" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

"Ἡ Ἑλλάδα εἶναι νεκρή καί τώρα δέν σώζεται πιά. Τά δάκρυα κι' οἱ κραυγές εἶναι ἄχρηστα"... Συγκλονιστική καταγγελία, μέ προσωπική συμμετοχή τοῦ Paolo Barnard, πώς Βαρουφάκης-Τσίπρας πούλησαν τήν Ἑλλάδα!


Mια συγκλονιστική προσωπική μαρτυρία του Paolo Barnard, συγκλονίζει τα διεθνή ΜΜΕ -στην Ελλάδα υπάρχει σιωπή τάφου για το θέμα- και απαιτεί άμεση απάντηση από μέρους του πρωθυπουργού και του Βαρουφάκη, διότι ουσιαστικά μιλάει με στοιχεία για ξεπούλημα της Ελλάδας.

Η άμεση απάντηση είναι οφειλόμενη, μιας και αν μείνει αναπάντητο, αποτελεί ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και στοιχείο δικογράφου για το μεγαλύτερο έγκλημα: Εθνική προδοσία.
 
Το αλιεύσαμε (εδώ) με τον τίτλο: "Ιδού η αληθινή ιστορία του Βαρουφάκη -χωρίς λογοκρισία και με αδιάσειστα στοιχεία-, από τον Paolo Barnard. Έτσι ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας κορόιδεψε τους πάντες" (Εcco la vera storia di Varoufakis, scritta – senza censura e con prove inoppugnabili – da Paolo Barnard: così l’ex Ministro delle Finanze greco ha fregato tutti.)
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Paolo Barnard, διαβάζουμε τον τίτλο:
 
Γιάνης Βαρουφάκης, η Ντροπή, ο Απατεώνας (YANIS VAROUFAKIS, LA VERGOGNA, IL FALSARIO).
 
Κρίνουμε σημαντικό να το δημοσιοποιήσουμε -αφήνουμε την συνολική μετάφραση σε εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς, ιστοσελίδες επαγγελματιών των ΜΜΕ, Μέγαρο Μαξίμου, ΑΠΕ, Υπουργείο των Εξωτερικών-, ώστε άμεσα να... υπάρξει απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση.
 
Στο κείμενο επισημαίνουμε: "Αυτός [Βαρουφάκης] και ο Τσίπρας παίζουν τους ρόλους μιας αστυνομικής ταινίας του Χόλυγουντ με μια υπέροχη μαεστρία:  ο κακός κι ο καλός (‘bad cop’ & il ‘good cop’), δηλαδή ο κακός αστυνομικός (ο Τσίπρας που πουλιέται στην Τρόικα) κι ο καλός (ο Βαρουφάκης που κρατώντας ψηλά την ελληνική αξιοπρέπεια κλείνει κατάμουτρα την πόρτα στην Τρόικα). Όμως, στην πραγματικότητα είναι στην ίδια ομάδα [team], κι η ομάδα ονομάζεται: Η Ελλάδα στην Ευρωζώνη με κάθε κόστος.
 
Αίμα στους δρόμους;
 
Ολοκαύτωμα για τον Ελληνικό λαό;
 
Δεν έχει καμία σημασία. Να αφήσουμε την κόλαση του ευρώ δεν λαμβάνεται καθόλου υπόψη.
Μεταφορικά: να μείνουμε στο Άουσβιτς, με τον Τσίπρα που αποδέχεται τους φούρνους αποτέφρωσης, με μια μικρή έκπτωση. Ενώ ο Βαρουφάκης αρνιέται κατηγορηματικά και προτιμάει τους μαζικούς τουφεκισμούς. Αλλά, πάντα μέσα στο Άουσβιτς. Ιδού οι επακριβείς αναλογίες μιας ιστορικής ντροπής από τους δύο πλαστογράφους [απατεώνες]".
 
Σημαντικό είναι το τμήμα των στοιχείων που παραθέτει ο συγγραφέας, αναφορικά με το ρόλο της εταιρίας 'Lazard', την οποία είχε χρησιμοποιήσει και ο Σημίτης για να βάλει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και... οφειλές εκείνης της περιόδου, πλήρωσε κανονικά και πρόσφατα ο κ. Βαρουφάκης: "Στις 25 Γενάρη 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει τις εκλογές με 36,3%... Άμεσα μετά τις εκλογές ο νέος Υπουργός Οικονομικών Yanis Varoufakis, ανακοινώνει πως η Αθήνα προσλαμβάνει την παγκόσμια χρηματοπιστωτική εταιρία Lazard, ως σύμβουλο της κυβέρνησης, για τις προσεχείς διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές...".
 
Κι αφού στο μακροσκελές άρθρο-ντοκουμέντο παραθέτει στοιχεία και προσωπική συμμετοχή-μαρτυρία, ο Paolo Barnard, καταλήγει:"Η Ελλάδα είναι νεκρή και τώρα δεν σώζεται πια. Τα δάκρυα κι οι κραυγές είναι άχρηστα" (La Grecia è morta ed è ora insalvabile. Le lacrime e gli strepiti non servono a nulla).
 
Μεταφέρουμε το σύνολο του άρθρου στην ιταλική. Δεν παίρνουμε θέση στο ζήτημα, αλλά αν έστω και ελάχιστα εξ όσων περιγράφονται είναι αληθή, έχει εξαπατηθεί η Βουλή, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και περισσότερο όλων ο Πάνος Καμμένος με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", που δεν είχε καμία άμεση εμπλοκή στο όλο θέμα. 
 
(ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΕΔΩ)
 
ἐλεύθερη σκέψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου