" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Κατέλαβαν τά πρῶτα δημόσια κτίρια οἱ τροϊκανοί - Ἐλικόπτερα τῆς ΕΛ.ΑΣ. καί 300 ἀστυνομικοί συνοδεύουν τίς ξένες δυνάμεις κατοχῆς



ΕΦΤΑΣΕ Η ΤΡΟΙΚΑ: Ξεκινά η αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού από τους διεθνείς τοκογλύφους και την μνημονιακή συγκυβέρνηση

Έφτασαν και μπούκαραν ήδη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τα πρώτα κλιμάκια της τρόικα, αποτελούμενα από 54 υψηλόβαθμους και χαμηλόβαθμους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων και θα κάνουν φύλλο και φτερό μέσα στις επόμενες ημέρες όλα τα στοιχεία της Ελληνικής Οικονομίας.

Στις 10 η ώρα το πρωί ξεκίνησε το κομβόι οχημάτων από το Χίλτον, όπου εν τέλει θα κατοικοεδρεύει η τρόικα, και λίγο μετά έφτασε στο Γενικό Λογιστήριο και λίγη ώρα μετά άρχισαν να ακούγονται προς τα έξω τα μέτρα – σοκ που απαιτεί η τρόικα.

Αμέσως μετά την άφιξη των τροϊκανών στο ΓΛΚ, έφτασε ασθμαίνοντας και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δ. Μάρδας, για να χαιρετήσει τους επικυρίαρχους και να τους δώσει ό,τι ζητήσουν. Ενδεικτικές της αμηχανίας που είχε καταλάβει τον νεοφώτιστο μνημονιακό υπουργό ήταν και οι δηλώσεις του, τις οποίες σας παραθέτουμε:

"Ό,τι είναι να μάθετε για τις συναντήσεις θα το μάθετε από τους συντονιστές της διαπραγμάτευσης εκ μέρους της κυβέρνησης. Εμείς είμαστε ένα γραφείο υποστήριξης της διαπραγμάτευσης. Ενημερωνόμαστε και δίνουμε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κυλήσει ομαλά η διαπραγμάτευση"

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η άφιξη των επικεφαλής της τρόικα και θα αρχίσουν και επίσημα οι συζητήσεις για το επόμενο πακέτο μέτρων που θα πρέπει να υπογράψει η μνημονιακή συγκυβέρνηση τέρας του Σύριζα, των Ανέλ, του Πασόκ, του Ποταμιού και της ΝΔ. Οι δε συζητήσεις, όπως και η επιθεώρηση θα είναι κεραυνοβόλα, αφού όπως σημειώνεται από κυβερνητικές πηγές όλα πρέπει να έχουν τελειώσει μέχρι τις 15 Αυγούστου, πριν γυρίσει ο «λαουτζίκος» από τα μπάνια του και αντιληφθεί την ξευτίλα της δήθεν «σκληρής διαπραγμάτευσης».

Θα επακολουθήσει σήμερα επιθεώρηση στην Τράπεζα της Ελλάδος.




Κλείνοντας, αναδημοσιεύουμε από καθεστωτικά μέσα:

Ελικόπτερο και 300 αστυνομικοί για την τρόικα

Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους βρίσκονται τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα. Η ομάδα των τεχνοκρατών πέρασε την είσοδο του κτιρίου στις 10. Την ίδια ώρα δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας καθώς σύμφωνα με το MEGA, γύρω από το κεντρικό ξενοδοχείο όπου διαμένουν βρίσκονται περισσότεροι από 300 αστυνομικοί. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι τις μετακινήσεις τους επιτηρεί ακόμη και ελικόπτερο.

Δείτε το βίντεο του MEGA



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου