" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗΣ;


images
 
Έκανε πρακτική εξάσκηση στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ Κεντρική Τράπεζα της Βουλγαρίας και τον προσέλαβε (με το ζόρι;) το Τουρκικό Υπουργείο Οικονομικών για να διαπραγματευτεί με το ΔΝΤ (διότι το ΔΝΤ διαπραγματεύεται επιτυχώς ΜΟΝΟ με τους δικούς του ανθρώπους. Αυτό έλειπε να διαπραγματευτεί με κανέναν Τούρκο πατριώτη οικονομολόγο!).
 
Μά ποιός εἶναι ὁ Κρίτων Ἀρσένης;1
 
Είναι γιος της Μαρίας Αρσένη, 30 χρόνια ασταμάτητα διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ κι επιβλήθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο από ή στον Γιώργο Παπανδρέου μαζί με άλλους ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΥΣ (Μόσιαλος, Παναρίτη, Γεωργίου, Χριστοδούλου κλπ) που ήταν υπάλληλοι Νεαταξικών Διεθνών Οργανισμών.
 

Μά ποιός εἶναι ὁ Κρίτων Ἀρσένης;3
 
Επειδή το μαγαζί ΠΑΣΟΚ έκλεισε, για να παραγραφούν τα εκατοντάδες εκατομμύρια που δανείστηκαν και θα πληρώσουμε εμείς… μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι χιλιάδες ψεύτικες δημοσκοπήσεις θέλουν να πείσουν τους ψηφοφόρους ότι είναι πρώτο κόμμα και άρα όσοι θέλουν το ρουσφέτι τους… οδηγούνται να το στηρίξουν ως πρώτο κόμμα προκειμένου να κερδίσει και τα ρουσφέτια να υλοποιηθούν απροβλημάτιστα. 
 
 Μά ποιός εἶναι ὁ Κρίτων Ἀρσένης;4
 
Κανένας πλέον δεν θα τον ειρωνευτεί ξανά για τον «αγώνα» που έδωσε για τις φάλαινες. Το σχετικό άρθρο από την iefimerida είναι του 2012, τότε που έπρεπε να ξεφτιλιστεί ο Γιωργάκης και να στηριχθεί ο Αντωνάκης…
 
Μά ποιός εἶναι ὁ Κρίτων Ἀρσένης;2
 
Σίγμα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου