" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ἡ ὑποδούλωσις ὁλοκληρώνεται μὲ ἕναν …νόμο κι ἕνα …ἄρθρον!!!

Έστησαν το πρόβλημα, ένα μίνι οικονομικό Pearl Harbor, για να αποδεχθούμε το νέο ξεπούλημα μ’ …έναν νόμο κι ένα άρθρο.
Το ίδιο ακριβώς έκανε κι ο Ελευθέριος Βενιζέλος, που μας έριξε σε πόλεμο με την Τουρκία, ενώ ήμασταν χρεοκοπημένοι, ώστε να έλθουν οι δανειστές και να στήσουν τον μόνιμο μηχανισμό αφαιμάξεως των Ελλήνων, που λέγεται Τράπεζα της «Ελλάδας».

Ἡ ὑποδούλωσις ὁλοκληρώνεται μὲ ἕναν ...νόμο κι ἕνα ...ἄρθρον!!!5


Οι τοκογλύφοι ζητούν Ανεξαρτητοποίηση της ΕΛΣΤΑΤ. Δηλαδή τον Γεωργίου, υπάλληλο του ΔΝΤ, τα κόμματα τον τοποθέτησαν ή οι τοκογλύφοι;


Ἡ ὑποδούλωσις ὁλοκληρώνεται μὲ ἕναν ...νόμο κι ἕνα ...ἄρθρον!!!3

«Ανεξάρτητη» είναι η Τράπεζα της «Ελλάδας» και είναι ανεξάρτητη από τα συμφέροντα των Ελλήνων και τις επιλογές τους. Ελέγχεται πλήρως από ξένους τοκογλύφους και υπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα.


 Ἡ ὑποδούλωσις ὁλοκληρώνεται μὲ ἕναν ...νόμο κι ἕνα ...ἄρθρον!!!7

Εξίσου «ανεξάρτητη» θα γίνει και η ΕΛΣΤΑΤ και η Εφορία. Οι δανειστές είχαν ορίσει πώς θα λειτουργεί η Τράπεζα της «Ελλάδας», οι δανειστές θα ορίσουν πώς θα λειτουργεί η ΕΛΣΤΑΤ και η Εφορία. Η ανεξαρτητοποίηση θα σημάνει την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ αυτών των αρχών όπως συμβαίνει και 
με την ΤτΕ.

Ἡ ὑποδούλωσις ὁλοκληρώνεται μὲ ἕναν ...νόμο κι ἕνα ...ἄρθρον!!!4

Κι όταν κάτι μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί μπορούν να το αγοράσουν ΜΟΝΟΝ αυτοί που έχουν τα λεφτά, δηλαδή οι τοκογλύφοι. Αν σας φαίνεται παράξενη η ιδιωτικοποίηση της ΕΛΣΤΑΤ ή της Εφορίας,  διαβάστε στα μέτρα την απαίτηση για ιδιωτικοποίηση του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).
Έτσι συμβαίνει πάντα.

Το 2011 επέβαλαν να δημιουργηθεί ανεξάρτητη αρχή με μετόχους (!) και τώρα θέλουν την πλήρη ιδιωτικοποίησή της, ώστε να πάρουν τον έλεγχο της μεταφοράς ρεύματος, όπως πήραν τον έλεγχο εκδόσεως του χρήματος από τα χέρια του κράτους. Αν οι τοκογλύφοι ελέγχουν την οικονομία και την ενέργεια ενός κράτους, δεν χρειάζεται να μπαίνουμε στον κόπο και τα έξοδα να ψηφίζουμε για κυβέρνηση.
Ό,τι και να επιλέξουμε θα γίνει ό,τι πουν οι επικυρίαρχοι.

Κι όταν ακούς τους τοκογλύφους να μιλούν για ανεξαρτητοποίηση και ιδιωτικοποίηση είναι σαν να ακούς τους λύκους να μιλούν για το δικαίωμα των …προβάτων στην ελεύθερη βοσκή. Μόνο αν είσαι καθυστερημένος δεν καταλαβαίνεις που το πηγαίνουν.

Ἡ ὑποδούλωσις ὁλοκληρώνεται μὲ ἕναν ...νόμο κι ἕνα ...ἄρθρον!!!8

Μας έριξαν το δόλωμα με τον Τσίπρα, εμείς τσιμπήσαμε και τώρα θα μας πιουν το αίμα.
Πάντα έτσι έκαναν, πάντα έτσι θα κάνουν γιατί αυτοί βρήκαν την συνταγή και μας κάνουν να βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.


Ἡ ὑποδούλωσις ὁλοκληρώνεται μὲ ἕναν ...νόμο κι ἕνα ...ἄρθρον!!!1

Αν δεν ακολουθήσουμε τις εντολές τους μας σπρώχνουν σε εμφύλιο.
Με κάθε τρόπο καταφέρνουν να πληρώνουμε εμείς το κόστος και της υποταγής και της αντιστάσεως.
300 Βουλευτές και οι ευνοούμενοί τους, 6 εφοπλιστές και 40 δημοσιογράφοι φροντίζουν για την …ομαλή διεξαγωγή της βίαιης αιμοληψίας.
Και είναι τόσο ικανοί που μπορούν να κατεβάζουν τα θύματά τους στους δρόμους να πανηγυρίζουν για την επερχόμενη σφαγή.
Και τώρα ας σκεφθούμε, πότε και με ποιον τρόπο μπορούμε να πάψουμε να είμαστε ηλίθιοι… Ως ηλίθιοι πάντα θα ακολουθούμε τον πιο γοητευτικό ρήτορα, που θα μοιάζει εξωτερικά ένας από εμάς.
Πάντα θα ακολουθούμε αυτόν που θα μιλάει στο στομάχι μας κι όχι στο ανύπαρκτο μυαλό μας, όπως κάνουν οι ψαράδες ρίχνοντας το δόλωμα στην λίμνη.

 Ἡ ὑποδούλωσις ὁλοκληρώνεται μὲ ἕναν ...νόμο κι ἕνα ...ἄρθρον!!!2

Το ψάρι σκέφτεται με το στομάχι του και καταλήγει το ίδιο στο στομάχι του ψαρά, που δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει έναν άλλο ζωντανό οργανισμό ως δόλωμα, για να ξεγελάσει το ψάρι.


Ἡ ὑποδούλωσις ὁλοκληρώνεται μὲ ἕναν ...νόμο κι ἕνα ...ἄρθρον!!!9

Σίγμα

Αυτά τα μέτρα θα περάσουν με νόμο μέχρι την Τετάρτη

ἀναδημοσίευσις ἀπό : Φιλονόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου