" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Η…»ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ» ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ 6ΜΗΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ 170 ΔΙΣΕΚ. ΕΥΡΩ!

TSIPRAS_13_12_slide

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
 
Αρκεί να τα διαβάσει αυτός ο έρμος λαός που επιμένει να εξαπατάται από το παλιό και διεφθαρμένο, που αλλάζει μάσκες και φαντάζει νέο και αδιάφθορο. Αυτός ο λαός που εμπιστεύεται το στείρο και μνημομιολάγνο που οι επικοινωνιολόγοι εμφανίζουν ως φρέσκο και εχθρό των μνημονίων. 
Έτσι, ολημερίς το έσκιζαν οι Συριζαίοι το μνημόνιο, το βράδυ το υπόγραφαν και ο λαός βρισκόταν στις πλατείες ελπίζοντας πως τούτοι «δεν θα ήταν σαν τους άλλους». Μόνο που ήταν σαν τους άλλους. Και εντέλει και χειρότεροι.
 
Όμως, ο κυρίαρχος λαός επέλεξε. Και από το ένα χάος των μνημονίων μας έστειλε στο άλλο. Μόνο που εδώ υπάρχει και η εξαπάτηση του Δημοψηφίσματος το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να σπιλωθεί προφανώς ο θεσμός της συμμετοχικής δημοκρατίας. Αλλιώς πως να εξηγηθεί πως το «ΟΧΙ» που είπαν 3.600.000 Έλληνες, έγινε «ΝΑΙ» σε μια βραδιά από 250 βο(υ)λευτές; 
 
Και η φτώχεια μακραίνει, και μην βλέπεται τώρα που είναι καλοκαίρι και λίγο ξεγελιόμαστε. Ο χειμώνας έρχεται και θα είναι ιδιαίτερα βαρύς για την άδεια τσέπη μας… 
 
Μέσα σε έξι μήνες διακυβέρνησης του Σύριζα η χώρα έχει υποστεί.
 
Ζημία από το ΑΕΠ 2015 με 2016 περί τα 15 δισεκ.
Ζημία από τις καταθέσεις 30 δισεκ.
Ζημία από τα NPLs 27 δισεκ.
Ζημία στην ιδιωτική οικονομία και αγορά όπως το χρηματιστήριο 15 δισεκ. Σε 6 μήνες η εθνική οικονομία υπέστη ζημία 87 δισεκ. ευρώ. 
  Η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υποχρεώθηκε να συνάψει δάνειο 82-86 δισεκ. ευρώ για να καλύψει όλη αυτή την εθνική τραγωδία.
 

Άρα ζημία 87 δισεκ. από τους 6 μήνες διακυβέρνησης της Αριστεράς και 82-86 δισεκ. νέο δάνειο για να καλυφθεί η ζημία που προκάλεσε η διακυβέρνησης της Αριστεράς.

Η αριστερή διακυβέρνηση κόστισε στον ελληνικό λαό 170 δισεκ. ευρώ δηλαδή κόστισε ένα ΑΕΠ.
Αυτό ονομάζεται εθνική οικονομική τραγωδία που θα παραμείνει για αιώνες στην ιστορία. Πως σε 6 μήνες μια επιπόλαιη πολιτική οδήγησε σε ένα κόστος 170 δισεκ. ευρώ.
  Αυτή η παταγώδης αποτυχία θα μείνει ανεξίτηλη για να θυμίζει στην Αριστερά ότι απέτυχε. Παρήλθαν 6 μήνες επιπόλαιων, αφρόνων και απερίσκεπτων διαπραγματεύσεων από την ελληνική κυβέρνηση με το αποτέλεσμα να είναι πλέον γνωστό, φιάσκο. 
Αυτή η παταγώδης αποτυχία να μείνει ανεξίτηλη, για να θυμίζει στην Αριστερά, συνολικά, ότι απέτυχε παταγωδώς. Και αυτή η αποτυχία της συγκυβέρνησης ΣΑΝΕΛ θα πρέπει να συνυπολογιστεί στην συνολική αποτυχία των ψοφοδεξιών και των κλεφτοπασόκων. Δηλαδή ολόκληρου του πολιτικού – (αντι)συνταγματικού τόξου, που στράφηκε εναντίον του Ελληνικού τόξου. Μόνη επιλογή, πλέον, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
 
Υποσημείωση 

Στην ανάλυση μας δεν περιλαμβάνουμε διαφυγόντα κέρδη, επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα, επιπτώσεις στην κτηματαγορά….και προφανώς δεν μπορεί να αποτιμηθεί η λύση για το χρέος…γιατί απλά λύση δεν υπάρχει ακόμη. 

bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου