" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ = ΔΑΙΜΟΝΟΚΡΑΤΙΑ


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
 

all the DEMONS in Paris = όλοι οι ΔΑΙΜΟΝΕΣ στο Παρίσι
 

Μια Γερμανίδα δημοσιογράφος, η Margarita Seidler, που βαπτίστηκε ορθόδοξη, αναλύει σε μια μίνι συνέντευξη της όπου παρουσιάζει πολλές χαρακτηριστικές εικόνες, την σημερινή δαιμονοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η δημοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι μια δαιμονοκρατία, μια ένωση του διαβόλου, ένα καθεστώς που προωθεί με κάθε μέσο τις σατανικές δυνάμεις, τα πρότυπα της διαστροφής και τον αφανισμό των λαών της. 


H Margarita Seidder, που σήμερα ζει στην Ρωσία, σαν δημοσιογράφος πήγε στην Ουκρανία και παρακολούθησε όλο το όργιο των δυτικών που επιδίωξαν την ανατροπή της νομιμότητας για να περικυκλώσουν την Ρωσία. Βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των αμυνόμενων στις δολοφονικές επιθέσεις των φασιστών και ναζιστών του Κιέβου. 


Το μικρό βίντεο που παρουσιάζει, δείχνει το πόσο διαβολική έχει γίνει σήμερα η Ευρώπη που κατευθύνεται από σατανικές δυνάμεις και αυτό φαίνεται στα σύμβολα της και στο ίδιο της το σύνταγμα της που προβλέπει την επιβολή της αθεΐας και την υποδούλωση των λαών σε ένα αυταρχικό, τραπεζιτικό, δαιμονικό καθεστώς. 


Στο τέλος δίνει την ελπίδα ότι όλη αυτή η «αυτοκρατορία του διάβολου» θα καταρρεύσει, όπως το προφήτεψε κάποιος Ρώσος καλόγερος και θα πνιγεί στα ίδια τα ανομήματα της. 






ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου