" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ο εθνομηδενισμός των αριστερών με τα λόγια της διεθνούς πλουτοκρατίας των παγκοσμιοποιητών

"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης."
- Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) Τεύχος 1974, σελ. 558

"Θα έχουμε Παγκόσμια Κυβέρνηση, είτε το θέλουμε είτε όχι. Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι έαν η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα επιτευχθεί με συναίνεση ή με κατάκτηση"
- Πολ Βάρμπουργκ, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), αρχιτέκτονας του αντισυνταγματικού συστήματος της ιδιωτικής Federal Reserve, μέλος της δυναστείας μεγαλοτραπεζιτών Βαρμπουργκ, απευθυνόμενος προς την Γερουσία των ΗΠΑ, 17/2/1950

"Ο κύριος σκοπός του Συμβουλίου των Εξωτερικών Σχέσεων είναι να προωθήσει τον αφοπλισμό της εθνικής κυριαρχίας των Η.Π.Α. και της εθνικής ανεξαρτησίας, και να μας βυθίσει σε μια πανίσχυρη, ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση."
- Ναύαρχος Τσέστερ Βαρντ, πρώην μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR)

"Από τη στιγμή που τα ηγετικά μέλη της σκιώδους κυβερνήσεως του CFR αποφασίσουν ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α. πρέπει να υιοθετήσει μια συγκεκριμένη πολιτική, οι πλέον ουσιώδεις ερευνητικές εγκαταστάσεις του CFR εργάζονται ώστε να αναπτύξουν επιχειρήματα, διανοητικά και συναισθηματικά, ώστε να υποστηρίξουν την νέα πολιτική και για να φέρουν σε σύγχυση και ανυποληψία, διανοητικά και πολιτικά, την οποιαδήποτε αντίσταση".
- Ναύαρχος Τσέστερ Βαρντ, πρώην μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR)


Richard N. Haas
"Κάποιες κυβερνήσεις είναι προετοιμασμένες να δώσουν κομμάτια της εθνικής τους ανεξαρτησίας για να αντιμετωπίσουν την απειλή των κλιματικών αλλαγών." (σχ. Δηλαδή το τρομολαγνικό κλίμα που η ελίτ χτίζει γύρω από το φαινόμενο ΑΠΑΤΗ της παγκόσμιας υπερθέρμανσης)
- Ρίτσαρντ Ν. Χαας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων

"...η εθνική ανεξαρτησία θα πρέπει να ξαναοριστεί εάν θέλει να συμβαδίσει με την παγκοσμιοποίηση."
- Ρίτσαρντ Ν. Χαας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων

"Η παγκοσμιοποίηση λοιπόν υπονοεί ότι η εθνική ανεξαρτησία... πρέπει να εξασθενήσει.." (σχ. εννοούν να εξαφανιστεί)
- Ρίτσαρντ Ν. Χαας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων

"Τα κράτη θα πρέπει να δράσουν σοφά ώστε να εξασθενήσουν την εθνική τους κυριαρχία για να προστατευτούν..." (σχ. Απίστευτη δήλωση! Υπονοεί ότι όσα έθνη/κράτη αντισταθούν στη νέα τάξη θα απειληθούν και θα κινδυνέψουν!)
- Ρίτσαρντ Ν. Χαας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων



D. Rockefeller
Για πάνω από ένα αιώνα, ιδεολογικοί εξτρεμιστές και στα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος χρησιμοποίησαν γνωστά περιστατικά για να επιτεθούν στην οικογένεια Ροκφέλερ για την υπερβολική επιρροή που ισχυρίζονται ότι έχει πάνω στα οικονομικά και πολιτικά ιδρύματα της Αμερικής. Μερικοί ακόμα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος κάποιας μυστικής σκευωρίας που εργάζεται εναντίον των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένεια μου και εμένα ως "Διεθνιστές"(σχ.Παγκοσμιοποιητές) που συνωμοτούν με άλλους ανά τον κόσμο για να χτίσουν μια πιο ενιαία παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή - έναν ενιαίο κόσμο (σχ.Παγκόσμια κυβέρνηση) ... Εάν αυτή είναι η κατηγορία, τότε είμαι ένοχος και είμαι περήφανος γι'αυτό"
Ντ. Ροκφέλερ Διεθνής Τραπεζίτης - Απομνημονεύματα 2002, σελ.405 (παραδεχόμενος τη συνωμοσία)

"Είμαστε πάνω στο όριο μιας παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια κατάλληλη μεγάλη κρίση (σχ. 11η Σεπτεμβρίου - Οικονομικό Κράχ) και τα έθνη θα αποδεχτούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη" - Ντ.Ροκφέλερ, επίτιμος πρόεδρος Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Τριμερής Επιτροπή, Διεθνής Τραπεζίτης, απευθυνόμενος προς τα Ηνωμένα Έθνη, 14 Σεπτεμβρίου 1994

"Είμαστε ευγνώμονες στην Ουάσιγκτον Ποστ, στους Νιού Γιορκ Τάιμς, στο Περιοδικό Τάιμ και άλλες μεγάλες εκδόσεις που οι διευθυντές τους συμμετείχαν στις συναντήσεις μας (σχ. CFR, bilderberg, trilateral) και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για εχεμύθεια (σχ. Ολικό συντονισμένο πληροφοριακό μπλακάουτ των μεγάλων ΜΜΕ για τις συναντήσεις CFR, bilderberg, trilateral).
Θα ήταν αδύνατον για εμάς να αναπτύξουμε τα σχέδια μας για τον κόσμο (σχ. συνωμοσία για Παγκόσμια κυβέρνηση των διεθνών τραπεζιτών κάτω από τον συντονισμό μιας ολιγομελούς μη εκλεγμένης ελιτ) εάν ήμασταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια.
Άλλα ο κόσμος σήμερα είναι ποιο έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερ-εθνική κυριαρχία μιας διανοούμενης ελιτ και διεθνών τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που δοκιμάστηκε τους προηγούμενους αιώνες
"(σχ. Το επιδιωκόμενο από την ελίτ τέλος της ανεξάρτητης κυριαρχίας των εθνών-κρατών και η προσπάθεια τους να ελέγξουν όλο τον κόσμο μέσω της παγκοσμιοποίησης) - Ντ.Ροκφέλερ (5 Ιουνίου 1991 - Κατά την έναρξη της συνάντησης της λέσχης Μπιλντερμπεργκ στη Γερμανία, η ομιλία ηχογραφήθηκε από μέλος της Σουηδικής αντιπροσωπείας)

Carroll Quigley

"Το Συμβούλιο των Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) είναι το αμερικανικό παράρτημα μιας εταιρείας που ξεκίνησε από την Αγγλία ... (και) ... πιστεύει ότι τα εθνικά σύνορα θα πρέπει να εξαλειφθούν για να ιδρυθεί μια Παγκόσμια Κυβέρνηση."
- Καθηγητής ιστορίας Κάρολ Κούιγκλει, Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν, Μέντορας του Μπιλ Κλίντον, τα γράφει στο βιβλίο του "Τραγωδία και Ελπίδα" (σχ. Το CFR προήλθε από τις συνεδρίες στρογγυλής τραπέζης του Λονδίνου και τον Σέσιλ Ροουντς υπερπλούσιο αποικιοκράτη μεγαλέμπορα Διαμαντιών Ν.Αφρικής)

"Τα Ηνωμένα Έθνη, ανέφερε σε ένα κοινό στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, δεν ήταν ικανά,-- ούτε μπορούν να είναι ικανά-- να διαμορφώσουν μια νέα παγκόσμια τάξη την οποία τα γεγονότα τόσο ακαταμάχητα απαιτούν." ... Η νέα παγκόσμια τάξη που θα απαντήσει τα οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά προβλήματα, επειγόντως απαιτεί οι Ηνωμένες Πολιτείες να αναλάβουν την ηγεσία ανάμεσα στους ελεύθερους ανθρώπους για να κάνουν τις υποκείμενες έννοιες και προσδοκίες για εθνική ανεξαρτησία να αποκτήσουν πραγματικό νόημα διαμέσου της προσέγγισης των Ομοσπονδιών." (δηλαδη υπονοεί παράδοση της εθνικής ανεξαρτησίας-κυριαρχίας σε παγκοσμιοποιημένες ομοσπονδίες όπως η Ευρωπαική Ένωση και η Β.Αμερικανική Ένωση)
- Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης - Νέλσον Ροκφέλερ, σε ένα άρθρο του με τίτλο "Ο Ροκφέλερ καλεί τους ελεύθερους ανθρώπους να ενωθούν, καλέι στο Χάρβαρντ για να ωθήσει προς το χτίσιμο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης", Τάιμς της Νέας Υόρκης, Φεβρουάριος 1962
 

Στον 21ο αιώνα τα έθνη όπως τα ξέρουμε θα θεωρούνται ξεπερασμένα, όλα τα κράτη θα αναγνωρίσουν μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΗ. Η εθνική ανεξαρτησία δεν ήταν τελικά τόσο καλή ιδέα!" - Στρομπ Ταλμποτ υφ.υπουργός εξωτερικών της προεδρίας Κλίντον (περιοδικό TIME)


Όλες τις παραπάνω δημόσιες δηλώσεις εθνομηδενισμού και καταστροφής της εθνικής ανεξαρτησίας και εθνικής κυριαρχίας των εθνών/κρατών τις έχουν κάνει υπερ-υπερ-πλούσιοι διεθνείς τραπεζίτες με κολοσσιαίες ορατές και αόρατες περιουσίες, ή οι διορισμένοι από αυτούς αντιπρόσωποι τους - μαριονέτες τους σε κυβερνήσεις ιμπεριαλιστικών-αποικιοκρατικών υπερδυνάμεων και ισχυρούς οργανισμούς-λέσχες που ίδρυσαν πάλι οι διεθνείς τραπεζίτες (π.χ. πανίσχυρες πολιτικές λέσχες επιρροής, όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων C.F.R.).


Είναι παράξενο που στις αρχές του 21ου αιώνα βλέπουμε να συμπλέουν ΑΠΟΛΥΤΑ οι εθνομηδενιστικές θέσεις και επιδιώξεις ιδρύσεως Παγκόσμιας Κυβέρνησης των Υπερπλουσίων Διεθνών Τραπεζιτών (Διεθνών τοκογλύφων) με «κομμουνιστικές» αριστερές και ακρο-αριστερές θέσεις και ομάδες.
 

Αυτά να τα εμπεδώσουν καλά οι νοήμονες αριστεροί εντός της χώρας μας, οι δήθεν «ενάντιοι στην διεθνή πλουτοκρατία και στο διεθνές κεφάλαιο» ώστε να προβληματιστούν και να συνειδητοποιήσουν από πού προέρχεται σήμερα η κύρια χρηματοδότηση του εθνομηδενισμού και της προώθησης της παγκοσμιοποιήσεως του διεθνούς κεφαλαίου, με κολοσσιαία ποσά που ρίχνονται καθημερινώς σε προπαγανδιστικό υλικό και ψυχολογικό και προβοκατόρικο πόλεμο διαλύσεως των εθνών και ειδικώς εθνών μεγάλης παράδοσης, ιστορίας, πολιτισμού και βάθους χρόνου όπως η Ελλάδα .

Και αφού το κάνουν αυτό ας ανιχνεύσουν μετέπειτα την εθνική και φυλετική καταγωγή αυτών των τραπεζιτών, αλλά και ποια κράτη μένουν ανενόχλητα και προστατευόμενα από την εθνομηδενιστική καλοσχεδιασμένη και καλοχρηματοδοτούμενη καμπάνια τους.

Ανδρομέδιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου