" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ντέιβιντ Κάμερον : «Παραέχουμε λευκά χριστιανικά πρόσωπα ανάμεσά μας» (video)


Ο Βρετανός πρωθυπουργός και ηγέτης του "Συντηρητικού" Κόμματος, Ντέιβιντ Κάμερον αποκήρυξε δημόσια, πρόσφατα, τους «λευκούς Χριστιανούς» σε ένα συνονθύλευμα αντι-λευκού ρατσισμού και «καλωσορίσματος» μη - λευκών μεταναστών, σε οπαδούς του κόμματός του. Ο Cameron, ο οποίος εξήρε πρόσφατα το Ισλάμ ως «μια μεγάλη θρησκεία», δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με το υποτιθέμενο αντίπαλο κόμμα, το Εργατικό Κόμμα, επιζητώντας την διατήρηση της πολιτικής των ανοικτών συνόρων και της συνεχιζόμενης εισροής μεταναστών. Την ίδια ώρα σύμφωνε με δημοσκοπήσεις, πάνω από το 80 % των Βρετανών ζητεί μείωση ή παύση της μετανάστευσης.



Καθώς η υποστήριξη των Βρετανών ψηφοφόρων στο αντι-ΕΕ Κόμμα της Ανεξαρτησίας (UKIP) του Nigel Farage βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο ρεκόρ, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, το «Συντηρητικό» κόμμα, έχει καταφύγει στην προσπάθεια τρομοκράτησης των ψηφοφόρων, λέγοντάς τους ότι «η ψήφος στο UKIP είναι ψήφος στους Εργατικούς», ενώ θα έπρεπε να λένε ότι «η ψήφος στους “Συντηρητικούς” είναι μια ψήφος στους Εργατικούς», δεδομένου ότι και τα δύο κόμματα υιοθετούν τις ίδιες πολιτικές αυτοκτονίας για τη μετανάστευση .


Να θυμηθούμε ότι ο David Cameron παραδέχτηκε πρόσφατα τις εβραϊκές του ρίζες σε ομιλία του στην Κνεσέτ, το ισραηλινό κοινοβούλιο, λέγοντας ότι ο προ-προ-πάππους του ήταν Εβραίος άνδρας από τη Γερμανία, ο Emile Levita.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου