" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Η ιδεοληψία και τα κονδύλια τυφλώνουν! Σύριζα: «Οι πρόσφυγες έχουν... μηδενική παραβατικότητα»

Η ιδεοληψία και τα κονδύλια τυφλώνουν! Σύριζα: «Οι πρόσφυγες έχουν... μηδενική παραβατικότητα»

Πολλά ήταν τα ευτράπελα της συνέντευξης της κυρά Τασίας στο ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί. Πέραν του γεγονότος ότι «δεν βλέπει τους μετανάστες» στο κέντρο των Αθηνών, προέβη και σε μία άλλη πρόκληση, η οποία είναι πραγματικά άνευ προηγουμένου. Μεταξύ των άλλων που είπε ανέφερε ότι «οι πρόσφυγες έχουν μηδενική παραβατικότητα και στατιστικά δεν έχει καταγραφεί κανένα αδίκημα από την πλευρά τους».

Φαίνεται πως η κυρά Τασία δεν είδε ούτε τον Θανάση Λαζανά, ούτε τον Μανώλη Καντάρη, ούτε την Μυρτώ, ούτε τους χιλιάδες άλλους ανθρώπους, που έπεσαν θύματα «προσφύγων» ή «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών», για να χρησιμοποιήσουμε την παλαιότερη ορολογία των συριζαίων. Δεν είδε ούτε την αλήθεια ότι το 70% των κρατουμένων είναι αλλοδαποί. Ούτε έχει δει την ημερήσια διάταξη των δικαστηρίων σε ολόκληρη την χώρα. Έχει την «λογική» του, βέβαια, όλο αυτό το παραλήρημα, αφού δεν τους είδε ούτε όταν πήγε στην Ομόνοια, συνεπώς είναι μάλλον «αόρατοι» για αυτήν.

Ποια είναι, όμως, τα ελατήρια της κυρά Τασίας για όλον αυτό τον «ανθρωπισμό» που σβήνει ακόμα και το αίμα των Ελλήνων, που έχουν πέσει τα θύματα της αυξανόμενης εγκληματικότητας; Αν ήταν άδολος και αγνός ανθρωπισμός – «αντιρατσισμός» θα μπορούσε κανείς να διαφωνήσει σε ιδεολογικό – πολιτικό επίπεδο, ανακαλώντας την Χριστοδουλοπούλου στην πραγματικότητα. Όμως δεν είναι καθόλου άδολος ο «ανθρωπισμός» - «αντιρατσισμός» αυτός.

Ιδού ένα άλλο κομμάτι των δηλώσεων της ιδίας: «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο»

Κοινώς όλα γίνονται για τα λεφτά! Όλα γίνονται για τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Γι’ αυτό και η τόση κάψα της αριστεράς για να μην τους αποκαλεί κανείς λαθρομετανάστες. Γιατί θα εγκριθούν μικρότερα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και που πάνε όλα αυτά τα κονδύλια; Προφανώς όχι στον «ανθρωπισμό», αφού αυτοί οι άνθρωποι αφήνονται στην Ομόνοια και στην τύχη τους.

Πηγαίνουν είτε στους διεθνείς τοκογλύφους (η αθώα σκέψη), είτε σε κάποιες τσέπες, οι οποίες δεν είναι πρόθυμες να εφαρμόσουν τον νόμο και να χάσουν τα κονδύλια

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου