" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΙΩΝΗ»… ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑΔΕΣ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

skhnes

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου και τα ΜΜΕ να έριξαν τους τόνους για το μέγα θέμα της λαθρομετανάστευσης (μόλις είδαν ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο και ξυπνούν… «ρατσιστικά» αισθήματα στους Έλληνες…), αλλά τα δεδομένα της αθρόας εισβολής εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν και η απόφαση των Τσιπροκαμμένων είναι ειλημμένη (με την ανοχή των λοιπών κομμάτων του… τόξου, βεβαίως-βεβαίως…): τον Ιούνιο (ή νωρίτερα, αν χρειαστεί…), που τα σημερινά κύματα των λαθρομεταναστών (περίπου 550 νεοαφιχθέντες την ημέρα…) θα μετατραπούν σε… τσουνάμι, θα ενεργοποιηθεί το σχέδιο «Ιώνη» της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, που προβλέπει την κατασκευή καταυλισμών προσφύγων με σκηνές και είδη πρώτης ανάγκης συντήρησης, διαβίωσης και υγιεινής, σ’ ολόκληρη την Ελλάδα.  

Τέτοιοι καταυλισμοί δεν θα γίνουν στις τουριστικές περιοχές, όπως η Κρήτη και τα νησιά Αιγαίου και Ιονίου, αλλά σ’ ολόκληρη την ηπειρωτική ενδοχώρα! Αρχικά δε (μέχρι που να τιγκάρει ολόκληρη η Ελλάδα…), τέτοιοι καταυλισμοί δε θα γίνουν ούτε στην Αττική. 

Μάλιστα, ναυλωμένα πλοία (με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων, φυσικά…) θα παραλαμβάνουν τους λαθρομετανάστες από τα νησιά αμέσως μετά την άφιξή τους και θα τους μεταφέρουν στα… ενδότερα, γιατί θεωρούνται… αντιτουριστικοί. Και κάτι τελευταίο για να… καταχαρούν οι κάτοικοι της ηπειρωτικής χώρας. Οι καταυλισμοί θα είναι ΑΝΟΙΧΤΟΙ και ο κάθε λαθρομετανάστης θα μπορεί να… λιάζεται χωρίς περιορισμούς στις πλατείες (ή όπου αλλού γουστάρει…) των πλησιέστερων επαρχιακών πόλεων…



(ΥΓ): Και για να μην ξεχνιόμαστε (επειδή οι κάτοικοι των επαρχιών που θα υποστούν τις συνέπειες θα αναζητήσουν ευθύνες…), την πρόταση της διασποράς των λαθρομεταναστών σ’ ολόκληρη την Ελλάδα την έχει κάνει ο υπουργοπάνος Καμμένος, σύμφωνα με δήλωση της εκπροσώπου του, Χρυσοβελόνας: 
«Η απόφαση για τη μεταφορά των νεοεισερχομένων από τα νησιά σε κέντρα υποδοχής στην ηπειρωτική Ελλάδα και η δημιουργία καταυλισμών και ειδικών χώρων όπου θα τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας ήταν εισήγηση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και αποτελεί δικαίωση των θέσεων του…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου