" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΜΕ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ

download (8)

Διαβάστε τι δηλώνει το άτομο:

«Τα πλούσια αποθέματα ενέργειας της Κύπρου θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επανένωση του νησιού» δήλωσε στο CNN ο. Τόνισε επίσης ότι ο πλούτος ανήκει στο κράτος και τους κατοίκους του ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να παραδειγματιστούμε από τις εμπειρίες άλλων χωρών με αποθέματα ενέργειας. Επιπλέον έκανε λόγο για την προκλητική στάση της Τουρκίας. Στο μεταξύ, αναφορικά με το κυπριακό, ο Πρόεδρος υποστήριξε ότι είναι εφικτή η λύση εντός δύο χρόνων.

«Ο πλούτος ανήκει στο κράτος και στους κύπριους
»


Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι συμφώνησε με τους αγγλοτούρκους να τους παραδώσει τον ορυκτό πλούτο της Ελληνικής μας Πατρίδας. Σε αντάλλαγμα θα πάρει ξενοδοχεία στο Βαρώσι. Όταν λέει ότι ο «πλούτος ανήκει στους κύπριους και στο κράτος» εννοεί στους τούρκους και στο ζυριχικό κράτος και όχι στους έλληνες της Κύπρου. Όταν λέει «επανένωση» εννοεί την επέκταση της κατοχής και στις ελεύθερες περιοχές.

Όμως ρε, όταν λες σε δυό χρόνια είναι εφικτή η λύση είσαι σίγουρος ότι θα προλάβεις; Δεν σκέφτεσαι ότι μόλις έχουμε εθνική κυβέρνηση στην Ελλάδα θα εκδώσουμε στην Αθήνα ένταλμα σύλληψης επ΄ εσχάτη προδοσία; Και στη συνέχεια θα κάνεις παρέα με Σαμαρά και Βενιζέλο!…  Στον Κορυδαλλό….!

http://antistasi.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου