" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ὅταν ὁ ΟΜΠΑΜΑ εὐχαριστοῦσε τούς Τούρκους γιατί σταμάτησαν τούς ἕλληνες τό 1922-το VIDEO

obama-in-mosque
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ….φυσικά αν φορούσε την παραδοσιακή του φορεσία…δεν θα χρειαζόταν να βγάλει τα παπούτσια….
 
Για να σταματήσουν οι μελαχροινολαγνείες και οι αμερικανολυκοφιλίες με μια Αμερική που δεν είναι πλέον αυτή που ίδρυσαν οι πρώτοι άποικοι, αλλά ότι προέκυψε μετά την…κατάληψη του Μανχάταν απο τους κολλητούς περιούσιους και τους ομόφυλους της ΡΟΖΑ….

Στο βίντεο που ακολουθεί ο τυπάκος που έχει στρογγυλοκαθήσει στον θώκο του προέδρου και το παίζει μάγκας,  αναφέρεται θετικά στο γεγονός ότι οί Τούρκοι απέτρεψαν την αναβίωση μιας αρχαίας αυτοκρατορίας…. Της Βυζαντινής.


images (2)
Capture 
ΠΗΓΗ (Η πηγή σας συνδέει με την σελίδα του Λευκού Οίκου)

Ο Αποτυχημένος δικηγόρος , είναι προφανές ότι,  σκοπίμως αγνοεί πως αν δεν υπήρχε αυτή ελληνική αυτοκρατορία μάλλον θα έτρωγε μπανάνες σε κάποια αφρικανική έρημο πρωτού γίνει μεσημεριανό για τους συμπατριώτες του.


Ίσως βέβαια να ξέρει κάτι που δεν γνωρίζουμε… όπως το τι προσέφερε το τούρκικο ανθρωποσυνοθύλευμα στον παγκόσμιο πολιτισμό, ώστε να είναι εύκολο να απορριφθεί η αρχαία αυτοκρατορία του βυζαντίου….για τα τουρκικά πολιτιστικά αγαθά…και να είμαστε και χαρούμενοι για αυτό. Αλήθεια οι κυβερνώντες χαίρονται;;;

Καλύτερα όμως δείτε το βίντεο:


6
Με αυτούς τους ανθρωποτύπους συνδιαλέγονται οι δικοί μας…τρόπος του λέγειν δικοί μας……και κοκκορεύονται κιόλας….

paraxeno

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου