" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Τό ἀντισυνταγματικό τόξο ὑπογράφει νέο Μνημόνιο ἐνάντια στήν λαϊκή βούληση

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Το αντισυνταγματικό τόξο υπογράφει νέο Μνημόνιο ενάντια στην λαϊκή βούληση

Ως γνωστόν η χώρα οδηγήθηκε σε ένα δημοψήφισμα επειδή ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απέρριψε τη μνημονιακή πρόταση Γιούνκερ και ακολούθως ζήτησε από τον Λαό να επικυρώσει την απόφασή του. Ο Λαός υπερήφανα είπε «ΟΧΙ» στην μνημονιακή πρόταση Γιούνκερ, αγνοώντας το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν η κυβέρνηση είχε υποβάλλει δικό της μνημονιακό σχέδιο, που ταυτιζόταν κατά 90% με το σχέδιο αυτό.

Τελικώς, όπως βγαίνουν οι πληροφορίες από το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, ο Τσίπρας ήδη δεσμεύτηκε να μεταβεί άμεσα στις Βρυξέλλες, προκειμένου να παρουσιάσει την «ελληνική πρόταση» στους διεθνείς τοκογλύφους. Όπως αναφέρεται, το σχέδιο αυτό θα είναι η τελευταία πρόταση Γιούνκερ, κάποιους αστερίσκους και αυτούς ΑΝ γίνουν αποδεκτοί από τους διεθνείς τοκογλύφους. Ενδεικτικό της σκληρότητας των μέτρων που θα έρθουν είναι το γεγονός ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, συμπεριλαμβανομένου του «κυβερνητικού εταίρου», τόνισαν ότι η υπογραφή της συμφωνίας είναι ευθύνη της κυβέρνησης, αποποιούμενοι της ευθύνης των αιματηρών μνημονιακών μέτρων.

Κοινώς, η συγκυβέρνηση προδίδει για δεύτερη φορά τη λαϊκή εντολή και συμπράττει με τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υπηρέτες τους στην μνημονιακή πρόταση, που μετά βδελυγμίας απέρριψε ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ο Ελληνικός Λαός. Πρόκειται για μία απίστευτη προσβολή απέναντι στον Ελληνικό Λαό, γεγονός που πιστοποιεί ότι μόνο το «ΟΧΙ» της Χρυσής Αυγής ήταν αυθεντικό, αφού απευθυνόταν τόσο στο μνημόνιο των τοκογλύφων, όσο και στο μνημόνιο του Σύριζα.

Οι συριζαίοι και οι Ανέλ αποδεικνύονται εξίσου πολιτικοί απατεώνες όσο και οι λοιποί συνδαιτήμονές τους στο «συμβούλιο», όπου παρακάθησαν από κοινού με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι και το δεκανίκι της πλουτοκρατίας, το ΚΚΕ. Ο Λαός τους απεύθυνε σαφέστατη προειδοποίηση με το δημοψήφισμα να αφήσουν τις κωλοτούμπες και να προχωρήσουν άμεσα στην κατάργηση του μνημονίου, όπως είχαν προεκλογικά υποσχεθεί.

Αντ' αυτού αυτοί προβαίνουν σε μία πρωτοφανή κοροϊδία εναντίον του Ελληνικού Λαού, πηγαίνοντας στις Βρυξέλλες έχοντας στις βαλίτσες τους την πρόταση Γιούνκερ. Η κοροϊδία είναι τόσο μεγάλη που ανάγκασε τον Θεοδωράκη του Μπόμπολα να προβεί σε κίνηση αβρότητας προς τον Τσίπρα, κάνοντας αυτός την πρόταση να μην βγουν στην δημοσιότητα τα πρακτικά της συνεδρίασης, έως ότου έχει υπογραφεί το νέο μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου