" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Bankingnews: Ὁ μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ ἐξαπάτησε 3 φορές τόν λαό! Καμία διαφορά Τσίπρα - Σαμαρᾶ, ἀπέτυχαν καί οἱ δύο!

Bankingnews: Ο μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε 3 φορές τον λαό! Καμία διαφορά Τσίπρα - Σαμαρά, απέτυχαν και οι δύο!
Ο λαός ο δύσμοιρος λαός θα καταλάβει τι εστί αριστερό μνημόνιο όταν θα εφαρμοστεί - Εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνθλιβεί, θα συνθλιβεί εκλογικά γιατί ιδεολογικά έχει καταρρεύσει.

Αν δει κανείς την εξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ από ένα δήθεν επαναστατικό κόμμα με βάση την αριστερή πρόταση της Θεσσαλονίκης και πως κατέληξε σε ένα ακραία μνημονιακό κόμμα δεν μπορεί να μην εξάγει το συμπέρασμα είτε ότι εξαπάτησε την ελληνική κοινωνία, είτε ότι ποδοπάτησε την ιδεολογία του άπαξ και ο Τσίπρας ο αρχηγός του κόμματος συνθηκολόγησε ηττημένος στις Βρυξέλλες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από ένα επαναστατικό κόμμα εξελίχθηκε σε ένα ακραιφνώς μνημονιακό εξ ανάγκης κόμμα που δεν έχει την δυνατότητα να εφαρμόσει ούτε λέξη από το μνημόνιο που αποδέχθηκε. Ο ΣΥΡΙΖΑ τρεις φορές εξαπάτησε τον ελληνικό λαό.

Εξαπάτηση πρώτη

Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήταν μια δέσμη ασυνάρτητων αριστερίστικων απόψεων και ιδεολογημάτων ανεφάρμοστων και επικίνδυνων. Τα σχέδια π.χ. για την εθνικοποίηση των τραπεζών είναι εκτός τόπου και χρόνου μόνο στην Βενεζουέλα και στον Βόρειο Κορέα, υπάρχει εθνικοποιημένο τραπεζικό σύστημα. Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης όχι απλά γελοιοποιήθηκε αλλά ενταφιάστηκε….ήδη έχει γίνει μνημόσυνο.

Εξαπάτηση δεύτερη

Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ως ένα αριστερό κόμμα ενάντια στο μνημόνιο, ενάντια στην λογική της λιτότητας. Πολέμησε το μνημόνιο επί χρόνια και σήμερα εφαρμόζει το χειρότερο μνημόνιο στην ιστορία της Ελλάδος που κοστολογείται σε 12-13,5 δισεκ. ευρώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά εφαρμόζει μνημόνιο αλλά υπέγραψε την θανατική καταδίκη της οικονομίας της χώρας καθώς η Ελλάδα είχε να επιλέξει μεταξύ της αριστερής αποτυχίας του μνημονίου και της αριστερής αποτυχίας του Grexit.  Υποστηρίζουν πολλοί, οι προηγούμενοι απέτυχαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι 1000% αληθές αλλά τι έπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ για να μην αποτύχει; Παγιδεύτηκε στην μίζερη αποτυχία.

Η Ελλάδα διαθέτει μνημόνιο πολύ χειρότερο από τα δύο προηγούμενα, διαθέτει Τρόικα στην Ελλάδα, διαθέτει ύφεση, δεν διαθέτει λύση για το χρέος. Το ερώτημα είναι σε τι διαφέρει ο Τσίπρας από τον Σαμαρά; Σε τίποτε και οι δύο απέτυχαν παταγωδώς.

Εξαπάτηση τρίτη

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας χρησιμοποίησαν το μνημόνιο με τον πιο ντροπιαστικό τρόπο και ταυτόχρονα είπαν συνειδητά ψέματα στον ελληνικό λαό. Τον παρέσυραν σε ένα δημοψήφισμα απάτης, το ΟΧΙ έγινε το απόλυτο ΝΑΙ. Περίπου 3,55 εκατ. 'Ελληνες προδόθηκαν με κατάφορα ψέματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε 6 μήνες είπε ψέματα και εξαπάτησε 3 φορές τον ελληνικό λαό.

Τι είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;

Ένα κόμμα που ποδοπατεί την ιδεολογία του, εξαπατώντας την κοινωνία και λέγοντας άλλα και υλοποιώντας άλλα δεν είναι τίποτε άλλο από πολιτικός τσαρλατάνος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ όμως είναι η εφαρμογή των μνημονίων εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας θα συνθλιβούν. Δεν μπορεί με ανεπάγγελτους, άφρονες και αλκοολικούς να διακυβερνηθεί ο τόπος.

Για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση η διακυβέρνηση Σαμαρά ήταν μια εθνική καταστροφή αλλά δυστυχώς υπάρχουν και πολύ χειρότερα, η αριστερή διακυβέρνηση είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα είναι ακόμη χειρότερη.

Την κεντροδεξιά αποτυχία την πληρώσαμε, θα πληρώσουμε πανάκριβα και την αριστερή αποτυχία. Η Ελλάδα είναι ακυβέρνητο καράβι. Ο λαός ο δύσμοιρος λαός θα καταλάβει τι εστί αριστερό μνημόνιο όταν θα εφαρμοστεί. Εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνθλιβεί, θα συνθλιβεί εκλογικά γιατί ιδεολογικά έχει καταρρεύσει.

www.bankingnews.gr

ἀναδημοσίευσις ἀπό : Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου