιπρόσθετα, η επιπλέον επιβάρυνση των Ελλήνων για να ικανοποιηθούν οι ιδεοληψίες της αρμόδιας υπουργού και της κυβέρνησης Σύριζα, αποτελεί μια ακόμη αντεθνική ενέργεια κρατικής επιβολής του πολυφυλετισμού και ευόδωσης της πραγματικότητας πως λεφτά υπάρχουν μόνο για τους λαθρομετανάστες!

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου