" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΝΤΥ ΑΛΕΞΗ: ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ!!!

Στο στόχαστρο του Θεόδωρου Πάγκαλου βρέθηκε εκ νέου σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την απουσία του από το δεύτερο ευρω-ντιμπέιτ.
Έπειτα από τις χθεσινές του δηλώσεις, ότι οι πολιτικές του τοποθετήσεις είναι «ακραίες», ακόμα και για την ευρωπαϊκή Αριστερά, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι θα ήταν καλό ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ να αποφύγει και τα άλλα ντιμπέιτ, «γιατί θα γίνει ρεζίλι».

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM και απαντώντας σε ερώτηση για την απουσία του κ. Τσίπρα, ο κ. Πάγκαλος είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν σαν να με ρωτούσατε γιατί δεν πήγε ο Μανδραϊκός στον τελικό του Champions League να παίξει με τη Ρεάλ».


Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, με την ταχύτητα και με τις έννοιες που περιλάμβανε το χθεσινό ντιμπέιτ, «ο κ. Τσίπρας δεν είχε τίποτα να πει και δεν θα μπορούσε να πει τίποτα».
Όπως εξήγησε, «το πρόβλημα με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ότι δεν ξέρει γλώσσες -που δεν ξέρει, δηλαδή- όχι γιατί δεν είναι συνομιλητής κάποιου επιπέδου, αλλά γιατί δεν έχει σχέση με τα θέματα. Είναι εντελώς αδαής».

Μάλιστα, είπε ότι ο κ. Τσίπρας πήρε τη σωστή απόφαση και δεν πήγε στα δύο ντιμπέιτ και τον προέτρεψε να αποφύγει και τα άλλα ντιμπέιτ, «γιατί θα γίνει ρεζίλι αναπόφευκτα».


 stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου