" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

“Τιμημένο” ΚΚΕ: Τό καλύτερο δεκανίκι τῆς κλεπτοκρατίας



«Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μηδέ τη  γνώμη άλλαξε, μηδέ τήν κεφαλή του" 
 
Η συμπυκνωμένη σοφία του παροιμιακού λόγου του λαού, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά καταλληλότερη από κάθε σχόλιο για τη στάση του «τιμημένου» ΚΚΕ και στο ζήτημα του δημοψηφίσματος.
Καλά ρε συντρόφια, αρνείσθε να ψηφίσετε το«όχι» στο δημοψήφισμα γιατί θεωρείτε ότι αυτό θα σημάνει «ναι» στη μνημονιακή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπαίνετε δηλαδή στη «λογική» του δημοψηφίσματος γιατί θεωρείτε ότι το ερώτημα είναι παρελκυστικό και προτείνετε κάποια δικά σας ερωτήματα που υποτίθεται θα βοηθήσουν το λαό να αποφασίσει επί της ουσίας και όχι στο ψευτοδίλημμα.

Θα συμφωνήσω ότι και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, συνιστά μνημόνιο. 

Αλήθεια, όταν ψηφίζετε τα διάφορα νομοσχέδια στη Βουλή, εν μέρει ή εν όλω, αυτά έχουν τη μορφή που θα είχαν αν είχαν συνταχθεί από το ΚΚΕ με τη χώρα σε κομουνιστικό καθεστώς; Ασφαλώς όχι. Εκεί λοιπόν γιατί δεν ισχύει η ίδια λογική; Γιατί δηλαδή δεν λέτε: αφού δεν είναι συντεταγμένα με τον τρόπο που να αποτυπώνουν γνήσια τη λαϊκή κυριαρχία, όπως προτείνει το ΚΚΕ, εσείς οι υπόλοιποι ψηφίστε την έγκριση ή την απόρριψή τους, εμείς δεν θα μπούμε στην παρελκυστική λογική τους, αλλά θα καταθέσουμε το δικό μας νομοσχέδιο στο οποίο θα αποτυπώνεται ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης, ενός εκάστου ζητήματος.

Δεν το κάνετε, αλλά μπαίνετε στη λογική του νομοθέτη και εγκρίνετε με την ψήφο σας την εκδοχή που κατά τη γνώμη σας δεν είναι σε τελείως λάθος κατεύθυνση, αλλά πλησιάζει προς τη δική σας άποψη.

Ποιο είναι το κριτήριο βάσει του οποίου στη μια περίπτωση κρατάτε μια συμβατική στάση και αποδέχεστε τη λογική του συστήματος συμμετέχοντας στις διαδικασίες του, στη βάση της λογικής: «το μη χείρον βέλτιστο», ενώ στην άλλη την απορρίπτετε προτάσσοντας την «άτεγκτη» λογική του κόμματός σας;

Να σας το πώς λοιπόν εγώ για να το διαβάσουν και όσοι εκ των αναγνωστών δεν το έχουν ήδη καταλάβει. Όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερος (ιδιοτελής) σκοπός του κόμματός σας για να στηρίξετε μια συγκεκριμένη άποψη, λειτουργείται λογικά. Δηλαδή συμβατικά και υπερψηφίζετε ή απορρίπτετε εν μέρει ή εν όλω, το συζητούμενο θέμα. Δεν σας ενδιαφέρει δηλαδή ότι το επί μέρους που υπερψηφίζετε είναι ενταγμένο σε ένα γενικότερο πλαίσιο, το οποίο βρίσκετε σε απόκλιση από το «καθαρό» και «άψογο» κομουνιστικό πρότυπο. Θυμάστε όμως και προβάλλετε το πρότυπο αυτό, όταν θέλετε να απορρίψετε κάτι χωρίς να αποκαλυφθεί η ιδιοτέλειά σας.

Στο συγκεκριμένο λοιπόν δημοψήφισμα, είναι φανερό ότι «πετάτε την μπάλα έξω από το γήπεδο», με το να μην παίρνετε θέση, προφασιζόμενοι ότι αυτό θέτει παρελκυστικά το δίλημμα στους πολίτες, προτείνοντας αντ’ αυτού το «τέλειο» και «πραγματικό» δίλημμα που θα έπρεπε να προταθεί προς δημοψήφισμα.

Προφανώς αντιλαμβάνεστε ότι με τη στάση αυτή οι τοκογλύφοι και οι εδώ εκπρόσωποί τους (ΜΜΕ, ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ) θα βγούνε κερδισμένοι. Γιατί λοιπόν το κάνετε; Γιατί αν ξανάρθουν αυτοί στα πράγματα θα έχετε πιο σημαίνοντα ρόλο για το σύστημα, άρα περισσότερη μάσα. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδυναμωθεί και ελπίζετε ότι θα ενσωματώσετε μέρος των ψηφοφόρων του.
Και γιατί ποτέ δεν σας ενδιέφερε να συνεισφέρετε στην ευημερία του λαού και στην ανεξαρτησία της πατρίδας.

Όπως στο μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης για παράδειγμα, πάλι για να είστε αρεστή στο σύστημα και να συντηρήσετε το μαγαζάκι και τη μάσα σας, προτάσσετε τις γενικές, αφηρημένες και εκτός πραγματικότητας θέσεις σας, που καταστρέφουν εδώ και τώρα τη χώρα και ευνοούν την παγκοσμιοποίηση με πρόσχημα ότι αυτό είναι συμβατό με το όραμα της παγκόσμιας ειρήνης που θα επέλθει στον κόσμο, όταν θα επικρατήσει ο «βαθύς κομουνισμός», έτσι κάνετε και στο τρέχον ζήτημα του δημοψηφίσματος. Προτάσσετε το τέλειο και ανέφικτο για να απορρίψετε το λογικό και άμεσο.

«Αγαπητά» συντρόφια. Δεν είστε τίποτε περισσότερο από κουτσοί «λαγοί», «κρυφοί μπαλαντέρ» και «αμορτισέρ» του συστήματος. Έχετε το μαγαζάκι σας στον Περισσό και αγωνίζεστε για τον «άρτο τον επιούσιο» με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε συμβιβασμό. Δεν έχετε καμιά ηθική αναστολή. Είστε το τελευταίο φάντασμα του πάλαι ποτέ κομουνισμού στον πλανήτη, χειρότεροι κι από τους Βορειοκορεάτες.

Στη χειρότερη κρίση που βίωσε μεταπολεμικά η Ελλάδα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε εκλογικά το 5%, παρόλη την τρελή αβάντα που έχετε από το σύστημα. Κάνετε τις βρωμιές σας και μετά τις σκεπάζετε όπως η γάτα τα περιττώματά της.

Να γνωρίζετε ωστόσο ότι οι Έλληνες, μετά την επερχόμενη κατάρρευση της παρούσας κυβέρνησης δεν πρόκειται να στραφούν ούτε στο «μονόφθαλμο αρσενικό» (τον προστάτη σας), όπως περιμένετε και εσείς και οι διεθνείς τοκογλύφοι «οι εχθροί σας», ούτε στο παλαιολιθικό σας κόμμα. 

Οι Έλληνες έχουν πια καταλάβει ότι το μοναδικό κόμμα που τους λέει την αλήθεια είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Και αυτό αντανακλάται στην επιρροή του Λαϊκού Συνδέσμου που άρχισε και πάλι να ανέρχεται με γοργούς ρυθμούς. Θα καταγραφεί όμως και εκλογικά, οψέποτε λάβουν χώρα οι εκλογές, που τόσο επιθυμούν οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Όσο για εσάς μια είναι η ετικέτα που σας κόλλησε ο κόσμος και θα σας ακολουθεί μέχρι την τελική σας εξαφάνιση, αλλά και με την οποία θα μείνετε στην ιστορία:
Κάποτε προδότες, πάντοτε προδότες!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

ἀναδημοσίευσις ἀπό : Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου