" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Επιμένει στην πρωτοφανώς ξεδιάντροπη φιλότουρκη νεοταξίτικη πρόκλησή του ο ΣΥΡΙΖΑ: «Το "σύστημα" τους διαχωρίζει σε Πομάκους και Ρομά ενώ είναι όλοι Τούρκοι»!

Επιμένει στην πρωτοφανώς ξεδιάντροπη φιλότουρκη νεοταξίτικη πρόκλησή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με μία νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης εναντίον της Ρομά πρώην υποψήφιας για τις ευρωεκλογές Σαμπιχά Σουλεϊμάν, κατά της οποίας διατυπώνει κάθε είδος ευφάνταστης κατηγορίας, μετατρέποντας το θύμα σε θύτη, κοινώς βγάζοντας το «άσπρο» «μαύρο».
 
Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, η Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης παίρνει θέση για το ζήτημα των ημερών που είχε επίκεντρο την Ξάνθη και απασχόλησε πανελλαδικά την πολιτική σκηνή. Παράλληλα, οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη επαναλαμβάνουν τις θέσεις του κόμματός τους για τη μειονότητα. 
 
«Η υποψηφιότητα της Σουλεϊμάν Σαμπιχά για τις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν τόσο αθώα και κυρίως μια “καλή υποψηφιότητα” από τη μειονότητα, όπως εσκεμμένα συνεχίζει να παρουσιάζεται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
 
«Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης γνωρίζει τον πραγματικό ρόλο και τις σκοπιμότητες, που υπηρετεί μια υποψηφιότητα, όπως αυτή της κ. Σουλεϊμάν Σαμπιχά και γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια στη Θράκη και ειδικότερα στη Ξάνθη, τις δραστηριότητες της. 
 
«Δεν θα υπήρχε καμία αντίρρηση για οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα ρομά, που θα εκπλήρωνε τις βασικές προϋποθέσεις του υποψηφίου. Άνθρωπος της Αριστεράς με ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο, την κοινωνία την δημοκρατία. 
 
«Η μειονότητα διαιρείται, εσκεμμένα, σε τρία κομμάτια (πομάκοι, τουρκογενείς, ρομά). Η (άκρο)-δεξιά-πατριωτική αφήγηση του συστήματος, αρκετά συνοπτικά και περιγραφικά, μιλά για την καταπίεση, που υφίστανται τα δύο κομμάτια από τους τουρκογενείς, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του τούρκικου προξενείου.
 
(Σ.σ. Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ καταργεί εθνομηδενιστικά τις εθνοτικές ομάδες Πομάκων και Ρομά επιδεικνύοντας ρατσισμό γκεμπελικών διαστάσεων)
 
«Συντονιστής της άμυνας απέναντι στην τούρκικη πολιτική (τουρκοποίηση, κοσσοβοποίηση της Θράκης κτλ) είναι το ΥΠ.ΕΞ. 
 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται απέναντι σε αυτό το δίπολο, το οποίο στη δεδομένη περίοδο έχει κοινό πολιτικό συμφέρον από την αποδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ και την εκ νέου ανάδειξη ελεγχόμενων πολιτικών παραγόντων της μειονότητας (κυρίως ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ).
 
«Από τη μια πλευρά ασκείται κριτική προς τους 2 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη, πως δεν είναι βουλευτές της μειονότητας, αλλά του κόμματος, άρα δεν εκπροσωπούν επάξια τη μειονότητα.
 
«Από την άλλη οι 2 βουλευτές κατηγορούνται ως πράκτορες της Άγκυρας, με τη συνήθη πρακτική όλα αυτά τα χρόνια. Ο διαχωρισμός αυτός της κοινωνίας (σ.σ. "διαχωρισμός" σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ) βολεύει και τις 2 πλευρές, οι οποίες εν τέλει έχουν κοινό παρανομαστή, τα κατεστημένα κόμματα. 
 
«Η εκλογή δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενων από τη μειονότητα, σε Ξάνθη και Κομοτηνή, έχει ανατρέψει τις ισορροπίες και το ενδεχόμενο της εδραίωσης του ΣΥΡΙΖΑ και στις επερχόμενες εκλογές απειλεί ακόμη περισσότερο το σύστημα και τους στημένους μηχανισμούς.
 
«Οι διαχρονικές πολιτικές καταπίεσης και διαχωρισμού της κοινωνίας(μειονότητα-πλειονότητα, τριμερής διαίρεση της μειονότητας) λειτουργούν προς όφελος των συντηρητικών και κυρίαρχων δυνάμεων και σήμερα παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία, για την ουσιαστική αποδυνάμωση όσων επενδύουν πολιτικά στον διαχωρισμό, τον κοινωνικό αυτοματισμό και την όξυνση.
 
«Πρωταρχικό ρόλο παίζει εδώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, ο βουλευτής που εκπροσωπεί ολόκληρη την πόλη, όλους τους πολίτες του νομού και έχει την αμέριστη στήριξη, συμπαράσταση και εμπιστοσύνη της οργάνωσης Ξάνθης. 
 
«Το δικαίωμα του ελεύθερου αυτοπροσδιορισμού σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο είναι αδιαπραγμάτευτο και κανένας δε μπορεί να επιβάλλει σε κανέναν τίποτα και κυρίως το κράτος στους πολίτες.
 
«Διαχρονικά αυτή τη θέση υπηρετούμε και για αυτό κάνουμε λόγο αποκλειστικά για μειονότητα, χωρίς προσδιορισμούς (εθνικούς, θρησκευτικούς κτλ).
 
«Η ενότητα του κόσμου της εργασίας, ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι η στρατηγική, που με επιμονή υπηρετούμε και έχει οδηγήσει σε αρκετά αδιέξοδα, πολιτικούς μας αντιπάλους. Την ενότητα αυτή προσπαθούν να εμποδίσουν με κάθε τρόπο και κόστος. 
 
«Άνθρωποι της μειονότητας, όπως η Σουλεϊμάν Σαμπιχά (ρομά), λειτουργούν ως τα θύματα της πολιτικής του προξενείου! 
 
«Η ίδια προσωπικά και η δράση της μας είναι γνωστή από 15ετίας και είναι πάγια η επιλογή μας, να μην έχουμε καμία επαφή με την ίδια, αλλά και με τους κύκλους που συναλλάσσεται. 
 
«Ποιο συγκεκριμένα η κ. Σουλεϊμάν Σαμπιχά δεν αποτελεί επιλογή από τη μειονότητα, δεν την εκφράζει και προκαλεί έντονες αντιδράσεις όχι μόνο στη μειονότητα, αλλά και στην πλειονότητα.
 
«Ο ρόλος της είναι γνωστός, όλα αυτά τα χρόνια (συνεργασία με τον μεγαλοεργολάβο Εμφιετζόγλου και Δίκτυο 21, μαύρες χρηματοδοτήσεις του ΥΠ.ΕΞ, “πολιτικό σουλάτσο” σε ΔΗΜΑΡ, ΑΝ.ΕΛ, ΠΑΣΟΚ, επαφές με Αμερικάνο πρόξενο, “διαχειρίστρια” προγραμμάτων επιμόρφωσης ρομά κτλ). 
 
«Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα δούμε ποιοι ενοχλήθηκαν από τον συγκεκριμένο αποκλεισμό.
 
«Άνθρωποι του συστήματος, ακροδεξιά και δεξιά στοιχεία, εξαρτημένες φυλλάδες που αντιμάχονται τον ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι γραφικοί πλέον πολιτικοί (Πάγκαλος), ανώνυμοι πατριδοκάπηλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
 
«Έχουμε την συνείδησή μας ήσυχη και πράξαμε το αυτονόητο. Αυτοί που έφεραν την καταστροφή στον τόπο δεν έχουν το δικαίωμα να κουνούν το δάχτυλο. 
 
«Στις 18 και στις 25 του Μάη οι πολίτες θα δώσουν την απάντηση και θα είναι μόνο η αρχή».
 
Όπως αποδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί στην υπόθεση Σαμπιχά την ίδια πάγια τακτική εξίσωσης του εθνικιστικού πατριωτισμού με το… εθνομηδενιστικό νεοταξισμό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ - και φυσικά κατ’ επέκταση και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό πώς δεν το έχουν αντιληφθεί μέχρι σήμερα;
 
Επιπλέον εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται για πρώτη και μοναδική φορά μέχρι σήμερα στα συστημικά ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία… «έτσι για αλλαγή» είπαν μία φορά και κάτι σωστό: καταδίκασαν δηλαδή την απαράδεκτη αποπομπή της Σ. Σαμπιχά!
 
Είναι η ίδια σχιζοφρένεια την οποία επέδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ και όταν έδιωξε τον Καρυπίδη και όταν μετά τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου-Κασιδιάρη για τις πολιτικές διώξεις της συγκυβέρνησης κατά της ΧΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη ΝΔ για… «παρασκηνιακές σχέσεις» με το Λαϊκό Σύνδεσμο!
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου