" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

 

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.

Τού κόσμου οι λαθροθήρες μαζί μαζεύτηκαν στην γη τής αγιοσύνης και τής παλικαροσύνης και μαζί θα ξεκουμπιστούν. Όχι μονάχοι τους, θα έχουν βοήθεια. Την αδάμαστη ελληνική θέληση να γίνουμε από διωκόμενοι διώκτες και δικαστές ελληνικού δικαίου. Και η απόφαση τής μεγάλης δίκης φέρει την Σφραγίδα τού Θεού.

Μάς προκαλούν οι προσωρινοί μας γείτονες Τούρκοι. Έχουν την σιγουριά που τούς παρέχουν οι φίλοι τους, οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες τού κατοχικού καθεστώτος που ονομάζουν «ελληνική» πολιτεία. Εκείνους τούς ψεύτικους προστάτες των ελληνικών συμφερόντων που τα παρέδωσαν στους σιωνιστές τοκογλύφους για να τα κάνουν πολυφυλετικά μα και οθωμανικά σε μια μικρότερη Ελλάδα. 

Είδαμε λοιπόν τούς Τούρκους να μάς βάζουν τουρκικά στρατιωτικά εμβατήρια μέσα στην Ελεύθερη Θράκη Μας δια τού εκείθε κόμματος που έχει αποδεχτεί το ψευτορωμέϊκο. Είδαμε ακόμη στα νερά τής νήσου μας Κω να αποβιβάζονται μερικοί ακόμη ισλαμιστές λαθρομετανάστες, από αυτούς που κάνουν τις ψεύτικες επαναστάσεις, τούς «συμπολίτες μας» που θέλουν να ενσωματώσουν για ψήφους οι γραικύλοι πολιτικάντηδες. 

Είδαμε ακόμη τον Τούρκο δουλέμπορο που έφερε τούς λαθροεισβολείς να πέφτει νεκρός από τα προειδοποιητικά πυρά τού Ελληνικού Λιμενικού, αφού προσπάθησε να εμβολίσει τέσσερις φορές το ελληνικό σκάφος! Το θράσος του πήγαζε από την δουλικότητα των αρχοντοραγιάδων, αλλά οι αρχοντοραγιάδες δεν είναι η Ελλάδα. Και η τουρκική τακτική για την δια ισλαμοποιήσεως κατάκτηση τής Ελλάδος ταυτίζεται με αποδείξεις με την επιδίωξη τού Νεοταξικού Κτήνους και των ψευτορωμιών του να μάς αλλοιώσουν εθνικά και θρησκευτικά. 

Να γιατί μάς φέρνουν και αντιρατσιστικούς νόμους και μεταναστευτικούς κώδικες και Τεμένη και οικουμενισμούς και διώξεις τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Θέλουν τα κλειδιά τής Πατρίδος μας και τον πλούτο της και τα εδάφη μας, χωρίς τούς αυθεντικούς κύρηδες τής Ιερής Γης, τούς Έλληνες. Όμως δεν τα έχουν υπολογίσει καλά. Και η οικονομική κρίση μαζί με τον γενικό πόλεμο που σκαρώνουν οι «δυνατοί», τούς έχει κάνει ήδη απρόσεκτους. 

Στην Ουκρανία οι παγκοσμιοποιητές άνοιξαν την φιάλη τής πολεμικής καταιγίδας. Το αίμα άρχισε και δεν θα σταματήσει, παρά όταν αδυνατίσουν οι δήθεν ισχυροί. Όμως στα νερά μας οι σκλάβοι τους με το σηκωμένο κεφάλι, οι Τουρκομογγόλοι ξεφεύγουν λίγο από τις νεοταξικές διαταγές. Θέλουν πριν ξεψυχήσουν να βρουν διέξοδο. Και αμολύουν πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα στα νερά μας. 

Στο Βόρειο Αιγαίο τις προάλλες ξεμύτισαν τέσσερα οπλισμένα τουρκικά αεροσκάφη μαζί με ένα ελικόπτερο από τουρκικό πολεμικό πλοίο. Είχαμε τρεις παραβιάσεις τού εθνικού εναερίου χώρου. Σε κείνη όμως την περίπτωση, τα τουρκικά αεροπλάνα αναγνωρίστηκαν και καταδιώχτηκαν από αντίστοιχα ελληνικά έως τον Βόσπορο που πάλι ελληνικός θα γίνει από την Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται. 

Βιάζονται τα δουλικά, όπως βιάζονται και τα αφεντικά. Έχουν βάλει τα όπλα τους στο Μόσκοβο και στην Μεσόγειο. Αλλά από Ουκρανία και Συρία, στο Αιγαίο θα σπάσουνε τα μούτρα τους. Βιάζονται και οι προδότες πολιτικάντηδες με την ψεύτικη ελληνική λαλιά και την σκοτεινή ψυχή, αλλά κεφαλικοί φόροι, σίδερα και μπασταρδέματα μήτε που θα σταθούν στην Αληθινή Ελλάδα. 

Καταδιώκουμε τον μισελληνισμό όπου τον βρίσκουμε. Δίχως ανάσα, δίχως αναπαμό. Να ποια είναι η οδός. Όποτε το κάμαμε και όποτε ξανασυμβαίνει, ο εχθρός λιγοψυχά και χάνεται. Ξανά λοιπόν μπροστά, στην μάχη τής ζωής μας. Πίστη, Ενότητα, Λεβεντιά και Πολεμική Αρετή χρειάζεται. Φέρσιμο Ελληνικό, Πατριωτικό, Εθνικιστικό. 

Τα σάπια καθεστώτα με πάταγο πέφτουν. Οι γερές επαναστάσεις είναι αυτές που φροντίζουν να σβηστεί και το παραμικρό ίχνος τής σαπίλας. Είμαστε στο καλύτερο οικόπεδο τής οικουμένης. Γερό και για σιτοβολώνας, γερό και για κάστρο. Και τούς εξωτερικούς κινδύνους τούς λύνεις ωσάν τον Γόρδιο Δεσμό που έλυσε ο Μεγαλέξανδρος, τρανώνοντας τον Ελληνισμό. Τον δε δρόμο τής Επανάστασης τον έδειξε ο Κολοκοτρώνης κατά την Κωνσταντινούπολη. 


Αυτή η Πατρίδα είναι δική μας και θα την πάρουμε στα χέρια μας, είτε το θέλουν οι τύραννοι είτε όχι. Το Δικαστήριο τής Ελληνικής Φυλής στήθηκε ήδη. Είμαστε και θα παραμείνουμε κυρίαρχη Φυλή στο Αίμα, στην Συνείδηση και στην Γη που ορίζουμε. Κοινωνία Ελληνική και Μεγάλη Ελλάδα. Ούτε ξένα σώματα ούτε ξένα θελήματα. Πανελληνισμός και Ορθοδοξία.

Εθνικιστικός Αγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου