" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! (ΦΩΤΟ)

p1

Ποιος νομίζετε πως ήταν ο πρώτος άνθρωπος που χαιρέτισε η Μέρκελ μόλις προσγειώθηκε από το αεροπλάνο; Ο Αντώνης Σαμαράς; Όχι χάσατε…
Ο άνθρωπος που χαιρέτισε πριν τον πρωθυπουργό , για να δείτε και ποιος μας κυβερνάει σε αυτή τη χώρα, ήταν ο Σταύρος Παπασταύρου , ο άνθρωπος γέφυρα ανάμεσα στη Siemens , στο Χριστοφοράκο και τον Καραβέλα, ήτοι με τους φυγόποινους για το μεγάλο σκάνδαλο.

p1

Ο λεγόμενος “Μπουμπλής” ή Σταύρος Παπασταύρου ήταν αυτός που δέχτηκε πρώτος τον χαιρετισμό της Γερμανίδας καγκελαρίου.

ppppp

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο “Μπουμπλής” είναι κολλητάρι των καταζητούμενων που προαναφέραμε αλλά και η σύντροφός του ακούει στο όνομα κ. Μαρί Αγαλιώτου που  είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Siemens Hellas. Mάλιστα η κυρία Αγαλιώτου πληρώνεται με το αξιοσέβαστο ποσό των 12.000ευρώ !!!
Aυτοί μας κυβερνάνε….

sam1
Ο Σταυρος Παπασταύρου είναι ο κύριος ακριβώς πίσω από τη Μέρκελ

Ετοιμάζει την αποχώρηση του ο Στουρνάρας;

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

Εντύπωση έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι φήμες οι οποίες θέλουν τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να αλλάζει «πόστο» στον Γιάννη Στουρνάρα, και να τοποθετεί στην θέση του τον Σταύρο Παπασταύρου. 
Τα σενάρια έχουν φουντώσει λόγω της λήξης της θητείας του Γιώργου Προβόπουλου στην Τράπεζα της Ελλάδος, και φημολογείται ότι ο Γιάννης Στουρνάρας θα είναι ο νέος Διοικητής της ΤτΕ. 
Το «καυτό» χαρτοφυλάκιο του Οικονομικών ωστόσο δεν θα μείνει ακέφαλο, καθώς θα το αναλάβει όπως δημοσιέυει το tovima.gr, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, και συνεργάτης του κ. Στουρνάρα, Σταύρος Παπασταύρου. 

Ποιος είναι όμως ο «άγνωστος» στο ευρύ κοινό κ. Παπασταύρου; 
Ο σύμβουλος του Μεγάρου Μαξίμου έδειξε γρήγορα τις ικανότητές του και έγινε σύντομα απαραίτητος με συνέπεια ο Αντώνης Σαμαράς να τον αξιοποιήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα….
Σημαντικό ρόλο στην πορεία του έπαιξαν και οι γνωριμίες του οι οποίες του επέτρεψαν με τον κατάλληλο χειρισμό του ιδίου να ελίσσεται στον οικονομικό χώρο. 
Ο πρωθυπουργός είχε ορίσει τον κ. Παπασταύρου γραμματέα Διεθνών Σχέσεων την πρώτη περίοδο που έγινε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και σύντομα μπήκε στο στενό περιβάλλον του.
Επαφές είχε και με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή ο οποίος τον είχε εντάξει μάλιστα και στο στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.
 Πριν από μήνες πάρα πολλοί ξαφνιάστηκαν όταν σε συνέντευξη του κ. Σαμαρά σε κυριακάτικη εφημερίδα επελέγη να δημοσιευθεί στην ίδια σελίδα φωτογραφία του Πρωθυπουργού με τον κ. Παπασταύρου που είναι από τους πιο εχέμυθους, ικανούς και αποτελεσματικούς συνεργάτες του.

Ο Σταύρος Παπασταύρου είναι αριστούχος πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ έχει και μεταπτυχιακές σπουδές στο Harvard. Η εργασιακή του εμπειρία είναι πολυετής ενώ παράλληλα έχει και κομματική δράση. Όπως δημοσιεύει το tovima.gr, την δεκαετία του ’90 διετέλεσε γενικός γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ της ΟΝΝΕΔ και εκλεγμένο μέλος της ΚΕ της Νεολαίας, ενώ ήταν και πρόεδρος (1997-2001) της ευρωπαϊκής ένωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Λόγω της “σκληρής” του δουλειάς ο Σταύρος Παπασταύρου «ανταμέιφθηκε» με το να είναι στην ομάδα παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου ενώ συμμετείχε και στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, έχοντας συμμετάσχει σε πολλές συσκέψεις.
 Η εμπλοκή με την Λίστα Λαγκάρντ καθώς εμφανιζόταν συνδιαχειριστής λογαριασμού 550 εκατ. δολαρίων. Τότε ο κ. Παπασταύρου έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγόρησε για «πολιτικό αμοραλισμό». Τόνισε στην συνέχεια πως δεν είχε καμία σχέση με τον εν λόγω λογαριασμό και ότι η μόνη εμπλοκή του στη λίστα σχετίζεται με λογαριασμό 5,4 εκατ. δολαρίων πελάτη του.

Για τους έχοντας γνώσιν, ο κ. Παπασταύρου γευματίζει με τον εκπρόσωπο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Πολ Τόμσεν, αλλά και με άλλους κρίσιμους παράγοντες. Μία από τις «αποστολές» που του είχε ανατεθεί από τον πρωθυπουργό ήταν αυτή του να συνοδεύσει τον υφυπουργό Οικονομικών Γιάννη Μαυραγάνη στην Ελβετία προκειμένου να συζητήσουν με την ελβετική κυβέρνηση το θέμα με τις λίστες των Ελλήνων καταθετών στα εκεί τραπεζικά ιδρύματα.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου