" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Βρε καλώς τον… “Κατανοεί” την Τουρκία για τη γενοκτονία ο Μάρτιν Σουλτς..



ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ. «Κατανοεί» τις θέσεις της Τουρκίας για την γενοκτονία!

Ο συνεργός των μιζαδόρων που ήθελε έναν τ. διευθυντή χρεωκοπημένου πορνοπεριοδικού, για κυβέρνηση στην Ελλάδα. Δείτε τι μετέδωσε πριν απο λίγο ο Μ. Ιγνατίου στην ιστοσελίδα του:

Βρε καλώς τον… “Κατανοεί” την Τουρκία για τη γενοκτονία ο Μάρτιν Σουλτς
 
Τελικά… τον είχαμε παρεξηγήσει τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, τον Μάρτιν Σουλτς, αφού φαίνεται πως η «κατανόηση» είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Εάν αληθεύει η εκδοχή που διαρρέει στη δημοσιότητα η τουρκική πλευρά, μόνο συγνώμη δεν ζήτησε ο αξιωματούχος της Ένωσης από τον Νταβούτογλου, για το ψήφισμα που αφορούσε τη γενοκτονία των Αρμενίων το 1915, από τα οθωμανικά στίφη, ψελλίζοντας ότι υιοθετήθηκε εν τη απουσία του…
 
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είπε στον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ότι «κατανοεί» την αντίδραση της Άγκυρας στο ψήφισμα του Κοινοβουλίου που αποκαλεί την σφαγή των Αρμενίων το 1915 γενοκτονία, σύμφωνα με πηγές από το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες, ο Σουλτς είπε επίσης ότι το ψήφισμα εγκρίθηκε κατά την απουσία του, σημείωσαν πηγές που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε χθες Τετάρτη ψήφισμα στο οποίο χαρακτηρίζεται γενοκτονία η σφαγή έως και 1,5 εκατ. Αρμενίων από οθωμανικές στρατιωτικές δυνάμεις, λίγες ημέρα μετά τη χρήση του ίδιου όρου από τον Πάπα Φραγκίσκο, κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Τουρκίας.

Γ. Σ.
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου