" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΣΕ ΣΟΥΛΤΣ: ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΈΘΝΟΣ!

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2015/07/synadinos_strasvourgo.jpg?w=290Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός κατακεραύνωσε στην σημερινή του ομιλία στο ευρωκοινοβούλιο τους τοκογλύφους εκβιαστές, καθώς και την κυβέρνηση Τσίπρα που ετοιμάζεται να υπογράψει ένα νέο επαχθές Μνημόνιο.

Ο Στρατηγός Συναδινός είπε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να αναφερθώ σε σας κ. Σουλτς για την απαράδεκτη παρέμβασή σας όσον αφορά το ελληνικό δημοψήφισμα. Ποιος και με ποια αρμοδιότητα είπατε ότι αν ψηφιστεί το ΟΧΙ οι Έλληνες να ψάχνουν για άλλο νόμισμα. Με ποια νοοτροπία, με ποια αρμοδιότητα, με ποια φασίζουσα νοοτροπία υπεισέρχεστε στα πολιτικά ζητήματα της Πατρίδας μου;
Θα ήθελα να απευθυνθείτε στην γερμανική Καγκελαρία για όσα έπραξε η Γερμανία στους Έλληνες κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. 1.106.000 νεκρούς από απώλειες, εκτελέσεις, ασθένειες και πείνα. 11,5 δισ. κατοχικό δάνειο αναγκαστικό του Γ΄ Ράιχ χωρίς να υπολογιστούν οι τόκοι. Πολλές χιλιάδες δισεκατομμύρια από τις πολεμικές αποζημιώσεις, τις οποίες αρνείστε να συμπεριλάβετε στο χρέος.

Έχετε λοιπόν το θράσος να απευθύνεστε με υποδείξεις σε αυτόν τον υπερήφανο λαό; Πόσο μικρός είστε άραγε κ. Σουλτς σε σχέση με το μεγαλείο ενός έθνους; Θα πρέπει και εσείς και ο κ. Βέμπερ να απευθυνθείτε στην Καγκελάριο της Γερμανίας για τα χρωστούμενα.

Νομίζετε ο Έλληνας θα φοβηθεί και θα σκύψει το κεφάλι που δεν έσκυψε 400 χρόνια δουλείας στην οθωμανική αυτοκρατορία των Τούρκων; Την απάντηση την πήρατε προχθές. ΟΧΙ!

Όχι βέβαια κατηγορηματικά και στην κυβέρνηση Τσίπρα που προετοιμάζεται και προτίθεται να ψηφίσει ένα νέο επαχθές Μνημόνιο για τον ελληνικό λαό. Η ευλογημένη Ελλάδα μπορεί να επιβιώσει με ή χωρίς ευρωζώνη. Η ευρωζώνη θα πρέπει ή να ενοποιηθεί ή να διαλυθεί!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου