" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ψηφίσαμε «ΟΧΙ» γιὰ νὰ βρεθοῦμε μὲ ΟΛΟΥΣ αὐτοὺς ποὺ ἤθελαν τὸ «ΝΑΙ»!!!


Ο λαός εξουσιοδότησε την συγκεκριμένη κυβέρνηση…
 

Αλλά οι δανειστές θέλουν άλλη σύνθεση…
Τελικά γίνεται αυτό που θέλουν οι ξένοι, παρά την μεγάλη κινητηποίηση και τις δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ που στοίχισε το δημοψήφισμα

 Ψηφίσαμε «ΟΧΙ» γιὰ νὰ βρεθοῦμε μὲ ΟΛΟΥΣ αὐτοὺς ποὺ ἤθελαν τὸ «ΝΑΙ»!!!1


«…Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος, μου κατέστη γνωστό ότι οι συμμετέχοντες στο Eurogroup, και λοιποί εταίροι, θα «εκτιμούσαν» την… απουσία μου από τις συνεδριάσεις του, κάτι που ο Πρωθυπουργός έκρινε ότι ίσως βοηθήσει στην επίτευξη συμφωνίας. Για αυτό και αποχωρώ από το Υπουργείο Οικονομικών.
Είναι καθήκον μου να βοηθήσω όσο μπορώ τον Αλέξη Τσίπρα να εκμεταλλευτεί, όπως εκείνος κρίνει, το κεφάλαιο που μας δώρησε ο ελληνικός λαός μέσω του δημοψηφίσματος.
Κι είναι τιμή μου η απαίτηση των δανειστών….»
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Ψηφίσαμε «ΟΧΙ» γιὰ νὰ βρεθοῦμε μὲ ΟΛΟΥΣ αὐτοὺς ποὺ ἤθελαν τὸ «ΝΑΙ»!!!4 
Ψηφίσαμε ΟΧΙ για να μην βρεθούμε να μας εκπροσωπούν χαρούμενες τηλεπερσόνες, σαν τον Θεοδωράκη… Κι αυτό ας το σεβαστεί ο Τσίπρας.
Σκεφτείτε ότι οι πιο άθλιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι αυτής της χώρας μπορούν να επηρεάσουν το 40% των πολιτών και να τους χειραγωγήσουν για να ψηφίσουν ότι βολεύει τα ξένα συμφέροντα. 

Ψηφίσαμε «ΟΧΙ» γιὰ νὰ βρεθοῦμε μὲ ΟΛΟΥΣ αὐτοὺς ποὺ ἤθελαν τὸ «ΝΑΙ»!!!2

 
Αυτοί οι ίδιοι άθλιοι  φρόντισαν να φθάσει η χαρούμενη διαπλεκόμενη τηλεπερσόνα στο να συμμετέχει στα κορυφαία όργανα αποφάσεων της καημένης Ελλαδίτσας.

Ψηφίσαμε «ΟΧΙ» γιὰ νὰ βρεθοῦμε μὲ ΟΛΟΥΣ αὐτοὺς ποὺ ἤθελαν τὸ «ΝΑΙ»!!!3

Σίγμα
Φιλονόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου