" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Η χώρα καίγεται και ο Καμμένος βολτάρει στην Ικαρία - Άγριο κράξιμο σε Λαφαζάνη! ΒΙΝΤΕΟ

Η χώρα καίγεται και ο Καμμένος βολτάρει στην Ικαρία - Άγριο κράξιμο σε Λαφαζάνη! ΒΙΝΤΕΟ

Οι άνδρες και οι γυναίκες της Πυροσβεστικής μάχονται από το πρωί σε πολλαπλά μέτωπα φωτιάς που έχουν ξεσπάσει. Συγκεκριμένα, πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει σε Λακωνία, Υμηττό και Κορωπί, με τον αέρα να δυσκολεύει τις επιχειρήσεις. Οι φλόγες απειλούν σπίτια και στην περίπτωση του Υμηττού οι άνδρες και οι γυναίκες της Πολιτικής Προστασίας επιχειρούν ακόμα και μέσα στους δρόμους της πόλης.


Νωρίτερα υπήρξε, μάλιστα, μία αναγκαστική προσγείωση ενός σκάφους τύπου Canadair, με τους δύο πιλότους να είναι σώοι, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις .


Αυτό αποδεικνύει πως οι άντρες και οι γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας πέραν της αποστολής τους έχουν να αντιπαλέψουν την μνημονιακή πολιτική, που δυσχεραίνει (αν όχι απαγορεύει) τη σωστή συντήρηση και την προμήθεια ανταλλακτικών και αναλωσίμων, για τις κρίσιμες αυτές δομές του κράτους.


Η σκέψη μας αυτές τις κρίσιμες ώρες είναι προφανώς στους πολίτες που βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή τους και η περιουσία τους από τις πυρκαγιές, αλλά και στους άνδρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής που μάχονται, ταυτοχρόνως, ενάντια στις φλόγες και την πολιτική του ελλαδικού κράτους.


Ένα αξιοσημείωτο ευτράπελο της σημερινής καταστάσεως είναι ότι ο Τσίπρας μεταβαίνοντας στο κέντρο επιχειρήσεων δεν βρήκε κανέναν! Ούτε τον Καμμένο, ούτε τους Αρχηγούς. Αυτό συνέβη, όπως μας πληροφορούν, διότι όλοι τους πήραν το ελικόπτερο για να συνοδεύσουν τον Καμμένο στην Ικαρία για να βγάλουν φωτογραφίες! Τη στιγμή που κινδυνεύουν πολίτες και περιουσίες, αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο, αφού για την προβολή του Καμμένου τίθεται εν κινδύνω η Εθνική Ασφάλεια και η Πολιτική Προστασία!

Τέλος, ο πολιτικός σαλτιμπάγκος Λαφαζάνης, βγαλμένος από το τσίρκο του Σύριζα, άκουσε τα εξ αμάξης από εξοργισμένους πολίτες όταν μετέβη στις φωτιές για φτηνές δηλώσεις και μικροπολιτική!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου