" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Εἴδηση σόκ: Ἐβραῖοι ἐξτρεμιστές ἔκαψαν βρέφος 18 μηνῶν!

Είδηση σοκ: Εβραίοι εξτρεμιστές έκαψαν βρέφος 18 μηνών!

Ένα βρέφος μόλις 18 μηνών (αυτό, όντως, είναι μωρό, Άντα Ψαρρά, και όχι οι μαντράχαλοι ληστές στο Βελβεντό Κοζάνης, τους οποίους θρασύτατα ονόμαζες «μωρά στο εδώλιο») έχασε την ζωή του, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι της οικογένειάς του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, η οποία όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία φέρεται να οφείλεται σε εμπρησμό από εβραίους εξτρεμιστές. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούμπα Σάμρι δήλωσε ότι στους τοίχους του σπιτιού που πυρπολήθηκε, σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης, ήταν γραμμένο το σλόγκαν «Price Tag», το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από εβραίους εξτρεμιστές. 


Αυτή ήταν η χειρότερη επίθεση από ισραηλινούς εξτρεμιστές από τότε που ένας Παλαιστίνιος έφηβος κάηκε ζωντανός σε αντίποινα για την δολοφονία τριών ισραηλινών από τους απαγωγείς τους, πριν από ένα χρόνο. Το σπίτι, στο χωριό Καφρ Ντούμα, καταστράφηκε από την πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε την ώρα που η οικογένεια κοιμόταν. Επίσης, ένα γειτονικό σπίτι υπέστη σοβαρές ζημιές, αλλά δεν υπήρξαν θύματα καθώς εκείνη την ώρα οι ένοικοί του απουσίαζαν.

Η εξτρεμιστική οργάνωση «Price Tag» κατηγορείται για μια σειρά από εμπρηστικές επιθέσεις σε τεμένη της Δυτικής Όχθης τα τελευταία χρόνια. Η συγκεκριμένη είδηση είναι φρικτή, αλλά πέρασε «στα ψιλά» της ενημέρωσης διεθνώς. Ίσως γιατί το άκουσμα της είδησης αυτής και η ανάδειξη της απεχθούς αυτής πράξης στο μέγεθος που της αρμόζει έρχεται σε αναντιστοιχία με την στρατευμένη παραπληροφόρηση της καθεστωτικής ειδησεογραφίας, η οποία κάτω από το πρίσμα της καταδίκης του «αντισημιτισμού» βρίσκει τον τρόπο για να ανοίγει τον δρόμο σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες.

Δυστυχώς, γι αυτό το βρέφος, το οποίο δολοφονήθηκε κάτω από φρικτές συνθήκες, δεν πρόκειται να δούμε κανένα αφιέρωμα, ούτε από τους επιλεκτικά ευαίσθητους σιωνιστές του ADL, αλλά ούτε και από τους εγχώριους απολογητές (άμεσους και έμμεσους) των ισραηλινών θηριωδιών σε βάρος των  Παλαιστινίων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου