" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ενώ οι Έλληνες δίνουν μάχη για ένα κιλό δωρεάν πατάτες η κυβέρνηση δίνει 400.000 ευρώ σε ΜΚΟ για την περίθαλψη των λάθρο!


Εξαθλιωμένοι είναι οι Έλληνες την εποχή τoυ success story της μνημονιακής κυβέρνησης τη στιγμή που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα! Τραγικές είναι οι εικόνες που διαδραματίζονται στη λαϊκή αγορά του Κολωνού.

Tην ίδια στιγμή που οι εξαθλιωμένοι από την πείνα και την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης Έλληνες πολίτες δίνουν μάχη για μια σακούλα πατάτες στις δωρεάν διανομές λαχανικών και ενώ ακόμα δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος από το σκάνδαλο των ΜΚΟ, η κυβέρνηση δίνει σε μία νέα ΜΚΟ 400.000 ευρώ για την "διαπολιτισμική μεσολάβηση σε επιλεγμένα νοσοκομεία", με απλά λόγια για την υγειονομική περίθαλψη των λαθρομεταναστών!
Με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Εσωτερικών Γ.ΜΙχελάκη, το υπουργείο Εσωτερικών διέθεσε 400.000 ευρω σε μια ΜΚΟ που ασχολείται με την υγειονομική περίθαλψη των λαθρομεταναστών στα δημόσια νοσοκομεία.Σε αυτή την χώρα για να έχεις σωστή υγειονομική περίθαλψη και προπαντώς δωρεάν πρέπει να μπεις παράνομα από τα σύνορα.
Γονείς με τα μωρά στην αγκαλιά τους που κλαίνε στέκονται στην ουρά για να παραλάβουν λίγα φρούτα και λίγα λαχανικά δωρεάν.
Οι παραγωγοί βλέποντας τη διαμαρτυρία τους να μετατρέπεται σε... πόλεμο και μην μπορώντας να συγκρατήσουν την ορμή του κόσμου συνέχισαν τη δωρεάν διανομή των προϊόντων τους από τα φορτηγά τους. 
Ο κόσμος ήταν τόσος που στη Λένορμαν η κυκλοφορία διεξαγόταν για ώρες μόνο από μία λωρίδα. 
Στον Κολωνό οι παραγωγοί πήγαν με σκοπό να μοιράσουν 65 τόνους λαχανικών και φρούτων όλων των ειδών, αλλά και 1,5 τόνο ψάρια (γόπα, γαύρο, σαυρίδια). 
Στο Περιστέρι στήθηκαν πάνω από 100 πάγκοι με 70 τόνους προϊόντων.

Πλήθος κόσμου στριμώχθηκε όμως και σε λαϊκή αγορά της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη, όπου 150 παραγωγοί μοίραζαν δωρεάν φρούτα και λαχανικά.
«Από το συνωστισμό του κόσμου έχουμε μέχρι και λιποθυμίες» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, που αριθμεί 5.000 μέλη, Βασίλης Μακρίδης.
Δηλαδή οι Έλληνες δεν έχουν κυριολεκτικά να φάνε, δεν γνωρίζουν τι είναι πλέον η ιατρική περίθαλψη, και ταυτόχρονα πληρώνουν από το υστέρημά τους ώστε ο κάθε παράνομος μετανάστης να έχει φροντίδες υγείας σε "επιλεγμένα νοσοκομεία".
Και σα να μην φτάνουν όλα αυτά, μόλις χθες είχαμε και την κατάπτυστη έκθεση της Διεθνούς Αμνηστείας.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) πρέπει να επιβάλει κυρώσεις στην Ελλάδα για την παράλειψή της να εξαλείψει την τακτική και διαδεδομένη πρακτική της απώθησης προσφύγων και μεταναστών που φτάνουν στα σύνορά της αναζητώντας προστασία, ασφάλεια και καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη» αναφέρει έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας που ως γνωστόν χρηματοδοτείται από ισλαμιστικές οργανώσεις και το κράτος του Κατάρ και προωθεί τον εξισλαμισμό των χωρών της Ευρώπης.
Τα νεοταξίτικα κέντρα εξουσίας θέλουν την πλήρη εξαθλίωση του ελληνικού λαού, την γενοκτονία του και τον εκτοπισμό του σε άλλες χώρες. Αμέσως θα αντικατασταθεί από λαθρομετανάστες για τους οποιους ο σχεδιασμός προβλέπει να γίνουν οι Έλληνες του μέλλοντος. Για να πετύχει αυτό αυτοί πρέπει να έχουν τα πάντα και οι γηγενείς Έλληνες να μην έχουν τίποτα για να μην ελπίζουν σε τίποτα, και ακόμα καλύτερα να πληρώνουν οι ίδιοι για τις ανέσεις των "αντικαταστών".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου