" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ω, ΚΑΙ Η QUEEN ELIZABETH ΝΑΖΙ; ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ;


6630386-3x4-700x933
Πίσω στο 1933  μας γύρισε η ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Sun, που ανήρτησε ένα βίντεο διαρκείας 17 δευτερολέπτων,  στο οποία εικονίζει τον μελλοντικό βασιλιά Εδουάρδο τον 8ο να μαθαίνει στις ανιψιές του, την περίπου 7χρονη τότε νυν βασίλισσα Ελισάβετ, και την τρίχρονη αδελφή της, την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, πώς να αποδίδουν τον «ναζιστικό» (στην πραγματικότητα αρχαίο ελληνικό…) χαιρετισμό.

Επίσης, η Sun δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα της έντυπης έκδοσής της την εικόνα της μελλοντικής βασίλισσας με υψωμένο το δεξί χέρι της. Η μητέρα της, η εκλιπούσα βασιλομήτωρ Ελισάβετ, και ο Εδουάρδος κάνουν το ίδιο.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο «Their Royal Heilnesses», ένα λογοπαίγνιο με τη λέξη «Highness», που σημαίνει «Υψηλότης», και το «Heil Hitler».

(ΥΓ): Η εν λόγω εφημερίδα ανήκει στον εκδοτικό όμιλο του διεθνούς σιωνιστού Ρούπερτ Μέρντοχ. Και οι σιωνιστές δεν συγχωρούν ούτε μετά από 82 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου