" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ἐπιστράτευσαν τίς πολιτικές μούμιες τοῦ Σημίτη καί τοῦ Καραμανλῆ ὑπέρ τῶν Μνημονίων

Επιστράτευσαν τις πολιτικές μούμιες του Σημίτη και του Καραμανλή υπέρ των Μνημονίων

Αφού κατέστρεψαν συθέμελα την Ελλάδα, διαλύοντας την εθνική της παραγωγή και λαφυραγωγώντας τα δημόσια ταμεία, οι πολιτικοί νεκροθάφτες του Ελληνικού Λαού επανεμφανίζονται επί των ερειπίων που οι ίδιοι δημιούργησαν, δίνοντάς μας συμβουλές για το «καλό» μας.

Οι «καλοκάγαθοι» διαμορφωτές της κοινής γνώμης, προκειμένου να προσδώσουν ακόμη δραματικότερο τόνο στην επιτακτική αποδοχή των Μνημονίων, επιστράτευσαν τους καταστροφείς της ελληνικής οικονομίας Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή. Όπως ήταν αναμενόμενο, υπό διαφορετικές συνθήκες: ο πρώην πρόεδρος του κλεφτοΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε στους Έλληνες μέσω γραπτής δήλωσης, ο δε πρώην πρόεδρος της ΝΔ μέσω ζωντανού τηλεοπτικού μηνύματος.
Και οι δύο, επειδή «καίγονται» για το «καλό» της Πατρίδας και του Λαού -το έχουν άλλωστε αποδείξει!- συνέκλιναν στην ανάγκη της επιλογής του Ναι στο δημοψήφισμα της Κυριακής, για να παραμείνει (όπως δήλωσαν) η Ελλάδα στην Ευρώπη και στο ευρώ.


Το χειρότερο, όμως, δεν είναι ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί -εκ των κυρίων υπεύθυνων της οικονομικής καταστροφής και της χρεοκοπίας- επενδύουν στον φόβο και καταφεύγουν στον πειθαναγκασμό. Το πλέον αισχρό είναι ότι ο Κώστας Καραμανλής επικαλέστηκε για να τρομάξει τους Έλληνες πως το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα εθνικής ασφάλειας!
Ο Ελληνικός Λαός λοιπόν, ερωτά τον κύριο Καραμανλή: Η Ελλάδα απειλείται από τον κουμπάρο σας, Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ή μήπως από τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που εσείς φέρατε στη χώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου