" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΜΟΣΧΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ: ΛΙΓΟΥΡΙΑ, ΝΙΕΤ ΡΟΥΒΛΙΑ!


tsipras-pooutin

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ τα λιγωμένα παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων πανηγυρίζουν για την «ανάσα» των 3-5 δις. που δήθεν θα μας δώσει προκαταβολή η Ρωσσία, λόγω της επικείμενης (;) συμφωνίας  για την διέλευση του αγωγού Turkish Stream (και όχι… “Greek Stream”, όπως έσπευσαν να τον βαφτίσουν…) από την Ελλάδα, η Ρωσσία διαψεύδει τα πάντα!

Έτσι, ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκώφ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του ραδιοφωνικού σταθμού “Business FM”, είπε τα εξής:

«Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία για χορήγηση προκαταβολής στην Ελλάδα ύψους 3-5 δισ. ευρώ από τα κέρδη του αγωγού φυσικού αερίου, Όχι, δεν υπήρξε τέτοια συμφωνία. Ο Βλ. Πούτιν μόνος του είπε στη συνέντευξη Τύπου (σ.σ. με τον πρωθυπουργό Τσίπρα) ότι κανείς δεν ζήτησε βοήθεια. Είναι φυσικό ότι το ζήτημα για την ενεργειακή συνεργασία τέθηκε. Είναι φυσικό ότι με το πέρας των συνομιλιών κορυφής συμφωνήθηκε ότι σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων θα υπάρξει επεξεργασία όλων των ζητημάτων, που σχετίζονται με τη συνεργασία στον τομέα της ενέργειας, αλλά η Ρωσία δεν υποσχέθηκε οικονομική βοήθεια, διότι ουδείς τη ζήτησε».

Και κλάμα τα λιγουρο-παπαγαλάκια! Τα οποία προφανώς, ήλπιζαν ότι θα πάρουν ένα καλό… μερίδιο, για τις παπαγαλίστικες υπηρεσίες τους. Τώρα, ας πάρουν… αυτά που ξέρουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου