" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΡΑΠΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ


politiko_katestimeno__article

Προειδοποίηση του Ελληνικού Λαού προς την συγκυβέρνηση: Μην προδώσετε δεύτερη φορά τη Λαϊκή Εντολή!

Σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, τα επιμέρους αποτελέσματα των σφυγμομετρήσεων, αλλά και τα έως τώρα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, ο Ελληνικός Λαός έστειλε ένα σαφέστατο μήνυμα στους πολιτικάντηδες του παρελθόντος.

Το ερώτημα του δημοψηφίσματος, όπως είχαμε άλλωστε τονίσει, ήταν παραπλανητικό και επιδεχόταν πολλές ερμηνείες, που σε κάθε περίπτωση θα εκμεταλλευτεί και θα επιχειρήσει να καπηλευτεί ο Σύριζα και οι πολιτικάντηδές του. Ο Λαός σε μεγάλη πλειοψηφία βρισκόταν μεταξύ σφύρας και άκμονος, αφού από την μία είχε τις σειρήνες της τρομοκρατίας και τους πολιτικάντηδες του παρελθόντος και από την άλλη το τσίρκο του Σύριζα, που αδυνατούσε ή και δεν ήθελε να δώσει διευκρινίσεις.

Η μόνη πολιτική δύναμη του τόπου, η οποία δήλωσε με σαφήνεια για ποιο λόγο στηρίζει το «ΟΧΙ», διευκρινίζοντας τι ακριβώς σημαίνει το «ΟΧΙ» της, ήταν η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό και παρέμεινε εξαφανισμένη από τα ΜΜΕ της διαπλοκής.

Αυτό που είδε η μεγάλη πλειοψηφία του Λαού ήταν την «επιτροπή του ΝΑΙ», με Σαμαρά, Βενιζέλο, Καμίνη, Μπουτάρη, Θεοδωράκη, Τζέφρυ Παπανδρέου, Παπαδήμο, Σημίτη και όλους τους εκπροσώπους του σαθρού πολιτικού κατεστημένου, μαζί με μεγαλοδημοσιογράφους και καναλάρχες, να προσπαθούν να τον χειραγωγήσουν και να τον τρομοκρατήσουν.

Το παλιό πολιτικό κατεστημένο, πραγματοποίησε την απειλή του εναντίον του Ελληνικού Λαού. Ενώθηκε εις σάρκαν μίαν και από κοινού με τους διεθνείς τοκογλύφους και την κυβέρνηση, οδήγησε τον Ελληνικό Λαό σε ένα δημοψήφισμα σε κλίμα πανικού, με κλειστές τράπεζες, και με τα στελέχη της κυβέρνησης να επιτείνουν το κλίμα τρομοκρατίας.

Ο Ελληνικός Λαός έδειξε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι ένας Υπερήφανος Λαός, φύσει Ελεύθερος, και ράπισε τους εκπροσώπους του πολιτικού κατεστημένου, δείχνοντάς τους με σαφήνεια την έξοδο από την πολιτική ζωή του τόπου.

Αυτό, βεβαίως, δεν είναι νίκη του Σύριζα, αφού και ο ίδιος έδειξε ξεκάθαρα ότι ήθελε να χάσει το δημοψήφισμα. Αντιθέτως είναι μία προειδοποίηση του Ελληνικού Λαού προς τους συριζαίους, ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί δεύτερη προδοσία της λαϊκής εντολής, που τους έδωσε την 25η Ιανουαρίου, να σκίσουν τα μνημόνια και να καταργήσουν τους μνημονιακούς νόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου